-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χρήστο:υπερτερεί το W700 απ' ότι φαίνεται,
και στην τιμή -
Ναι. Η χρήση του για mp3 δεν θα είναι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι. Η χρήση του για mp3 δεν θα είναι;κυρίως, ναι
-
Εννοώ σε σχέση με φωτογραφική χρήση. Εγώ θα έλεγα το 700, και με την διαφορά επενδύεις και σε ένα μεγαλύτερο στικάκι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εννοώ σε σχέση με φωτογραφική χρήση. Εγώ θα έλεγα το 700, και με την διαφορά επενδύεις και σε ένα μεγαλύτερο στικάκι...μέχρι και 4GB μπορεί να αναβαθμιστεί η μνήμη
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ξερει κανεις τωρα που θα παω κουβα τι θα παιξει με το κινιτο?πρεπει να παρω καρτα απο κει? πρεπει να ενεργοποιησω τπτ στην δικια μου?
καμια ιδεΑ?
cosmote πριν κανα χρονο:
Αν εχεις καρτα δεν ενεργοποιεις τπτ και δουλευει κανονικα.
Αν εχεις συνδεση, παρε τηλ. να σου ενεργοποιησουν την υπηρεσια.
Υπ'οψην οτι και στις 2 περιπτωσεις οταν σε παιρνουν (+οταν παιρνεις) θα χρεωνεσαι ΚΑΙ εσυ.
Καλυτερα παρε απο εκει μια τηλεκαρτα!
-
Λοιπόν....να σας πω κι εγώ το πρόβλημά μου. Θέλω νέο κινητό, έχω το Κ750 που είναι τέλειο, αλλά τελευταία μου κάνει κόλπα με το Bluetooth του αυτοκινήτου και επίσης υπάρχει και μια επιδότηση στην Vodafone.
Η επιδότηση αυτή είναι από οικογενειακό συμβόλαιο (4 κινητά). Αξία: 260 -
Για πεστε κανα κινητο να παρω επειδη θα κανω upgrade τη συνδεση μου και πρεπει να διαλεξω καινουργια συσκευη αναγκαστικα Συγκριτικα με το V3 που εχω εδω και ποσο καιρο (2 χρονια καπου) δεν εχω βρει κατι καλυτερο απο θεμα design...δεν με πολυενδιαφερουν τα specs του κινητου παρα μονο να μπορω να παρω τηλεφωνο και να στελνω κανα μηνυμα
Σκεφτομαι για αυτο το 8800 Sirocco φαινεται cool αλλα απο την αλλη δεν ξερω.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Πανακριβο χωρις λογο δεν ειναι?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν προκειται να πληρωσω τπτ ειμαι πολυ καιρο στο δικτυο που ειμαι, οτι κινητο θελω μου δινουν απλα πρεπει να παρω κατι αναγκαστικα λογω του upgrade...To θεμα ειναι οτι δεν μου αρεσει τπτ στα τωρινα κινητα μπροστα σε αυτο που ηδη εχω. Μονο αυτο το sirocco κατι λεει ολα τα αλλα ειναι...αν και αυτο το W850i φαινεται καπως ενδιαφερον επισης...Πραγματικα δεν ξερω
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ένας φίλος είναι ανάμεσα σε **sony ericsson W700i & 810i.
**
καμιά γνώμη ??Αν θέλει να βγάζει καλές φωτογραφίες μακριά από W700. Αν και είναι 2MP, χωρίς auto focus είναι χάλια σε σχέση με το Κ750. Και επειδή είχα παλιότερα το Κ750 και το είχα πουλήσει, το καλοκαίρι είχα πάρει το W700 από γνωστό με μαγαζί σε καλή τιμή. Απογοητεύτηκα τόσο πολύ από την πρώτη μέρα, και την επόμενη το χάρισα στον αδερφό μου. Έκανα υπομονή και πήρα τώρα το Κ800 που είναι ότι καλύτερο σε κάμερα κινητού. Διαφορετικά η καλύτερη λύση ( το καλύτερο value for money) είναι το Κ750 στα 190 ευρώ. Μην κολλάτε στο ότι το W700 έχει στικάκι 256ΜΒ. Προχτές αγόρασα ms duo 512MB για 30 ευρώ....
