-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα του κλάσετε μια μάντρα φρύδια...
Γιατί νομίζεις ότι μας νοιάζει; Ούτε μάντρα, ούτε να του κλάσουμε, ούτε τίποτα. Την δουλειά μας θέλουμε να κάνουμε και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και εύκολα. Από κει και πέρα, δεν σε ξέρω-δεν με ξέρεις-υποφέρω κι υποφέρεις
Ετσι μπράβο!
αααα, ευχαριστώ! τι καλός!
Σου θίξαμε κανέναν και δεν μπόρεσες να καταλάβεις το, δύσκολο είναι η αλήθεια, νόημα των παραπάνω δημοσιεύσεων;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν ειδικά ψιλο-μισείς και τον διοικητή σου, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να του μαυρίσεις τα χαρτιά. Αν πάει για καριέρα και δεν θέλει να σταθείς εμπόδιο με την αναβολή σου, θα κάνεις τους υπόλοιπους μήνες με κάνα εκατομμύριο άγραφες άδειες!
Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο περισσότερο αυτό; Δημιουργείται δηλαδή θέμα με το διοικητή σου αν ζητήσεις αναβολή για τον Χ λόγο;
Ναι, έχουν χαρτιά και οι αξιωματικοί και καταγράφονται όλες οι μεταβολές που παίζουν. Π.χ. αρνητικά/θετικά αποτελέσματα από επιθεωρήσεις, κλπ. Καταλαβαίνεις ότι το βιογραφικό κάποιου Αξκου που ως διοικητής έχει μερικές αναβολές παραπάνω, είναι πρόβλημα.
δικό του, όχι δικό μας
Φυσικά! Είναι από τις ελάχιστες φορές που μπορείς να του φορτώσεις πρόβλημα. Και αν θέλει καριέρες, όχι απλά τα φρύδια του κλ@νεις, αλλά ...!
-
θα του κλάσετε μια μάντρα φρύδια...
Γιατί νομίζεις ότι μας νοιάζει; Ούτε μάντρα, ούτε να του κλάσουμε, ούτε τίποτα. Την δουλειά μας θέλουμε να κάνουμε και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και εύκολα. Από κει και πέρα, δεν σε ξέρω-δεν με ξέρεις-υποφέρω κι υποφέρεις
Ετσι μπράβο!
αααα, ευχαριστώ! τι καλός!
Σου θίξαμε κανέναν και δεν μπόρεσες να καταλάβεις το, δύσκολο είναι η αλήθεια, νόημα των παραπάνω δημοσιεύσεων;
Xαζός δεν είμαι...μην παίζεις με την νοημοσύνη μου. Πρέπει να μου θίξεις κάποιον για να σχολιάσω;
Τέσπα συνεχίστε μην σας το χαλάω...
-
τελικα υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να γινει 9μηνο το πεζικο??
τωρα που ερχονται και εκλογες....? -
(Γνωστή) πηγή με πληροφόρησε ότι υπάρχει περίπτωση να απολυθείς με την επόμενη σειρά λόγω των πρόσφατων Τουρκικών προκλήσεων.
-
Επιβάλλεται.
-
Να είσαι σίγουρος ότι στην παρέλαση για την τουρκική είσοδο στην Θεσσαλονίκη, θα περάσω και εγώ κάτω από το σπίτι σου.
-
να διακόψεις τη θητεία μπορείς, ωστόσο συνήθως γίνονται αποδεκτοί ψυχολογικοί λόγοι (κοινώς 'δε την παλεύω' ...)
Επομένως ενδεχομένως να υπάρχει ζήτημα με τη συνέχιση ενός μεταπτυχιακού πχ...Επίσης δεν είναι ό,τι καλύτερο να κόψεις τη θητεία: κέντρο και πάλι, διάφοροι τυχαίοι προσπαθούν να σου σπάσουν τον τσαμπουκά κτλ κτλ...
Εγώ μπήκα με κρύα καρδιά αλλά με το που μπήκα ποτέ δεν είπα 'αναβολή'. Να περάσει, να πάμε σπίτια μας και όσο σύντομα τους ξεχάσω όλους τόσο το καλύτερο...
Μια μ@λακία είναι, ένα φιάσκο για κάποιους που δεν καταλαβαίνουν ούτε καν οι ίδιοι το λόγο για τον οποίο σμβαίνει...απλά προβλέπεται να συμβούν!
