-
Πρόοοσχωμεεεεν!!!
-
-
Φαγούρα?
-
Tρεμουλο...
-
Ζυγοσταθμιση τοτε!
-
Θελω να ρωτησω αν μπορω να παρω αδεια ωστε να μην φοραω αρβυλες ή να τις φοραω οσο δυνατον λιγοτερο μπορω
Δεν θελω να βγω Ι2 ή Ι3 ή γιωτας γενικοτερα,απλα δεν μπορω να φοραω σκληρα μποτακια,παπουτσια με χτυπαει στην αρθρωση στα γονατα(αλλοιωση χονδρων στα γονατα),και μονο με αθλητικα παπουτσια εχω συνηθισει
Δεν εχω προβλημα ουτε για πορεια ,τρεξιμο,ασκησεις
παρα το προβλημα αυτο τρεχω επι κλαθημερινης βασεως σχεδον 1 ωρα,10 χιλιομετρα,
Οταν ομως φοραω σκληρα παπουτσια εχω εντονη ενοχλησηνα αναφερω το προβλημα αυτο η μετα αμα σε βγαλουν γιωτα σε σχιζουν στην αγγαρεια?
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
να αναφερω το προβλημα αυτο η μετα αμα σε βγαλουν γιωτα σε σχιζουν στην αγγαρεια?
Για να σε σκισουν σε λοιπες αγγαριες θα πρεπει να εισαι ουσιαστικα αοπλος. Εφοσον υπαρχει καποιο προβλημα παντως μπορεις να παρεις καποια εξαιρεση... Βεβαια, δεν μπορω να φανταστω αθλητικα μεσα στον χειμωνα μες τις λασπες
Μπορεις να παρεις σουπερ αναπαυτικα στρατιωτικα αρβυλα απο το εμποριο τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με του ΣΞ, και ολα να ναι μελι γαλα... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
να αναφερω το προβλημα αυτο η μετα αμα σε βγαλουν γιωτα σε σχιζουν στην αγγαρεια?
Για να σε σκισουν σε λοιπες αγγαριες θα πρεπει να εισαι ουσιαστικα αοπλος. Εφοσον υπαρχει καποιο προβλημα παντως μπορεις να παρεις καποια εξαιρεση... Βεβαια, δεν μπορω να φανταστω αθλητικα μεσα στον χειμωνα μες τις λασπες
Μπορεις να παρεις σουπερ αναπαυτικα στρατιωτικα αρβυλα απο το εμποριο τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με του ΣΞ, και ολα να ναι μελι γαλα...Επιτρεπεται να φερεις δικα σου αρβυλα?
Φανταζομαι στην Θεσσαλονικη προς Βαρδαρη μερια θα εχουν(αμερικανικη αγορα κτλ) -
Αν εχεις χαρτι γιατρου, εχεις γνωματευση δλδ οτι εχεις το Χ προβλημα και οτι τα Στρατιωτικα αρβυλα ειναι ακαταλληλα, ενδεχομενος να σου επιτρεψουν να παρεις αυτα τα ειδικα αρβυλα ή να σε ωγαλουν ελευθερο αρβυλων (σε καμια περιπτωση Ι2 κλπ) και να εισαι συνεχεια με αθλητικα....οπως καναμε παλια οι παλιουρες!
Τα καρακολια βεβαια...και να παλιονανε ουτε αθλητικα φοραγανε...ουτε τα τζοκευ γραφανε/σκιζανε κλπ....ακουει καποιος απο Σαλλονικα?
-
Επιτρεπεται να φερεις δικα σου αρβυλα?
Ναι απλά μην το κάνεις απαραίτητα από την πρώτη μέρα στη μονάδα. Τα περισσότερα στελέχη άρβυλα αγορασμένα φοράνε.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τα καρακολια βεβαια...και να παλιονανε ουτε αθλητικα φοραγανε...ουτε τα τζοκευ γραφανε/σκιζανε κλπ....ακουει καποιος απο Σαλλονικα?
Εγώ στο τζόκε'ι' είχα γράψει κάτω από το κεραμίδι:
''Όπου κοντός και η μοίρα του'' και δίπλα είχα ΠΥΡΓΟΣ 106(ασημί τιμημένο). -
Ανωριμότητες...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Επειδή Πείνασα Ορκίστηκα ΠάλιΌταν Βαρεθώ θ'Απολυθώ
Μάνα Εδώ Τρώνε Ανθρώπους
124 Πούστηδες Βαράνε Εμένα
Αεροπορία και ξερό ψωμί!!!
Ανετα ξαναέμπαινα!
Ειδικά Τρίπολη από ενα σημείο και μετά περάσαμε απίστευτα!
