-
Εγω σε παντρευομαι παντως.
που να ριξω το χαρτακι με το τηλεφωνο μου?
-
-
Εγω σε παντρευομαι παντως.
που να ριξω το χαρτακι με το τηλεφωνο μου?
-
Φςςςςςς,φιλαράκι τον πρόλαβα.Αλλη φορα να ξερεις,υπάρχουν και τα πμ.. Τσακ μπαμ δουλειές...
-
να'τανε η ζηλια ψωρα ....
εσυ να το χαιρεσαι και ασε τους μαλακες να λενε
-
Γιωργο, αστους να λενε...
ξερεις τι εισαι και αυτο φτανει και στην τελικη αυτο μετραει.....
στα @@ σου γραψτους κανονικα... μαλακες παντα ειχε ο κοσμος, παντα εχει και παντα ΘΑ εχει.....
-
Αφού την ξέρεις την απάντηση.....
..η F430 ειναι από τα καλύτερα ίσως και το καλύτερο που έχει βγεί ποτέ.. και φυσικά η τιμή της την θέτει εκτός των ορίων των 99% του πληθυσμου
Αυτό φυσικά προκαλεί ζήλια, φθόνο κτλ....
Μην ακούς τίποτα
-
Tην ειχες σταθμευμενη χθες μεσημερι στο παρκινγκ στην εθνικης αντιστασεως? Εκεινη την ωρα δουλευα και ακουσα τον ηχο...Καθησα και τη χαζευα/ακουγα...
Παντως προσωπικα δεν θα με πειραζε καθολου να ακουω το οτιδηποτε αν οδηγουσα το ονειρο μου. Ευχομαι να τη χαιρεσαι! μη δινεις σημασια...
-
Μήπως να τους έγραφες όλους στα π@π@ρι@ σου . . .
Με 'γειες πάντως
αααααααααααχχχχχχχχχχχχχ
-
Δεν φτάνει που είναι φοβερό αυτοκίνητο, είναι και πολύ...εχμ...φανταχτερό.
Αυτό αυξάνει γεωμετρικά τα αρνητικά συναισθήματα συμπλεγματικών ανθρώπων, συχνά αδικημένων από την τύχη. Εκτός των άλλων είναι ανάγωγοι και χωρίς ανατροφή, γιατί δεν φροντίζουν να κρύψουν λίγο το φθόνο τους αλλά μιλάνε φωναχτά για να προκαλέσουν με τα σχόλιά τους το ενδιαφέρον τρίτων. -
ζήλια είναι, να τη χαίρεσαι και ας τους άλλους να κουρεύονται, με γεια.θέλω βόλτα και εγώ
-
Να είσαι γερός και να έχεις χρόνο να την χαρείς, και άσε τους κομπλεξικούς να λένε.
-
Τι να πω κι εγω δηλαδη?
-
Δηλαδή αποκλείεται κάπως με φεράρι να είναι μ@λ@κ@ς? Ολοι εσείς αναρωτιέμαι,γνωρίζετε προσωπικά τον sv2? Η μήπως όλοι όταν βλέπετε φεραρι στο δρόμο δίνετε συγχαρητήρια στον κάτοχο για την επιλογή του και σπεύδετε να τον καθησυχάσετε για τις κακές προθέσεις του 'κόσμου'?
sv2 εαν κάποιος δεν σε ξέρει,σίγουρα αυτός είμαι εγώ και σε καμία περίπτωση δεν απευθύνονται τα σχόλια αυτά σε σένα.
-
Όλοι μαλάκες είμαστε, αλλά χωρίς Φερράρι, οι υπόλοιποι!
Είχα ανοίξει σχετικό θέμα στο παρελθόν (πότε δικαιούται κανείς supercar):
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... highlight= -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Όλοι μαλάκες είμαστε, αλλά χωρίς Φερράρι, οι υπόλοιποι!Φοβερος!!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στα τέλη του 2004 έκανα το πρώτο βήμα για την απόκτηση ενός ονείρου,την παραγγελία μιάς Ferrari F430 F1.Μετά από αναμονή περίπου δύο ετών στα μέσα του καλοκαιριού του 2006 παρέλαβα την κατακόκκινη κούκλα....Πσσσσστττ, φιλαρακι.... α σου πωω !!!!
Σουχει βγει καλο ??
Γιατι δε βλεπω να κυκλοφορανε πολλαΟσο για το αν εισαι μ@λ@κ@ς μονο και μονο επειδη οδηγεις ενα (οποιασδηποτε μαρκας) αμαξι ΣΙΓΟΥΡΑ οχι.Δε χαρακτηριζει το αμαξι τον οδηγο.Ενας μ@λακας ειναι ο ιδιος ειτε οδηγει Τραμπαντ ειτε οδηγει Φερραρι.Το ιδιο συμβαινει και οταν ενας δεν ειναι...
Αν υπαρχουν αλλες αιτιες που μπορουν να σου προσδωσουν το συγκεκριμενο χαρακτηρισμο δε ξερω γιατι δεν εχω τη τιμη να σε γνωριζω.
Παντως σου ξαναλεω οτι μονο απο το αμαξι δε μπορει να χαρακτηριστει ενας ανθρωπος.Στο τελος τελος μη μασας...
Δε τους ζητησες και δανεικα...
Στο χωριο μου λενε:
Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια -
Μη σκας και...
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ακουσα:Δες τι οδηγάει ο μπαγλαμάςπαίξε μας ένα τραγουδάκι!
Αλήθεια, τώρα, πρέπει να αδιαφορείς εντελώς, να μη σου πω να το διασκεδάζεις κιόλας. Όποιος είναι από την Κέρκυρα, ίσως γνωρίζει την ιστορία του λεγόμενου 'Κόντε-Μπουγάδα'...
Ο Κόντες, κάνοντας μια ζωή την πλάκα του με τους φίλους του δαπανώντας απίστευτα χρήματα, κατέβαινε μια μέρα για το (μεσημεριανό) μπανάκι του τη στιγμή που από το διπλανό γιαπί ενός ξενοδοχείου του φώναζε προσπαθώντας να τον κοροϊδέψει ένα εργάτης 'κόντε-μπουγάδα, κοντε μπουγάδα'. Ε, κάποια στιγμή γυρίζει ο Κόντες και του λέει ' δούλευε Μ@λ@κ@, δούλευε Μ@λ@κ@'.
Αυτά για να ξέρουμε ποιος ο ρόλος του καθενός σε τέτοιες καταστάσεις... -
Ε, όχι και μ@λ@κ@ς. Εγώ λέω συνήθως 'ωραίο γούστο έχει ο πού$της'...Με την καλή έννοια
Σοβαρά πάντως, δεν μπορεί να αφήνεις να σε 'ρίχνουν' τέτοια σχόλια. Τη μισαλλοδοξία είναι δεδομένο ότι θα τη βρίσκεις μπροστά σου συνεχώς. Αυτό θα έλειπε να δίνεις σημασία, όπως προείπαν και οι συνάδερφοι.
-
Είσαι μαλάκας.
Που δίνεις σημασία στο τι λένε οι γύρω σου.
Μήπως είμαι μ@λ@κ@ς ?