-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ας προσεχεΌντως...
Πραγματικά πάντως το Πασσάτ είναι αργό, αρκετά πιο αργό από την 166 μου με το δίλιτρο Twin Spark.Και ατμοσφαιρική βελτίωση σε αυτό το μοτέρ ΔΕΝ παίζει...
Δεν αξίζει τα λεφτά της.
Φίλε δώστο και πάρε το TFSi. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Φίλε δώστο και πάρε το TFSi.
Kαι εγώ πιστεύω πως αυτή είναι η καλύτερη μετατροπή.
-
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΣΚΟΝΤΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΚΟΝΤΑ ΤΟΥΡΜΠΟ ΕΙΧΑ,ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 10000ε ΕΝΩ ΣΤΗΝ VW
ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΑΞΙ 13000.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ? -
Ο χρήστης COSTANA έγραψε:
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΣΚΟΝΤΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΚΟΝΤΑ ΤΟΥΡΜΠΟ ΕΙΧΑ,ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 10000ε ΕΝΩ ΣΤΗΝ VW
ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΑΞΙ 13000.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ?Αφού ήθελες ανταλλαγή, σόρρι αλλά τα ήθελες...
-
Ο χρήστης COSTANA έγραψε:
ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΑΞΙ 13000.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ?Γιά ποιό μοντέλο Octavia και ποιάς χρονολογίας σου έδιναν 10.000 Ε ...??? Φαντάζομαι ότι ήταν 1.8Τ το Skoda ...???
Πάντως γενικά στις ανταλλαγές οι αντιπροσωπίες και οι μάντρες δίνουν πολύ λιγότερα απ' ότι μπορεί να πάρει κανείς αν το πουλήσει σε ιδιώτη...! Αλλά από την άλλη πλευρά η ανταλλαγή έχει και το πλεονέκτημα ότι τα χρήματα τα 'παίρνεις' (εκπίπτουν) σαν μετρητά στην αξία του καινούργιου ...!!!
Πάντως εάν πρόκειται γιά σχετικά καλής μεταπωλητικής αξίας, καλοσυντηρημένο, και όχι >5 χρόνων αυτοκίνητο συμφέρει η πώληση σε ιδιώτη ...!!! -
το octaviab turbo 1800cc μοντελο 2001 (9ος) με 59000χλμ και το πουλησα το 2005(ατρακαριστο).Οσο αφορα τους ιδιωτες ξερεις πως ειναι.Πανω απο απο χρηματα σε αυτες τις κατηγοριες αρχιζουν τα παζαρια και τα λεφτα ειναι σπανιως μετρητα με οτι αυτο σημαινει
-
+1
Σε ιδιώτη μόνο αν τα δίνει ντούκου ή τον βάλεις να πάρει δάνειο, σου τα δώσει εσένα cash και να έχει να κάνει μετά με την Τράπεζα.
Αλλοιώς καλλιο αντιπροσωπεία-πέντε και στο χέρι παρά σε ιδιώτη-δέκα και καρτέρει... -
Δοκιμασε να δωσεις ανταλαγη το passat fsi για Octavia turbo...
Μπορει να μη χασεις τοσα οσα νομιζουμε τελικα...
Βελτίωση passat highline 2.0