-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
To φιδακι ειναι οτι πρεπει για να παθεις δηλητηρίαση αν το αναψεις σε κλειστο χωρο.Την πατησα μια φορα,απο εκει και μετα εβαζα ταμπλετα.
ΩΧ!!!
Λες γι' αυτό μετά από κάθε χειμερινό μπάνιο στην θάλασσα να κάνω 1 βδομάδα για να βρω το πουλί μου για να κατουρήσω;;;Εσύ βέβαια μου περιγράφεις ένα στρατόπεδο μοντέρνο και με όλα τα κομφόρ (άρα και πρίζες...).
Εμείς τότε στον θάλαμο είχαμε ΜΙΑ πρίζα κι αυτή στου διαόλου τη μάνα...
Η μόνη διαθέσιμη οπή για να χώσω το μηχάνημα της ταμπλέτας (δεν θυμάμαι: υπήρχαν το '87 ταμπλέτες;) ήταν η κ@λ@τρυπίδα του διπλανού μου, αλλά αμφιβάλλω αν θα έβγαζε τα 230 Volt που απαιτούνται...
124ΠΒΕ,ΟΟ, οργανικος το 1995-1996.Το πρωι ,μετα το φιδακι,ο λαιμος ηταν σαν να εχω καταπιει προκες και η φωνη σαν να ακους την Στανιση!Με την ταμπλετα ηταν ενταξει,μαλλον τα κουνουπια δεν ειχαν αναπτυξει ανοσια ακομα .
Ειχαμε και μπριζες και ντουλαπες ,ασχετα αν καθε πρωι τις βρισκαμε αναποδογυρισμενες απο καποιον . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...Ειχαμε και μπριζες και ντουλαπες ,ασχετα αν καθε πρωι τις βρισκαμε αναποδογυρισμενες απο καποιον...Τι;;; Ντουλάπες;;;
Βρε εσύ δεν ήσουν σε μονάδα, αλλά στο Μον Παρνέ...Όσο για τις αναποδογυρισμένες ντουλάπες...:
Τα κουνούπια ήταν που έπεφταν πάνω τους, γιατί τους είχαν αδειάσει οι μπαταρίες των φακών τους
(εμ...τόση ώρα που έπρεπε να γυροβολάνε στον θάλαμο να βρούνε κανένα γυμνό κ@λομέρη μακριά απ' τις κ@λοταμπλέτες σας... ). -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σήμερα βγήκαν οι μεταθέσεις...Φεύγω αύριο για Πύργο, όπου θα πάρω ειδικότητα Τεχνίτη Ασύρματων Μέσων και μετά... Καβύλη Ορεστιάδας
Μ' αρέσει που με είχαν ρωτήσει αν θέλω Έβρο ή νησιά και τους είχα πει νησιά
Αντε να δούμε πώς θα τη βγάλουμε με τα κρύα
2 μήνες στον Πύργο θα περάσεις. Ευτυχώς πέρασαν οι αλλαγές Δκτών και δεν θα τρίβεις και εσύ όλο το στρατόπεδο όπως έγινε τον Απρίλιο-Μάιο.
Στην δε Καβύλη θα έχεις έναν δικό μου συμφαντάρο από το Λιτόχωρο...το καλύτερο παιδί, αν δεν ήταν και Αρειανός. Θα του διαβιβάσω (sic) να σε τεντώσει αναλόγως! Ξέρεις, αυτός τώρα παίρνει τα Σαββατοκύριακα τους 303 για τρέξιμο, οι 304 θα κάνετε και νυχτερινές πορείες...
-
ααααααλλλλλααααα η εξουσια.....
-
Πολλλλλύ παλλλλλλέουρας!
-
Κολλητέ, ακόμα Ελλάδα υπηρετεί αυτός?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Κολλητέ, ακόμα Ελλάδα υπηρετεί αυτός?
οσο ελλαδα μπορει να θεωρηθει το λιτοχωρο και η ξανθη..
φαρδοκωλης δβ...μονο εμεις πηραμε τις θαλασσες...
-
Λιγα για τους ενδοξους ΔΒστες!
AUTAN? Τι να κανει ρε συ δαυτο. Σα να εχει κανει καποιος το αμαξι του τροπετο και να του λες να βαλει αλοιφη για τις γρατζουνιες μου ακουστηκε!
-
Έχεις δαγκωθεί από τον Ratanplan και έχασες 5.43 λίτρα αίμα.
-
4 Ratanplan Kill_C* 134 2.513.030 591 1.872 361 1.360.169
-
Να 'μαι και εγω!!!Ειμαι ακομα Αρτα... shifty:
Σε λιγο κατεβαινω Κω!! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
2 μήνες στον Πύργο θα περάσεις. Ευτυχώς πέρασαν οι αλλαγές Δκτών και δεν θα τρίβεις και εσύ όλο το στρατόπεδο όπως έγινε τον Απρίλιο-Μάιο.Στην δε Καβύλη θα έχεις έναν δικό μου συμφαντάρο από το Λιτόχωρο...το καλύτερο παιδί, αν δεν ήταν και Αρειανός. Θα του διαβιβάσω (sic) να σε τεντώσει αναλόγως! Ξέρεις, αυτός τώρα παίρνει τα Σαββατοκύριακα τους 303 για τρέξιμο, οι 304 θα κάνετε και νυχτερινές πορείες...
Είναι όντως αρκετά περιποιημένο το στρατόπεδο. Έκαναν καλή δουλειά οι παλιοί...
Καλό φαίνεται το στρατόπεδο... σίγουρα δε η διαβίωση είναι πολύ πιο χαλαρή απ' ότι στο κέντρο εκπαίδευσης στην Καλαμάτα. Μόνο οι παλιοί μας τα πρήζουν λίγο αλλά θα το ξεπεράσουμε.
Όσον αφορά την Καβύλη μέχρι τότε βλέπουμε...
-
Κάτσε να βάλλω ένα γνωστό μου μονιμά που υπηρετεί στη ΣΕΤΤΗΛ να σε περιλάβει.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Κάτσε να βάλλω ένα γνωστό μου μονιμά που υπηρετεί στη ΣΕΤΤΗΛ να σε περιλάβει. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Milko και τυροπιτα.Ωστε ΕΤΣΙ εξηγείται.
-
Περιμένω από τον aserf να μας πει πώς πάει με το βάρος του από τη στιγμή που κατατάχθηκε στον ΕΣ.
Γνώρισα και μερικές σειρές σου aserf!
-
Τον Νοέμβρη έρχεται και η δικιά μου σειρά
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Περιμένω από τον aserf να μας πει πώς πάει με το βάρος του από τη στιγμή που κατατάχθηκε στον ΕΣ.Γνώρισα και μερικές σειρές σου aserf!
Να σου πω εγώ: έχει μείνει πετσί & κόκκαλο!!!
-
E καλα....πετσι και κοκκαλο ηταν ετσι και αλλιως ρε συ
-
Περί Θητείας [#2]