-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ευχαριστω!
Γμτ, ηθελα να τους δω..Τίποτα...
Πριν από λίγο βρήκα και το χρονικό της συναυλίας στο mad και το παραθέτω:16:26 Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη της συναυλίας των Linkin Park !!!
18:35 Άνοιξαν οι πόρτες στο Terra Vibe Park!
20:34 Οι Blackout, το support των Linkin Park, ανέβηκαν στη σκηνή του Terra Vibe Park πριν από μία περίπου ώρα και έχουν πραγματικά ενθουσιάσει με την ενέργειά τους.
20:36 Αφού είπαν αρκετές φορές πόσο όμορφες γυναίκες είναι οι Ελληνίδες, οι Blackout ανεβάζουν την ένταση με το 'The Beijing Cocktail'.
20:37 Οι fans των Linkin Park έχουν κατακλύσει το Terra Vibe Park και όλοι ανυπομονούν για τη μεγάλη στιγμή!
21:00 Οι Blackout κατεβαίνουν από τη σκηνή μετά από ένα πολύ δυναμικό set με κομμάτια όπως το 'I got better things to do than die' και το τολμηρό 'Spread Legs Not Lies'.
21:46 Τα μεγάλα φώτα της σκηνής άναψαν... πλέον μετράμε λεπτά μέχρι την εμφάνιση ενός από τα μεγαλύτερα rock συγκροτήματα...
21:49 Η αναμονή τελείωσε!!! Οι Linkin Park είναι on stage!!!
21:51 Οι Linkin Park είναι 'One Step Closer'...!!!
21:52 Οι Linkin Park είναι εδώ και εμείς δεν μπορούμε ακόμη να το πιστέψουμε!
21:56 Δεύτερο κομμάτι ενός set που αναμένεται να είναι super είναι το 'Lying From You'...
21:59 Οι Linkin Park μάς χαρίζουν το 'Somewhere I Belong'. Εμείς ανήκουμε εδώ!
22:07 'No More Sorrow' φωνάζουν οι Linkin Park πάνω σε ένα επιβλητικό σκηνικό...
22:11 Ο Mike Shinoda βγαίνει στη σκηνή για πρώτη φορά! και χαιρετάει το κοινό!
22:39 O Mike είπε πως 'δεν κάνουμε συνήθως εισαγωγή πριν από κάθε κομμάτι. Θες να τους πεις εσύ;' και ο Chester απάντησε 'αυτό το τραγούδι είναι τόσο παλιό που όταν το έγραψαν δεν ήμουν καν στη μπάντα'. Ο λόγος ασφαλώς για το κομμάτι 'Reading My Eyes' από το 1997...
22:41 'Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερο κοινό για την πρώτη μας συναυλία εδώ. We have the BEST f***n FANS!'
22:44 Οι fans που συνάντησαν οι Linkin Park στο meet n' greet πριν τη συναυλία τους έδωσαν μια ελληνική σημαία, την οποία τώρα έχουν κρεμάσει στα πλήκτρα!
22:46 'Numb' και 'Breakingthe Habit' και οι fans τους αποθεώνουν...
22:48 Το μελωδικό 'Shadow of the day' πλημμυρίζει το Terra Vibe Park
23:03 'Δεν θα μπορούσαμε να μοιραστούμε τη σκηνή με καλύτερα άτομα. Σας ευχαριστούμε που υποδεχτήκατε τόσο θερμά τη μπάντα μας. Και τώρα make some noise για το συνεργείο μας γιατί κανείς άλλος δεν δουλεύει τόσο σκληρά όσο αυτοί. Το επόμενο κομμάτι είναι αφιερωμένο σε εκείνους' Είναι το 'Bleed It Out'!
23:13 Οι Linkin Park κατεβαίνουν από τη σκηνή για λίγα λεπτά και επανέρχονται με ένα πιο ήρεμο κομμάτι, το 'Pushing Me Away' μόνο με τη συνοδεία πιάνου.