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Διαφορετικά η καλύτερη λύση ( το καλύτερο value for money) είναι το Κ750 στα 190 ευρώ. Μην κολλάτε στο ότι το W700 έχει στικάκι 256ΜΒ. Προχτές ms duo 512MB για 30 ευρώ....δεν κολλάνε μόνο εκεί αλλά και το ότι δεν είναι walkman* το Κ750 πράγμα που θέλει ο φίλος...
- να παίζει mp3 ΚΑΙ με κλειστή την λειτουργία του τηλεφώνου.
-
Οκ. Για μένα μπορεί να είναι ψιλοάχρηστη αυτή η λειτουργία, αλλά για άλλους ίσως να έχει σημασία. Το καλό για αυτόν που θα το πάρει για walkman είναι και τα ακουστικά του 700 όπου μπορούν να αντικατασταθούν οι ψείρες με οτιδήποτε άλλο ακουστικό θέλει.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Για πεστε κανα κινητο να παρω επειδη θα κανω upgrade τη συνδεση μου και πρεπει να διαλεξω καινουργια συσκευη αναγκαστικα Συγκριτικα με το V3 που εχω εδω και ποσο καιρο (2 χρονια καπου) δεν εχω βρει κατι καλυτερο απο θεμα design...δεν με πολυενδιαφερουν τα specs του κινητου παρα μονο να μπορω να παρω τηλεφωνο και να στελνω κανα μηνυμαΣκεφτομαι για αυτο το 8800 Sirocco φαινεται cool αλλα απο την αλλη δεν ξερω.
Αφού θα το πάρεις έτσι μην το σκέφτεσαι. Αν πάλι θες να συνεχίσεις στα Moto δες το ΚRZR.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Δεν προκειται να πληρωσω τπτ ειμαι πολυ καιρο στο δικτυο που ειμαι, οτι κινητο θελω μου δινουν απλα πρεπει να παρω κατι αναγκαστικα λογω του upgrade...To θεμα ειναι οτι δεν μου αρεσει τπτ στα τωρινα κινητα μπροστα σε αυτο που ηδη εχω. Μονο αυτο το sirocco κατι λεει ολα τα αλλα ειναι...αν και αυτο το W850i φαινεται καπως ενδιαφερον επισης...Πραγματικα δεν ξερω
ποιό έχεις ?
-
Χτες το απόγευμα μου έτυχε ένα από τα πιο σιχαμερά πράγματα που μπορεί να πάθει κανείς με το κινητό του...Το Κ750i μου έπεσε στη λεκάνη του WC σε καφετέρια.... . Σχεδόν αμέσως και χωρίς πολύ σκέψη έκανα υποβρύχιο ψάρεμα και το μάζεψα...Φυσικά ήταν σβηστό. ¨Εβγαλα μπαταρία, SIM και Memory Stick και το σκούπισα επί 5λεπτο (εννοείται πως απολύμανα και τα χέρια μου ). Φυσικά δε θα ρωτήσω αν έχει ξανατύχει σε κάποιον από εδώ κάτι παρόμοιο, απλά τι πιθανότητες έχει να λειτουργήσει ξανά χωρίς προβλήματα μετά την μερικών δευτερολέπτων επαφή με ...νερά ...εννοείται αφού το αφήσω κάποιες μέρες να στγνώσει τελείως και το απολυμάνω...Πάντως η SIM δοκιμάστηκε σε άλλη συσκευή και δουλεύει κανονικά...
