-
Θα ανοίξεις franchise μπουτικ του Ολυμπιακού;
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ενταξει συμφωνω. Δεν ειναι ολοι αμορφωτοι κρετινοι. Ειμαι απλα ατυχος εγω και ισως και λιγο κακομαθημενος.Στην ζωη μου κανενας ποτε δεν με διεταξε και ισως ειμαι υπερβολικος. Παντως μετα τον στρατο σκοπευω να ανοιξω δικη μου επιχειρηση οποτε διαταγες θα δεχομαι απο τον εαυτο μου
Τότε να δεις κ@λο που θα στήσεις για να στήσεις επιχείρηση και για να σταθείς στο χώρο που θα επιλέξεις.
Αν νομίζεις ότι οι επιχειρήσεις φτιάχνονται με τσαμπουκάδες και μαγκιά, τότε (αν όπως λες είσαι κακομαθημένος) δυστυχώς μεγάλωσες με λάθος τρόπο.Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψε ο Nikos147 καλό θα σου κάνουν, αν θελήσεις να τα καταλάβεις.
-
μια παρατήρηση στα τελευταία ποστ:
έχει μεγάλη διαφορά να στίνεις κώλο επειδή γουστάρεις και παλεύεις για κάτι δικό σου και άλλο επειδή είσαι αναγκασμένος και δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μια παρατήρηση στα τελευταία ποστ:έχει μεγάλη διαφορά να στίνεις κώλο επειδή γουστάρεις και παλεύεις για κάτι δικό σου και άλλο επειδή είσαι αναγκασμένος και δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά
Μα και για το δικό σου, δε μπορείς να κάνεις διαφορετικά.
Η αναφορά στο στήσιμο, έγινε με βάση αυτά που γράφει ο κοκκινόστρατος. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
έχει μεγάλη διαφορά να στίνεις κώλο επειδή γουστάρεις και παλεύεις για κάτι δικό σου και άλλο επειδή είσαι αναγκασμένος και δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά
Η αναφορά στο στήσιμο, έγινε με βάση αυτά που γράφει ο κοκκινόστρατος.εκέι έχεις εναλακτικές ομως tazio (πχ τα καις ολα και βοσκάς πρόβατα)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μα και για το δικό σου, δε μπορείς να κάνεις διαφορετικά.'Η ετσι σε εχει κανει η κοινωνια να πιστευεις....
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Η αναφορά στο στήσιμο, έγινε με βάση αυτά που γράφει ο κοκκινόστρατος.εκέι έχεις εναλακτικές ομως tazio (πχ τα καις ολα και βοσκάς πρόβατα)
Αν μπορέσεις να ξεφύγεις από όσα έχεις συνηθίσει (τα όσα, μερικώς άχρηστα, μας έχουν βάλει στη ζωή μας) και να κάνεις νέα αρχή, ναι. Έχεις και αυτή την εναλλακτική λύση.
'Η ετσι σε εχει κανει η κοινωνια να πιστευεις....
Μπορεί να είναι και έτσι. Όταν όμως είσαι μικρομικρός επιχειρηματίας τότε μάλλον πιο κοντά στη πραγματικότητα είναι αυτό, παρά σε έχουν κάνει να το πιστεύεις.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μια παρατήρηση στα τελευταία ποστ:έχει μεγάλη διαφορά να στίνεις κώλο επειδή γουστάρεις και παλεύεις για κάτι δικό σου και άλλο επειδή είσαι αναγκασμένος και δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά
δηλαδη στο στρατο στηνεις κωλο; σιγα την αγγαρεια.
επειτα μου αρεσει που παιρνετε στα σοβαρα παιδακια σαν τον red army,και προσπαθειτε να του δωσετε συμβουλες . -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
επειτα μου αρεσει που παιρνετε στα σοβαρα παιδακια σαν τον red army,και προσπαθειτε να του δωσετε συμβουλες .το 'στήνεις κώλο' ήταν σχήμα λόγου αλλά ο στρατός εξακολουθεί να είναι εξαναγκασμός
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
.Μη γράφεις τέτοια θα σε παρεξηγήσουν.
επειτα μου αρεσει που παιρνετε στα σοβαρα παιδακια σαν τον red army,και προσπαθειτε να του δωσετε συμβουλες .
Γιατί όχι. Για να τον καταστρέψουμε το κάνουμε.
Πέρα από το αστείο, θέλω να πιστεύω πως δεν είναι καλό να απαξιώνουμε τον άλλο.
-
τροπος του λεγειν βρε.αμεσως ο νους στο προστυχο,σαν δεν ντρεπεστε .
παντως ειναι ο στρατος σιγουρα μια αγγαρεια,ενας εξαναγκασμος μιας και κανεις κατι χωρις τη θεληση σου,
αλλα δεν ειναι και κατεργα.πολλες φορες εχει και χαβαλε κιολας.
εδω τοσοι και τοσοι κανουν αναγκαστικα δουλειες που δεν θελουν και αυτο για μια ζωη. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
επειτα μου αρεσει που παιρνετε στα σοβαρα παιδακια σαν τον red army,και προσπαθειτε να του δωσετε συμβουλες .Παιδακι ειμαι μωρε . Α επισης ακουω οτι μου λενε μεσα απο ενα φορουμ .
