-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν υπάρχουν 4 αστέρια ρε συ! Έβλεπες αστεράκια μάλλον.3 ασημένια=Λοχαγός. 3 χρυσά=Συνταγματάρχης
Με 4 αστέρια, δεν είναι στρατιωτικός, αλλά Νίτζα!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σε εμας θυμάμαι ήταν κάτι παιδιά Ι1 και μόλις του ήρθε η μετάθεση για Κύπρο πήγαν καμμιά 10αριά στο 401 να δηλώσουν οπλοφοβία (Ι3 άοπλο νομίζω πας μετά) και τους έδωσαν 6 μήνες αναβολή! Κάγκελο!
Έλα ρε...
Δεν μπορείς να αρνηθείς να πάρεις αναβολή;
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Σε εμας θυμάμαι ήταν κάτι παιδιά Ι1 και μόλις του ήρθε η μετάθεση για Κύπρο πήγαν καμμιά 10αριά στο 401 να δηλώσουν οπλοφοβία (Ι3 άοπλο νομίζω πας μετά) και τους έδωσαν 6 μήνες αναβολή! Κάγκελο!
Έλα ρε...
μην τους έχετε για χαζούς ειδικά τους στρατιωτικούς γιατρούς....έχουν δει κάθε είδους περίπτωση.
-
Πάντως θυμάμαι στην Τρίπολη το γιατρό που έκραζε κάποιον -που προφανώς είχε δηλώσει οπλοφοβία- μπροστά σε όλους 'Και είσαι και από την Κρήτη και δεν θέλεις να πιάσεις όπλο;'
Άσχετα με το αν είχε πρόβλημα το παιδί ή όχι, από τη στιγμή που αν πήγαινε 'συστημένος' θα του έλεγε πάρε ένα Ι4 παιδί μου και όταν τελειώνεις τη θητεία σου έλα να το ξαναεξετάσουμε αν φοβάσαι ακόμα τα όπλα είναι ΓΤΠ και για πολλές κλωτσιές. Όπως άλλωστε και πολλοί στρατιωτικοί. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πάντως θυμάμαι στην Τρίπολη το γιατρό που έκραζε κάποιον -που προφανώς είχε δηλώσει οπλοφοβία- μπροστά σε όλους 'Και είσαι και από την Κρήτη και δεν θέλεις να πιάσεις όπλο;'
Άσχετα με το αν είχε πρόβλημα το παιδί ή όχι, από τη στιγμή που αν πήγαινε 'συστημένος' θα του έλεγε πάρε ένα Ι4 παιδί μου και όταν τελειώνεις τη θητεία σου έλα να το ξαναεξετάσουμε αν φοβάσαι ακόμα τα όπλα είναι ΓΤΠ και για πολλές κλωτσιές. Όπως άλλωστε και πολλοί στρατιωτικοί.γιατί είναι για κλωτσιές; Επειδή τον κοροιδεύει μπροστά στα μούτρα του; Γιατρός είναι κάτι παραπάνω ξέρει από σένα.
-
Επειδη ξερει κατι παραπανω εχει δικαιωμα να τον κοροιδευει μπροστα στους αλλους;;;
-
Το είσαι από την κρήτη και δεν θες να πιάσεις όπλο είναι κοροιδία; ....
-
αν πήγαινε 'συστημένος' θα του έλεγε πάρε ένα Ι4 παιδί μου και όταν τελειώνεις τη θητεία σου έλα να το ξαναεξετάσουμε αν φοβάσαι ακόμα τα όπλα
Γι αυτό είναι για κλωτσιές
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το είσαι από την κρήτη και δεν θες να πιάσεις όπλο είναι κοροιδία; ....Όχι είναι εμπεριστατωμένη ιατρική γνωμάτευση.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το είσαι από την κρήτη και δεν θες να πιάσεις όπλο είναι κοροιδία; ....
Όχι είναι εμπεριστατωμένη ιατρική γνωμάτευση.
κρύο - ζεστό ...οκ!
-
@ελτέο
Το κακό που κάνουμε όλοι όσοι έχουμε πάει στρατό είναι ότι ξεχνάμε πόσο έντονη εμπειρία υπήρξε για εμάς σε real time, θυμόμαστε μόνο τις πλάκες με τα κολλητάρια όταν είχαμε πια παλιώσει και αντιμετώπιζουμε καταστάσεις όπως η παραπάνω με μπόλικο ωχαδερφισμό.
Το πώς θα αντιμετωπίσει το κάθε αγοράκι την καζούρα μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους φαντάρους από τον κάθε μαλάκα στρατιωτικό δεν το ξέρεις ούτε εσύ ούτε εγώ.
Τον γιατρουδάκο τον τοποθέτησαν εκεί για κάποιο σκοπό σοβαρό, όχι για να παριστάνει την Τένια Μακρή ή τον Γιώργο Μητσικώστα. Άλλωστε κανείς δεν σχολίασε το αν του έδωσε τελικά ή όχι την απαλλαγή, αλλά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την περίπτωση.
Το πώς το βλέπεις εσύ ή εγώ (κρύο, ζεστό ή χλιαρό) από το δωμάτιο του σουίτ χόουμ μας δεν έχει καμία σημασία. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Έλα ρε...
μην τους έχετε για χαζούς ειδικά τους στρατιωτικούς γιατρούς....έχουν δει κάθε είδους περίπτωση.
Δεν τοιυ έχω για χαζούς, για μ@λ@κες τους έχω, εφόσον έχω ακούσει να δίνουν αναβολή αντί Ι σε άτομα που όντως έχουν πρόβλημα το οποίο δεν ξεπερνιέται!