23:22 Ακολουθεί το 'What I've Done' και ύστερα ο Chester ρωτάει 'you guys wanna hear one more?'...και σειρά έχει το 'Faint', που περιμέναμε να ακούσουμε όλο το βράδυ
23:27 Το 'Faint' είναι το τελευταίο κομμάτι της live εμφάνισης των Linkin Park... η μπάντα που ήρθε all the way from the US μας αποχαιρετάει αφήνοντάς μας με την ανάμνηση μιας τρομερής συναυλίας...Ακόμα μετά από το Points of Authority o Μike Shinoda τραγούδησε το Petrified από το δικό του δίσκο...
Εδώ για αρχή ο Rob Bourdon σολάροντας με τα drums:
-
1/6/2008
-
καλός ο Αγγελάκας στη Μονή Λαζαριστών σημερα
raining pleasure την πέμπτη
-
-
Πηγα χτες στους Groove Armada στο ποδηλατοδρομιο του ΟΑΚΑ μονο κ μονο επειδη βρηκαμε free εισητηρια απο γνωστους γνωστων που δε 8α πηγαιναν και αποδειχτηκε ευχαριστη εκπληξη. Μονο αρνητικο η κα8υστερηση της εισοδου. Μεσα η χορηγος Bacardi προσφερε 2 free drinks απο τα 6 bar που ειχε. Εντυπωση μου εκανε που στο πρωτο μετα την εισοδο ειχε ουρα αντιστοιχη της εισοδου ενω τα αλλα ηταν αδεια.
Μουσικα, ο Dj Blend για περιπου μιαμιση ωρα επαι3ε ωραια breakbeats κ υστερα οι Groove Armada που τους περιμενα πιο pop-ιστικους μου 8υμισαν παλια party με το νταπα ντουπα τους.
Χωρος απιστευτος, σκηνικο απιστευτο, ηχος παρα πολυ καλος κ κοσμος επισης. Παρα πολυ ευχαριστη εκπληξη!!
-
Rockwave πήγε κανείς; Διάφοροι λόγοι με κράτησαν μακριά φέτος.
-
Δυο μέρες μετά την αποχώρηση από το TerraVibe ακόμα έχω στα αυτιά μου ένα Radio Bemba Radio Bemba σε ska ρυθμό. Η προχτεσινή βραδιά ήταν όσο οργιαστική την περίμενα...
Φτάνοντας στο TV οι Locomondo είχαν ήδη ξεκινήσει. Δεν έχω καθόλου καλή γνώμη γι' αυτούς αλλά λίγο η πιτσιρικαρία από κάτω που φαινόταν να γουστάρει, λίγο η ανεβασμένη διάθεση γι' αυτό που θα επακολουθούσε... μια χαρά ήταν και μ' αυτούς!
Την Π.Σμιθ δεν την είχα ξαναδεί. Μεγάλη μορφή. Νομίζω ότι η τοποθέτησή της στη συγκεκριμένη ημερομηνία την αδίκησε. Με την πρώτη ευκαιρία και με την προϋπόθεση ότι θα έρθει μόνη της θα επιδιώξω να την ξαναδώ.
Για τον Manu Chao δε μου βγαίνει εύκολα ειρμός για γράψω. Όταν βγήκε να παίξει πρέπει να είχε μαζευτεί πάνω από 40000 κόσμος. Πόσους χωράει το Terravibe? Ε, τόσους είχε.
Για δυο ώρες και κάτι ψιλά ξελαρυγγιάστηκα, έχασα 3 κιλά ιδρώτα, εισέπνευσα 1 κιλό χώμα και απόρησα με τον εαυτό μου πού τη βρήκα τόση ενέργεια (οπως αποδείχτηκε, την δανείστηκα από την επόμενη μέρα που ήμουν κομμάτια και έπρεπε να οδηγήσω για 700 χιλιόμετρα)
Ο Μανού και οι (ολίγον τι υποστελεχωμένοι έχω την εντύπωση) Radio Bemba Sound System πέταξαν στη μούρη μας ένα ασταμάτητο set list που δεν σ'άφηνε να πάρεις ανάσα. Reggae, rumba, ska punk BOMBA LA BOMBA LA BOMBA LA BOMBA LA BOMBA salsa, ροκιές, ολίγη από hip hop και φτου κι απ'την αρχή.
