-
Ευχαριστώ Σάββα κι αυτά φαίνονται μια χαρά!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Απο το ΝΟΚΙΑ μεσω του PC Suite τα πας στο Outlook και απο το Outlook τα πας στο νεο κινητο.
Λογικα το CD στη συσκευασεια του SE 610 η το σαϊτ της SE θα χει προγραμμα για συγχρονισμο των επαφων της συσκευης με το OutlookAυτό το χα σκεφτεί σαν ιδέα, αλλά με βλέπω να κολλάω στην πράξη.
Γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα όπως είπε ο Βάγκνερ: Nokia PC Suite -> Outlook (όχι express) -> Ericsson PC Suite (ή κάπως έτσι, ξεχνάω τώρα)
Aυτό το Nokia Suite -> Outlook δεν το κατάφερα.
Τέσπα, τις πιο χρήσιμες επαφές τις πέρασα χειροκίνητα. Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια (δάχτυλα σ' αυτήν την περίπτωση). -
Όσοι έχετε δύο ή περισσότερα κινητά, ή απλώς πήρατε καινούργιο κινητό και θέλετε να αντιγράψεται επαφές, ημερολόγιο κτλ, δοκιμάστε το ΖΥΒ
-
Μιας και το θέμα εδώ είναι τα κινητά τηλέφωνα ας γράψω και εγώ την περιπέτεια μου με ένα κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων... Εδώ και πάνω από ένα μήνα είχε λήξει το συμβόλαιο μου με την Vodafone και αποφάσισα να αλλάξω εταιρεία και να πάω στην Cosmote. Ας είναι καλά η φορητότητα! Με την ευκαιρία αποφάσισα να πάρω και το K810i ώστε να βγάλω και καμία φώτο στις διακοπές. Να τονίσω ότι εκείνη την περίοδο η Cosmote έδινε (μέχρι 18/07) δωρεάν τα δύο πρώτα πάγια. Έτσι αφού έψαξα στο διαδίκτυο βρήκα ότι το Ε-SHOP το έδινε σε αρκετά καλή τιμή. Αρχικά πήρα τηλέφωνο για να μάθω τα σχετικά με την φορητότητα. Ο πρώτος υπάλληλος μου ανέφερε ότι η φορητότητα κρατά 2-3 μέρες μόνο. Όταν πήρα ξανά για να κάνω την παραγγελία ο δεύτερος υπάλληλος ανέφερε ότι η φορητότητα διαρκεί 10 με 15 εργάσιμες ημέρες (σωστά) και ότι ο πρώτος υπάλληλος προφανώς έκανε λάθος. Παρόλα αυτά με διαβεβαίωσε ότι σε μια εβδομάδα (λίγο πριν φύγω διακοπές δηλαδή) την συσκευή θα την είχα, απλά θα αργούσε λίγο παραπάνω η φορητότητα. Συμφώνησα και προχώρησα στην παραγγελία, στέλνοντας την επόμενη ημέρα όλα τα απαραίτητα χαρτιά.
Η εβδομάδα πέρασε αλλά καμία ειδοποίηση. Ξεκινάν τα τηλέφωνα (και στο τοπικό κατάστημα στην Θεσσαλονίκη αλλά και στα κεντρικά στην Αθήνα) όπου κάθε φορά μου διαβεβαιώνουν ότι την επόμενη μέρα θα φτάσει το κινητό. Οι μέρες περνάνε, οι προθεσμία για τα δύο δωρεάν πάγια περνάει, ενώ η μέρα για των διακοπών πλησιάζει. Ύστερα από αρκετά τηλέφωνα με πληροφορούν ότι και ο δεύτερος υπάλληλος έκανε λάθος και ότι τελικά η συσκευή θα έρθει μόλις ολοκληρωθεί η φορητότητα . Όπως καταλαβαίνεται φεύγω για διακοπές χωρίς το κινητό ενώ αυτό που είχα μέχρι τότε το πούλησα καθώς περίμενα το καινούριο. Ευτυχώς είχα ένα ακόμη παλιότερο.
