-
εαν θες να χεις οργανωμενη ζωη θα σε βρουν αργα η γρηγορα...καλυτερα να το παιξεις τρελος!
-
14 και σήμερα και αναχωρώ από τον Πύργο με νέο προορισμό την Καβύλη Ορεστιάδας...
Τα νέα από φίλους διαβιβαστές που πήραν ειδικότητα με συντομότερη εκπαίδευση είναι πολύυυυυυυυυυ ενθαρρυντικά. Ο Λόχος Διαβιβάσεων τα... ξύνει και οι πεζικάριοι μας έχουν στη μπούκα γι΄ αυτό το λόγο. Δίνονται πολλές άδειες, οι υπηρεσίες είναι πολύ λίγες και γενικά το κλίμα είναι πολύ καλό για τους Διαβιβαστές. Αντε γιατί συνήθισα (βολεύτηκα) στους ρυθμούς της ΣΕΤΤΗΛ
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ολοι ετσι μου λενε...Αλλα εγω νομιζω οτι θα βαρεθω .Εχω αρισει να εξοπλιζομαι παντως.
Και εγώ έτσι πίστευα κ μετά παρακάλαγα να γίνει κάτι τετοιο..... (αλλά μπα )
Εννοεις οτι ειχες δουλεια??.
Σε ποιες βραχονησιδες ειχες παει??.Βασικα εγω παω σαν γιατρος φυλακιου,οποτε ισως ειναι διαφορετικα.δεν πήγα σε καμμία. Απλά έβλεπα τα παιδιά που πήγαιναν σε απομακρυσμένα μέρη, σχεδόν πάντα περνούσαν καλά.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
14 και σήμερα και αναχωρώ από τον Πύργο με νέο προορισμό την Καβύλη Ορεστιάδας...Τα νέα από φίλους διαβιβαστές που πήραν ειδικότητα με συντομότερη εκπαίδευση είναι πολύυυυυυυυυυ ενθαρρυντικά. Ο Λόχος Διαβιβάσεων τα... ξύνει και οι πεζικάριοι μας έχουν στη μπούκα γι΄ αυτό το λόγο. Δίνονται πολλές άδειες, οι υπηρεσίες είναι πολύ λίγες και γενικά το κλίμα είναι πολύ καλό για τους Διαβιβαστές. Αντε γιατί συνήθισα (βολεύτηκα) στους ρυθμούς της ΣΕΤΤΗΛ
Έχω φίλο (300άρη) ΔΒ που έκανε κάτι περίπολα εκεί πάνω...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
14 και σήμερα και αναχωρώ από τον Πύργο με νέο προορισμό την Καβύλη Ορεστιάδας...
Τα νέα από φίλους διαβιβαστές που πήραν ειδικότητα με συντομότερη εκπαίδευση είναι πολύυυυυυυυυυ ενθαρρυντικά. Ο Λόχος Διαβιβάσεων τα... ξύνει και οι πεζικάριοι μας έχουν στη μπούκα γι΄ αυτό το λόγο. Δίνονται πολλές άδειες, οι υπηρεσίες είναι πολύ λίγες και γενικά το κλίμα είναι πολύ καλό για τους Διαβιβαστές. Αντε γιατί συνήθισα (βολεύτηκα) στους ρυθμούς της ΣΕΤΤΗΛ
Έχω φίλο (300άρη) ΔΒ που έκανε κάτι περίπολα εκεί πάνω...
Όμως, ο διαβιβαστής στον οποίο απευθύνεσαι είναι ανάπ... εεμμμμ άοπλος
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Και στεναχωριέσαι; Ρέκλα ρεεεεεεεε!
Καλωσορίζω τους 306 πατόψαρα Βασίλη Ροζούλη και Χάρη Μάκη οι οποίοι θα με απαλλάξουν.
προς το παρών κάτσε κ πήξε βρωμοφάνταρο!!!
εγώ πάω έξω να τα πιω κ να τα σπάσω
Πάνε τώρα που μπορείς, Βασίλη.
3 μήνες έχει ακόμα, αλλά για μερικούς έχει άλλους 12. Πάντα έτσι πάει!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
3 μήνες έχει ακόμα, αλλά για μερικούς έχει άλλους 12. Πάντα έτσι πάει!
