-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν καταλαβαινω γιατι οτι μπορει να διαβασε ο 'φιλος' σε αλλο φορουμ ειναι αναξιοπιστο, ενω οτι διαβασε σε αυτο το φορουμ ειναι αξιοπιστο 100%.Ο ανθρωπος ειπε οτι του ειπε καποιος!
Ειναι σωστο?
-
Ναι: οποιος ξερει κατι, επιβεβαιωνει!
-
Οχι: λεμε ΚΟΣΜΙΑ οτι κανει λαθος!
Και δεν πεφτουν οι γνωστοι 5-10-... να επαναλαμβανουν τα κλασσικα τους επιχειρηματα!
γιατι φιλε, καποιοι εδω μεσα τυχαινει να εχουν πληροφορηση πολυ καλυτερη απο τον καθενα που γραφει κατι σε ενα φορουμ...
μιλαω γενικα μη με παρεξηγησεις.
αλλωστε και εγω περιμενω να μας πει που το διαβασε.
-
-
Οποιο φoρουμ και να σας πω κατι θα βρειτε να πειτε εκτος και αν πω στο http://www.ferrariforoum.gr και σιγουρα οχι στο www.VW.gr/forum.
Βασικα δεν εχει ακουστει ποτε ξανα το προβλημα , ειμαι ο Μακρης και αποφασισα να κανω προπαγανδα εναντιον του golf και με την πονηραδα σας με πιασατε.
Απο οτι καταλαβα spiros,high fidelity,Ιkar(:ysterical: ) εχετε με αλλους προηγουμενα πανω στο συγκεκριμενο θεμα , αρχικα δεν διαβασατε τπτ απο οτι εγραψα και μολις επεσε το ματι σας πανω στον συνδυασμο GT + γνωστο προβλημα , αρχισατε να γαυγιζετε...
Xenos οτι ακριβως γραφεις προσπαθω να εξηγησω εδω και 2 σελιδες , αλλα για να λες οτι προκειται για γνωστους-αγνωστους καταλαβα τι παιζει...
Εγω καινουριος ειμαι στο φορουμ , αλλα απο οτι καταλαβα χτυπησα φλεβα χρυσου γιατι εδω εχει 5-10 ατομα που 'αυτοι ξερουν'! -
Το μονο λαθος που εκανα ηταν που εγραψα:
'Το golf GT που προτεινε καποιος εχει σιωπηλα αποσυρθει λογω των προβληματων που εβγαλε και αυτο βεβαια ισως προδιαθετει αρνητικα την επιλογη TSI... '
αντι για
'απο οτι εχω ακουσει...κλπ'
Αλλα ειναι κατι που νομιζω εννοειται και τελοσπαντων δεν σηκωνει και τετοιου τυπου αντιδραση τουλαχιστον μεχρι να εξακριβωσεις τις θεσεις και τις αποψεις του αλλου πανω στο θεμα...
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Οποιο φoρουμ και να σας πω κατι θα βρειτε να πειτε εκτος και αν πω στο http://www.ferrariforoum.gr και σιγουρα οχι στο www.VW.gr/forum.Βασικα δεν εχει ακουστει ποτε ξανα το προβλημα , ειμαι ο Μακρης και αποφασισα να κανω προπαγανδα εναντιον του golf και με την πονηραδα σας με πιασατε.
Απο οτι καταλαβα spiros,high fidelity,Ιkar(:ysterical: ) εχετε με αλλους προηγουμενα πανω στο συγκεκριμενο θεμα , αρχικα δεν διαβασατε τπτ απο οτι εγραψα και μολις επεσε το ματι σας πανω στον συνδυασμο GT + γνωστο προβλημα , αρχισατε να γαυγιζετε...
Xenos οτι ακριβως γραφεις προσπαθω να εξηγησω εδω και 2 σελιδες , αλλα για να λες οτι προκειται για γνωστους-αγνωστους καταλαβα τι παιζει...
Εγω καινουριος ειμαι στο φορουμ , αλλα απο οτι καταλαβα χτυπησα φλεβα χρυσου γιατι εδω εχει 5-10 ατομα που 'αυτοι ξερουν'!βρε πες εσυ που τα διαβασες/εμαθες αυτα, γιατι αποφευγεις?
-
'ελα μωρε τι να πει τωρα , αφου τον καταλαβανε και τον στριμωξανε...'
'ασε που παιζει να ειναι και πρακτορας των Αμερικανων , εβραικης καταγωγης , που κτυπαει την VW για να κτυπησει την οικονομια της Ε.Ε και να μπορουν οι αμερικανοι να βομβαρδιζουν ελευθερα..'
ΜΕ ΠΙΑΣΑΤΕ!
-
ευχαριστω που μου απαντας.
-
Δηλαδή τώρα που 'αποσύρθηκε' το GT δεν μπορείς να το παραγγείλεις; -όπως και κάποιο άλλο παλιότερα, πάλι Golf, περίεργα πράγματα -
Δηλαδή στο GT -που είναι και γνωστό το πρόβλημα - σπάει ο κινητήρας, αλλά στο TSI -είναι άγνωστο ακόμα το πρόβλημα- που είναι ΙΔΙΟΣ ο κινητήρας -με μοναδική διαφορά τον προγραμματισμό- δεν σπάει ο κινητήρας
ε ναι το μόνο που αξίζει...
