-
Ο χρήστης imaginos έγραψε:
Μαλακιες έλεγε ο 'μάστορας' οτι ολα τα ΤSI ειναι ετσι. Την τριτη έκανα test drive ενα Golf TSI. Το δοκίμασα στο Γαλατσι περασα ανηφορες (που εχει και πολλες εκει) κατηφορες βγηκα στην Εθνικη Λαμιας κατεβηκα απο Ανοιξη Κηφισια κλπ και το επεστρεψα στην αντιπροσωπεια. Πουθενα δεν παρατηρησα τέτοιο προβλημα ουτε τρεμουλα στο συμπλεκτη..... Πάντως στο δικο μου αμαξι ενα Αλφα 147 οταν ειχα αλλαξει το δισκο στην αρχη μου εκανε αυτα που περιγραφεις ακριβως, το πηγα στο συνεργειο παλι και μου ειχαν πει οτι ειναι μεχρι να στρωσει ο δισκος και οντως μετα απο κανα 20ημερο περιπου θυμαμαι ειχε εξαφανιστει το τρεμουλο .....Τι να πω, μακαρι να ειναι μονο θεμα στρωσιματος του δισκου γιατι εχω βαρεθει και τα πηγαινε-ελα στο συνεργειο. Βεβαια εχουν ηδη περασει 20 μερες.
Αν οντως δεν ειναι χαρακτηριστικο ολων των TSi τοτε δεν προκειται να δεχτω τις εξηγησεις τους. -
γιατι δεν πας και σε μια αλλη αντιπροσωπια να δεις τι θα σου πουν?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι δεν πας και σε μια αλλη αντιπροσωπια να δεις τι θα σου πουν?Αυτο σκοπευω να κανω αν δεν βρω ακρη.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι δεν πας και σε μια αλλη αντιπροσωπια να δεις τι θα σου πουν?+1.
Μόνο και μόνο για να σε πάρουν από την άλλη αντιπροσωπία θα σκιστουν να σε εξυπηρετήσουν. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ο συμπλέκτης δεν είναι αναλώσιμο? Καλύπτεται από εγγύηση?σε ορισμένες περιπτώσεις καλύπτεται κι εντός κάποιων ορίων (χλμ/χρόνου)
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
+1.
Μόνο και μόνο για να σε πάρουν από την άλλη αντιπροσωπία θα σκιστουν να σε εξυπηρετήσουν.Μπααα δεν μου φαινεται οτι καιγονται κιολας -τα εξουσιοδοτημενα τουλαχιστον. Οσες φορες εχω παει σφυζουν απο αυτοκινητα για σερβις/επισκευες--->λεφτα.
Ισα ισα που δεν προλαβαινουν να εξυπηρετουν τον κοσμο. Πρεπει να κλεισεις ραντεβου μερες πριν για να σε εξυπηρετησουν. Δεν λεω οτι δεν τους νοιαζει να χασουν πελατη αλλα δε φαινεται να σκανε και ιδιαιτερα αν συμβει κιολας.
Παρολαυτα αν οντως δεν εξυπηρετηθω φυσικα και θα αλλαξω αντιπροσωπεια. -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
+1.
Μόνο και μόνο για να σε πάρουν από την άλλη αντιπροσωπία θα σκιστουν να σε εξυπηρετήσουν.Μπααα δεν μου φαινεται οτι καιγονται κιολας -τα εξουσιοδοτημενα τουλαχιστον. Οσες φορες εχω παει σφυζουν απο αυτοκινητα για σερβις/επισκευες--->λεφτα.
Ισα ισα που δεν προλαβαινουν να εξυπηρετουν τον κοσμο. Πρεπει να κλεισεις ραντεβου μερες πριν για να σε εξυπηρετησουν. Δεν λεω οτι δεν τους νοιαζει να χασουν πελατη αλλα δε φαινεται να σκανε και ιδιαιτερα αν συμβει κιολας.
