-
τοσο πολυ αλλαξε μεσα σε 3,5 χρονια? μαιστα..
-
Πάντως η θητεία στην Τουρκιά είναι 3 μήνες και για όσους έχουν σπουδάσει ή απλά ζήσει στο εξωτερικό είναι μόλις 1 μήνας. Επιπλέον οι περισσότερες θέσεις και κυρίως αυτές στον Έβρο είναι κάργα βυσματικές. Οπότε ποιά ποιότητα και από πλευράς Τούρκων...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πάντως η θητεία στην Τουρκιά είναι 3 μήνες και για όσους έχουν σπουδάσει ή απλά ζήσει στο εξωτερικό είναι μόλις 1 μήνας.Εισαι σιγουρος?
-
Το καλοκαίρι γνώρισα Τούρκο που σπουδάζει στην Αμερική. Κι εγώ όταν μου το είπε έμεινα...
-
-
Αυτό για τον 1 μήνα το λέει. Αυτός μου είχε πει ότι οι υπόλοιποι κάνουν 3μηνο εδώ και λίγο καιρό. Εκτός αν ξέρει μόνο για την πάρτη του και όχι για το σύνολο αν και ήταν γενικα ενημερωμένος.
-
Σε γενικες γραμμες... οχι μονο κανουν θητεια σαν και μας, αλλα μιλαμε κιολας για 15 μηνες, και φαντασου πως ειναι και συντριπτικα περισσοτεροι... Πρεπει να παιζουν καλες αδειες εκει. 2-1 τους παει...
-
Bagus καλός πολίτης Βαγγέλη.
-
Ευχαριστω πολυ παιδες
-
Στις 17 Δεκεμβρίου τελειώνει η 5μηνη παραμονή μου στη Ρόδο και ξεκινάω το ταξίδι προς τον τελευταίο (;) προορισμό: τη 2η Διμοιρία του 2ου Λόχου του 486 ΤΔΒ (Τάγματος Διαβιβάσεων). Αν και η έδρα του τάγματος είναι στη Λαμία , η διμοιρία μου έχει την έδρα της στο Βόλο, σε στρατόπεδο πεζοναυτών απ' ότι μου έχουν πει. Γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε για τη διμοιρία αυτή;;;
-
Κοιτα το 480 ειναι ταγμα καταδρομων διαβιβαστων (ηταν μεταξυ του ΚΕΒΟΠ και του ΚΕΔΒ στο χαιδαρι) λογικα ολα τα 48* εινα ιταγματα καταδρομων διαβιβαστων, ειναι γενικα λιγο ακουσμενοι εκει, οτι ειναι καταδρομια, νταξ μην μασας.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Στις 17 Δεκεμβρίου τελειώνει η 5μηνη παραμονή μου στη Ρόδοlokatzis εισαι στην Α μακ? στο 6ο ετεθ στην καλαθο?
-
Ο χρήστης gianniskid έγραψε:
Στις 17 Δεκεμβρίου τελειώνει η 5μηνη παραμονή μου στη Ρόδο
lokatzis εισαι στην Α μακ? στο 6ο ετεθ στην καλαθο?
Απαντάω εγώ εκ μέρους του αδερφού μου γιατί θα έχει ξανά πρόσβαση στο internet μετά από πολλές μέρες
Όχι, δεν είναι εκεί που λες... εκεί είναι σώματα πεζοναυτών, ενώ ο αδερφός μου ανήκει στο σώμα διαβιβαστών.
Απλά η επόμενη μετάθεσή του θα είναι στο Βόλο σε στρατόπεδο πεζοναυτών
-
Χτες πήγα στην ορκομωσία ενός κολλητού στον Πόρο...
Έφυγαν από το κέντρο, πήραν άδεια και θα πάνε κατευθείαν με φύλλο πορείας στις μονάδες.
Παράπονο που ακουγόταν παντού: 'Μα μόνο 7 μέρες άδεια ορκομωσίας?' -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έφυγαν από το κέντρο, πήραν άδεια και θα πάνε κατευθείαν με φύλλο πορείας στις μονάδες.
Παράπονο που ακουγόταν παντού: 'Μα μόνο 7 μέρες άδεια ορκομωσίας?'Wow....!!! Γιατι τοσες λιγες? Εμεις ειχαμε παρει 13 μερες...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παράπονο που ακουγόταν παντού: 'Μα μόνο 7 μέρες άδεια ορκομωσίας?'Wow....!!! Γιατι τοσες λιγες? Εμεις ειχαμε παρει 13 μερες...
Εγώ είχα πάρει τρεις... Με 18 μηνες θητεία...
-
Τι λες ρε βύσμα.
Εμείς από Παρασκευή απόγευμα που ορκιστήκαμε πήγαμε Δευτέρα. Σχεδόν 48ωρη.
και με 26 μήνες θητεία σε αντίθεση με τους 18 του ταύρου
-
13 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ;
Εγώ είχα πάρει 48ωρη το '95 και μας είχαν δώσει να καταλάβουμε ότι μας έκαναν και χάρη που μας την έδωσαν.ΤΣ,ΤΣ,ΤΣ.
-
Παιδια... συγνωμη... και χωρις να θελω να σας θιξω αλλα δεν ειστε Premium
-
Παιδια... συγνωμη... και χωρις να θελω να σας θιξω αλλα δεν ειστε PremiumΕμείς είμαστε κομάντα ρε, Όχι φλώροι σαν εσένα.
Περί Θητείας [#2]