Αυτος εχει πηξει και βγάζει χολή τωρα...
Ο ροζουλης ειναι cool ατομο... σιγα μην μετραει μηνες και βλακειες. Οσο καλα περναει εξω, τοσο καλα θα περνα και μεσα
-
Φαντάζομαι τον βασίλη να προσπαθεί να πείσει τους άλλους φαντάρους ότι η στολή του είναι κόκκινη!
-
σήμερα μπήκε ο brother και 3-4 κολλητοί...
@funky όπως τα λέει ο corsairίδης είναι
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ηρεμίστε παλικάρια μου, δεν είναι τίποτα η σημερινή θητεία!.
Εκδρομή στο πέρασμα του χρόνου!!!.Τα ίδια θα λένε και αυτοί που θα κάνουν εξάμηνη ή τρίμηνη θητεία για αυτούς που κάνουν 12μηνο σήμερα.
Αναρωτιέμαι μόνο αυτοί που γεννήθηκαν σε κράτη-έθνη που δεν έχουν καθόλου υποχρεωτική θητεία, τι λένε για αυτούς που... κάνουν - όσους μήνες κι αν κάνουν.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
σήμερα μπήκε ο brother και 3-4 κολλητοί...αύριο μπαίνουν
περιμένω τις πρώτες ανταποκρίσεις από το μέτωπο της Άρτας -
Ο χρήστης avel έγραψε:
[ quote='antonis-team']Ηρεμίστε παλικάρια μου, δεν είναι τίποτα η σημερινή θητεία!.
Εκδρομή στο πέρασμα του χρόνου!!!.Τα ίδια θα λένε και αυτοί που θα κάνουν εξάμηνη ή τρίμηνη θητεία για αυτούς που κάνουν 12μηνο σήμερα.
Αναρωτιέμαι μόνο αυτοί που γεννήθηκαν σε κράτη-έθνη που δεν έχουν καθόλου υποχρεωτική θητεία, τι λένε για αυτούς που... κάνουν - όσους μήνες κι αν κάνουν.
[/quote]
΄Νταξει, εγω πάλι αναρωτιέμαι αυτοί που γεννήθηκαν σε κράτη-έθνη σε εμπόλεμη κατάσταση (έστω και ανα διαστήματα), τί λένε για τους δικούς μας που κάνανε-κάνουν όσους μήνες κι αν κάνουν απλά θητεία.
-
σε κράτη-έθνη σε εμπόλεμη κατάσταση
Αναφέρεσαι στις ΗΠΑ των μισθοφόρων, το Ισραήλ των πολεμόχαρων Εβραίων ή κάποιο τριτοκοσμικό κράτος στη Ν. Αμερική, την Αφρική ή την Ασία;
Ακόμα και οι Τούρκοι που είναι σε εμπόλεμη κατάσταση με τους Κούρδους αντάρτες κάνουν λιγότερη θητεία από μας. Ειδικά για όσους έχουν σπουδάσει και ειδικότερα για όσους έχουν σπουδάσει εξωτερικό. -
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δεν υπάρχουν 4 αστέρια ρε συ! Έβλεπες αστεράκια μάλλον.
3 ασημένια=Λοχαγός. 3 χρυσά=Συνταγματάρχης
Με 4 αστέρια, δεν είναι στρατιωτικός, αλλά Νίτζα!
4 δε βάζουν στον αρχηγό των ένοπλων δυνάμεων ΑΓΕΕΘΑ; (νομίζω δλδ, όχι ότι αντιστοιχούν σε κάποιο βαθμό)...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Δεν υπάρχουν 4 αστέρια ρε συ! Έβλεπες αστεράκια μάλλον.
3 ασημένια=Λοχαγός. 3 χρυσά=Συνταγματάρχης
Με 4 αστέρια, δεν είναι στρατιωτικός, αλλά Νίτζα!
4 δε βάζουν στον αρχηγό των ένοπλων δυνάμεων ΑΓΕΕΘΑ; (νομίζω δλδ, όχι ότι αντιστοιχούν σε κάποιο βαθμό)...
