- 

φωναξε κανείς; 
- 

- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 :whatever:αντε για καμια μπουγάτσα 
- 

Έλα από τα μέρη μου και κερνάω!!! 
- 

Θα εχει και κανελα απο πανω? να ερθω κι εγω? 
- 

file oute vapsimo den xreiazesai peta to sthn thalasssa opws einai 
- 

Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε: 
 Θα εχει και κανελα απο πανω?να ερθω κι εγω? file paei kala to motori sou? 
- 

Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε: 
 Θα εχει και κανελα απο πανω?να ερθω κι εγω? Εννοείται, και άχνη!!! ThE StReEt RaCeR, και μια και δυό το χω ρίξει, αλλά πάντα το ξεβράζει η θάλασσα. Ούτε αυτή το θέλει, οπότε ξέμεινα. Καλή επικοινωνία-ενσύρματη ή ασύρματη έχετε; 
- 

Το ψαξα και το βρήκα, τι σύρμα πέφτει στο φόρουμ; 
- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: Θα εχει και κανελα απο πανω? να ερθω κι εγω? Εννοείται, και άχνη!!! ThE StReEt RaCeR, και μια και δυό το χω ρίξει, αλλά πάντα το ξεβράζει η θάλασσα. Ούτε αυτή το θέλει, οπότε ξέμεινα. Καλή επικοινωνία-ενσύρματη ή ασύρματη έχετε; peinirli me souvlaki yparxei gia mena? 
- 

Ο χρήστης ThE StReEt RaCeR έγραψε: Θα εχει και κανελα απο πανω? να ερθω κι εγω? file paei kala to motori sou? οχι... 
- 

Αν έρθεις, θα σε πάω για πεΐνιρλί στον Λευτέρη στο Πανόραμα. Θα τρελαθείς. Περισσότερα στο τόπικ για τις συναντήσεις Β. Ελλάδας. 
- 

Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε: Θα εχει και κανελα απο πανω? να ερθω κι εγω? file paei kala to motori sou? οχι... to fadastika... 
- 

Ο χρήστης ThE StReEt RaCeR έγραψε: Θα εχει και κανελα απο πανω? να ερθω κι εγω? file paei kala to motori sou? οχι... to fadastika... Εχεις μεγαλη φαντασια τοτε! 
- 

Ο χρήστης ThE StReEt RaCeR έγραψε: Θα εχει και κανελα απο πανω? να ερθω κι εγω? file paei kala to motori sou? οχι... to fadastika... εσενα αληθεια παει καθολου...ή... 
- 

to opc mou skavei 
 einai prwto stadio
- 

streetracer, μπλε είναι το οπισί σου ; 
- 

τελικά καλύτερα είναι να μπαίνουν bots και να γράφουν links ιστοσελίδων, σε ορισμένους θα φανούν πολύ χρήσιμα 
- 

Ο χρήστης AbS έγραψε: 
 streetracer, μπλε είναι το οπισί σου ;nai file me 19ares 
 mipws einai diko sou ekeino to octavia ftiagmeno apo thn UNITRONIC poy tromokratei thn keratea????
- 

Εγώ φίλε δεν είμαι τρομοκράτης ... ένας απλός ταξιτζής είμαι ... κούρσες πέρα δώθε όλη μέρα ... 

Ασχετα posts από το Διαφημίσεις Αυτοκινήτων [Διάσπαση]