-
Kosti20, ναι να ζητήσεις παραπάνω μέρες από όσες σου μένουν. Αν δεν έχεις δημιουργήσει προβλήματα, 3-5 μέρες τις παίρνεις χωρίς πολλά πολλά. Αν έχεις μερακλή διοικητή που δίνει και παραπάνω, όρμα. Τελευταία φορά που θα ασχοληθείς μαζί τους θα είναι.
-
Δινουν συνεχομενες ημερησιες αδειες.Να παρακαλατε μονο να μην γινουν εκλογες μεχρι να απολυθείτε.Εγω εχασα 10 μερες τιμητικης
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δινουν συνεχομενες ημερησιες αδειες.Να παρακαλατε μονο να μην γινουν εκλογες μεχρι να απολυθείτε.Εγω εχασα 10 μερες τιμητικηςπωωωω Μπιλάρα τί μου θύμησες. Παραμονές εκλογών 2004 και εγώ απολυόμουν τότε και είχα κρατήσει σχεδόν όλη την κανονική μου άδεια για το τέλος.Και μου λένε λόγω εκλογών σου κόβεται
Πάρε μου λέει 2 μέρες τώρα και γύρνα να μείνεις μέχρι να απολυθείς. Καλά λέω δώστες. Πάω σπίτι μπαίνω 424 και όσες πήγαν να μου στερήσουν τις πήρα αναρρωτική -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σημερα παλι τελευταια μερα ειχαμε τσαμπουκαλικια με πλωταρχη που νομιζε οτι κανει οτι γουσταρει...
Δεν νομιζει... κανει! Εισαι κατωτερος, ειναι ανωτερος! Chain of command λεγεται... get used to it... Αν ξεκινησεις τσαμπουκαδες, εχεις 2 πιθανοτητες: 1) Να απαξιωσει να ασχοληθει μαζι σου πιστευοντας πως απλα εισαι τρελλος και ετσι δεν αξιζει τον κοπο 2) Να σε λαβει σοβαρα υποψιν και να σε κανει το αγαπημενο του παιχνιδι.
Σε γενικες γραμμες παντως αυτα τα κακα εχουν οι μεγαλες υπηρεσιες... Διπλα μεν στο σπιτι, πολυ σκατα δε...
Κανε λιγο υπομονη, ασε τους τσαμπουκαδες κατα μερος και μην δινεις περρισοτερη σημασια απο οση πρεπει σε καποιια πραγματα...
Χμμ, μαλιστα:
α) εφαγε πορτα
β) του την ειπε ο ΑΦ ΑΦΟΥ του εριξα πορτα
γ) οταν κοιταξε επιδεικτικα το ταμπελακι με το ονομα μου λεγοντας 'θα τα ξαναπουμε εμεις' του το εδειξα ακομα πιο επιδεικτικα λεγοντας 'αυτες τις εντολες εχω απο τον ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟ προισταμενο μου' (κ οντως ετσι ειναι)δ) σε γενικες γραμμες πηρε τα @@ μου
Τι υπομονη να κανω? Σε αδεια απολυσεως λεμε...
-
Σήμερα μπαίνω στον ένατο.Θα γεννήσω σε λίγο...
Πως Θα περάσουν άλλοι 4 μήνες μέχρι 11 /8? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πως Θα περάσουν άλλοι 4 μήνες μέχρι 11 /8?Η φάση είναι πως κανείς δεν σκέφτεται τους 12 μήνες όταν μπαίνει και όλοι σκάνε στο τέλος μετρώντας μέρα - μέρα... Θα περάσουν οι 4 μήνες όπως πέρασαν σε όλους. Θες δε θες η μέρα περνάει. Χαλάρωσε, σε ένα μήνα είσαι σειρά απολύσεως, θα πάρεις και τις αδειούλες σου και πάει ο στρατός.
-
η θητεία στο 424 είναι συγκινητική χαλαρά θα κανα 2 χρόνια θητεία μ αυτούς τους ρυθμούς
πολύ αστέρι εκεί μέσα αλλά δεν ασχολούμαστεμάλλον έχω γλιτώσει και το μίνι χώσιμο του πάσχα
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Πως Θα περάσουν άλλοι 4 μήνες μέχρι 11 /8?Η φάση είναι πως κανείς δεν σκέφτεται τους 12 μήνες όταν μπαίνει και όλοι σκάνε στο τέλος μετρώντας μέρα - μέρα... Θα περάσουν οι 4 μήνες όπως πέρασαν σε όλους. Θες δε θες η μέρα περνάει. Χαλάρωσε, σε ένα μήνα είσαι σειρά απολύσεως, θα πάρεις και τις αδειούλες σου και πάει ο στρατός.
όντως έτσι είναι
-
+1 όσον αφορά... τη γέννα.
Έχω και γω άλλους 4 μήνες και πραγματικά έχω πέσει πάρα πολύ ψυχολογικά και βαριέμαι στον υπέρτατο βαθμό. Οι πάντες αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να υπηρετώ δίπλα στο σπίτι μου και να νοιώθω έτσι, για μένα όμως ίσα ίσα το γεγονός αυτό το κάνει πλέον πιο βαρετό μιας και είμαι δίπλα χωρίς όμως να μπορώ πολλές μέρες να δω φίλους, συγγενείς, κτλ λόγω νυχτερινών υπηρεσιών. Στην παραμεθόριο είμασταν όλοι ψυχολογικά προετοιμασμένοι και κάναμε υπομονή, εδώ δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ υπομονή.
-
Άρα καλύτερα να επιστρέψεις στην παραμεθόριο.
-
ή σπίτι του.