_
Αντιστοιχούν στο βαθμό του στρατηγού. Οι υπόλοιποι με λιγότερα αστέρια, αντί-υπό-στράτηγος απλά ονομάζονται στρατηγοί. Αν και ο Α Γ.Ε.ΕΘ.Α τυπικά είναι στρατάρχης.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
΄Νταξει, εγω πάλι αναρωτιέμαι αυτοί που γεννήθηκαν σε κράτη-έθνη σε εμπόλεμη κατάσταση (έστω και ανα διαστήματα), τί λένε για τους δικούς μας που κάνανε-κάνουν όσους μήνες κι αν κάνουν απλά θητεία.OK, αλλά αν το πάμε έτσι, τότε να... σκεφτούμε και πώς θα ήταν εάν είχαμε γεννηθεί σε κράτος στην Αφρική π.χ. που μεγάλο ποσοστό ζει σε συνθήκες φτώχειας.
Διότι μάλλον δεν έπιασες το νόημα του μηνύματός μου. Γράφει στο αρχικό ποστ να είμαστε ευγνώμονες που είναι μόνο 12 μήνες, γιατί παλαιότερα ήταν 24. Και υποστηρίζω εγώ ότι αυτός ο συλλογισμός είναι λάθος, και δεν πρέπει να μένουμε ικανοποιημένοι - πόσο μάλλον να... χαιρόμαστε - που είναι έτσι η θητεία!
Και μία αντιμετώπιση που χρησιμοποιώ εγώ στα πράγματα, όχι μόνο σε αυτήν την περίπτωση αλλά και αλλού, είναι να κοιτάω πάντα το καλύτερο. Αυτό που είναι πιο πάνω από μένα. Αυτός που είναι στη σκάλα πιο ψηλά: πώς τα καταφέρνει; Αυτός που είναι πιο κάτω: δεν τον κοιτάω καν. Been there, done that.
Για τη δουλειά π.χ. μπορεί να μου πει κάποιος 'α, είσαι πολύ καλός προγραμματιστής, έχεις πολλές γνώσεις!'. Μόνο που δε μπορώ να το δεχτώ, γιατί αν και είμαι αντικειμενικά καλύτερος από άλλους, υπάρχουν φυσικά άνθρωποι που με πατάνε κάτω για πλάκα. (Ασε που είμαι και χάλια προγραμματιστής στην πραγματικότητα). Εάν κοιτούσα μόνο τους πιο χαμηλά από εμένα, τους άσχετους, τους νέους στο επάγγελμα κ.λπ., φυσικά και θα χαιρόμουν για τον εαυτό μου!
Πίσω στη θητεία. Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά αυτήν την άποψη 'θα μπορούσε να είναι και χειρότερα'. Μα είναι χάλια! Μόνο και μόνο η ύπαρξη αυτού του παρανοϊκού θεσμού είναι ένα κακό. Τι με νοιάζει πώς ήταν πριν από 20 χρόνια; Τι με ενδιαφέρει αν αυτός που πήγε στρατό το βρήκε ενδιαφέρουσα εμπειρία για τα standards του; Είναι δυνατόν να έχουμε όλοι την ίδια οπτική γωνία σε ένα τέτοιο θέμα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
σήμερα μπήκε ο brother και 3-4 κολλητοί...
αύριο μπαίνουν
περιμένω τις πρώτες ανταποκρίσεις από το μέτωπο της ΆρταςXαλαρααααααααααααααααα,πολυ χαλαρααααααα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Πίσω στη θητεία. Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά αυτήν την άποψη 'θα μπορούσε να είναι και χειρότερα'. Μα είναι χάλια! Μόνο και μόνο η ύπαρξη αυτού του παρανοϊκού θεσμού είναι ένα κακό. Τι με νοιάζει πώς ήταν πριν από 20 χρόνια; Τι με ενδιαφέρει αν αυτός που πήγε στρατό το βρήκε ενδιαφέρουσα εμπειρία για τα standards του; Είναι δυνατόν να έχουμε όλοι την ίδια οπτική γωνία σε ένα τέτοιο θέμα;
Ειναι χαλια????!!!!!
Παρανοικος θεσμος??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης avel έγραψε:
'Κοιτα τους μαλακες' λενε, εσυ τι νομιζεις?
Περί Θητείας [#2]