-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ε και τι έγινε; δεν μπορείς να δεχτείς το γεγονός ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια οπτική γωνία; Εσύ αφού αισθάνεσαι εντάξει με την επιλογή σου πού ακριβώς ξενερώνεις;
οκ, είμαι κάγκουρας, το παραδέχομαι!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ από εσάς να μου πει ΤΙ ΕΙΝΑΙ κάγκουρας; Για να ξέρω τι είμαι δηλαδή!
Oταν αγοραζεις ας πουμε το 750 και μετα το μετατρεπεις σε 800.
Αρα οσοι πηραν το 750 ειναι καγκουρες
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κι εμενα μ'αρεσει η 'προσοψη' της 911 αλλά άμα την βάλω στο σιβικ να δω τι θα πείτε μετα..
άκυρο το παράδειγμά σου γιατί πολύ απλά ΑΓΝΟΕΙΤΕ ότι K750 και W700 είναι ίδια τηλέφωνα με άλλο λογισμικό και άλλη πρόσοψη.
Καταρχην το τι αγνοουμε και τι όχι εσυ δεν μπορεις να το ξέρεις!
Επιπλέον, θα το πω για τρίτη και τελευταια φορα. Εγω έιπα από την αρχη οτι εγω δεν θα το έκανα. Από κει και πέρα όποιος το κανει γουστο του καπελο του. Αφου το κοινοποιεί όμως θα λάβει και τις αντιθετες απόψεις που κυκλοφορούν. Απλό!
τότε ξεκόλλα...γιατί το παράδειγμά σου δείχνει άγνοια.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Επιπλέον, θα το πω για τρίτη και τελευταια φορα. Εγω έιπα από την αρχη οτι εγω δεν θα το έκανα. Από κει και πέρα όποιος το κανει γουστο του καπελο του. Αφου το κοινοποιεί όμως θα λάβει και τις αντιθετες απόψεις που κυκλοφορούν. Απλό!Μόλις βρήκαμε τον ορισμό του Κάγκουρα:
Είναι εκείνος που κάνει κάτι που δεν θα έκανα εγώ. (όπου 'εγώ', μπαίνει ο γράφων)
Θα μας διαβάζει κανείς σοβαρός άνθρωπος και θα γελάει, έτσι;
-
**elteo
**
Και οι επιλογες σου γυφτια. Το παραδειγμα μου ήταν ακραιο για να επισημανει ότι όταν αγοραζεις κατι, το κρατας ετσι οπως είναι. Στην περιπτωση που το αλλάζεις και 'δειχνει' κατι που δεν ειναι στην πραγματικοτητα, είσαι καγκουρας (αυτο απανταει και στον Νασο).Οταν λοιπόν αποδεχτεις ότι αυτη μπορει να είναι η γνωμη καποιων, μπορουμε να συζητησουμε. Μεχρι τοτε απλά θα το παιζεις εξυπνος και δηθεν πιο ενημερωμενος από τους υπόλοιπους!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
**elteo
**
Και οι επιλογες σου γυφτια. Το παραδειγμα μου ήταν ακραιο για να επισημανει ότι όταν αγοραζεις κατι, το κρατας ετσι οπως είναι. Στην περιπτωση που το αλλάζεις και 'δειχνει' κατι που δεν ειναι στην πραγματικοτητα, είσαι καγκουρας (αυτο απανταει και στον Νασο).Οταν λοιπόν αποδεχτεις ότι αυτη μπορει να είναι η γνωμη καποιων, μπορουμε να συζητησουμε. Μεχρι τοτε απλά θα το παιζεις εξυπνος και δηθεν πιο ενημερωμενος από τους υπόλοιπους!
δεν είμαι δήθεν ενημερωμένος...είμαι ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ απόλυτα σε αυτά.
-
Αρα με την λογική αυτή την πρώτη καγκουριά την έκανε η SonyEricsson που πήρε το Κ750 και έβγαλε δυο κινητά τo W700 και το W810 που είναι ίδια στην ουσία...