Η μόνη απογοήτευση για μένα ήταν ο τρομπετίστας ο οποίος πιθανότατα ήταν ο μαθητευόμενος που έχει παίξει μπροστά σε περισσότερο κόσμο από οποιονδήποτε άλλον στα κυβικά του. Σίγουρα πρέπει να επηρέασε και τη σύνθεση του setlist. Δεν έπαιξαν κάποια κομμάτια με 'απαιτήσεις' από το συγκεκριμένο όργανο (οπως το pinocchio και το άλλο το πώστολένε ) και μοντιφάρανε αλλά π.χ το Rumba de Barcelona το παίξανε σε άλλο τόνο για βγεί πιο χαμηλά το μέρος της τρομπέτας, δεν υπήρχε τρομπέτα στην εισαγωγή του mala vida ενώ στο τέλος το παλικάρι έκανε και ένα σόλο της κακιάς ώρας. Βέβαια, εντάξει, όλα αυτά είναι να'χαμε να λέγαμε γιατί το ζουμί είναι οτι ήταν μια φοβερή συναυλία που άξιζε κάθε χιλιόμετρο και κάθε ευρω. -
Animal Collective τον Οκτώβρη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
-
μακραν η καλυτερη συναυλια των Maiden χθες ....
δεν περιγραφω αλλο
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
μακραν η καλυτερη συναυλια των Maiden χθες ....δεν περιγραφω αλλο
ΧΑΛΑΡΑ!
Και για προχτές:
Παράγκα - Παρθενώνας
Σχεδία - Queen Mary
Reliant Robin - Rolls Royce Silver Seraph
Oδυσσέας Κορδελιού - Μπαρτσελόνα
Τρίκυκλο ποδήλατο - Ducati Desmosedici
ONIDRAMA - Lenny Kravitz -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
δεν περιγραφω αλλο
ΧΑΛΑΡΑ!
Και για προχτές:
Παράγκα - Παρθενώνας
Σχεδία - Queen Mary
ONIDRAMA - Lenny Kravitzεχουν κανει καλυτερη εμφανιση στην ελλαδα? ποτε?
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δυο μέρες μετά την αποχώρηση από το TerraVibe ακόμα έχω στα αυτιά μου ένα Radio Bemba Radio Bemba σε ska ρυθμό. Η προχτεσινή βραδιά ήταν όσο οργιαστική την περίμενα...Φτάνοντας στο TV οι Locomondo είχαν ήδη ξεκινήσει. Δεν έχω καθόλου καλή γνώμη γι' αυτούς αλλά λίγο η πιτσιρικαρία από κάτω που φαινόταν να γουστάρει, λίγο η ανεβασμένη διάθεση γι' αυτό που θα επακολουθούσε... μια χαρά ήταν και μ' αυτούς!
Την Π.Σμιθ δεν την είχα ξαναδεί. Μεγάλη μορφή. Νομίζω ότι η τοποθέτησή της στη συγκεκριμένη ημερομηνία την αδίκησε. Με την πρώτη ευκαιρία και με την προϋπόθεση ότι θα έρθει μόνη της θα επιδιώξω να την ξαναδώ.
Για τον Manu Chao δε μου βγαίνει εύκολα ειρμός για γράψω. Όταν βγήκε να παίξει πρέπει να είχε μαζευτεί πάνω από 40000 κόσμος. Πόσους χωράει το Terravibe? Ε, τόσους είχε.
Για δυο ώρες και κάτι ψιλά ξελαρυγγιάστηκα, έχασα 3 κιλά ιδρώτα, εισέπνευσα 1 κιλό χώμα και απόρησα με τον εαυτό μου πού τη βρήκα τόση ενέργεια (οπως αποδείχτηκε, την δανείστηκα από την επόμενη μέρα που ήμουν κομμάτια και έπρεπε να οδηγήσω για 700 χιλιόμετρα)
Ο Μανού και οι (ολίγον τι υποστελεχωμένοι έχω την εντύπωση) Radio Bemba Sound System πέταξαν στη μούρη μας ένα ασταμάτητο set list που δεν σ'άφηνε να πάρεις ανάσα. Reggae, rumba, ska punk BOMBA LA BOMBA LA BOMBA LA BOMBA LA BOMBA salsa, ροκιές, ολίγη από hip hop και φτου κι απ'την αρχή.
