-
Ο χρήστης pro έγραψε:
ήθελα να έβλεπα τι θα έλεγαν τα τζαπόνια (Σιβικαίοι και Κορολαίοι) εάν είχαν το TSi μοτέρ στα αγαπημένα μοντέλα τους...
μοτερ διαμαντι, απαυγασμα της τεχνολογιας, εδειξαν το δρομο, διαστημικη τεχνολογια απ ευθειας απο το γκαλακτικα, η κρυφη τεχνολογια των ΕΛ, κλπ, κλπ
Το 90' όταν είχε βγει το V-tec με 160 άλογα από 1600κ.εκ. δεν ήταν πιεσμένο, σήμερα το TSi με 140 από 1400 κ.εκ. θα...σπάσει!
Κάποιοι εδώ μέσα εμπιστεύονται ένα μοτερ Honda όταν φτάνει και στις 9.000 σαλ, αλλά το....έρμο το TSi θα σπάσει σε κάθε περίπτωση λόγω...πίεσης!
Μωρέ να 'ταν η ζήλεια ψώρα.... Αν το είχε η Toyota , θα ήταν αξιόπιστο και οι...δύσπιστοι θα το αγόραζαν, όπως αγόρασαν και το Type-R των 100ίππων/λίτρο....ΥΣ: τρελή εγκαθετότητα έπεσε!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ΥΣ: τρελή εγκαθετότητα έπεσε!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα πραγματικά επιχειρήματα δεν τα καταλαβαίνεις, -ή δεν θες να τα καταλάβεις ή δεν τα παραδέχεσαι, δικό σου θέμα- οπότε δεν μένει τίποτ' άλλο.
Τι ακριβως δεν παραδεχτηκα? Οτι ειναι το πιο γρηγορο-αξιοπιστο-φθηνο-(με τη μικροτερη καταναλωση)-(με φθηνα σερβις)-αυτοκινητο?
Οταν λες δεν μενει τπτ αλλο? Απο τι? Απο το να αρχισεις τις ειρωνιες και να χαλασεις αλλο ενα τοπικ?
Τα δικά σου επιχειρήματα συγκεντρώνονται στο: όχι άλλα Golf;
Η υπογραφη το λεει, στο εγραψα εγω καπου ως επιχειρημα?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
xenos εσύ σε τι ακριβώς διαφωνείς??
Διαφωνω στο να τα ισοπεδωνουμε ολα και με την κλασσικη ( ) επιχειρηματολογια να προσπαθουμε να πεισουμε τους παντες οτι αυτο που λεμε ειναι σωστο!
Ακομα διαφωνω στην γενικη αποδοχη αυτης της συμπεριφορας και την υιοθετηση της αποψης: 'δεν βαριεσαι' απο τους υπολοιπους με αποτελεσμα ...τα γνωστα!
Ακομα να πω οτι αν ειχα να διαθεσω ~20κ για καινουριο αυτ. θα το σκεφτομουν το golf, αλλα σιγουρα οχι με βαση τα επιχειρηματα που χρησιμοποιουν συγκεκριμενοι χρηστες!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ακομα να πω οτι αν ειχα να διαθεσω ~20κ για καινουριο αυτ. θα το σκεφτομουν το golf, αλλα σιγουρα οχι με βαση τα επιχειρηματα που χρησιμοποιουν συγκεκριμενοι χρηστες!
Για πες λοιπόν και τα δικά σου να ...ενισχύσουμε την επιχειρηματολογία μας!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
άσε φίλε ξέρω αρκετά για την Τοyota σου...άσε σου λεώ...Δλδ? Αν γραψω και εγω: 'άσε φίλε ξέρω αρκετά για την VW σου...άσε σου λεώ...' τι θα γινει?
Εγω δεν ειμαι κολλημενος με ΤΟΥΟΤΑ, αλλα με βαση τα λιγα (αφου δεν καταλαβαινω) που γνωριζω τα μοναδικα μοτερ που εχω ακουσει να σπανε ειναι τα απλα 1.8 απο σελικα και μρ2.
Εσυ τι παραπανω γνωριζεις?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τι ακριβως δεν παραδεχτηκα? Οτι ειναι το πιο γρηγορο-αξιοπιστο-φθηνο-(με τη μικροτερη καταναλωση)-(με φθηνα σερβις)-αυτοκινητο?
Οταν λες δεν μενει τπτ αλλο? Απο τι? Απο το να αρχισεις τις ειρωνιες και να χαλασεις αλλο ενα τοπικ?