Τελικά χτες αργά το βράδυ, μετά από 3 24ωρα στεγνώματος, επιχείρησα την επαναλειτουργία του κινητού...Τοποθετώ μπαταρία, SIM, κάρτα μνήμης, πατάω το κουμπάκι, και, ω του θαύματος, το Κ750 επανήλθε στη ζωή φυσιολογικότατα, και μάλιστα (μη το ματιάσω, φτου φτου... ) όλες ανεξαιρέτως οι λειτουργίες επιτελούνται κανονικά στα μενού και τα πλήκτρα όλα ανεξαιρέτως είναι 100% λειτουργικά... Ακόμα και η λειτουργία ηχογράφησης συνομιλίας ή το μεγάφωνο ανοικτής ακρόασης και φυσικά η κάμερα, λειτουργούν ΑΨΟΓΑ. Η χαρά μου δεν περιγράφεται, γιατί συν τοις άλλοις, από σχετική έρευνα αγοράς για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του κινητού σε περίπτωση μόνιμης βλάβης, διαπίστωσα πως στην αγορά αυτή τη στιγμή μάλλον δεν υπάρχει καλύτερο πακέτο δυνατοτήτων-μικρού μεγέθους-αυτονομίας-ποιότητας-ανθεκτικής κατασκευής ανεξαρτήτως κόστους αγοράς, πόσο μάλιστα με λιγότερα από 200 ευρώ. Εύγε στη Sony Ericsson λοιπόν από μένα για αυτό το απίθανο μηχανάκι που ακούει στο όνομα Κ750i... (Βέβαια, από συζήτηση με γνωστό που έχει πάθει παρόμοια λαχτάρα παλιότερα μου ειπώθηκε πως ενδεχομένως μετά από μερικούς μήνες να εμφανιστούν σημάδια οξείδωσης στην πλακέτα και να αρχίσουν να παρουσιάζονται προβλήματα, αλλά ακόμα κι έτσι να είναι, ας είναι...Στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι... )
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Χτες το απόγευμα μου έτυχε ένα από τα πιο σιχαμερά πράγματα που μπορεί να πάθει κανείς με το κινητό του...Το Κ750i μου έπεσε στη λεκάνη του WC σε καφετέρια.... . Σχεδόν αμέσως και χωρίς πολύ σκέψη έκανα υποβρύχιο ψάρεμα και το μάζεψα...Φυσικά ήταν σβηστό. ¨Εβγαλα μπαταρία, SIM και Memory Stick και το σκούπισα επί 5λεπτο (εννοείται πως απολύμανα και τα χέρια μου ). Φυσικά δε θα ρωτήσω αν έχει ξανατύχει σε κάποιον από εδώ κάτι παρόμοιο, απλά τι πιθανότητες έχει να λειτουργήσει ξανά χωρίς προβλήματα μετά την μερικών δευτερολέπτων επαφή με ...νερά ...εννοείται αφού το αφήσω κάποιες μέρες να στγνώσει τελείως και το απολυμάνω...Πάντως η SIM δοκιμάστηκε σε άλλη συσκευή και δουλεύει κανονικά...
Τελικά χτες αργά το βράδυ, μετά από 3 24ωρα στεγνώματος, επιχείρησα την επαναλειτουργία του κινητού...Τοποθετώ μπαταρία, SIM, κάρτα μνήμης, πατάω το κουμπάκι, και, ω του θαύματος, το Κ750 επανήλθε στη ζωή φυσιολογικότατα, και μάλιστα (μη το ματιάσω, φτου φτου... ) όλες ανεξαιρέτως οι λειτουργίες επιτελούνται κανονικά στα μενού και τα πλήκτρα όλα ανεξαιρέτως είναι 100% λειτουργικά... Ακόμα και η λειτουργία ηχογράφησης συνομιλίας ή το μεγάφωνο ανοικτής ακρόασης και φυσικά η κάμερα, λειτουργούν ΑΨΟΓΑ. Η χαρά μου δεν περιγράφεται, γιατί συν τοις άλλοις, από σχετική έρευνα αγοράς για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του κινητού σε περίπτωση μόνιμης βλάβης, διαπίστωσα πως στην αγορά αυτή τη στιγμή μάλλον δεν υπάρχει καλύτερο πακέτο δυνατοτήτων-μικρού μεγέθους-αυτονομίας-ποιότητας-ανθεκτικής κατασκευής ανεξαρτήτως κόστους αγοράς, πόσο μάλιστα με λιγότερα από 200 ευρώ. Εύγε στη Sony Ericsson λοιπόν από μένα για αυτό το απίθανο μηχανάκι που ακούει στο όνομα Κ750i... (Βέβαια, από συζήτηση με γνωστό που έχει πάθει παρόμοια λαχτάρα παλιότερα μου ειπώθηκε πως ενδεχομένως μετά από μερικούς μήνες να εμφανιστούν σημάδια οξείδωσης στην πλακέτα και να αρχίσουν να παρουσιάζονται προβλήματα, αλλά ακόμα κι έτσι να είναι, ας είναι...Στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι... )
μπα δεν είναι θέμα μοντέλου και μάρκας...εγώ όπως προείπα το έχω κάνει και σε Νokia. Ετσι συμπεριφέρονται παντού τα ηλεκτρονικά.
-
-
πάλι ;;;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]