-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Nαι, μου φαινεται περιεργο 2 συγχρονα αυτοκινητα, το ενα ατμ. και το αλλο υπερ. να εχουν σε καθημερινους ρυθμους αντιστροφως αναλογη καταναλωση.
**Γιατί? **Από διαίσθηση?
Γιατι ως τωρα κατι τετοιο ισχυει και για να αλλαξει αυτη η αποψη χρειαζεται κατι παραπανω απο την ειρωνικη επιχειρηματολογια ενος αγνωστου πισω απο ενα πσ! (δεν εννοω εσενα συγκεκριμενα)
κάποτε έλεγαν ότι η γη είναι επίπεδη...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όχι ...αλλά σε αυτό το φόρουμ δίνονται στοιχεία και παρόλα αυτά τα γυαλιά της εταιρείας μας μας εμποδίζουν να τα δούμε...
Τα μονα γυαλια που φοραω ειναι ηλιου, εσυ που βλεπεις το αντιθετο?
φέρε την μύγα πίσω...εγώ χρησιμοποιώ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ...
Εγω γιατι νομιζω οτι μιλουσες για μενα? Τεσπα, οκ!
άτσα και ειρωνεία...ναι μαντεύω πολλούς εδώ μέσα ΔΗΘΕΝ αντικειμενικούς
Ειρωνια? Εγω για αστειο τι ειπα! Θελεις να μου πεις οτι σε εθιξα ή σε προσεβαλα? Αν ειναι ετσι να σου ζητησω συγνωμη.
Συμφωνω...
-
ψηφίζω corolla για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να γλυτώσεις απο τα Service της VW(παθών )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κι όμως γυρίζει
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
όχι ...αλλά σε αυτό το φόρουμ δίνονται στοιχεία και παρόλα αυτά τα γυαλιά της εταιρείας μας μας εμποδίζουν να τα δούμε...
Τα μονα γυαλια που φοραω ειναι ηλιου, εσυ που βλεπεις το αντιθετο?
Από την εμμονή στην άποψή σου παρότι σου παραθέτονται στοιχεία όπως τα 2 link μου πιο πάνω...
άτσα και ειρωνεία...ναι μαντεύω πολλούς εδώ μέσα ΔΗΘΕΝ αντικειμενικούς
Ειρωνια? Εγω για αστειο τι ειπα! Θελεις να μου πεις οτι σε εθιξα ή σε προσεβαλα? Αν ειναι ετσι να σου ζητησω συγνωμη.
μην μου ζητάς συγνώμη...απλά επειδή μιλάμε με γραπτά βάλε την επόμενη φορά και ένα smilie.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κοιτα, αν καποιος δεν μπορει να καταλαβει ΑΠΛΑ πραγματα, δεν εχω καμια διαθεση να τον πεισωκαι στη κορφη κανελα...
και εις τους αιώνας των αιώνων...
(που είναι εκείνο το τόπικ urban legends; )
Ε, πιστευω τωρα που με στριμωξατε για τα καλα δεν εχει νοημα να συνεχισω να λεω τη γνωμη μου!
Συνεχιστε την καλη δουλεια!
-
οχι μη φευγεις, πρεπει να αντικρουσεις τα στοιχεια που γραφτηκαν!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Από την εμμονή στην άποψή σου παρότι σου παραθέτονται στοιχεία όπως τα 2 link μου πιο πάνω...
Τα λινκ να σου πω την αληθεια δεν μου λενε και πολλα. Οπως θα ξερεις ηδη, υπαρχουν λινκ που λενε το οτιδηποτε.
***Πχ λεει για το δικο μου οτι εχει καταναλωση ~6,5
μην μου ζητάς συγνώμη...απλά επειδή μιλάμε με γραπτά βάλε την επόμενη φορά και ένα smilie.