ότι έχει χαμηλή κατανάλωση ή ότι μπορεί να έχει χαμηλότερη από ένα ατμοσφαιρικό. Τόσο περίεργο σου φαίνεται;
τόπικ που υπάρχει υποψία TSI είναι εξ' ορισμού χαλασμένα πλέον και χωρίς να γράψω οτιδήποτε. Πριν καν προλάβω να γράψω, θα 'χουν γραφτεί το γνωστό τρίπτυχο 'σπάει-καίει-χαλάει'
Η υπογραφη το λεει, στο εγραψα εγω καπου ως επιχειρημα?
δική σου υπογραφή δεν είναι;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
άσε φίλε ξέρω αρκετά για την Τοyota σου...άσε σου λεώ...
Δλδ? Αν γραψω και εγω: 'άσε φίλε ξέρω αρκετά για την VW σου...άσε σου λεώ...' τι θα γινει?
Εγω δεν ειμαι κολλημενος με ΤΟΥΟΤΑ, αλλα με βαση τα λιγα (αφου δεν καταλαβαινω) που γνωριζω τα μοναδικα μοτερ που εχω ακουσει να σπανε ειναι τα απλα 1.8 απο σελικα και μρ2.
Εσυ τι παραπανω γνωριζεις?
το πλέον σίγουρο είναι ότι δεν θα στο πω εδώ σε ένα φόρουμ.
αλλά και από την άλλη...ακόμα κ από αυτά που ανέφερες δεν βλέπω κάποια 'αλεξίσφαιρη' Τoyota...όταν σταματήσεις κι εσύ να αμφισβητείς στοιχεία από κατόχους (TSi) τότε ίσως να μιλήσουμε σοβαρά.
να επαναλάβω το ερώτημα; πώς θα τον αντιμετωπίζατε τον TSi εάν τον φόραγε η Toyota και όχι η VW...; ...να μαντέψω;
μην βλέπουμε μόνο την καμπούρα των άλλων.
ΥΓ. γαλλο-user είμαι...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ότι έχει χαμηλή κατανάλωση ή ότι μπορεί να έχει χαμηλότερη από ένα ατμοσφαιρικό. Τόσο περίεργο σου φαίνεται;
Nαι, μου φαινεται περιεργο 2 συγχρονα αυτοκινητα, το ενα ατμ. και το αλλο υπερ. να εχουν σε καθημερινους ρυθμους αντιστροφως αναλογη καταναλωση.
τόπικ που υπάρχει υποψία TSI είναι εξ' ορισμού χαλασμένα πλέον και χωρίς να γράψω οτιδήποτε. Πριν καν προλάβω να γράψω, θα 'χουν γραφτεί το γνωστό τρίπτυχο 'σπάει-καίει-χαλάει'
:Μηπως σχεδον παντα συμβαλλεις οσο μπορεις?
Στο συγκεκριμενο ποιος ειπε οτι σπαει? χαλαει?δική σου υπογραφή δεν είναι;
Nαι! Και?
Αν εγραφα ΠΑΟ θρησκεια θα ημουν υποχρεωμενος να αναβω κερακια στη λεωφορο? -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Nαι, μου φαινεται περιεργο 2 συγχρονα αυτοκινητα, το ενα ατμ. και το αλλο υπερ. να εχουν σε καθημερινους ρυθμους αντιστροφως αναλογη καταναλωση.
και μενα μου φαινεται περιεργο που καθε πρωι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη, αλλα αυτο δε σημανει οτι δεν ειναι ετσι...
τα στοιχεια που εχουν παρατεθει (πολλακις...) τα εχεις διαβασει?
εχεις προσωπικη αποψη πανω στο θεμα ή κανεις απλα υποθεσεις? -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Στον κόσμο της τεχνολογίας -γενικά- τίποτα δεν μένει στάσιμο, είτε μιλάμε γι' αυτοκίνητα, είτε για υπολογιστές. Όσοι παραμένουν σε αντιλήψεις περασμένης χιλιετίας, μόνο χαμένοι θα βγουν
Μηπως σχεδον παντα συμβαλλεις οσο μπορεις?
Στο συγκεκριμενο ποιος ειπε οτι σπαει? χαλαει?Αναφέρθηκε ΚΑΙ η αξιοπιστία και ότι καίει
Nαι! Και?
Αν εγραφα ΠΑΟ θρησκεια θα ημουν υποχρεωμενος να αναβω κερακια στη λεωφορο?αν το γράφες αυτό θα έβλεπες TV Magic και θα κάνες παρέα με τον Τσουκαλά;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το πλέον σίγουρο είναι ότι δεν θα στο πω εδώ σε ένα φόρουμ.
