-
Σάββα;;; Σάββαααααααααα..... Μου ήρθε σήμερα το housing του W700. Καλά, είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Περιμένω και ένα καλωδιάκι για την κάμερα (#@%^@ εξάρτημα ) και θα μετατρέψω εξωτερικά το Κ750 μου. Ίσως δε, αν το βαρεθώ έτσι, να πάω να το μετατρέψω ΚΑΙ εσωτερικά, αλλά αυτό αρκετά αργότερα!
Είμαι ενθουσιασμένος!
(Και πολύ καλή ebay αγορά! )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σάββα;;; Σάββαααααααααα..... Μου ήρθε σήμερα το housing του W700. Καλά, είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Περιμένω και ένα καλωδιάκι για την κάμερα (#@%^@ εξάρτημα ) και θα μετατρέψω εξωτερικά το Κ750 μου. Ίσως δε, αν το βαρεθώ έτσι, να πάω να το μετατρέψω ΚΑΙ εσωτερικά, αλλά αυτό αρκετά αργότερα!Είμαι ενθουσιασμένος!
μετέτρεψες εξωτερικά το Κ750 σε W700 ;;;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Σάββα;;; Σάββαααααααααα..... Μου ήρθε σήμερα το housing του W700. Καλά, είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Περιμένω και ένα καλωδιάκι για την κάμερα (#@%^@ εξάρτημα ) και θα μετατρέψω εξωτερικά το Κ750 μου. Ίσως δε, αν το βαρεθώ έτσι, να πάω να το μετατρέψω ΚΑΙ εσωτερικά, αλλά αυτό αρκετά αργότερα!
Είμαι ενθουσιασμένος!
μετέτρεψες εξωτερικά το Κ750 σε W700 ;;;
Δεν το μετέτρεψα, αλλά ΘΑ το μετατρέψω, το housing ήρθε ήδη (πλήρες, με ΟΛΑ μέσα με 35 ευρώ από Hong Kong) και έχω κάνει test event βάλε βγάλε τα πάντα και έπιασε, απλά κατέστρεψα το flex cable (τον διακόπτη της κάμερας για την ακρίβεια) το οποίο τώρα περιμένω να μου έρθει για να κάνω την μετατροπή.
http://i96.photobucket.com/albums/l188/ ... 1169034608
-
...γιατι να το κανει καποιος αυτο?
-
Καγκουρεμα σε κινητο πρώτη φορα βλέπω!
-
Τα πάντα είναι καγκουρεύσιμα (sic).
Για bluetooth handsfree τι ψάχνουμε αυτή την εποχή?
-
πιμπ μαι μομπαιλ φοουν
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τα πάντα είναι καγκουρεύσιμα (sic).Για bluetooth handsfree τι ψάχνουμε αυτή την εποχή?
DEH-P55BT
-
Εγω τελικα επελεξα:
Νοκια Ν72. Τα εχει ολα και συμφερει
-
Δεν μου λέτε, είστε πειραγμένοι όλοι σας ή απλά κάνετε πλάκα;
Έχει κάτι το καγκούρικο αυτό το τηλέφωνο;;;
Ή κάτι να πούμε, απλά για να το πούμε;
-
απλα ειναι κουφη μετατροπη...
-
Δεν μου λέτε, είστε πειραγμένοι όλοι σας ή απλά κάνετε πλάκα;Ή κάτι να πούμε, απλά για να το πούμε;
Και γω του τα λεγα πως καγκουρια ειναι, δεν με ακουγε. Νομιζε πως θα εκανε κατι ωραιο αμα αλλαζε τα καπακια. Wannabe W700 λοιπον το κινητο του Νασου...
Αντε και με κανα αυτοκολλητακι '3G' και 'iPhone' και θα το κανεις τουμπανο
-
Σάββα;;; Σάββαααααααααα..... Μου ήρθε σήμερα το housing του W700. Καλά, είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Περιμένω και ένα καλωδιάκι για την κάμερα (#@%^@ εξάρτημα ) και θα μετατρέψω εξωτερικά το Κ750 μου. Ίσως δε, αν το βαρεθώ έτσι, να πάω να το μετατρέψω ΚΑΙ εσωτερικά, αλλά αυτό αρκετά αργότερα!Είμαι ενθουσιασμένος!
θα ευχαριστηθείς το keyboard του. Είναι πολύ άνετο. Αλλά bye bye εγγύηση μιας και το ξεκοίλιασες..
-
οταν τα εντοσθια δεν ειναι τα κανονικα του, ειναι τρελλη καγκουρια!
βεβαια, αν ανηκεις στην κατηγορια που θα εκανες εξωτερικα το ford σου να μοιαζει με rs και ας ειχε ταμπουρα πισω, τοτε παω πασσο! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
βεβαια, αν ανηκεις στην κατηγορια που θα εκανες εξωτερικα το ford σου να μοιαζει με rs και ας ειχε ταμπουρα πισω, τοτε παω πασσο!μάγκες no offence αλλά εάν δεν ξέρετε καλό είναι να μην κοροιδεύετε.
τα εντόσθια του K750 είναι ίδια με του W700. H διαφορά είναι στο case και στο software. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
βεβαια, αν ανηκεις στην κατηγορια που θα εκανες εξωτερικα το ford σου να μοιαζει με rs και ας ειχε ταμπουρα πισω, τοτε παω πασσο!μάγκες no offence αλλά εάν δεν ξέρετε καλό είναι να μην κοροιδεύετε.
τα εντόσθια του K750 είναι ίδια με του W700. H διαφορά είναι στο case και στο software.παρτο οπως θες το οταν σαν συνδεσμος..
αλλα και παλι..
γιατι να το κανει καποιος αυτο?
ειναι θεμα το τι φαινεται? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τα εντόσθια του K750 είναι ίδια με του W700. H διαφορά είναι στο case και στο software.πραγμα το οποιο μπορεις να μετατρεψεις το κ750 σε W800i
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τα εντόσθια του K750 είναι ίδια με του W700. H διαφορά είναι στο case και στο software.παρτο οπως θες το οταν σαν συνδεσμος..
αλλα και παλι..
γιατι να το κανει καποιος αυτο?
ειναι θεμα το τι φαινεται?γιατί αυτό σας είπε ο Νάσος;
του ανθρώπου του άρεσε πολύ η πρόσοψη του W700 (υπέροχο χρυσαφί χρώμα) και το πολύ άνετο πληκτρόλογιό του. Γιατί είναι κάγκουρας; Μιλάμε για σχεδόν ίδια κινητά.Γιάννη έτσιιι...ένα πέρασμα softwαre και το έκανε Walkman.
-
κοιτα..
και οι καγκουρες βαζω στοιχημα οτι το ιδιο πραγμα αναρωτιουντε
τελος παντων, ας το αφησουμε ως εχει, γιατι ειναι θεμα διαφορετικης αντιληψης και εκει δεν καταληγεις καπου -
Ο χρήστης tm έγραψε:
κοιτα..
και οι καγκουρες βαζω στοιχημα οτι το ιδιο πραγμα αναρωτιουντε
τελος παντων, ας το αφησουμε ως εχει, γιατι ειναι θεμα διαφορετικης αντιληψης και εκει δεν καταληγεις καπουόταν αλλάζεις πρόσοψη στα Nokia δηλ είσαι κάγκουρας;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]