οκ,
-
xenos
Ξέρεις ο κόσμος εξελίσσεται...κάποτε είχαμε ατμομηχανές μετά ήρθαν τα καρμπυρατερ μετά και μετά κτλ κτλ
Εάν όλοι είχαν την δικιά σου καχυποψία...δεν θα προχώραγε τίποτα.απλά over & out
-
xenos οι καταναλώσεις των περιοδικών είναι σικέ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
xenosΞέρεις ο κόσμος εξελίσσεται...κάποτε είχαμε ατμομηχανές μετά ήρθαν τα καρμπυρατερ μετά και μετά κτλ κτλ
Εάν όλοι είχαν την δικιά σου καχυποψία...δεν θα προχώραγε τίποτα.απλά over & out
Συμφωνω...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
xenos οι καταναλώσεις των περιοδικών είναι σικέ?γιατί είναι των κατόχων στο spritmonitor?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
xenos οι καταναλώσεις των περιοδικών είναι σικέ?Αυτο που λες, δεν το γνωριζω.
Εγω μπορω να μιλησω μονο για το δικο μου αυτ. με εμενα οδηγο στην κατασταση που βρισκεται.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
xenos οι καταναλώσεις των περιοδικών είναι σικέ?
Αυτο που λες, δεν το γνωριζω.
**Εγω μπορω να μιλησω μονο για το δικο μου αυτ. με εμενα οδηγο στην κατασταση που βρισκεται. **:roll:
ε πες το ρε μεγαλε απο την αρχη να ξερουμε...
εχεις μεγαλο και αξιοπιστο δειγμα δηλαδη!!
αντε γιατι πολλα γραψαμε....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ε πες το ρε μεγαλε απο την αρχη να ξερουμε...
εχεις μεγαλο και αξιοπιστο δειγμα δηλαδη!!
αντε γιατι πολλα γραψαμε....
Συμφωνω...
-
Είπαμε:
Σπάει,
Χαλάει,
Καίει λάδια,
Καίει πολύ βενζίνη
Τα περιοδικά γράφουν ψέματα (''αχ!!! άτιμη διαφήμιση πως τα καταφέρνεις και μας έχεις κάνεις ψεύτες και χρηματοδοτούμενους...'')Το γεγονός ότι το TSI (και το GT) η VW στην Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη το προωθεί ώς Εξυπνα οικολογικό Αυτοκίνητο είναι μια μεγάλη απάτη...
ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ....που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα Τάρταρα!!!!
-
εγραψα χθες αργα το βραδυ τη γνωμη μου για τη συγκριση που λεει ο φιλος...νομιζω στη 3η σελιδα...
ανοιγω το μεσημερι και εχει αλλες 6 γεματες με χαζομαρες ειρωνειες και καλαμπουρι του ελεους...
4-5 υποστηρικτες του tsi τα βαζουν με 2-3 που προφανως δεν ειναι και αντε βγαλε συμπερασμα...
και ο αλλος περιμενει να ακουσει καμια γνωμη εστω για χαβαλε και βλεπει αυτες τις παπαριες...
η γη γυριζει, τα γκολφ σκανε, το σιβικ ηρθε ουρανοκατεβατο και τι αποψη θα ειχαν οι ιαπωνες αμα ειχαν tsi που προφανως δε δινουν δεκαρα τσακιστη...
ελεος...αντε να δουμε!
-
Γεια σας παιδια,
Εγω ειμαι με τον TSI 140 hp γενικοτερα.
Ενα ερωτημα προς ολους...
υπαρχουν πληροφοριεσ ενα θα μπει ο
TSI 140 hp 1.4 στο PASSAT???Αναμενω ενημερωση.
Ευχαριστω.