Επιστρέφω από διακοπές και έχουν ήδη περάσει 3 εβδομάδες από την ημερομηνία παραγγελίας και σύμφωνα με την ΕΕΤΤ η φορητότητα θα έπρεπε να είχε ήδη γίνει. Ξεκινάν και πάλι τα τηλέφωνα (συν τα έξοδα για υπεραστικά και αναμονή στο τηλέφωνο με τα κεντρικά στην Αθήνα). Η συμπεριφορά κάποιων πωλητών από το κατάστημα της Θεσσαλονίκης άθλια. Απλά αδιαφορία (του τύπου: δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, φταίει η Cosmote, να περιμένεις). Το χειρότερο όμως ήταν η κοροϊδία. Σε κάθε μου ενόχληση προς αυτούς η απάντηση ήταν ότι πρέπει να μιλήσουμε με την υπεύθυνη των συνδέσεων και είτε αυτή είτε εμείς αύριο θα σας τηλεφωνήσουμε να σας ενημερώσουμε. Αυτό επαναλήφθηκε τουλάχιστον 5 φορές. Ένα πρωί παίρνω τηλέφωνο και μου λεν ότι η υπεύθυνη για τις συνδέσεις απουσιάζει (πάλι!) και ότι θα την βρω μετά το μεσημέρι. Πράγματι τηλεφωνώ το απόγευμα και το σηκώνει μια άλλη κοπέλα η οποία ανήξερη με ενημερώνει ότι η υπεύθυνη για τις συνδέσεις λείπει διακοπές (τι λες, δε το καταλάβαμε!!!). Η άλλη από δίπλα της καταλαβαίνει την γκάφα και αφού με βάζουν σε αναμονή με διαβεβαιώνουν ότι το θέμα μου θα λυθεί άμεσα. Αν και με εξόργισε η συμπεριφορά τους, λέω ας είναι... προς γνώση και συμμόρφωση για το μέλλον.
Περνάν οι μέρες και περιμένω ειδοποίηση. Τίποτα. Οπότε λέω αφού δεν βγάζω άκρη με αυτούς, γιατί δεν κάνω την δουλειά τους? Ας πάρω εγώ στην Cosmote (ευτυχώς που δεν άκουσα τον υπάλληλο τους που με απέτρεψε να πάρω τηλ την Cosmote γιατί λέει είναι δικιά τους αρμοδιότητα). Εκεί μια εξυπηρετικότατη κοπέλα με ενημερώνει ότι πράγματι έχει ζητηθεί φορητότητα στο όνομα μου, αλλά για ένα παντελώς άσχετο νούμερο!!! Η Cosmote όπως είναι λογικό απέρριψε την φορητότητα (ευτυχώς που δεν έγινε μεταφορά της σύνδεσης κανενός κακόμοιρου) μόνο που κανείς από το E-SHOP που με διαβεβαίωναν ότι το θέμα μου θα λυθεί δεν φρόντισε να κάνει αυτή την τόσο απλή διαδικασία ώστε να εντοπίσουν το λάθος τους και να το διορθώσουν.