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
'ελα μωρε τι να πει τωρα , αφου τον καταλαβανε και τον στριμωξανε...''ασε που παιζει να ειναι και πρακτορας των Αμερικανων , εβραικης καταγωγης , που κτυπαει την VW για να κτυπησει την οικονομια της Ε.Ε και να μπορουν οι αμερικανοι να βομβαρδιζουν ελευθερα..'
ΜΕ ΠΙΑΣΑΤΕ!
Παντως θα ηταν χρησιμο και για τους κατοχους να πεις που διαβασες αυτα που ειπες.
Εμενα τουλαχιστον θα με βοηθουσε ως ενας απο αυτους. -
Ikar
Εχω ξεκαθαρισει νομιζω οτι δεν ερεθιζομαι με τις αντιπαραθεσεις στα φορουμ , εσυ αν ομως τελικα ολοκληρωσες σκουπησε τριγυρω σου γιατι το πληκτρολογιο δεν ειναι VW και θα βραχυκυκλωσει...
ΥΓ koralli σου στειλα pm
-
Που ήσουν κρυμένος τόσο καιρό;
η νύχτα αναμένεται μακρυά, πολλά ανοιχτά μέτωπα
-
ε οχι και πολλα, 3 μονο!
-
Κάτι μου θυμίζει αλλά δε μου έρχεται τώρα....
Τελικά το R32 κυκλοφορεί η αυτά που βλέπω είναι πειραματικά;;;
-
Το λεόν το σπορ ΔΕΝ βγάζει 115 άλογα (δες ένα τεύχος 0-100-0 που το είχανε μετρήσει) είναι αρκετά περισσότερο πιο αδύναμο και άπο όλα τα γκολφοειδή (Α3, οκτάβια και το... γκολφ) με FSi και είναι μακράν το ασχημότερο μέσα-έξω.
Η σέατ πρέπει να έσκασε ΠΟΛΛΛΛΛΑ λεφτά για να βγει ελληνικό αμάξι της χρονιάς...
Φίλε πάρε ένα mazda 3 και θα βρείς την υγεία σου!!! Από τα άλλα της αγοράς το Φοκους είναι καλύτέρο όλων, ενώ το ceed θα κάνει τους ευρωπάιους να τρέμουν!!!
-
kostserb , μπορεί στο Γαλάτσι η αντιπροσωπεία να είναι κορυφή, αλλά ξέρεις δεν μένουν όλοι Αθήνα, και όλοι στο Γαλάτσι. Επιπλέον επειδή έχω κάνει 150.000χλμ με το ίμπιζα έχω πάει σε 5 διαφορετικές αντιπροσωπείες, 2 εκ των οποίων στην Αθήνα, αλλά όχι σ' αυτή που πας εσύ. Εκτός από το ίμπιζα στην προηγούμενη δουλειά μου ,οδηγούσα σεατ ινκα. Δεν είπα ότι όλες οι αντιπροσωπείες είναι για τα μπάζα. Αλλά μπορείς να μπεις και σε φόρουμ με σεατ και θα διαπιστώσεις και συ ότι πολλοί έχουν παράπονα, και αν κάποιοι δεν τα λένε δημόσια, σε προσωπικό επίπεδο τουλάχιστον τα λένε.
Συγνώμη για το off topic -
Λοιπόν:
φίλος μου ήθελε να αγοράσει ένα εκ των Corolla και Astra.
Πήγαμε λοιπόν και τα κάναμε τεστ ντράιβ.Το Corolla... αν μου το χαρίζανε, δε θα το χάριζα εκ νέου...
θα του έβαζα φωτιά να το κάψω...
Επιεικώς απαράδεκτο...
Το astra... ε.... medium...
εμείς έχουμε ενα G IV 1.6 με περίπου 302.000 χλμ (απειροελάχιστα προβλήματα) και τώρα εσχάτως ένα GT.
Αν με ρωτούσε κάποιος τι με έχει εντυπωσιάσει πάρα πολύ στο GT, τι θα απαντούσα;
Το σασμάν... Απίστευτα απαλό, λες και του μιλώ στις αλλαγές...
Εξαιρετικό το κιβώτιο...
Για αυτό...
Δώσε στον εαυτό σου τη χαρά... -
Ειμαι κι εγω αναμεσα σε Focus 1,6 sport - Mazda3 1,6 touring clima - Leon 1,6 Sport Force και δεν ξερω ποιο να παρω. Περιπου ιδια ειναι νομιζω με Mazda πιο αξιοπιστο αλλα με πιο αδυναμο κινητηρα, Leon (Force ειδικα) πιο ομορφο και το Focus πιο ουδετερο αλλα και αδιαφορο, αντε να διαλεξεις τωρα
Τα φώτα σας σε έναν αναποφάσιστο