-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
**Αυτός είναι Μ@λ@κ@ς : **
ο χακερας του καμπριο
Η πλακα ειναι οτι αυτοι που βριζουν ειναι κατι τετοια φυντανια
**Μ@λ@κ@ς Νο. 2 : ** (Δείτε το με τα speakers on)
http://www.youtube.com/watch?v=SUrMI_H4 ... ed&search=ωχ τα νεφρα μου
σηκωνει και το γυαλι να ουμε ο τυπος -
..το οτι εχεις το απολυτο 'εργαλειο' δεν βλεπω πουθενα να κολλαει με το 'μαλακας'.
Το οτι σε απασχολησαν οι αντιδρασεις καποιων - που θα περιεγραφαν για χρονια την εμπειρια τους να αλλαξουν τα λαδια απο το αυτοκινητο σου - .... ε σε κανει λιγο 'μαλακουλι'
Να εισαι γερος να το χαιρεσαι ... να το προσεχεις το μωρο ... να το χαιδεεις ...να του μιλας ....
ΥΓ .... πες μας οτι εχεις γ@μησει και μεσα στην Ferrari
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
ΥΓ .... πες μας οτι εχεις γ@μησει και μεσα στην FerrariΌχι δεν είναι ο Μελισσανίδης
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
ΥΓ .... πες μας οτι εχεις γ@μησει και μεσα στην Ferrari
Οχι ρε παιδια δε γινονται αυτα.....
το παγκακι κι αμα θελει.......ακους εκει -
Είσαι μαλάκας γιατί ασχολείσαι με τους μαλάκες που σε λένε μαλάκα.
-
Γιώργη, αυτές οι κουβέντες είναι από τους κλασσικούς τύπους ' να είχα εγώ το εργαλείο να δεις πως σβουρίζει', που φωνάζουν 'λιώστο να γουστέρνουμε να 'ουμε' κτλ. Σίγουρα δεν χρειάζεσαι κανενα να σου πει τι είσαι μια και δεν σου έπεσε στα χέρια σου αλλά την αγόρασες μόνος σου και μάλιστα για αυτό που πραγματικά είναι, πράγμα που δείχνει ότι κάτι έχεις κάνει καλά στη ζωή σου και άρα έχεις αρκετή αυτεπίγνωση. Σημασία λένε ότι έχει η άποψη που έχει το συνάφι σου για σένα. Και στην περίπτωση συγκεκριμένα, όσοι πραγματικοί αυτοκινητόφιλοι σε γνωρίζουν έχουν άλλη άποψη για σένα και τις επιλογές σου . Σε περιμένω να τα πούμε από κοντά στην επόμενη εξόρμηση σου στην πίστα (όχι σε αυτήν του Διογένη που ξέρουν οι 'μαλάκες')...
-
Λογικο ειναι, ολοι ζηλευουν! Αλλοι με καλο τροπο 'πωπω ρε γμτ, τι αμαξαρα, κλπ' και αλλοι με κακο τροπο 'τον μαλακα, τον κωλογερο, κλπ'
Παντως εγω λεω συνηθως: 'ρε τον πουστη!'
-
ο κομπλεξισμός του Έλληνα είναι γνωστός.
δεν θα δει το αυτοκίνητο αλλά τον οδηγό, γιατί ο ίδιος δεν το έχει ...
μήπως δεν σας θυμίζει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια κατάσταση όπου μια όμορφη γυναίκα συνοδεύεται από κάποιον?
Τότε αρχίζουν τα ΙΔΙΑ σχόλια για αυτόν και όχι αυτή!!!
ύποπτη σύμπτωση! -
πω ρε φιλε τι λες τωρα..
στο παπαρι σου τι πιστευει ο καθενας και ανοιξες και αυτο το θεμα να σε ματιασουν και να μπει ο καθε χλιμιτζουρας οπως εγω να γραψει τη μαλακια του..εγω παντως μαλακας αισθανομαι και ας μην εχω φεραρι οποτε αμα σε παιρνει απο κατω κανε ο,τι κανω και εγω: κοιταξου στον καθρευτη, κανε τον απολογισμο της ημερας, ξυσε λιγο το πηγουνι σου και πες: 'δε γαμιεται' κ βαλε σπορ εφεμ να τη βρεις..
εγω αν ειχα το οχημα σου παντως ουτε καν ετσι..
δεν πα να με θεωρουν εξωγηινο...
εδω αλλοι γαμαν νεκρους... με το τι πιστευουν για τη φεραρι μου θ'ασχολιομουν; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
εδω αλλοι γαμαν νεκρους...Ποιοι ειναι αυτοι;Για να ξερω να τους αποφευγω δηλαδη
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
εδω αλλοι γαμαν νεκρους...
