-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε παιδια μου ηρθε φλασια τωρα. Τι σημαινει βουλεβου-κουσε-αβεκ-μουα?
Θυμαμαι μια γκομενα να το τραγουδαει. Ειμαι απλα περιεργος να μαθωH γκόμενα σε ρώταγε αν θέλεις να κοιμηθείς μαζί της και με το σεσουαρ (βου λε βου κουσε αβεκ μουα σεσουαρ). Εχασες την ευκαιρια σου φιλε οπότε βολέψου με την ηλεκτρική συσκευή.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δε βανς ζαχαρη?Ποιο φθηνα θα σ'ερθει....
πουλανε στα περιπτερα ?
Πάνε πάρε ένα αψέντι ρε. Είναι κομματάκι ακριβό, αλλά με δυο κουταλάκια του γλυκού έχεις γίνει ΣΚΑΤΑ. Οπότε πάει φθηνά τελικά
θα γινει που θα γινει σκατα ας ριξει κι ενα βιαγκρα μεσα τουλαχιστον να το ευχαριστηθει
-
Ρε παιδια μου ηρθε φλασια τωρα. Τι σημαινει βουλεβου-κουσε-αβεκ-μουα?
Θυμαμαι μια γκομενα να το τραγουδαει. Ειμαι απλα περιεργος να μαθωVoulez-vous coucher avec moi? = θέλετε να κοιμηθείτε μαζί μου;
όπου 'κοιμηθείτε' βάλε εσύ ότι καταλαβαίνεις. Έχω την εντύπωση ότι κάπου την έχεις ξανακάνει την ερώτηση πάντως
κυριολεκτικά είναι 'να ξαπλώσεις' το κοιμάμαι κάπως αλλιώς είναι
-
Σωστά, το κοιμάμαι είναι dormir. Το απαρέμφατο δηλαδή. Μη με βάλει κανείς να το κλίνω, βαριέμαι
-
Δε βανς ζαχαρη?Ποιο φθηνα θα σ'ερθει....
πουλανε στα περιπτερα ?
Πάνε πάρε ένα αψέντι ρε. Είναι κομματάκι ακριβό, αλλά με δυο κουταλάκια του γλυκού έχεις γίνει ΣΚΑΤΑ. Οπότε πάει φθηνά τελικά
Εχω πιει μεχρι 3 σφηνακια αν θυμαμαι καλα μετα από καιρό προσπάθειας... Δεν εισαι γερο ποτηρι ρε συ,που μου θες και κρασι...
-
Nαι,πιές αψέντι,βρες και το ναυτικό που εισαγει τις σοκολάτες απο το Μαρόκο στη γειτονιά του Νάσου και θα γίνεις θεός
-
χαίρεται παίδες!!
Παρασκευή ήπια ένα σφηνάκι αψέντι (72% ) κ μπορώ να πω πως ένιωσα ακριβώς όπως στο eurotrip
αξίζει να διαβάσω τις προηγούμενες 10 σελίδες ή τζάμπα θα χάσω την ώρα μου;;
-
Μπαααα... τζάμπα θα την χάσεις, καμμένοι είμαστε όλοι!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Nαι,πιές αψέντι,βρες και το ναυτικό που εισαγει τις σοκολάτες απο το Μαρόκο στη γειτονιά του Νάσου και θα γίνεις θεόςΤι σοκολάτα είναι αυτή? Απο το Μαρόκο μαλιστα....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Nαι,πιές αψέντι,βρες και το ναυτικό που εισαγει τις σοκολάτες απο το Μαρόκο στη γειτονιά του Νάσου και θα γίνεις θεός
Τι σοκολάτα είναι αυτή? Απο το Μαρόκο μαλιστα....
yo
-
Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι!
-
Kανείς εδωωωωω;
-
καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
να με ξανα μετα απο τρεις μερες
πατρινου καρναβαλιου
αντε και του χρονου -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
χαίρεται παίδες!!Παρασκευή ήπια ένα σφηνάκι αψέντι (72% ) κ μπορώ να πω πως ένιωσα ακριβώς όπως στο eurotrip
αξίζει να διαβάσω τις προηγούμενες 10 σελίδες ή τζάμπα θα χάσω την ώρα μου;;
Κάποιος δεν το σηκώνει το αλκοόλ
-
koita, υπαρχουν καποιοι που θα σου πουν οτι δεν αξιζει καν να διαβασεις τι εχουν γραψει οι προηγουμενοι!
απλα μπαινεις και γραφεις! -
Ελπίζω να το τσίμπησα το 5 σήμερα. Multiple είχε πει θα έβαζε, ανάπτυξης έβαλε τελικά!
Βγήκε ένα άλλο μάθημα και διέπρεψα!
Άντε μια βδομάδα ακόμα...
Ναι, ξέρω...ο καθένας με τον πόνο του...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ελπίζω να το τσίμπησα το 5 σήμερα. Multiple είχε πει θα έβαζε, ανάπτυξης έβαλε τελικά!Βγήκε ένα άλλο μάθημα και διέπρεψα!
Πέρασες μάθημα?
Έχουμε να πάμε και Σέρρες σε 1 βδομάδα!
-
Ελπίζω να το τσίμπησα το 5 σήμερα. Multiple είχε πει θα έβαζε, ανάπτυξης έβαλε τελικά!Βγήκε ένα άλλο μάθημα και διέπρεψα!
apo pote grafete?
emeis simera pali syneleysi na doume..
-
Άντε Χάρη καλό κουράγιο....
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Ελπίζω να το τσίμπησα το 5 σήμερα. Multiple είχε πει θα έβαζε, ανάπτυξης έβαλε τελικά!
Βγήκε ένα άλλο μάθημα και διέπρεψα!
apo pote grafete?
emeis simera pali syneleysi na doume..
Γράφουμε από τις 22/1 και τελειώνουμε στις 21/2.
Η ηρωική Αλεξ/πολη αντιστέκεται στην λαίλαπα των καταλήψεων!Kid, έχω ενα 7άρι και ένα 8άρι μέχρι στιγμής. Τον παίρνεις!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]