οκ
αλλά και από την άλλη...ακόμα κ από αυτά που ανέφερες δεν βλέπω κάποια 'αλεξίσφαιρη' Τoyota...
Δλδ?
όταν σταματήσεις κι εσύ να αμφισβητείς στοιχεία από κατόχους (TSi) τότε ίσως να μιλήσουμε σοβαρά.
Α, δλδ να δεχομαι ακριτα οτι λεει ο καθε αγνωστος? Τοτε θα ειμαι αρκετα σοβαρος ωστε να πω την αποψη μου?
να επαναλάβω το ερώτημα; πώς θα τον αντιμετωπίζατε τον TSi εάν τον φόραγε η Toyota και όχι η VW...;
Με την ιδια καχυποψια! Εχεις διαβασει καπου να υπερασπιζομαι ΤΟΥΟΤΑ απεναντι σε VW? Εγω δεν θυμαμαι κατι τετοιο να σου πω την αληθεια...
...να μαντέψω;
Φανταζομαι δεν εχεις κληρονομικο χαρισμα...
μην βλέπουμε μόνο την καμπούρα των άλλων.
Συμφωνω...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Corolla 1.6 110hp 7,75l/100
Golf TSi 1.4 140hp 7,82l/100
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και μενα μου φαινεται περιεργο που καθε πρωι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη, αλλα αυτο δε σημανει οτι δεν ειναι ετσι...
Ας το δουμε απο αυτη την αποψη:
Αν απο τοτε που υπαρχεις θυμασαι να βγαινει ο ηλιος απο την Ανατολη και καποια μερα σου πει καποιος οτι βγαινει απο τη Δυση, θα τον πιστευες ετσι απλα?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
**Γιατί? **Από διαίσθηση?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
αλλά και από την άλλη...ακόμα κ από αυτά που ανέφερες δεν βλέπω κάποια 'αλεξίσφαιρη' Τoyota...
Δλδ?
τα TS, ΜR2 που ανέφερες...
Α, δλδ να δεχομαι ακριτα οτι λεει ο καθε αγνωστος? Τοτε θα ειμαι αρκετα σοβαρος ωστε να πω την αποψη μου?
όχι ...αλλά σε αυτό το φόρουμ δίνονται στοιχεία και παρόλα αυτά τα γυαλιά της εταιρείας μας μας εμποδίζουν να τα δούμε...
Με την ιδια καχυποψια! Εχεις διαβασει καπου να υπερασπιζομαι ΤΟΥΟΤΑ απεναντι σε VW? Εγω δεν θυμαμαι κατι τετοιο να σου πω την αληθεια...
φέρε την μύγα πίσω...εγώ χρησιμοποιώ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ...
Φανταζομαι δεν εχεις κληρονομικο χαρισμα...
άτσα και ειρωνεία...ναι μαντεύω πολλούς εδώ μέσα ΔΗΘΕΝ αντικειμενικούς
Συμφωνω...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στον κόσμο της τεχνολογίας -γενικά- τίποτα δεν μένει στάσιμο, είτε μιλάμε γι' αυτοκίνητα, είτε για υπολογιστές. Όσοι παραμένουν σε αντιλήψεις περασμένης χιλιετίας, μόνο χαμένοι θα βγουν
Συμφωνω
Μηπως σχεδον παντα συμβαλλεις οσο μπορεις?
Nαι! Και?
Αν εγραφα ΠΑΟ θρησκεια θα ημουν υποχρεωμενος να αναβω κερακια στη λεωφορο?αν το γράφες αυτό θα έβλεπες TV Magic και θα κάνες παρέα με τον Τσουκαλά;
Το θεωρεις απιθανο?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ας το δουμε απο αυτη την αποψη:
Αν απο τοτε που υπαρχεις θυμασαι να βγαινει ο ηλιος απο την Ανατολη και καποια μερα σου πει καποιος οτι βγαινει απο τη Δυση, θα τον πιστευες ετσι απλα?
κοιτα, αν καποιος δεν μπορει να καταλαβει ΑΠΛΑ πραγματα, δεν εχω καμια διαθεση να τον πεισω
και στη κορφη κανελα...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
**Γιατί? **Από διαίσθηση?
Γιατι ως τωρα κατι τετοιο ισχυει και για να αλλαξει αυτη η αποψη χρειαζεται κατι παραπανω απο την ειρωνικη επιχειρηματολογια ενος αγνωστου πισω απο ενα πσ! (δεν εννοω εσενα συγκεκριμενα)
-
και εις τους αιώνας των αιώνων...
(που είναι εκείνο το τόπικ urban legends; )
JETTA TSI - COROLLA