Παρολαυτα αν οντως δεν εξυπηρετηθω φυσικα και θα αλλαξω αντιπροσωπεια.Για κάνε τον κόπο να στείλεις επιστολές με το πρόβλημα σε περιοδικά ειδικού τύπου, σελίδες σχετικές με το αυτοκίνητο (όπως εδώ π.χ. ) κ.λ.π..
Και μια ακόμη 'πρόταση'. Μη μπαίνεις στο συνεργείο συγκαταβατικός. Η συνταγή 'καντήλια πριν την καλημέρα' κάποιες φορές είναι απαραίτητη. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ο συμπλέκτης δεν είναι αναλώσιμο? Καλύπτεται από εγγύηση?Στην Citroen αλλά και σε άλλες που γνωρίζω το θεωρούν αναλώσιμο και δεν το καλύπτουν στην εγγύηση εκτός και αν μιλάμε για 1000-2000 χλμ αυτοκίνητο και δεν πάει βήμα.
Τα επίσημα σέρβις δεν πολυ - καιγονται να σε χάσουν. Εχουν εξασφαλισμένη πελατεία. Απλά δείτε τι γίνεται στο τωρινό τεύχος των 4Τ στην έρευνα και πόσα παράπονα υπάρχουν από επιστολές στο section της Αλληλογραφίας.
-
Πρέπει να είμαστε εξαίρεση τελικά εμείς . Αν έρθει από ανταγωνιστή αυτοκίνητο το θεωρούμε δεδομένο ότι πρέπει να μείνει σε μας. Παραπονεμένοι πελάτες θα υπάρχουν πάντοτε αλλά ακόμη κι αυτούς προσπαθούμε να τους ικανοποιήσουμε.
-
Ο συμπλέκτης δεν είναι αναλώσιμο? Καλύπτεται από εγγύηση?
Δεν ξερω, παντως την πρωτη φορα μου τον αλλαξαν ολο το σετ χωρις να πληρωσω τιποτα.
Και μόνο που την πρώτη φορά στο αλλάξανε σαν πρόβλημα και την δεύτερη σου ειπαν όλα έτσι είναι δείχνει το πόσο σέβονται τον πελάτη. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με την συγκεκριμένη μάρκα, χαλάει και αντί να στο φτιάξουν πάνε να σε βγάλουν παλαβό. anyway
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κατα τα άλλα έχεις 2 χρόνια εγγύηση. Α ρε ταλαίπωρε σε λυπάμαι. Σου βάζω στοίχημα ότι όταν πας στον 25ο μήνα για σέρβις θα στο φτιάξουν χωρίς καν να αναφέρεις το πρόβλημα εσύ!!!!
Ακόμα σε εγγύηση θα 'ναι
Μην βάζεις στοιχήματα
Το μήνυμα μου σχολίαζε τι θα γίνει 1 μηνα μετα το τέλος της εγγύησης φίλε ikar που θα του βρουν το πρόβλημα που δεν βλέπουν τώρα.. Αν τώρα πήγε 48 μήνες ή 72 μήνες δεν αλλάζει κάτι σε αυτό. Κρίμα σε όσους είχαν 24 μήνες στα fsi και έχουν λαλίσει απο τέτοιου είδους απαντήσεις των service σε προβλήματα
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με την συγκεκριμένη μάρκα, χαλάει και αντί να στο φτιάξουν πάνε να σε βγάλουν παλαβό. anywayΜα άλλαξαν ΣΕΤ συμπλέκτη επειδή έτριζε. Τι άλλο έπρεπε να κάνουν;
(αν τώρα παρουσιάζει πρόβλημα είναι άλλο θέμα). -
ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ έχουν τα χάλια τους στα σέρβις. Δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο της VW. Γιατί Opel, Honda, Citroen και λοιποί είναι καλύτεροι;
-
Εν προκειμένω επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα στο προηγούμενο GOLF από όσο γνωρίζω για λίγα χιλιόμετρα δεν τίθεται θέμα το κόστος το καλύπτουν.
Τώρα όσον αφορά το φόρτο εργασίας και το τι γίνεται μετά από 2 ή 3 χρόνια στην αιτιολόγηση ότι πως είναι δυνατόν να αλλάζω δίσκο κάθε 10000 χιλιόμετρα στο Golf και να μην είχα αλλάξει ποτέ σε ένα Tipo (με 140,000 χιλιόμετρα δικά μου) η απάντηση που πήρα ήταν 'και εμείς τι να κάνουμε????'
