-
Όχι και φλώρος με τέτοιο αγέρωχο ύφος:
(...εκτός αν τον χάλασε η τυρόπιτα)
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Παιδια... συγνωμη... και χωρις να θελω να σας θιξω αλλα δεν ειστε Premium
Εμείς είμαστε κομάντα ρε, Όχι φλώροι σαν εσένα.
Εσεις ειστε κατ ονομα κομάντα ρε...
Εμεις ειμαστε οι επιλεκτες δυναμεις, γι αυτο και μας θελουν ξεκουραστους σε περιπτωση που μας χρειαστουν -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παιδια... συγνωμη... και χωρις να θελω να σας θιξω αλλα δεν ειστε Premium
Εμείς είμαστε κομάντα ρε, Όχι φλώροι σαν εσένα.
Εσεις ειστε κατ ονομα κομάντα ρε...
Εμεις ειμαστε οι επιλεκτες δυναμεις, γι αυτο και μας θελουν ξεκουραστους σε περιπτωση που μας χρειαστουνχωράς στη κάνη του ΟΤΟ MELARA. Γίατί η μόναδική σου χρήση είναι για γέμισμα αυτου.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
χωράς στη κάνη του ΟΤΟ MELARA. Γίατί η μόναδική σου χρήση είναι για γέμισμα αυτου.
Εσεις τι κανετε? Τα θυματα των rockeye?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
χωράς στη κάνη του ΟΤΟ MELARA. Γίατί η μόναδική σου χρήση είναι για γέμισμα αυτου.
Εσεις τι κανετε? Τα θυματα των rockeye?
Σαν κομάντα που είμαστε ξέρουμε κάλυψη ρε.
-
Παίδες έχω μια απορία για την στράτευση μου.
Περιοδεύων,αν θυμάμαι καλά,είχα δηλώσει αεροπορία.Τώρα πλέον θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις.Μπορώ να το αλλάξω και αν ναι πως?Όταν κόψω την αναβολή μπορώ να ξαναεπιλέξω?
-
Δεν θα δυσκολευτείς και πολύ τους κυνηγάνε αυτούς που θέλουν ειδικές δυνάμεις. Είσαι σίγουρος?
-
Ο χρήστης Tolkyr έγραψε:
Παίδες έχω μια απορία για την στράτευση μου.Περιοδεύων,αν θυμάμαι καλά,είχα δηλώσει αεροπορία.Τώρα πλέον θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις.Μπορώ να το αλλάξω και αν ναι πως?Όταν κόψω την αναβολή μπορώ να ξαναεπιλέξω?
Όταν κόβεις την αναβολή ούτως ή άλλως ξαναδηλώνεις σώμα. Δεν ισχύει το σώμα στο οποίο σε είχαν δεχτεί. Εννοώ δηλαδή ότι αν σε είχαν πάρει σε ναυτικό ή αεροπορία χαλαρά μπορεί να σε έστελναν στο πεζικό τελικά.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Περιοδεύων,αν θυμάμαι καλά,είχα δηλώσει αεροπορία.Τώρα πλέον θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις.Μπορώ να το αλλάξω και αν ναι πως?Όταν κόψω την αναβολή μπορώ να ξαναεπιλέξω?
Όταν κόβεις την αναβολή ούτως ή άλλως ξαναδηλώνεις σώμα. Δεν ισχύει το σώμα στο οποίο σε είχαν δεχτεί. Εννοώ δηλαδή ότι αν σε είχαν πάρει σε ναυτικό ή αεροπορία χαλαρά μπορεί να σε έστελναν στο πεζικό τελικά.
Ναι ναι... μου θυμισες εμενα... Πηγα στην στρατολογια σε ενα βαρυφορτωμενο με παρασημα τυπα, και του ειπα πως νταξ... εγω δεν εχω δουλεια στο ναυτικο, αυτα ειναι για τους Αθηναιους και να με βαλει στρατο ξηρας. Με υφος 10 Καρδιναλλιων με διαβεβαιωσε πως στον στρατο ξηρας ουτως η αλλως θα παω και θα με καλεσουν με την σειρα του Μαιου....
και κει που κοιμομουν ησυχος, ενα πρωινο Φεβρουαριου με καλει η αστυνομια να παρουσιαστω ΠΝ
Να ναι καλα ο μαλαξ... που δεν εκανε αυτο που του ειπα
-
μια απορία στην αεροπορία το όχι το Δίκοχο, αυτό που φοράνε οι σμηνίτες πως λέγεται?
-
Ρε τα πατοψαρα ρε γμτ, 7 μερες και τους κακοπεφτουν εμεις απο παρασκευη γυρναγαμε δευτερα, καναμε 18μηνο και οι 2 μερες της αδειας ηταν και γραμμενες!
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
μια απορία στην αεροπορία το όχι το Δίκοχο, αυτό που φοράνε οι σμηνίτες πως λέγεται?Τζόκεϊ!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μια απορία στην αεροπορία το όχι το Δίκοχο, αυτό που φοράνε οι σμηνίτες πως λέγεται?
Τζόκεϊ!
Τρικοχο λέγεται, γιατι αυτοί έχουν μεγαλύτερο μέσον για να πάνε εκεί.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε τα πατοψαρα ρε γμτ, 7 μερες και τους κακοπεφτουν εμεις απο παρασκευη γυρναγαμε δευτερα, καναμε 18μηνο και οι 2 μερες της αδειας ηταν και γραμμενες!Κι εμεις που καναμε 12μηνο, 2 ηταν και αυστηρα γραμμενες
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Οπότε ουσιαστικά ισχύει ότι δηλώσω όταν κόψω την αναβολή?
-
Ουσιαστικά ναι, μη σου πω ότι για να πας ναυτικό ή αεροπορία λογικά θα πρέπει να βάλεις μέσο ακόμα και να είχες γίνει δεκτός την 1η φορά
-
298άρης διαβιβαστής στον 50 ΛΔΒ κάνει προσευχή να καταφέρει 4 Γενάρη να φύγει με το αμάξι του να πατάει άσφαλτο άνευ χιονιού για την 3ο γκρούπ άδεια των εορτών. Δεν θα έχανα ποτέ Πρωτοχρονιά μέσα. Έκανα και πάσχα μέσα... Γουστάρω τρελά
Χαιρετίσματα από το Σουφλι.
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
μια απορία στην αεροπορία το όχι το Δίκοχο, αυτό που φοράνε οι σμηνίτες πως λέγεται?Τυρόπιτα;
-
Μπα η τυροπιτα ειναι στο ΣΞ...Νομιζω δηλαδη...
Α σας τα ειπα τα νεα?Τον Αυγουστο παρουσιαζομαι!!
Θα γινω θαμωνας του thread για τα καλα... -
Μίλαγα τώρα με μια φίλη, που το αγόρι της είναι ναυτικό.
Έχει λέει σήμερα σκοπιά 2 με 8!!!
Καλά τι σκατα έχουν στο μυαλό τους και βάζουν τέτοια ωράρια?
Εδώ έχουν τόσα περισσευούμενα άτομα, που τους διώχνουν από το στρατόπεδο.
Περί Θητείας [#2]