-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Βέβαια συνήθως ο στρατός τα κάνει ανάποδα, για γούστο Πχ. είσαι από Σάμο, ζητάς πρώτη μετάθεση Σάμο, σε στέλνουν Εβρο (πρακτικά αδύνατον να πας σπίτι σου σε λογικό χρόνο...) και δεύτερη μετάθεση Λάρισαεννοείται όλα ανάποδα...στο στρατό αυνειδητοποίησα πως ό,τι κι αν θες/κάνεις/σκέφτεσαι/εύχεσαι, ΟΛΑ λειτουργούν αντίθετα απ την έξω ζωή....
όταν μπήκα μού παν να φέρω κάτι χαρτιά, διότι λόγω προβλήματος υγείας σε μέλος της οικογένειας δικαιούμουν κατέξαίρεση μετάθεση...
έκανα τα χαρτιά μου και η απάντηση ήταν οι ναι μεν γίνεται το αίτημά μου δεκτό..μετά από 5 μήνες όμως δηλάδή στο 5μηνο μου εξασφάλιζαν οτι θα φευγα...καλό;; -
Ο χρήστης Trx8iantafillos έγραψε:
98Α ΕΣΣΟ κανεις ?Γ 98 εδώ !!
(Ε ρε, πως περνάνε τα χρόνια ...)
-
ρε σεις για το 1998 λέτε;;;
α
-
99ΣΤ' εδω, η αλλιώς '263'. Οι τελευταίοι του 1999.
Οι 98Α κ Β ήταν 253 κ 254. Τότε μπαίναμε ανα 2μηνο.
-
Πύργος mode off και από την Κυριακή Ορεστιάδα mode on...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μάνο, καλέ μου άνθρωπε, το να μη θες να ζοριστείς στη θητεία δεν σημαίνει να υπηρετήσεις 10 μήνες σε μονάδα στο Κολωνάκι. Ούτε και να θέλει κάποιος να πάει δίπλα στο σπίτι του είναι κακό, αρκεί να σκεφτείς ότι δεν μένουμε όλοι στην Αθηνα. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιον θα ζορίσω αν έρθω στη 2η μετάθεση σε στρατόπεδο 10 λεπτά απ το σπίτι μου. (το χω βάλει στο μάτι ) Στην πρώτη ας με στείλουν όπου θέλουν.O Popol@ros έκανε θητεία όλο το χρόνο 10 λεπτά από το σπίτι του. Απλά στη δεύτερη μετάθεση (Ξάνθη) αναγκαζόταν να τρέχει με υψηλότερη ταχύτητα.
Εσύ ΙΙ ΜΚ ΜΠ θέλεις να πας; Καλά είναι εκεί από όσο τα έχω μάθει. Κολωνάκι ή ΓΕΣ θα είναι καλύτερα και θα είσαι και δίπλα στο σπίτι σου. Θα διώξεις όμως άλλα βύσματα από εκεί.
Όσο για τις λούγκρες που υπηρετούν στην όμορφη λεβεντογέννα Ξάνθη, θα έρθω πίσω και θα σου έρθει άμεσα σήμα επανακατάταξης στον ΕΣ -υπογεγραμμένο από κάτι Ανχες και Σχες που ρίχνω κάθε μέρα άκυρο, στρατονόμε της καρπαζάς.
-
δεν ασχολουμαι με ρεταλια... (αστεριξ mode on)
σηκωσε κανα τηλ να δεις τι μπιπ μπιπ κανει και ασε τους σουπερσταρς γελοιο μυρμηγκι...
-
Θα κόψω τις τηλεπικοινωνίες στο σπίτι να σου πω εγώ.
-
-
Αν επιτρέπεται τι εννοείς με το ριμινίτης;
-
Λόγω της συμμετοχής της κατά τον Β' ΠΠ στην απελευθέρωση του Ρίμινι η συγκεκριμένη ταξιαρχία πήρε την ονομασία της από την ιταλική πόλη (το γράφει και το έμβλημα της). Στη συνέχεια, στα περίεργα εκείνα χρόνια η λέξη ΄΄ριμινίτης΄΄ έγινε συνώνυμο του ''καλού εθνικόφρωνα'' μια και η σύνθεση της ήταν προσεκτικά επιλεγμένη...
Στα ανέφερα πολύ επιγραμματικά..
Στην Καβύλη που θα πας είναι η έδρα της ταξιαρχίας και το χωριό απέχει λιγότερο απο 10 λεπτά απο την Ορεστιάδα με ταξάκι ή αυτοκίνητο αν διαθέτεις..
-
Οι Ορεστιαδίτισες έχουν καλή φήμη, μπορώ να πω
-
Οι Ορεστιαδίτισες έχουν καλή φήμη, μπορώ να πωα) είναι 'εύκολες'
β) είναι όμορφες
γ) ψάχνονται
δ) όλα τα παραπάνω
;;; -
Εγώ ενα έχω να πω:
God bless wireless internet... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ ενα έχω να πω:
God bless wireless internet...+1000000
Μεχρι και στη βραχονησιδα σερφαρα... -
Οι Ορεστιαδίτισες έχουν καλή φήμη, μπορώ να πωΤο κακό είναι ότι τις καμακώνουν 3 ταξιαρχίες του ΕΣ (στελέχη και φαντάροι) επί 40 χρόνια
Επίσης ανάλογαι τη μονάδα, βγαίνεις μια στις είκοσι οπότε μόνο τις φαντάζεσαι
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Επίσης ανάλογαι τη μονάδα, βγαίνεις μια στις είκοσι οπότε μόνο τις φαντάζεσαιΣτο Λόχο Διαβιβάσεων που θα πάω οι έξοδοι είναι περίπου 1-1 Καθόλου άσχημα θα έλεγα..
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Οι Ορεστιαδίτισες έχουν καλή φήμη, μπορώ να πω
α) είναι 'εύκολες'
β) είναι όμορφες
γ) ψάχνονται
δ) όλα τα παραπάνω
;;;o χαρακτηρισμός που έχω ακούσει είναι χμμμ ανατομικός, δεν μπορώ να τον πω στον αέρα, ντρέπομαι
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Στο Λόχο Διαβιβάσεων που θα πάω οι έξοδοι είναι περίπου 1-1 Καθόλου άσχημα θα έλεγα..Παίζουν και φυλάκια που μία μία πάνε η ενέδρα με το παρατηρητήριο
-
Καλά ξεκινήσαμε στην Κόρινθο.Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.4ος Λόχος (βγήκα Ι3 ένοπλο)και μόνιμη δύναμη στο Ε.Σ.Ε.
Επίλεκτο Σώμα Εστιατόρων!
Περί Θητείας [#2]