Ποιοι ειναι αυτοι;Για να ξερω να τους αποφευγω δηλαδη
-
Παντως οτι και να λεμε,η ζηλεια ειναι κινητηριος δυναμη.
Αν δεν ζηλέψεις τον γείτονα,δεν υπαρχει οικονομικη αναπτυξη!Βεβαια αν το σχεδιο δρασης σου περιλαμβάνει αποκλειστικα την λεκτικη μειωση του γειτονα δηλαδη αντι να ασχοληθω να τον περασω τον βγαζω μ@λακα και καθάρισα (συνηθης τακτικη στην Ελλαδα,ανυπαρκτη στην Ιαπωνια) ,τοτε οχι αναπτυξη, μονο υποβάθμιση υπαρχει!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ο κομπλεξισμός του Έλληνα είναι γνωστός.δεν θα δει το αυτοκίνητο αλλά τον οδηγό, γιατί ο ίδιος δεν το έχει ...
μήπως δεν σας θυμίζει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια κατάσταση όπου μια όμορφη γυναίκα συνοδεύεται από κάποιον?
Τότε αρχίζουν τα ΙΔΙΑ σχόλια για αυτόν και όχι αυτή!!!
ύποπτη σύμπτωση!Δεν ειναι υποπτη συμπτωση, και στις δυο περιπτωσεις μιλαμε για ακριβα περιουσιακα στοιχεία
-
sv2, μου θύμισες σκηνικό προχθές στην Καβάλας. Ήμουν σταματημένος στο φανάρι που πάει προς ΤΕΙ. Δύο λωρίδες πιο δεξιά σταμάτησε μία Boxster. Την χάζεψα στιγμιαία. Ο οδηγός της δεν είχε ούτε προκλητικό ύφος ούτε υπεροπτικό στυλ. Μετά από 2-3 δευτερόλεπτα σταματάει ανάμεσά μας ένας Χ (βάλτε ότι επίθετο θέλετε) με ένα ψιλο-καγκούρικο rallye και του λέει με υφάκι: 'Καλά πάει, ε;'. Στη συνέχεια, μόλις κοκκίνησε το φανάρι των πεζών, ο οδηγός του rallye άρχισε να ρίχνει ξερογκαζιές για να τον προκαλέσει σε κόντρα. Η αντιμετώπιση του οδηγού της Boxster ήταν υποδειγματική: τον έγραψε στα cohones του, ούτε τον κοίταξε ούτε του απάντησε και, μόλις άναψε πράσινο, ξεκίνησε ήρεμα σα να μην είχε συμβεί τίποτα.
Άνθρωποι που φθονούν τους γύρω τους υπάρχουν πολύ. Απλά αγνόησέ τους
-
μα πραγματικά όποιος έχει Porsche ή Ferrari, για κόντρες με 100 άλογα το πήρε?
Και μόνο να ακούς την μηχανή φτάνει!
-
Εγω πιστευω πως ο χαρακτηρισμος απο μερικους είναι αυθορμητος και δεν προκυπτει απο ζηλεια
Οταν βλεπεις μια διμετρη ξανθια αμεσως σκεφτεσαι πω πω τι πουτανιτσα αυτη,δες την δες την την πουτανιτσα,χωρις να εννοεις οτι ειναι και πουτανα
Οταν βλεπεις κανενα γερο να κυκλοφορει ωραιο ξανθο εργαλειο λες αμεσως ,τον πουστη τον κωλογερο τι νινακι πηδαει και τα σχετικα
Αλλοι το κανουν απο ζηλεια,΄'αλλοι αυθορμητα,άλλοι απο κομπλεξ
Αλλα και εσυ Φερραρι πηρες,τι περιμενες να ακουσεις
Ελλαδισταν εισαιΚαι Σαλονικα οπου Φερραρι εχει μονο ο Μαρογλου και 2-3 αλλοι
Γραψτους στα π@π@ρια σου με μικρα μικρα γραματα για να τους χωρεσεις όλους εκτος αν εχεις πολυ μεγαλα π@π@ρια οποτε γραψτους με κεφαλαια
Αληθεια που μενεις να σου ριξω και εγω το τηλεφωνο μου? -
Και το μέντιουμ ρε.
-
Ποιο μεντιουμ;
-
Δεν είναι Θεσσαλονικιός αυτός ο χαρτορίχτης στήν τηλεόραση;
-
Ο πιτ Παπαδακος ή η αλλη η ξεφωνημενη που δεν θυμαμαι
Ο Μαρογλου την 360 έχει ή πηρε άλλη?Αληθευει οτι την τσακισε στον περιφερειακο μια νυχτα?
Μήπως είμαι μ@λ@κ@ς ?