Νικος
-
Να σας πω την αληθεια παιδια εχω χασει το μπουσουλα χαχαχαχα
Πρεπει να γραψω εδω καποια σημεια λοιπον για διευκρινηση.Το Τζεττα μου αρεσε αλλα θεωρουσα οτι με τον 1,6 8V θα ειναι ανεπαρκες γιαυτό και δεν το σκεφτομουν. Με τον TSI ομως μπηκε στο παιχνιδι. Από την αλλη δε με ενδιαφερει εαν το TSI εχει 1 sec καλυτερη επιταχυνση απο την κορολλα ουτε εαν βγαζει 25 αλογα παραπανω με σουπερ και 15 με απλη. Μπορει και η κορολλα με σουπερ να βγαζει αλλα 10 αλογα.... Αυτα για μενα ειναι ψιλα γραμματα. Εμενα με ενδιαφερει ενα οικογενειακο αυτοκίνητο με αξιοπρεπεις επιδοσεις χαμηλα εξοδα συντηρησης το κατα δυναμην και να καιει απροβληματιστα απλη αμολυβδη γιατι εξηγησα οτι θεωρω πιασοκωλέ το 20% παραπανω στην τιμη της σουπερ η οποια νοθευεται κιολας με απλή.
Και για να σας πω την αληθεια μου, φοβαμαι την τεχνολογια του tsi γιατι απλα δεν ειναι δοκιμασμενη στην πραξη μιας και μεσα σε ενα χρονο και ουτε δεν μπορουν πιστευω να βγουν συμπερασματα. Από τη στιγμη λοιπον που αγοραζω αυτοκίνητο για να το εχω χρονια θελω να ειμαι και σχεδον σιγουρος οτι θα ζησει μαζι μου απροβληματιστα. Δεν ειμαι απο αυτους που αγοραζουν αυτοκινητο καθε 3 χρονια. Να σας δωσω να καταλαβετε εχω ενα rover 414GSI του 92 και μετα από 260.000 χιλιομετρα το αυτοκίνητο αυτο δε μου ζητησε ποτε κατι το σοβαρο και βγηκε αστερι σε σημειο που και το επομενο αυτοκίνητο μου θα ηταν rover εαν η εταιρια δεν ειχε κλεισει. Ετσι και τωρα λοιπον που ηλθε η ωρα της ανανεωσης θελω ενα αυτοκινητο που να με συντροφευει για πολλα χρονια απροβληματιστα το δυνατον. Αυτος ειναι ο γνωμονας μου παιδια και εαν υπαρχει και καποιο αλλο αυτοκίνητο εκτος απο τα 2 που αναφερω το οποιο θα μπορει να παραμεινει για πολλα χρονια απροβληματιστο το κατα δυναμην ας μου το αναφερετε μεχρι τα 23.000 ευρω. Τη δουλεια μου θελω να κανω με το αμαξι σαν οικογενειαρχης και σαν επαγγελματιας. Δε θα κολλισω δηλαδη στο εαν το αμαξι θα εχει 125 η 140 αλογα αν ειναι 5ταχιτο η 6ταχιτο κλπ Εξαλλου δεν αγοραζω αμαξι για κοντρες ουτε για φιγουρα. Δε μ'ενδιαφερουν αυτα.
Ευχαριστω. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εγραψα χθες αργα το βραδυ τη γνωμη μου για τη συγκριση που λεει ο φιλος...νομιζω στη 3η σελιδα...ανοιγω το μεσημερι και εχει αλλες 6 γεματες με χαζομαρες ειρωνειες και καλαμπουρι του ελεους...
4-5 υποστηρικτες του tsi τα βαζουν με 2-3 που προφανως δεν ειναι και αντε βγαλε συμπερασμα...
και ο αλλος περιμενει να ακουσει καμια γνωμη εστω για χαβαλε και βλεπει αυτες τις παπαριες...
η γη γυριζει, τα γκολφ σκανε, το σιβικ ηρθε ουρανοκατεβατο και τι αποψη θα ειχαν οι ιαπωνες αμα ειχαν tsi που προφανως δε δινουν δεκαρα τσακιστη...
ελεος...αντε να δουμε!
το δικό σου σχόλιο δεν είναι offtopic?
για το μοτέρ του Jetta μιλάμε...εάν δεν πήρες χαμπάρι.
JETTA TSI - COROLLA