-
skye ακου τον cpp και συγκρατησου....εκτος αμα δεν εχεις χρονο ουτε για τσιγαρο και θα ξαναφυγεις...
υγ. τις μουσικες και τα τετοια αστα για μετα...τωρα προεχουν αλλα...
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
την ξερω 10 χρονια
δεν το αναβαλω ουτε μιση ωρα
την αγαπωΤΡΟΜΕΡΟΣ!
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
βρηκα ενα cd με ιταλικα (α-καμψια brera) τραγουδια με υπερβολικη δοση ψυχης
εχει τα πιο ερωτικα κομματια της ιταλιας εδω κ 50 χρονια
Αηδια!
εδω ακους mythodia
α. Δεν ακουω μυθωδία
β. Ακουω neurosisx, δε σημαίνει ότι θα τους βάλω σε γκόμενα!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
@Funis Έτσι απλά πάνε αξύριστος?...Και εγώ περίμενα κάτι πιο περίπλοκο του στύλ βάψε το μαλλί ξανθό και πολλά άλλα για να πετύχει το απόλυτο Kimi look και κατα συνέπεια το απόλυτο look
Οχι κι έτσι
Είναι πιο απλό? Πιο περίπλοκο? Για πες,για πες
Πιο απλό! Ουτε βαμμένο (sic) ξανθο μαλλι, ουτε φακοι επαφής για γαλαζιο μάτι!
Αρκεί δηλαδή ένα τζίν και μπουφανάκι Ferrari
-
go go go
-
και ειχα καιρο να κανω adblock se kati
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
και ειχα καιρο να κανω adblock se kati -
Ο χρήστης skye έγραψε:
και ειχα καιρο να κανω adblock se kati
για αλλον πηγαινε, ο οποιος το καταλβε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αρκεί δηλαδή ένα τζίν και μπουφανάκι Ferrariααακριβως!! Απλα πραγματα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
@Funis Έτσι απλά πάνε αξύριστος?...Και εγώ περίμενα κάτι πιο περίπλοκο του στύλ βάψε το μαλλί ξανθό και πολλά άλλα για να πετύχει το απόλυτο Kimi look και κατα συνέπεια το απόλυτο look
Οχι κι έτσι
Είναι πιο απλό? Πιο περίπλοκο? Για πες,για πες
Πιο απλό! Ουτε βαμμένο (sic) ξανθο μαλλι, ουτε φακοι επαφής για γαλαζιο μάτι!
Αρκεί δηλαδή ένα τζίν και μπουφανάκι Ferrari
με 100 ευρω, επεσε το γκομενακι
-
δεν της αρεσει η φεραρι οπως και τα ιταλικα
ειναι νασιοναλμανσαφτ -
ρε η γκομενα αμα ειναι να πεσει θα πεσει οτι και να γινει. οποτε ντουυυυυυυυυυυυ . ελα ορμα και γω τωρα ψηνω μια αλλα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος αλλα νο prob , ειπαμε .
keep in touch να δουμε τι θα γινει
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ρε η γκομενα αμα ειναι να πεσει θα πεσει οτι και να γινει. οποτε ντουυυυυυυυυυυυ . ελα ορμα και γω τωρα ψηνω μια αλλα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος αλλα νο prob , ειπαμε .keep in touch να δουμε τι θα γινει
ναι ρε περιμενω να περασει λιγο η ωρα να παρω τηλεφωνο
βασικα νταξ καταλαβαινεις μωρε τι παιζει αμα βγεις με την αλλη γιατι απο τηλεφωνο νταξ λιγα πραγματα οποτε αν σου δωσει το δικαιωμα να χωθεις χωνεσαι αλλιως παιρνεις τα @@ στο πιατο -
Ο χρήστης patro έγραψε:
ρε η γκομενα αμα ειναι να πεσει θα πεσει οτι και να γινει. οποτε ντουυυυυυυυυυυυ . ελα ορμα και γω τωρα ψηνω μια αλλα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος αλλα νο prob , ειπαμε .keep in touch να δουμε τι θα γινει
patro εσυ εισαι και ουιλιαμς αδελφε!
σαν την αλλη την ανεπροκοπη κιμικια και τον γκασταρμπαιτερ φερραριστα...
o cpp τι ειναι?
βασικα skye ειναι να ξαναφυγεις?
-
χα εκει ειναι το καλο οτι εχουμε βγει 2 φορες και δε μου εχει δωσει κανενα δικαιωμα (αρα εχω παρει τα @@ στο πιατο ). βεβαια θα βγουμε τριτη και φαρμακερη 'η ταν η επι τας'.
ειναι κοπελες που δεν κανουν κινηση οποτε λεει να χωθεις αμα αξιζει γιατι μετα θα λες 'κι αν γουσταρε και δε δοκιμασα'??anyway goodluck σε ολους
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
χα εκει ειναι το καλο οτι εχουμε βγει 2 φορες και δε μου εχει δωσει κανενα δικαιωμα (αρα εχω παρει τα @@ στο πιατο ). βεβαια θα βγουμε τριτη και φαρμακερη 'η ταν η επι τας'.
ειναι κοπελες που δεν κανουν κινηση οποτε λεει να χωθεις αμα αξιζει γιατι μετα θα λες 'κι αν γουσταρε και δε δοκιμασα'??anyway goodluck σε ολους
ρε συ δεν ειναι οτι κανουν καμια τρελη κινηση
οι περισσοτερες δεν κανουν
αλλα νταξ καταλαβαινεις απο το πως σε κοιταει πως φερεται οταν την πλησιαζεις κλπ
εκτος αμα δε σε πολυνοιαζει η συγκεκριμενη οποτε πεφτεις πανηγυρικα και ο,τι γινει -
Ο χρήστης skye έγραψε:
εκτος αμα δε σε πολυνοιαζει η συγκεκριμενη οποτε πεφτεις πανηγυρικα και ο,τι γινει
αυτα ειναι τα καλυτερα!!!!
-
...ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΟ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ OΠOTE... ΟΡΜΑ ΝΕΕ ΜΟΥ!!! ΤΟ 4ΤΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
ΑΒΕ!!!
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ!!!
ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ!!!
ΕΙΣΑΙ STALLION!κλείσε το πισι τώρα και μπες σε τσαρμινγκ μοουντ
Γκουντ λακ!
-
Ρίξε ρε Μήτσο μια γεμάτη (a.k.a. 'παχιά') και γείωσέ την εσύ τη γκόμενα! Σιγά τώρα, που θα έχουμε και την ανάγκη τους!
προβλημα