Ειλικρινά δεν με ενόχλησε το λάθος ούτε η καθυστέρηση άλλα η συμπεριφορά τους. Δεν ξέρω αν ο χώρος ήταν ο κατάλληλος για να γράψω την 'περιπέτεια' μου, ούτε πόσοι θα αντέξουν να διαβάσουν αυτό το κατεβατό. Θεώρησα όμως καλό να ενημερώσω τους υπόλοιπους συμφορουμίτες για φαινόμενα που δυστυχώς στην χώρα μας συνεχίζουν να υπάρχουν. Κρίμα και πάλι κρίμα... -
λεω να παρω το Σονυ W810i που ειναι δοκιμασμενη λυση
Τι λετε
Εχω 107 Ε επιδοτηση ,το κινητο λοντιζει σαν συσκευη 222 οποτε θα πληρωσω 115 Ε
Νομιζω ειναι μια δοκιμασμενη λυσηAποψηφια κινητα ειναι το Ε840 της Σαμσουγκ στα 250 και το σονυ ερρικσον ΅Κ610
-
Έστω ότι έχουμε ένα κινητό-pda με μπλε δόντι. Σε αυτό έχουμε συνδεδεμένο έναν δέκτη gps με bluetooth. Γίνεται ενώ γίνεται πλοήγηση, ταυτόχρονα να είναι συνδεδεμένο και bluetooth ακουστικό και να συνεχίζεται η πλοήγηση ενώ μιλάμε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έστω ότι έχουμε ένα κινητό-pda με μπλε δόντι. Σε αυτό έχουμε συνδεδεμένο έναν δέκτη gps με bluetooth. Γίνεται ενώ γίνεται πλοήγηση, ταυτόχρονα να είναι συνδεδεμένο και bluetooth ακουστικό και να συνεχίζεται η πλοήγηση ενώ μιλάμε;αναλόγως την έκδοση bt Που έχει το Pda
-
Από 2 και πάνω θέλει αυτό ή αρκεί και καμιά 1.2;
-
Σκέφτομαι σοβαρά για το Samsung E590 είναι φθηνό, και τα έχει όλα, ακόμα και 3mp cam με auto focus !! με Cosmote 120 μου βγαίνει 150
-
Πάρτο...
Δεν θα έχεις αμάξι...ας έχεις ένα κινητό της προκοπής.
-
δε μ'ενδιαφέρει που δεν είναι όμορφο, είναι όμως εύχρηστο και δεν πήγα στο K550 επειδή δε με βολεύουν τα κουμπιά του, δεν κάνουν για τα αρσενικά μου δάχτυλα
-
Εγώ που έχω το Κ550 να αναρωτιέμαι για τα αρσενικά μου δάκτυλα??
-
συνήθεια είναι
-
έχει κανείς το Samsung E590 γιατί κάθε σελίδα έχει και διαφορετικά χαρακτηριστικά:
- παίζει mp3?
- παίζει το ραδιόφωνο σε ανοιχτή ακρόαση?
- έχει ανοιχτή ακρόαση για συνομιλία?
- πόση ενσωματωμένη μνήμη έχει, 64 ή 90 ΜΒ ??
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχει κανείς το Samsung E590 γιατί κάθε σελίδα έχει και διαφορετικά χαρακτηριστικά:- παίζει mp3?
- παίζει το ραδιόφωνο σε ανοιχτή ακρόαση?
- έχει ανοιχτή ακρόαση για συνομιλία?
- πόση ενσωματωμένη μνήμη έχει, 64 ή 90 ΜΒ ??
-
Και εγώ ετοιμάζομαι να το πάρω, αλλά προβληματίζομαι στο εξής.
Κάποια μοντέλλα της ίδιας εταιρείας δεν ακούγονται καθόλου δυνατά όταν χτυπάνε.
Υπάρχει κανείς που να έχει το 590 ? -
Παιδια ειμαι αναμεσα σε SE Κ750ι και W810i. Για πεστε τα + και - του καθε κινητου?
Θελω ενα κινητο all around. Να τα κανει ολα. Εχω δει τα χαρακτηριστικα και των 2 κινητων. Εχουν καμερα 2 megapixel,εχουν εγγραφη βιντεο,ραδιοφωνο,αναπαραγωγη mp3 κ.τ.λ.
Ποιο ομως εχει καλυτερη μπαταρια,ηχεια κ.τ.λ? Οποιος εχει ενα απο τα 2 κινητα ας πει εντυπωσεις.
-
το ίδιο είναι μωρέ...
πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο.
-
Προσπάθησε ν'αποφύγεις το Κ750, λόγω του joystick και μόνο. Στα πιο πολλά δεν αντέχει πολύ και γρήγορα αρχίζει να μη λειτουργεί σωστά. Προτίμησε το W810, που ουσιαστικά είναι το ίδιο κινητό, αλλά χωρίς το joystick.
-
Εγώ έχω εδώ και κανά μήνα το Κ550, είναι το ίδιο με το 750...αντί για joystick έχει και αυτό κουμπάκια στο κέντρο για το μενού
Μια χαρά είναι....
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]