Τώρα όσον αφορά το service. Συστήνω ανεπιφύλακτα των Φιλοσίδη στον Καρέα που και εξυπηρετεί και από όσο φαίνεται και ελέγχει. Απλά όπως όλα τα εξουσιοδοτημένα έχει πολύ κόσμο.
Για HONDA που γνωρίζω (σε Mitsu όμως) συστήνω τον ΠΑΠΡΑ στη Θηβών που όπως φαίνεται παρουσιάζει και τα λιγότερα παράπονα. (δείτε και στο coltclub). Υποθέτω ότι η ποιότητα εργασίας ενός συνεργείου δεν σχετίζεται και με τη μάρκα οπότε για ότι ισχύει για VW ισχύει και για VAG και ότι ισχύει για Mitsu ισχύει και για HONDA.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Εν προκειμένω επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα στο προηγούμενο GOLF από όσο γνωρίζω για λίγα χιλιόμετρα δεν τίθεται θέμα το κόστος το καλύπτουν.Αφου ειχες το ιδιο προβλημα δεν μας λες και πως το ελυσες να παρουμε καμια ιδεα?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με την συγκεκριμένη μάρκα, χαλάει και αντί να στο φτιάξουν πάνε να σε βγάλουν παλαβό. anyway
Μα άλλαξαν ΣΕΤ συμπλέκτη επειδή έτριζε. Τι άλλο έπρεπε να κάνουν;
(αν τώρα παρουσιάζει πρόβλημα είναι άλλο θέμα).Βρε παιδιά ο άνθρωπος είπε ότι του το άλλαξαν την πρώτη φορά και την δεύτερη του είπαν όλα έτσι είναι. Τι άλλο θέλετε για να καταλάβετε αυτό που λέω! Έδωσε 20000 για 4 μέτρα αμάξι και του λένε δεν μπορούμε να στο φτιάξουμε? να κόψουνε τον λαιμό τους να το φτιάξουνε και αν δεν μπορούν να πάνε σπίτι τους. Δεν είμαι ούτε εγώ τεχνικός ούτε ο κάθε πελάτης. Εμένα το πρόβλημα μου είναι να μαζέψω τα 20000 να τους τα δώσω και αυτοί είναι να μου λύσουν τα λάθη τους. Είναι τόσο απλό
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Το μήνυμα μου σχολίαζε τι θα γίνει 1 μηνα μετα το τέλος της εγγύησης φίλε ikar που θα του βρουν το πρόβλημα που δεν βλέπουν τώρα.. Αν τώρα πήγε 48 μήνες ή 72 μήνες δεν αλλάζει κάτι σε αυτό. Κρίμα σε όσους είχαν 24 μήνες στα fsi και έχουν λαλίσει απο τέτοιου είδους απαντήσεις των service σε προβλήματα
πως δεν αλλάζει, θα ενδιαφέρει τι θα γίνει στον... 49ο μήνα, όχι στον 25ο
Πολύ ενδιαφέρον βλέπω πάντως για τη VW Με εκείνον τον κινητήρα της '6-1-2007' μάθαμε κάτι;
-
Εν προκειμένω επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα στο προηγούμενο GOLF από όσο γνωρίζω για λίγα χιλιόμετρα δεν τίθεται θέμα το κόστος το καλύπτουν.
Αφου ειχες το ιδιο προβλημα δεν μας λες και πως το ελυσες να παρουμε καμια ιδεα?
Πολύ απλά αλλάξε το....... (όχι το όχημα το εξάρτημα)
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αφου ειχες το ιδιο προβλημα δεν μας λες και πως το ελυσες να παρουμε καμια ιδεα?
Μα δε το έχει αλλάξει ήδη μια φορά;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μα δε το έχει αλλάξει ήδη μια φορά;
Ακριβως.
Πατινάρισμα (?) καινουριου συμπλεκτη σε TSi