Συνελθε φιλε. Αυτο το φορουμ ειναι για να περναμε καλα. Μην το χοντραινετε ,γιατι μπορει να το χοντρυνω και εγω
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Εκεί είχαμε ΤΟΜΠ που τα είχαμε μετατρέψει σε ΤΟΜΠ με εκτοξευτές TOW. Μήπως εννοείς αυτά τα τεθωρακισμένα ;
M901 ITV (M113 με πυργίσκο για TOW)..; Έλα οι αντιαρματιστές...
Σωστός ....
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
99B'
2ος λόχος , 4η Δρία. Από Απρίλιο 99 έως τέλος Σεπτέμβρη 99 , μετά Ρόδο.
2001A'
2ος Λόχος 3η Δρια, από τέλη Φεβρουαρίου, μέχρι τέλη Ιουλίου. Χειρ. Όλμων. Μετά Ξάνθη και μετά Λιτόχωρο...Ποιον είχες διμοιρίτη;
Τον Σταματάκη τον πέτυχες καθόλου; -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το 'στήνεις κώλο' ήταν σχήμα λόγου αλλά ο στρατός εξακολουθεί να είναι εξαναγκασμός
Είναι υποχρέωση. Ο εξαναγκασμός ενυπάρχει στην υποχρέωση.
Να πούμε ότι είναι εξαναγκασμός (με αρνητική χροιά) η φορολογία, η απαγόρευση κτισίματος στο δάσος, η 9ετής φοίτηση σε σχολείο; -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
M901 ITV (M113 με πυργίσκο για TOW)..; Έλα οι αντιαρματιστές... -
Ο χρήστης boo έγραψε:
99B'
2ος λόχος , 4η Δρία. Από Απρίλιο 99 έως τέλος Σεπτέμβρη 99 , μετά Ρόδο.
2001A'
2ος Λόχος 3η Δρια, από τέλη Φεβρουαρίου, μέχρι τέλη Ιουλίου. Χειρ. Όλμων. Μετά Ξάνθη και μετά Λιτόχωρο...Ποιον είχες διμοιρίτη;
Τον Σταματάκη τον πέτυχες καθόλου;Διοικητή Λόχου είχα τον Τσίλα , διμοιρίτη έναν Δόκιμο που δεν τον θυμάμαι.
Η κλίκα Χαρκιανάκης , Σταματάκης , Κοκογιαννάκης μαζί με τον Βιτώρο ( αξκός εκπαίδευσης , Διοικητής 1ου Λόχου ) ήταν οι εκπαιδευτές μας μαζί με δύο ακόμη δοκίμους.
Πρέπει να πέτυχες ως εκπαιδευτή τον Δόκιμο Κουναλάκη που ήταν εγγονός μου και ήμασταν μαζί για αρκετό διάστημα στο ΛΑΤΕΘ στη Ρόδο.Αυτή η τάξη ( του Κουναλάκη ) είχε πετύχει καυγά Χαρκιανάκη-Σταματάκη ( εκεί να δεις επίπεδο , ο Χαρκ να φωνάζει τον Σταματάκη χοντρό και φάλαινα και ο Σταμ. να φωνάζει τον άλλον κερατά μέσα στο χώρο εκπαιδεύσεως λίγο πριν τη μεσημεριανή σύτιση ) ενώ είχαν επίσης πετύχει καυγά του Χαρκ με τη γυναίκα του ( τρελλό μωρό ) μέρες πριν πάρουν διαζύγιο ( ο Χάρκ τσιλιμπούρδιζε ) όταν η γυναίκα του ήρθε να πάρει το αμάξι του και αυτός είχε ανέβει στο καπώ και της φώναζε να το αφήσει. Ο Χάρκ ήταν θεόμουρλος. Ο Σταματάκης μέσ' στα κόμπλεξ ( και λόγω πάχους και άλλων προβλημάτων ) ενώ ένας Υπολοχαγός που ήρθε στο ΛΑΤΕΘ και τους είχε συμμαθητές που έλεγε ότι ακόμη και στη ΣΣΕ πίναν χασισάκι το βράδυ ( έπιναν και στη ΣΕΑΠ , ειδικά ο Κοκογιαννάκης όταν είχε υπηρεσία ). Φοβερή τάξη η συγκεκριμένη για τη ΣΣΕ ( νομίζω ήταν του 93 ). Είχε ή ρεμάλια ή τέλειους αξκούς.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
M901 ITV (M113 με πυργίσκο για TOW)..; Έλα οι αντιαρματιστές...
Πες μου ότι ήσουν ο 'εχθρός'. Αυτό μόνο πες μου , τέλος !
-
Κυκλοφορεί ένα τραγουδάκι..
ΛΑΤ ΛΑΤ αντιαρματιστές
το TOW το φοβάται κι ο μαύρος ο μπερές -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Παντως μετα τον στρατο σκοπευω να ανοιξω δικη μου επιχειρηση οποτε διαταγες θα δεχομαι απο τον εαυτο μουΚάτι ωραία αρκτικόλεξα του τύπου ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΣΕΠΕ, ΥΠΕΕ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμες τα έχεις ακούσει;
Περί Θητείας [#2]