-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
καλη χρονια σε ολους!αν και τη διαφημιση δεν την εφτιαξα εγω και δεν μπορω να πω οτι ειναι του γουστου μου,
να και μερικα στοιχεια απο γερμανους (ναι, τους ιδιους που φτιαχνουνε τις μερσεντες και τις bmw και τα audi...)http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=14761
**German Company car of the Year 2005
**κατηγορια μεχρι 40.000 ευρω: 1ο Skoda Superbhttp://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 89&start=0
2005 German J.D. Power Reports απο auto motor und sport
middle class: 5o Superb.
πανω απο Α4, mercedes c-class, bmw, honda accord, mazda 626, volvo, vw passat, κλπ κλπ.επισης υπενθυμιζω οτι σε εσωτερικους χωρους το superb ειναι πραγματικα ασυγκριτο! πιο πολυ απο οσο φανταζεστε....
και για το θεμα των χωρων νομιζω εχω κρεμασει καποια στοιχεια επισης καπου εδω μεσα,
αλλα αν θυμαμαι καλα ειδικα το πισω σαλονι ειναι πιο σωστα δομημενο και πιο ευρυχωρο απο audi a8 και phaeton w12..
not very bad για ενα αμαξι που κοστιζει συγκριτικα ψιχουλα και ειναι εξωτερικα αρκετα πιο compact...να ειστε καλα και να περνατε καλα!
Ελα τωρα μωρεεε...
Τι ξερουν οι Γερμανοι απο αυτοκινητα??
Εξαλλου εμεις οι skodaλιμπαν ειμαστε φανατικοι.Πουλα τη μαουνα σου εσυ να πουλησω κι εγω το φερυμπωτ μου να παμε να αγορασουμε ζμπορ και πρεμιουμ (π.χ. Α3 1.6, Λαντσια Υ ελεφαντινο ροσσο, Μπεμβε 316 με σηματακι Μ) -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
καλη χρονια σε ολους!αν και τη διαφημιση δεν την εφτιαξα εγω και δεν μπορω να πω οτι ειναι του γουστου μου,
να και μερικα στοιχεια απο γερμανους (ναι, τους ιδιους που φτιαχνουνε τις μερσεντες και τις bmw και τα audi...)http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=14761
**κατηγορια μεχρι 40.000 ευρω: 1ο Skoda Superbhttp://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 89&start=0
πανω απο Α4, mercedes c-class, bmw, honda accord, mazda 626, volvo, vw passat, κλπ κλπ.επισης υπενθυμιζω οτι σε εσωτερικους χωρους το superb ειναι πραγματικα ασυγκριτο! πιο πολυ απο οσο φανταζεστε....
και για το θεμα των χωρων νομιζω εχω κρεμασει καποια στοιχεια επισης καπου εδω μεσα,
αλλα αν θυμαμαι καλα ειδικα το πισω σαλονι ειναι πιο σωστα δομημενο και πιο ευρυχωρο απο audi a8 και phaeton w12..
not very bad για ενα αμαξι που κοστιζει συγκριτικα ψιχουλα και ειναι εξωτερικα αρκετα πιο compact...να ειστε καλα και να περνατε καλα!
Ελα τωρα μωρεεε...
Εξαλλου εμεις οι skodaλιμπαν ειμαστε φανατικοι.Πουλα τη μαουνα σου εσυ να πουλησω κι εγω το φερυμπωτ μου να παμε να αγορασουμε ζμπορ και πρεμιουμ (π.χ. Α3 1.6, Λαντσια Υ ελεφαντινο ροσσο, Μπεμβε 316 με σηματακι Μ) -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Ελα τωρα μωρεεε...
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πάντως να ξέρετε πως θα πρέπει να περιμένετε όλοι εσείς που δεν σας άρεσε η διαφημιση την ...οργίλη αντίδραση του πιο ...μαχητικού group ιδιοκτητών του φόρουμ....
Σας το είχα πει, αλλά δεν...παίρνετε από λόγια! Παλιόπαιδα!
Μας την πέσανε πάλι! Skoda ρεεεεε! Δι μπεστ! -
Πάντως να ξέρετε πως θα πρέπει να περιμένετε όλοι εσείς που δεν σας άρεσε η διαφημιση την ...οργίλη αντίδραση του πιο ...μαχητικού group ιδιοκτητών του φόρουμ....
Μας την πέσανε πάλι! Skoda ρεεεεε! Δι μπεστ!το μπε τροοοθθθθ δηλαδή?
-
Μας την πέσανε πάλι! Skoda ρεεεεε! Δι μπεστ!δηλαδη τωρα περνιεσαι για εξυπνος με αυτο που εγραψες?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Μας την πέσανε πάλι! Skoda ρεεεεε! Δι μπεστ!δηλαδη τωρα περνιεσαι για εξυπνος με αυτο που εγραψες?
Ηρεμήστε ρε παιδιά...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Οχι, για ...προφήτης!
-
δηλαδη τωρα περνιεσαι για εξυπνος με αυτο που εγραψες?
Οχι, για ...προφήτης!
Πολυ δε θελει ο ανθρωπος
απο απλος (καρπαζο??)εισπρακτορας
να γινει Ναπολεοντας,
να γινει αυτοκρατορας -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
δηλαδη τωρα περνιεσαι για εξυπνος με αυτο που εγραψες?
Οχι, για ...προφήτης!
Πολυ δε θελει ο ανθρωπος
απο απλος (καρπαζο??)εισπρακτορας
να γινει Ναπολεοντας,
να γινει αυτοκρατοραςΠροφήτης * 2 κιόλας! Το απροσάρμοστο groupάκι μαζεύεται σιγά σιγά!