φαντάζομαι θα συνεχίσει να υπάρχει ο κόσμος όπως των γνωρίζουμε και χωρίς κάποιον να κάνει υπηρεσία εντός Αττικής. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
η θητεία στο 424 είναι συγκινητική χαλαρά θα κανα 2 χρόνια θητεία μ αυτούς τους ρυθμούς
πολύ αστέρι εκεί μέσα αλλά δεν ασχολούμαστεμάλλον έχω γλιτώσει και το μίνι χώσιμο του πάσχα
Το 424 είναι της Λάρισας;;
Σε αυτό (της Λάρισας) πήγα 2-3 φορές με τις αλλεργίες και τα στραβά διαφράγματα...Την πρώτη φορά χαιρετούσα ό,τι αστεράτο έβλεπα στους διαδρόμους :FISH MODE ON: μέχρι που κάποιος αντί- μου λέει με αγανάκτηση 'Δε χαιρετάμε εδώ μέσα ρεεεε!'
Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην άλλη γκάφ αμε τις χαιρετούρες...Στην πρώτη μου σκοπιά (κέντρο-Κόρινθο) ήμουν δίπλα στην πύλη Μου λέει ο μάλαξ δεκανέας αλλαγής 'Ότι τζιπάκι περάσει θα κάνεις παρουσιάστε για καλό και για κακό!'
Και πέρασε η Στρατονομία..
Ακόμη θυμάμαι τον συνοδηγό να κάνει τη γνωστή κίνηση
-
424=Θεσσαλονίκη=μπουγάτσας=σαρμακ
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
+1 όσον αφορά... τη γέννα.Έχω και γω άλλους 4 μήνες και πραγματικά έχω πέσει πάρα πολύ ψυχολογικά και βαριέμαι στον υπέρτατο βαθμό. Οι πάντες αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να υπηρετώ δίπλα στο σπίτι μου και να νοιώθω έτσι, για μένα όμως ίσα ίσα το γεγονός αυτό το κάνει πλέον πιο βαρετό μιας και είμαι δίπλα χωρίς όμως να μπορώ πολλές μέρες να δω φίλους, συγγενείς, κτλ λόγω νυχτερινών υπηρεσιών. Στην παραμεθόριο είμασταν όλοι ψυχολογικά προετοιμασμένοι και κάναμε υπομονή, εδώ δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ υπομονή.
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.Είμαι 12 λεπτά από το σπίτι μου,Ναι δώδεκα,και βγαίνω αραιά και που από τις συνεχόμενες εφημερίες ...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άρα καλύτερα να επιστρέψεις στην παραμεθόριο.Δεν προλαβαίνω!
Στις 21 Απριλίου έπαιρνα ούτως η άλλως την κανονική μετάθεσή μου για το 487 ΤΔΒ στο ΓΕΣ.Τεσπα, το ξέρω ότι ακούγεται κάπως προκλητικό αυτό που λέω, είναι όμως γεγονός ότι όσο ήμουν στην Ορεστιάδα δεν ένοιωσα να βαριέμαι, εδώ όμως το νοιώθω από τον πρώτο μήνα μου γύρισα. Πραγματικά όταν πας παραμεθόριο έχοντας επίγνωση πού πας προσαρμόζεσαι σχετικά εύκολα και την παλεύεις, εδώ δεν την παλεύω καθόλου και ας είμαι 20 λεπτά από το σπίτι μου.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ή σπίτι του.
φαντάζομαι θα συνεχίσει να υπάρχει ο κόσμος όπως των γνωρίζουμε και χωρίς κάποιον να κάνει υπηρεσία εντός Αττικής.O εχθρός βρίσκεται ανάμεσά μας όμως. Μην τον περιμένεις στη γέφυρα των Κήπων (διαβιβαστής τη φυλάει ).
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δεν προλαβαίνω!
Στις 21 Απριλίου έπαιρνα ούτως η άλλως την κανονική μετάθεσή μου για το 487 ΤΔΒ στο ΓΕΣ.Τεσπα, το ξέρω ότι ακούγεται κάπως προκλητικό αυτό που λέω, είναι όμως γεγονός ότι όσο ήμουν στην Ορεστιάδα δεν ένοιωσα να βαριέμαι, εδώ όμως το νοιώθω από τον πρώτο μήνα μου γύρισα. Πραγματικά όταν πας παραμεθόριο έχοντας επίγνωση πού πας προσαρμόζεσαι σχετικά εύκολα και την παλεύεις, εδώ δεν την παλεύω καθόλου και ας είμαι 20 λεπτά από το σπίτι μου.
Σε ποιο όπλο ήσουν στην Ορεστιάδα είπαμε;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Το 424 είναι της Λάρισας;;
Στη Λάρισα είναι το... τιμημένο 404.
... Μου λέει ο μάλαξ δεκανέας αλλαγής 'Ότι τζιπάκι περάσει θα κάνεις παρουσιάστε για καλό και για κακό!'
Και πέρασε η Στρατονομία..
Ακόμη θυμάμαι τον συνοδηγό να κάνει τη γνωστή κίνηση
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν προλαβαίνω!
Σε ποιο όπλο ήσουν στην Ορεστιάδα είπαμε;
Τι σχέση έχει αυτό με το 'βαρέθηκα' που αναφέρω πριν;
Διαβιβάσεις ήμουνα αλλά εκεί έκανα πραγματικά πάρα πολύ δουλειά στο γραφείο και εν μέρει το ευχαριστιόμουν μιας και μου το αναγνώριζαν.
-
Δεν έχει σχέση, απλώς ήμουν κι εγώ παλιά και ρωτάω.
Περί Θητείας [#2]