-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εσύ μάλλον θα κάνεις 12 τότε. η μείωση είναι για σξ. αλλά ας απαντήσει και κάποιος άλλος.
πότε μειώθηκε στον ΣΞ ;
απ ό,τι άκουσα η επικείμενη μείωση ήταν εν τέλει φήμη...
θα μας ει ο σαρμακ6700 σε 15 μέρες -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εσύ μάλλον θα κάνεις 12 τότε. η μείωση είναι για σξ. αλλά ας απαντήσει και κάποιος άλλος.
πότε μειώθηκε στον ΣΞ ;
δεν μειώθηκε ακόμη...
ελπίζουμε για τον Μάρτιο...
-
Ο χρήστης Bajazzo έγραψε:
Η οικογενεια μου ειναι τριτεκνη παιζει κανα ρολο???αν είσαι ο πρώτος γιος (όχι ημερολογιακά, ο πρώτος που υπηρετεί!), κάνεις 9μηνο
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πότε μειώθηκε στον ΣΞ ;
δεν μειώθηκε ακόμη...
ελπίζουμε για τον Μάρτιο...
Αν δεν πάνε για εκλογές ...ο Καραμανλής είπε δεν θα πάει...ξεχάστε την μείωση.
-
Για να το ειπε ο Καραμανλης σημαινει οτι θα παιξουν εκλογες λειαν προσεχως.
-
Σήμερα έμαθα ότι στο λόχο που ανήκω ανήκουν και 2 'φαντάσματα', ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Κάνουν τρελή θητεία... στο χορτάρι του Καραϊσκάκη
-
Αν παιζουν στην εθνικη τοτε ειναι αποσπασμενοι σε καποια ειδικη μοναδα για αθλητες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν παιζουν στην εθνικη τοτε ειναι αποσπασμενοι σε καποια ειδικη μοναδα για αθλητες.Εχουν παρει ειδικοτητα ξυσ@ρχιδιστες.
Παικτης του οσφπ και να παιζει στην εθνικη ομαδα ? Δεν υπαρχει αυτο το ειδος.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Παικτης του οσφπ και να παιζει στην εθνικη ομαδα ? Δεν υπαρχει αυτο το ειδος.
-
καλο το αστειο του bagus...
-
΄Αγνοια το λέω εγώ...
-
Τελικα ρε παιδια εγω που ειμαι
τριτεκνος ποσους μηνες θα κανω στο ναυτικο??? -
τριτεκνος ποσους μηνες θα κανω στο ναυτικο???στο στρατολογικο σου γραφειο ρωτησες;
-
Οχι δεν ρωτησα γιατι σημερα το μεσημερι μου ηρθε το πιοιστοποιιτικο που στελνουνε αφου κοψεις την αναβολη
και εγραφε οτι θα καταχθω το μα'ι'ο στο πολεμικο ναυτικο δεν εγραφε για θητεια. -
Οχι δεν ρωτησα γιατι σημερα το μεσημερι μου ηρθε το πιοιστοποιιτικο που στελνουνε αφου κοψεις την αναβολη
και εγραφε οτι θα καταχθω το μα'ι'ο στο πολεμικο ναυτικο δεν εγραφε για θητεια.Την δευτερα θα πας εκει και θα ρωτησεις.Αυτοι ειναι οι πιο υπευθυνοι να σου απαντησουν,καθως να σου πουν και τι χαρτια χρειαζονται για να κανεις μειωμενη θητεια.
-
Δηλαδη πρεπει να παω κατω στο ρουφ?????
Και βαριεμαι!!! -
Δηλαδη πρεπει να παω κατω στο ρουφ?????
Και βαριεμαι!!!http://www.stratologia.gr/
Υπάρχουν και τα τηλέφωνα. -
ΠΑιδια ευχαριστω πολλυ για την βοηθεια!!
-
τριτεκνος ποσους μηνες θα κανω στο ναυτικο???αν δεν εχει αλλαξει κατι πας 9μηνο... Τουλάχιστον, εγω που απολυθηκα από Ε.Α προσφάτως, 9μηνο έκανα
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
νομίζω πως πλέον δεν μπαίνει άλλη σειρά. τελειώνει από τον μάρτιο.
E???
Γενικά μιλάς;; Τέλος η θητεία στο ΠΝ ?
Περί Θητείας [#2]