ΥΣ: Πάντως λογικά, ο τάριφ-μαν είναι πιο εύκολο να δέχεται τις καρπαζιές από τον πελάτη στο πίσω κάθισμα...
Εσύ , τα μάτια στο...ταξίμετρο ΟΚ; -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στη στροφή το έκοψε το βίντεο ε;
Διαφημιστικο ειναι τι περιμενεις???
Στην τηλεοραση κοστιζει μεχρι και το τελευταιο δευτερολεπτο!
μετά τη στροφή θα κόστιζε περισσότερο
κακία αλλά καλό
-
Οχι, για ...προφήτης!
Προφήτης * 2 κιόλας! Το απροσάρμοστο groupάκι μαζεύεται σιγά σιγά!:rtfm:
ΥΣ: Πάντως λογικά, ο τάριφ-μαν είναι πιο εύκολο να δέχεται τις καρπαζιές από τον πελάτη στο πίσω κάθισμα...
Εσύ , τα μάτια στο...ταξίμετρο ΟΚ;δεν νομιζω οτι εισαι καλος προφητης..
επισης δεν νομιζω οτι καποιο group ιδιοκτητων αυτοκινητων θα πρεπει να εχει ''οργιλη αντιδραση' απεναντι σου..
εσυ παιζεις σε αλλα επιπεδα.. barbie club, rosso elefantino και τετοια...εγω υπεδειξα καποια στοιχεια για το εν λογω θεμα τα οποια μαλιστα ηδη υπηρχαν μεσα στο site, λογω της αγνοιας που επικαλεστηκαν καποια μελη.
αν εχει κανεις λογο να τα βαλει με καποιον, αυτοι θα πρεπει να ειναι οι συντονιστες που αφηνουν βλακομετρα σαν εσενα να γραφουν οτι θελουνε.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
συντονιστες που αφηνουν βλακομετρα σαν εσενα να γραφουν οτι θελουνε.Βρε βρε θα μαλώσω! Το σωστό είναι βλακόμουτρα! Όχι βλακόμετρα! Δεν είναι πχ όπως τα ποτενσιόμετρα κλπ κλπ.
Βέβαια δεν ξέρω, ίσως κάνω και λάθος... Ας με διορθώσουν οι mod...Κύριοι mod, **Βλακόμουτρα **ή **Βλακόμετρα **ή BAN-όμετρα ή ίσως τα Επιπληξ-όμετρα ; Ποιο είναι το σωστό; -
Το δικό του χτύπησε κόκκινο και μπερδεύτηκε, άστον.
-
συντονιστες που αφηνουν βλακομετρα σαν εσενα να γραφουν οτι θελουνε.
Βρε βρε θα μαλώσω! Το σωστό είναι βλακόμουτρα! Όχι βλακόμετρα! Δεν είναι πχ όπως τα ποτενσιόμετρα κλπ κλπ.
Βέβαια δεν ξέρω, ίσως κάνω και λάθος... Ας με διορθώσουν οι mod...Κύριοι mod, **Βλακόμουτρα **ή **Βλακόμετρα **ή BAN-όμετρα ή ίσως τα Επιπληξ-όμετρα ; Ποιο είναι το σωστό;αν και εχω πιο σημαντικα πραγματα να κανω,
πραγματικα πρεπει να εισαι μειωμενου καταλογισμου αν ζητας επιπληξη ή διαγραφη για καποιον αλλον εκτος του εαυτου σου πανω στο συγκεκριμενο θεμα.
δες μονος σου τι εχεις γραψει απο την αρχη...οσο για το ποιος ειναι απροσαρμοστο group, ταριφας που τρωει καρπαζιες κλπ,
οπως ειπα δεν αξιζεις πραγματικα το χρονο κανενος να ασχοληθει σοβαρα μαζι σου. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έλεος, να αρπάζεστε ΚΑΙ στις διαφημίσεις
Τέλος εδώ, παρακαλώ![mod]
είσαι άδικος, δε πρόλαβα να γράψω..... σνιφ
-
συντονιστες που αφηνουν βλακομετρα σαν εσενα να γραφουν οτι θελουνε.
Βρε βρε θα μαλώσω! Το σωστό είναι βλακόμουτρα! Όχι βλακόμετρα!
Kαλα, καλα μη φωναζεις... δε θα ξαναγινει λαθος στα χαρακτηριστικα που σε διακριν ...
-
Δεν παίρνετε δρόμο λέω γω;
Ή ξεκολλάτε.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έλεος, να αρπάζεστε ΚΑΙ στις διαφημίσεις
Τέλος εδώ, παρακαλώ![mod]
Αν και δε πρέπει να κάνουμε edit δημοσίευση mod, το κάνω για να θυμίσω πως το τέλος θα μπορούσε να έχει δοθεί όταν βριζόντουσαν μανάδες.
Από τη στιγμή που τότε δεν έγινε τίποτα (10 ημέρες αποβολή είναι τίποτα) λογικό είναι να συνεχίζεται η κατάσταση αυτή.
Με μορφή δε επικουρικής βοήθειας, μια κι όταν το τακτικό μέλος του φόρουμ τα δε προλαβαίνει όλα εμφανίζεται το 'ιππικό' να σώσει τη κατάσταση. -
ΚRIEZA, τα προλαβαίνεις βρε όλα, ή να φωνάξω και τους υπόλοιποι skodaδιστές ;
Ασχετα posts από το Διαφημίσεις Αυτοκινήτων [Διάσπαση]