Η μόνη απογοήτευση για μένα ήταν ο τρομπετίστας ο οποίος πιθανότατα ήταν ο μαθητευόμενος που έχει παίξει μπροστά σε περισσότερο κόσμο από οποιονδήποτε άλλον στα κυβικά του. Σίγουρα πρέπει να επηρέασε και τη σύνθεση του setlist. Δεν έπαιξαν κάποια κομμάτια με 'απαιτήσεις' από το συγκεκριμένο όργανο (οπως το pinocchio και το άλλο το πώστολένε ) και μοντιφάρανε αλλά π.χ το Rumba de Barcelona το παίξανε σε άλλο τόνο για βγεί πιο χαμηλά το μέρος της τρομπέτας, δεν υπήρχε τρομπέτα στην εισαγωγή του mala vida ενώ στο τέλος το παλικάρι έκανε και ένα σόλο της κακιάς ώρας. Βέβαια, εντάξει, όλα αυτά είναι να'χαμε να λέγαμε γιατί το ζουμί είναι οτι ήταν μια φοβερή συναυλία που άξιζε κάθε χιλιόμετρο και κάθε ευρω.+!0000000000000000000000000000000
ακόμα μανού ακούω -
Ο χρήστης patro έγραψε:
δεν περιγραφω αλλο
ΧΑΛΑΡΑ!
Και για προχτές:
Παράγκα - Παρθενώνας
Σχεδία - Queen Mary
ONIDRAMA - Lenny Kravitzεχουν κανει καλυτερη εμφανιση στην ελλαδα? ποτε?
Δε νομίζω να έχουν κάνει καλύτερη. Η προηγούμενη - πάλι στο Terra Vibe - ήταν καταπληκτική επίσης, αλλά η προχτεσινή ήταν όλα τα λεφτά.
-
αυτο με το προχθες: παντως δεν το καταλαβα.
η προηγουμενη στο T.V. (2005?) γενικα νομιζω δεν ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις στον κοσμο , και γω θυμαμαι περιμενα κατι παραπανω.
-
ADRIAN SMITH GUITAR STOLEN!
Adrian's new Jackson guitar was stolen after the show in Athens on Saturday night.Can all Maiden fans please be on the lookout for the guitar. (etc)
-
XAXAXAXAXA
Όποιος τη βρει να μου την παραδώσει! -
Ο χρήστης patro έγραψε:
αυτο με το προχθες: παντως δεν το καταλαβα.Μια μέρα πριν τους Maiden έπαιζε στο Τerra Vibe ο Lenny Kravitz με support τους ONI(D)RAMA και οι συγκρίσεις ήταν αναπόφευκτες.
-
ξέρει κανείς αν γίνεται καμιά συναυλία αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη...
ιδίως έντεχνα κτλ.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
αυτο με το προχθες: παντως δεν το καταλαβα.
Μια μέρα πριν τους Maiden έπαιζε στο Τerra Vibe ο Lenny Kravitz με support τους ONI(D)RAMA και οι συγκρίσεις ήταν αναπόφευκτες.
Πηγα στον Lenny,κατεβηκα Αθηνα μονο και μονο για αυτον,απλα ειναι θεος,μακραν η καλυτερη συναυλια της ζωης μου,και πιστεψτε με εχω παει σε πολλλλες,ηταν τετοια η ενεργεια του και η επαφη με τον κοσμο που με αφησε αφωνο,ουτε ντιβα το επαιξε ουτε τιποτα αφου σε καποια φαση μπηκε μεσα στον κοσμο,στο τελος μαλιστα μας 'προσκυνησε',ηταν κεραυνος ασταματητος λεμε!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ξέρει κανείς αν γίνεται καμιά συναυλία αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη...ιδίως έντεχνα κτλ.
αυτα ειναι τα ποιο συντομα που μπορω να δω
Θέατρο Δάσους
Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου
Θεατρική παράσταση
«Ταρτούφος» του Μολιέρου
Θίασος Θύμιου Καρακατσάνη-Κώστα ΒουτσάΤρίτη 2 Σεπτεμβρίου
Συναυλία
Δημήτρης ΖερβουδάκηςΣάββατο 6 Σεπτεμβρίου
Θεατρική παράσταση
«Ορνιθες» του Αριστοφάνη
Θέατρο ΤέχνηςΔευτέρα 8 και Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου
Θεατρική παράσταση