-
Το παίρνεις το κινητό, όπως επίσης και κανένα πολύμπριζο (κατά προτίμηση 'Τ'). Επίσης, περιοδικά επιτρέπονται. Τις τσόντες ξέχνα τες, γιατί θα καταλήξεις να σου τις παίρνουν οι λοχίες και οι δεκανείς και να τις διαβάζουν εκείνοι. Επειδή στο ΣΞ θα βρεις κάθε καρυδιάς καρύδι, έχε τουλάχιστον δυο λουκέτα μαζί σου. Ένα για το λουκάνικο ή το σάκο που θα σας δώσουν κι ένα για το σακίδιο εκστρατείας. Επίσης, αν πάρεις και δικό σου σάκο, έχε κι εκεί λουκέτο. Και κάνα-δυο εφεδρικά... Α, και ένα για τις αρβύλες (σοβαρά μιλάω! ).
Αν όμως σου κάτσει καλή ΕΣΣΟ όπως η δικιά μου, που σε δυο μοίρες δεν έπαιξε ούτε ΕΝΑ λουκέτο και κανείς δεν έκλεψε ΤΙΠΟΤΑ από κανέναν, θα είναι τα πράγματα ακόμα καλύτερα.
-
Α ναι τα λουκλετα ξεχασα
-
Και αντιασφυξιογόνο μάσκα, αν έχετε κανέναν πολύ βρωμιάρη.
-
εγω θα παρω και sleeping bang
Επισης και οδοντοβουρτσα,οδοντοκρεμα και μια δικη μου πετσετα
Αντε καλη θητεια να εχουμε -
sleeping bag??
Επιτρεπονται αυτά; Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν επιτρέπονται. Τσιγάρα δεν παίρνω, δεν καπνίζω.Ταφ για τις πρίζες ε; Καλή ιδέα δεν την είχα σκεφθεί.
-
τα λουκετα ναναι περισσοτερα...
-
Τα σλιπινκ μπαγκ ειναι αναλογα το κεντρο που θα μπεις, τσιγαρα παρε....ποτε δεν ξερεις
Τον αδη μην οτν ακουτε ειναι σαπιος.
Παρε λουκετα 3-4 κα ιενα πολυ μικρο για αρβυλες μηπως και πεσεις σε καμια κωλοσειρα αν και δεν νομιζω να σου χρειαστουν
-
-
Sleeping bag ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...
Εκτος αν θελεις να κοιμασαι κατω απο κουβερτες του 80κατι
και να εχεις να στρωσεις το κρεβατι καθε πρωι.... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Sleeping bag ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...Εκτος αν θελεις να κοιμασαι κατω απο κουβερτες του 80κατι
και να εχεις να στρωσεις το κρεβατι καθε πρωι....Θα ελεγα να βρεις εναν καλης ποιοτητας σάκο,ετσι ωστε να ξεχασεις το κρεβάτι για οσο καιρο θα εισαι εκει.Εγω ειχα εναν τριζάτο,πολύ ζεστό και μικρό,αλλα και πάλι τον προτιμούσα με χίλια
-
προς νεους..
καλο θα ειναι να μαθετε να κανετε το κρεβατι σας..να τιναζετε κουβερτες σεντονια κτλ κτλ οποτε υπαρχει χρονος και αμα κωλοφαρδιστειτε να παρετε και πλυμενα ακομα καλυτερα...
δε βαζω μεσα προβλεπομενες καταστασεις αλλα η καθαριοτητα εκει μεσα σωζει προσωπα, χερια ποδια και αλλα εκτεθειμενα μερη κατα τη διαρκεια του υπνου...
-
Εγω παντως μεχρι το πρωτο επισκεπτηριο δεν ειχα sleeping bag μαζι μου και η αληθεια ειναι οτι δεινοπαθησα...
Αλλα ολα εφτιαξαν την ευλογημενη εκεινη πρωτη Κυριακη που οι κουμπαροι μου,εφεραν μαζι τους το sleeping bag...
-
εγω αγορασα απο το κψμ της κορινθου ενα καλοκαιρινο το φλεβαρη....
αψογο!
-
Βασικά τα καλύτερα sleeping bag είναι αυτά που έχει ο ίδιος ο ΕΣ, καλά κλειδωμένα στις αποθήκες του...ΔΕΝ αναφέρομαι σε αυτά των Ειδικών Δυναμεων..
-
Εγω ειχα παρει ενα Terra που ειχα απο τοτε που εκανα camping, λογω ψολοκρυου και λογω του οτι μεναμε σε σκηνες στο κεντρο (κολοσεισμος του 99) πηγα και αγορασα απο ενα μαγαζι στην Πατησιων ενα ορειβατικο για 0 βαθμους....ε το βραδυ ελιωνα στη ζεστη και ανοιγα το φερμουαρ
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Βασικά τα καλύτερα sleeping bag είναι αυτά που έχει ο ίδιος ο ΕΣ, καλά κλειδωμένα στις αποθήκες του...ΔΕΝ αναφέρομαι σε αυτά των Ειδικών Δυναμεων..ένα τέτοιο πράσινο είχα , απλά κορυφαίο, ουτέ να σκίζεται η θήκη του ούτε τπτ. Ζεστό για -15 κελσίου στην τρίπολη το φεβρουάριο ήταν ότι πρέπει. Τώρα που θα παέι ο ξάδερφός μου θα του το δώσω.
-
Καλη θητεια στους νεους! Αυριο παιρνω το χαρτι! (ΠΝ 07Α ΕΣΣΟ)
-
κατάφερες μετάταξη για ΠΝ?
πλέον είναι αδύνατο
Φεύγω για Άρτα μάγκες 11/2...γιατρός γαρ
Φίλοι μου λένε οτι είναι οκ, μόνο η υγρασία και το κρύο θα είναι κάπως περίεργα...
Δεν έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα posts...Όποιος μπορεί να συμβουλεύσει κάπως, καλοδεχούμενος είναι...Καλή θητεία και στα υπόλοιπα παιδιά, ένας χρόνος είναι αδέρφια θα περάσει
Stay cool
-
notis ένας φίλος μου, πολύ ψηλό παιδί (1.90+) ονόματι Αντώνης που είναι βιολόγος μπαίνει και αυτός τη Δευτέρα...
-15 κελσίου στην τρίπολη το φεβρουάριο
Φτάνει -15 στην Τρίπολη το Φλεβάρη ή διάβασα λάθος την πρόταση;
-
notis2003
χαιρετίσματα στο ένδοξο υγειονομικό!
Περί Θητείας [#2]