Θυμάμαι τις μπούρδες που λέγανε στη φρουρά, το 'βάδισμα της γάτας' και άλλα τέτοια και καταλαβαίνω γιατί τελικά τους έχουν μαντρωμένουςΤίποτα δεν έμαθα, άντε πες έμαθα 2 3 πραγματάκια άσχετα που θα μάθαινα από 5 ετών αν ήμουν στους προσκόπους...
Τουλάχιστον έκανα 2 3 φίλους που μιλάμε τακτικά στο τηλέφωνο ._
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τελικα υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να γινει 9μηνο το πεζικο??
τωρα που ερχονται και εκλογες....?Αν γίνει 9μηνο το πεζικό πάει η Κρήτη, μας την έφαγαν οι Τούρκοι.
Αν γίνει 9μηνη η αεροπορία πάει η Μύκονος, μας την έφαγαν οι Τούρκοι.
Αν γίνει 9μηνο το ναυτικό πάει και η Τήλος, μας την έφαγαν οι Τούρκοι.Αν θέλεις να υπηρετήσεις 9μηνο και οι Τούρκοι να μείνουν νηστικοί, κοίτα να καταστήσεις 9μηνη την σύζυγό σου (αν δεν έχεις να βρεις). Να σου ζήσει και καλή θητεία.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xαζός δεν είμαι...μην παίζεις με την νοημοσύνη μου. Πρέπει να μου θίξεις κάποιον για να σχολιάσω;
Τέσπα συνεχίστε μην σας το χαλάω...
Μια φορά στη ζωή μου δεν ειρωνεύτηκα και δεν πιστεύεις κιόλας
Εγώ φταίω που παρολίγο να γίνω καλός άνθρωπος
-
Για ξαναγράψ΄το γιατό το χασες λίγο!
-
Να γράψω κι εγώ μετά την πρώτη μετάθεση.Σε λίγο κλείνω μήνα στο 536 στην Αλεξανδρούπολη.Σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι καλά εδώ...ακόμη σκέφτομαι αν αξίζει να βγω άοπλος μιας και το μόνο που κάνω (πέρα από τις γνωστές αγγαρείες,καθαριότητες) είναι μια σκοπιά ανά 2 ημέρες.Σήμερα μας πήγαν για αναγνώριση στο ποτάμι,όπου στο φυλάκιο που υπάρχει δίπλα στο συνοριακό σταθμό,στέλνουμε κόσμο.Για την εμπειρεία θα ήθελα να πάω.Πιστεύω να συνεχιστεί έτσι το έργο...μακάρι!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Όταν είχα ρωτήσει στη στρατολογία μου είπαν ότι είναι απόλυτα εφικτό, αλλά, αν δεν μου το πεί κάποιος που να το έχει κάνει, απλά δεν το πιστεύω Χάρη...
Φίλος που τέλειωσε πριν λιγο καιρό μου πε το ίδιο πράγμα. Ότι γίνεται και μάλιστα χωρίς πολλά-πολλά.
Σκέφτομαι να κάνω παράλληλα καμιά αίτηση για μεταπτυχιακό. Αν δεν μπορώ να φύγω με την καμία απ τον στρατό, να μη μπω στον κόπο.
εσυ οσο σκεφτεσαι μ@λακιες κανεις..
δεν υπαρχει προβλημα να παρεις αναβολη..τωρα ποσο καλο ειναι να μπαινεις και να ξαναμπαινεις στον ΕΣ ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..
+1.. ρε συ φαντασου να φυγεις για μεταπτυχιακο και μετα να εχεις να επιστρεψεις εκει μεσα... δε λεει καθολου, μονο και μονο απο αποψη ψυχολογιας να το δεις.... εχω πολλους φιλους που φτασανε στο τσακ να παρουν αναβολη ενω ηταν ηδη μεσα.. δεν ξερεις ποσο χαιρονται που δεν το εκαναν τελικα..
Αν θέλεις να υπηρετήσεις 9μηνο και οι Τούρκοι να μείνουν νηστικοί, κοίτα να καταστήσεις 9μηνη την σύζυγό σου (αν δεν έχεις να βρεις). Να σου ζήσει και καλή θητεία.
-
Μούλικο για έκπτωση 3 μηνών????
Γνωρίζει κανείς τπτ για την 95 κάτι μονάδα μηχανικού στη Ρόδο?
Φεύγει ο ξάδερφος για κάτω μετάθεση.