Δεν βλέπω κάποια καγκουριά σ' αυτό που έκανε ο φίλος μας. Κάγκουρας δεν είναι όποιος αλλάζει το οτιδήποτε, είναι αυτό που προσπαθεί να δειχτεί για κάτι που δεν είναι. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αρα με την λογική αυτή την πρώτη καγκουριά την έκανε η SonyEricsson που πήρε το Κ750 και έβγαλε δυο κινητά τo W700 και το W810 που είναι ίδια στην ουσία...
Δεν βλέπω κάποια καγκουριά σ' αυτό που έκανε ο φίλος μας. Κάγκουρας δεν είναι όποιος αλλάζει το οτιδήποτε, είναι αυτό που προσπαθεί να δειχτεί για κάτι που δεν είναι.δεν το κάνει μόνο η SE...όλες το κάνουν.
-
Ξεκολλάτε ρεεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
**elteo
**
από αυτό ο Νάσος ΔΕΝ είναι κάγκουρας.
να δούμε πότε θα το καταλάβετε... -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ακριβώς
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ακριβώς
εσύ είσαι ο σοβαρός;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ακριβώς
εσύ είσαι ο σοβαρός;
-
ενδιαφερουσα πορεια, πραγματικα δηλαδη...
απο την ιδια την πραξη πηγαμε στο 'μα το κανουν και οσοι εχουν νοκια'
αμα υπαρχουν αλυτα θεματα, εκει ειναι τα σοβαρα.. οχι το τι μπορει να κανει ο καθενας στο κινητο του... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[ Στην περιπτωση που το αλλάζεις και 'δειχνει' κατι που δεν ειναι στην πραγματικοτητα, είσαι καγκουραςτο μαλλί ;;
άρα όλες οι γκόμενες είναι καγκούρι-σες -
Λοιπόν, μαθήματα καγκουριάς.......... (ή αλλιώς, μπας και βγάλουμε ορισμένοι τις κάλτσες απ' το μυαλό μας)
Το Κ750:
Το W800:
και τα 2 W, δίπλα δίπλα:
Επίσης, ένα Κ750 με software απ' τα walkman:
και για όσους έχουν ακόμα απορίες:
Μία απλή σύγκριση των δύο τηλεφώνωνΑκόμα πιστεύετε ότι έκανα κάτι να 'δείχνει' κάτι που 'δεν είναι';;;
Τι άλλο να πω δηλαδή;
-
Βασικά δεν είναι μόνο το μαλλί είναι και το βάψιμο, τα χτενίσματα τα κοσμήματα κλπ...
-
tecknik
δεν το γραψα εγώ ρε... έμπλεξες τα μπούτια σου με τα quotes!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
tecknikδεν το γραψα εγώ ρε... έμπλεξες τα μπούτια σου με τα quotes!
τέλοςπάντων, όποιος κι αν το 'πε, το ίδιο ισχύει!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όταν αλλάζεις πρόσοψη στα Nokia δηλ είσαι κάγκουρας;
Ναι, γιατί στα σοβαρά Nokia η πρόσοψη ΔΕΝ αλλάζει.
Ετσι ξεκινάνε όλοι... Χρυσή πρόσοψη στο κινητό, μετά χρυσές ζάντες και ταμπούρα στο Fiesta και μετά βουρ για τρελή μοντίφα.
Ξεκολλάτε ρε...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
όταν αλλάζεις πρόσοψη στα Nokia δηλ είσαι κάγκουρας;
Ναι, γιατί στα σοβαρά Nokia η πρόσοψη ΔΕΝ αλλάζει.
Ετσι ξεκινάνε όλοι... Χρυσή πρόσοψη στο κινητό, μετά χρυσές ζάντες και ταμπούρα στο Fiesta και μετά βουρ για τρελή μοντίφα.
Ξεκολλάτε ρε...
Εσύ ξεκόλλα και μη μας χαλάς τη σοβαρή μας συζήτηση!!!!!! Εδώ έχουν πέσει τρελά επιχειρήματα στην κουβέντα κ εσύ μας λες άσχετα τώρα, για Fiesta με χρυσά ταμπούρα...... (πού το έχεις δει το αμάξι μου ρε ρεμάλι;;;;; )
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]