Έχεις π.χ. πλατυποδία ή δισκοπάθεια ή κάτι αντίστοιχο, το οποίο θα σε κυνηγάει σε όλη σου την ζωή, και ο γιατρός σου λέει 'Ε.. πάρε μια αναβολή 6 μήνες και ξαναέλα...'
Λές και σε 6 μήνες θα πάς στην Τήνο να κάνεις τάμα ώστε να γίνει το θαύμα και να σου περάσει η πάθηση....
-
Εγω παντως τους ειπα για το σπασμενο σαγονι (6 μηνες πριν παρουσιαστω) και χωρις να ζητησουν κανενα πιστοποιητικο ή ακτινογραφια με εβγαλαν Ι3 ενοπλο ως προσφατα χειρουργηθεντα. Το οποιο εχει βοηθησει αφανταστα, γιατι πουθενα στην μοναδα (Παλασκα) δεν γραφει γιατι ειμαι Ι3 οποτε ο λογος αλλαζει αντιστοιχα με την περισταση . Αλλες φορες ειναι το γονατο, αλλες η μεση (οντως προβληματικα αλλα δεν εχω παει ποτε σε γιατρο για αυτα).
Το ακομα πιο χρησιμο ειναι οτι και στην προπαιδευση και στο Παλασκα ακομα και τους Ι3 ενοπλους τους ονομασαν αυθαιρετα αοπλους, δεν πιασαμε ποτε οπλο, και οποτε μας λενε για κατι αγηματα και λοιπες μλκιες εγω παω σπιτι μου
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ολοι ετσι μου λενε...Αλλα εγω νομιζω οτι θα βαρεθω .Εχω αρισει να εξοπλιζομαι παντως.Και εγώ έτσι πίστευα κ μετά παρακάλαγα να γίνει κάτι τετοιο..... (αλλά μπα )
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Έλα ρε...
Και αυτοί αρνήθηκαν, αλλά...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ολοι ετσι μου λενε...Αλλα εγω νομιζω οτι θα βαρεθω .Εχω αρισει να εξοπλιζομαι παντως.
Και εγώ έτσι πίστευα κ μετά παρακάλαγα να γίνει κάτι τετοιο..... (αλλά μπα )
Εννοεις οτι ειχες δουλεια??.
Σε ποιες βραχονησιδες ειχες παει??.Βασικα εγω παω σαν γιατρος φυλακιου,οποτε ισως ειναι διαφορετικα. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω παντως τους ειπα για το σπασμενο σαγονι (6 μηνες πριν παρουσιαστω) και χωρις να ζητησουν κανενα πιστοποιητικο ή ακτινογραφια με εβγαλαν Ι3 ενοπλο ως προσφατα χειρουργηθεντα. Το οποιο εχει βοηθησει αφανταστα, γιατι πουθενα στην μοναδα (Παλασκα) δεν γραφει γιατι ειμαι Ι3 οποτε ο λογος αλλαζει αντιστοιχα με την περισταση . Αλλες φορες ειναι το γονατο, αλλες η μεση (οντως προβληματικα αλλα δεν εχω παει ποτε σε γιατρο για αυτα).Το ακομα πιο χρησιμο ειναι οτι και στην προπαιδευση και στο Παλασκα ακομα και τους Ι3 ενοπλους τους ονομασαν αυθαιρετα αοπλους, δεν πιασαμε ποτε οπλο, και οποτε μας λενε για κατι αγηματα και λοιπες μλκιες εγω παω σπιτι μου
και ναυτικο και γιωτας,εσυ δεν κανεις στρατο ρε φιλαρακι μου,διακοπες διαρκειας κανεις?
τωρα εισαι Παλασκας?
εχω ενα φιλαρακι εκει μεσα,παρουσιαστηκε Μαιο -
παρ'ολα αυτα συνεχιζω να πιστευω αδιασειστα οτι εκανα μεγαλη μλκια που πηγα (και μην πεταχτει κανεις 'δεν εχεις επιλογη' γιατι πολλες χιλιαδες δεν εχουν παει) και τους χαριζω ενα χρονο απο την ζωη μου, και 1000 φορες καλυτερα να μην εκανα τετοιες 'διακοπες'.
δεν ειμαι παλασκα, εμεινα 2 εβδομαδες εκει και μετα με στειλανε με αποσπαση ΤΡΕΙΣΗΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ στην χειροτερη μοναδα του ναυτικου, οπου περασα γαματα απο σποντα (χωρις βυσμα, απλα ημουν τυχερος και εξυπνος). Τωρα, ωραριο δημοσιου υπαλληλου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
παρ'ολα αυτα συνεχιζω να πιστευω αδιασειστα οτι εκανα μεγαλη μλκια που πηγα (και μην πεταχτει κανεις 'δεν εχεις επιλογη' γιατι πολλες χιλιαδες δεν εχουν παει) και τους χαριζω ενα χρονο απο την ζωη μου, και 1000 φορες καλυτερα να μην εκανα τετοιες 'διακοπες'.Οι ποινές της ανυποταξίας ποιές είναι;
Κάνουν τον κόπο να ψάξουν να σε βρούν, ή μπά;
-
Αν δεν κανεις ταξιδια στο εξωτερικο και εαν δεν εχεις μονιμη κατοικια ή να το πω πιο απλά εαν εισαι και ολιγον τι 'οπου φυσαει ο ανεμος' δεν σε βρισκουν καθολου ευκολα...και ποσο να ασχοληθουν δηλαδη....
Περί Θητείας [#2]