Μέχρι περυσι ήταν καλή απ ότι μάθαμε αλλά άλλαξε ο διοικητής και παίζει πο@λος -
ΑΡΒΥΛΑ MODE OFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(με αφήσανε, δεν τους έφυγα...)
Και για να μη λέτε ότι ο στρατός ότι δεν προσφέρει τίποτα...Τώρα βέβαια μετά από μια αρκετά βυσματική θητεία στο ένδοξο όπλο της Π.Α έχω να πω ότι αν είχα πάει ειδικές δυνάμεις (πόσο μάλλον σκέτο πεζικό):
-θα μου είχαν σπάσει λιγότερο τα νεύρα
-δεν θα είχα κάνει 2 χειρουργεία και γενικά η υγεία μου θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση...
-θα έβλεπα γυναίκα μόνο από το MAΧΙΜ (έτερον εκάτερον)Θεωρώ αστείο παιδιά 20 χρονών να φοβούνται να πάνε στρατό. Είναι η τελευταία ευκαιρία ενός ενήλικα να κάνει πλάκα, να πάρει πράγματα στην πλάκα και γενικά να μην ασχολείται με σοβαρά θέματα. Είναι ένας χρόνος υπόθεση. Το αν θα είναι 9 ή 12 μήνες μικρή διαφορά προσφέρουν. Αν πάει κάποιος με σωστή ψυχολογία (στα τέτοια μου-πλάκα θα 'χει) οι 12 μήνες θα περάσουν σφαίρα και ειδικότερα αν δεν ασχολείται με το τι κάνουν άλλοι φαντάροι δεν θα χαλάσει η ζαχαρένια του καθόλου.
-
φιλος πολυ μεγαλο βυσμα παρουσιαστηκε Μηχανικο στο Ναυπλιο
απο Ναυπλιο πηγε Λουτρακι,καθημερινα εξοδουχος,μετα πηρε μεταθεση Φλωρινα μεσα στην Ταξιαρχια ,2 εξω 1 μεσα,καθολου σκοπετα,καθολου καθαριοτητες,και τελευταια μεταθεση ΔΕΣΕ Ξανθης ,1 υπηρεσια ανα 6 μερες,ελευθερος τα σκ
Οποιος εχει βυσμα περναει παντου καλα τελικα -
Βυσμα-ξεβύσμα, αν την δεις όπως λέει ο Eddie δεν τρέχει κάστανο. Σκεφτείτε το σοβαρά: είναι η τελευταία περιοδος της ζωής σου (εκτός εξαιρέσεων, βεβαιως-βεβαιως ) που δε χρειάζεται να ανησυχείς, να προγραμματίζεις, ή να αισθάνεσαι υπεύθυνος για κάτι. Ασε που μαθαίνεις να κοιμάσαι ευκολότερα..
Περι βυσμάτων, πάντως: νέος συνάδελφος από Π.Α. πριν παρουσιαστεί πηρε μετάταξη για Π.Ν. Τώρα, μετά από 5 μήνες μπαίνει μέσα κάθε Δευτέρα πρωί και βγαίνει Τεταρτη μεσημέρι. Δατς ολ.
-
Έτσι όπως το πάτε, θα ζηλέψετε που σε ένα μήνα φεύγουμε. Αλλάζουμε;
Εγώ πάντως και σπίτι μου μια χαρά κάθομαι, δεν έχω έννοιες, ούτε πρόγραμμα και δεν χρειάζεται να ξυρίζομαι και να φοράω χακί (και δεν μου πάνε καθόλου καλέ ). Δεν μου φαίνεται τόσο δελεαστική η προσφορά του ΕΣ
-
Έτσι όπως το πάτε, θα ζηλέψετε που σε ένα μήνα φεύγουμε. Αλλάζουμε;Εγώ πάντως και σπίτι μου μια χαρά κάθομαι, δεν έχω έννοιες, ούτε πρόγραμμα και δεν χρειάζεται να ξυρίζομαι και να φοράω χακί (και δεν μου πάνε καθόλου καλέ ). Δεν μου φαίνεται τόσο δελεαστική η προσφορά του ΕΣ
Με τη σχολη τελειωσες απο Αλεξανδρουπολη?
Δεν θα πας κυπρο που σκεφτοσουνα?
Υγειονομικο ολοι λενε ειναι αρκετα καλα,λογικα εκει θα σε παρουνε αν δεν βαλεις κανα βυσμα να πας καπου καλυτερα
Περί Θητείας [#2]