Δ 06!! -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Στο κέντρο εκπαίδευσης ήμουν στον ίδιο θάλαμο με έναν παντρεμένο. Δε θυμάμαι να είχε αναφέρει κάτι για μειωμένη θητεία. Όμως, ΚΑΘΕ ΣΚ έφευγε με (άγραφη) άδεια. Βέβαια, δε γνωρίζω αν προβλεπόταν ή ήταν απόφαση του διοικητή.Απόφαση του βύσματος ήτανε, εγω ως παντρεμένος και με ενα παιδί, δεν μπόρεσα να φύγω από την Τρίπολη ούτε για 5 λεπτά. Και ενας κανόνας που ισχύει είναι ότι, αμα έχεις βύσμα στρατιωτικό καθάρισες, με πολιτικό δεν κάνεις και πολλά πράγματα, αντε να πετυχεις καμια καλή μετάθεση.
-
ακουμε ακουμε...
doom για Ι2-Ι3 πας ετσι οπως το κοβω... αμα εχεις χαρτι απο εξετασεις και που να λεει αυτο το προβλημα δε θα σε αφησουν να εισαι Ι1...
και δε νομιζω οτι ειναι πια τοσο κακο...
απο την αλλη αγορασμενες αρβυλες στο κεντρο... ειναι λιγο περιεργο κλιμα...μπορει να στη πουν η να στις κλεψουν κιολας...
στη μοναδα παει στο διαολο...αρκει να μη βγεις εξω σε επικινδυνη περιοχη..δε θα σε παρει χαμπαρι κανας αξ/κος...
-
Βάλε πάτους στις αρβύλες και χρησιμοποίησε Camel σαν αυτό που θα σου δώσουν εκεί: Πάρε δυο κουτάκια, ένα για κάθε αρβύλα. Άναψε με τον αναπτήρα σου το υλικό για να λιώσει (εννοείται ότι θα το σβήσεις μετά) και άπλωσέ το καλά-καλά στην αρβύλα. Μη σου φανεί παράξενο που σου λέω ένα κουτάκι για κάθε αρβύλα. Χρειάζεται. Άστες να το ρουφήξουν καλά κάμποση ώρα (καλύτερα να το κάνεις πριν πέσεις για ύπνο) και μετά γυάλισέ τες με τη βούρτσα. Θα γίνουν πολύ μαλακές και άνετες.
-
Οποτε να παρω κανα νουμερο μεγαλυτερο αρβυλα,να βαλω τον πατο,σε συνδυασμο με χοντρη καλτσα
Αν σας πω πως αυτο ειναι το μονο που με απασχολει ?
να μπορεσω να τη βολεψω με τα αρβυλα,γιατι μονο που σκεφτομαι τον πονο που θα τραβηξω αν δεν με βολευουν ανατριχιαζωΔεν εχω καποιο χαρτι μεχρι τωρα,απλα 2 ακτινογραφιες που ο χονδρος στα γονατα ειναι στην κυριολεξια διαλυμενος
Οταν την εβγαλα ο γιατρος μου ειπε να σταματηξω το τρεξιμο,και να το ριξω στο σκακι
απορουσε πως μπορω και τρεχω σχεδον καθημερινα 10 χιλιομετρα
Αλλα αμα βαλω σκληρα παπουτσια,εχω αφορητους πονους για 2 μερες μετα
Στην ουσια τα 2 κοκκαλα εφαπτονται το ενα μετο σλλο
Χαρτι να βγαλω απο πριν η στις εξετασεις που θα μου κανουν εκει? -
πας για Ι....
ειχε και ενας γνωστος μου στη κορινθο τετοιο προβλημα...ναι, να χεις ενα χαρτι απο γιατρο αν και θα σε στειλουν στο 424 λογικα με τη καταταξη...
και κακως τρεχεις τοσο πολυ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πας για Ι....ειχε και ενας γνωστος μου στη κορινθο τετοιο προβλημα...ναι, να χεις ενα χαρτι απο γιατρο αν και θα σε στειλουν στο 424 λογικα με τη καταταξη...
Το ξερω,κακος αλλα εχει γινει τροπος ζωης πλεον,σαν τον καφε ενα πραγμα,αν δεν παω να τρεξω αρωσταινω
424 στη Θεσσαλονικη?
Απο ροδοπολη?
Εσυ adis πεζικο υπηρετησες? -
πας για Ι....
ειχε και ενας γνωστος μου στη κορινθο τετοιο προβλημα...ναι, να χεις ενα χαρτι απο γιατρο αν και θα σε στειλουν στο 424 λογικα με τη καταταξη...
Το ξερω,κακος αλλα εχει γινει τροπος ζωης πλεον,σαν τον καφε ενα πραγμα,αν δεν παω να τρεξω αρωσταινω
424 στη Θεσσαλονικη?
Απο ροδοπολη?
Εσυ adis πεζικο υπηρετησες?θα σου βγαλει μετα προβλημα και θα πονας...θελει κοντρολ!
ναι λογικα στο 424 θα σε φερουν τις πρωτες μερες που βγαζουν τα Ι...ετσι οπως τα λες δεν θα σαι Ι1, οχι οτι εχει και πολυ σημασια...
πεζικο κορινθο καταταχτηκα αλλα δε συνεχισα εκει...
Περί Θητείας [#2]