-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Χθες παρουσιάστηκα στη νέα μου μονάδα...
Επίσης, είναι πολύ εύκολο το να αποκτήσεις το δικαίωμα σε διανυκτέρευση. Οπότε με βλέπω να νοικιάζω σπίτι. Κανείς Βολιώτης να βοηθήσει;Που υπηρετείς ρε συ; Γεωργούλα; Ή Στεφανοβίκειο;
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
298άρης διαβιβαστής στον 50 ΛΔΒ κάνει προσευχή να καταφέρει 4 Γενάρη να φύγει με το αμάξι του να πατάει άσφαλτο άνευ χιονιού για την 3ο γκρούπ άδεια των εορτών. Δεν θα έχανα ποτέ Πρωτοχρονιά μέσα. Έκανα και πάσχα μέσα... Γουστάρω τρελάΧαιρετίσματα από το Σουφλι.
Έχει τη γλύκα της η πρωτοχρονιά μέσα (ειδικά με σκοπέτο 12-2 ).
ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΕΙΝΓκάτζα αγαπημένη
Καλός πολίτης και καλές γιορτές στα χακί
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Επίσης, είναι πολύ εύκολο το να αποκτήσεις το δικαίωμα σε διανυκτέρευση. Οπότε με βλέπω να νοικιάζω σπίτι. Κανείς Βολιώτης να βοηθήσει;Που υπηρετείς ρε συ; Γεωργούλα; Ή Στεφανοβίκειο;
Στο Γεωργούλα στην περιοχή σου (απ'ότι βλέπω από τα στοιχεία σου)
-
Αυτη τη στιγμη παιζει πολυ μαυριλα ροδο. λοκατζη τυχερος εισαι που την εκανες! Ελπιζουμε σε ενα θαυμα! 12 μεσα και συνεχιζουμε...
Οι 301 παρακαλουνται να τσακιστουν να ερθουν!!!
-
Η Φαλκονέρα είναι γνωστή από το ναυάγιο του φέρι 'Ηράκλειο' και από τα ρεύματά της... Ωστόσο, σε κάθε ΕΣΣΟ, συμβαίνει εκεί το εξής θαύμα: από τους σμηνίτες που επιβιβάζονται στον Πειραιά μετά το πέρας της βασικής εκπαίδευσης στην 124 ΠΒΕ (124 Πούστηδες Βαράνε Εμάς) με προορισμό τη Σούδα (για να πάνε στην 115 ΠΜ), μόλις το καράβι διαβεί τη Φαλκονέρα, οι μισοί εξαφανίζονται και δεν τους ξαναβλέπει κανείς.
Το πλέον τραγελαφικό έγινε με την Α' ΕΣΣΟ '07, την πιο πετσοκομμένη απ'όλες, από την οποία καμμιά 25αριά σμηνίτες ήταν να πάνε στην 115 ΠΜ. Ε, στη μονάδα δε φτάσανε ούτε 15. Και σε λίγο καιρό δε μείνανε ούτε 10 αλφάδες.
-
To Eλληνικό 'τρίγωνο των Βερμούδων'!
-
Εντελώς όμως!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ε δίπλα είσαι...καμιά 200αριά μέτρα
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αυτη τη στιγμη παιζει πολυ μαυριλα ροδο. λοκατζη τυχερος εισαι που την εκανες! Ελπιζουμε σε ενα θαυμα! 12 μεσα και συνεχιζουμε...Οι 301 παρακαλουνται να τσακιστουν να ερθουν!!!
Είχα πάρει 8 μέρες άδεια και επέστρεψα για 2 μέρες Ρόδο πριν πάρω το φύλλο πορείας. Η εικόνα που αντίκρυσα στο στρατόπεδο ήταν τραγική:
- 8 ΕΠΟΠ σε καθημερινή βάση να κάνουν υπηρεσία. Λαμβάνοντας υπόψιν τους απουσιάζοντες με άδεια, αυτό σήμαινε υπηρεσία μέρα παρά μέρα! Για να γίνει κατανοητή η κατάσταση, προηγουμένως έκαναν υπηρεσία μόνο 2 ΕΠΟΠ.
- Οι στρατιώτες που ανήκουν σε μία διμοιρία του 472 ΤΕΠΠ (έδρα του 472 ο Καρέας) και φιλοξενούνται στο στρατόπεδο να κάνουν κανονικά υπηρεσία (σκοπιές κ' περίπολα) ενώ μέχρι πριν 2-3 εβδομάδες δεν είχαν κάνει ποτέ τίποτα (ούτε καν καθαριότητες) και ήταν καθημερινά εξοδούχοι (όταν δε βρίσκονταν είτε σε φυλάκιο είτε σε άδεια).
- Οι φαντάροι της (πρώην) μονάδας μου να έχουν ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ εξόδους και να βγαίνουν μόνο με υπηρεσιακό!
- Βοηθοί περιπολάρχες να κάνουν άοπλοι κάτι που δεν είχε ξαναγίνει.
Οι τελευταίες πληροφορίες μου λένε ότι πλέον περίπολο κάνουν και υπαξιωματικοί εκτός ΕΠΟΠ αλλά δεν είναι αξιόπιστη η πηγή!
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Ε δίπλα είσαι...καμιά 200αριά μέτρα
Μιας που είσαι τόσο κοντά, ξέρεις να νοικιάζεται καμιά γκαρσονιέρα; Μου αρκεί να έχει ένα κρεβάτι και μία τουαλέτα.
Το πρόβλημα είναι ότι ενδιαφέρομαι να νοικιάσω για μόνο τέσσερις μήνες. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
...Οι 301 παρακαλουνται να τσακιστουν να ερθουν!!!
Πω πω τι νούμερα είναι αυτά;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
Νταξ ρε τσομπανε μην κοιτας που σε εχωνα να φυλας 2-4 σκοπετακι στο γιαπι της Ακροπολης γιατι ημουνα παλιουρας
-
Φλούφλης είσαι αλλά τέλος πάντων.
-
Και μετα παρε και μια τσαπα και πηγαινε κανε αποψιλωση για να μεταφερουν τα μαρμαρα (οχι το αμαξι σου) πιο ευκολα.
-
lokatzis
μπα δεν έχω κάτι στα υπόψη. Θες κοντά στο στρατόπεδο ε; Πάρε καμιά από τις τοπικές εφημερίδες (έχει και μία με αγγελίες)Εγώ δεν έχω δυστυχώς κανα ακίνητο να σε βοηθήσω
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
Άφαντα!
-
τελικα γιατι ΔΕΝ δικαιουμαστε αεροπορικα για Αθηνα? Που επρεπε να μενουμε για να δικαιουμαστε? Τανζανια?
-
κυπρο...
-
Εμεις απο ροδο ειχαμε 3 καταστασεις επιβγβασεως, καναμε και 18μηνο ομως
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
τελικα γιατι ΔΕΝ δικαιουμαστε αεροπορικα για Αθηνα? Που επρεπε να μενουμε για να δικαιουμαστε? Τανζανια?εγώ ταξίδεψα 2 φορές αεροπορικώς και 3-4 με καράβι
navy
Περί Θητείας [#2]