-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Quiz: ψάχνω για bluetooth ακουστικό. Η ανοιχτή ακρόαση του κινητού μου με καλύπτει μερικώς μόνο, μιας και όταν εχει φασαρία γύρω από το αυτοκίνητο δεν με ακούνε καλά.
Θέλω να έχει καλώδιο, όπως αυτό: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=119243 , το οποίο δυστυχώς έχει αποσυρθεί.
Προτάσεις; Με τον φορτιστή τι παίζει; Τον έχουν στη συσκευασία; Αν όχι, και πάρω ίδια μάρκα με το κινητό μου (Nokia με το νέο βύσμα, το μικρό), μπορεί να φορτιστεί από αυτόν τον φορτιστή το ακουστικό;
Θενξ ιν αντβάνς, το έχω παρατήσει το σπορ 'κινητό' από καιρό
το έχει ένας φίλος κ ο father
Πολύ καλό... αν κ είμαι κατά αυτής της μορφής btδεν ξέρω για τα nokia... αποτελούν για μένα ότι τα opel για σένα
Το πήρα, μια χαρά είναι. Θενξ Βασίλη
-
καλοφόρετο
-
Πηρα ενα ΝΟΚΙΑ bluetooth ακουστικο, για το 6230 μου.
Οι οδηγιες λενε να ενεργοποιησω το bluetooth στο κινητο να κάνω search, και να κανω συνχρονισμο πως το λεει δεν θυμαμαι με την συσκευη που θα βρει η αναζητηση, πατωντας κωδικο 00000, μολις παταω 00000 μου λεει οτι δεν εγινε! Το μανιουαλ του κινητου δεν αναφερει τπτ για τετοιο θεμα....τι γινεται?
Το ακουστικο φυσικα το εχω φορτισει!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πηρα ενα ΝΟΚΙΑ bluetooth ακουστικο, για το 6230 μου.Οι οδηγιες λενε να ενεργοποιησω το bluetooth στο κινητο να κάνω search, και να κανω συνχρονισμο πως το λεει δεν θυμαμαι με την συσκευη που θα βρει η αναζητηση, πατωντας κωδικο 00000, μολις παταω 00000 μου λεει οτι δεν εγινε! Το μανιουαλ του κινητου δεν αναφερει τπτ για τετοιο θεμα....τι γινεται?
Το ακουστικο φυσικα το εχω φορτισει!
4 μηδενικά λέει ΗΛΙΘΙΕ.
-
-
Ρε ασταδιαλα, με τους τρομπες γιατι δεν βαζανε 1234, και βαλανε μηδενικα
-
-
-
έχω το S.E P910i, θέλω να μετονομάσω ένα αρχείο που μου έστειλαν με μπλε δοντι, το οποίο δεν γίνεται απο το σημειο που είναι τωρα το αρχείο, αλλα, έχω και το file manager, το οποίο νομίζω οτι μπορεί να βρεί το συγκεκριμμένο αρχείο αλλα, δεν ξέρω που είναι ο φάκελος των εισερχομένων αρχείων για να το μετονομάσω, καμια πρόταση; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
4 μηδενικά λέει ΗΛΙΘΙΕ.
+1
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το πήρα, μια χαρά είναι. Θενξ Βασίλη
δεν μου λες κι εμενα αν κλεινει με τη ζεστη?
ειναι τσεκαρισμενο ρε γαμωτο.. αν το χτυπησει ο ηλιος κανει shutdown και δεν ξανα-ανοιγει μεχρι να ... κρυωσει!
και αντε να τους το εξηγησεις στο σερβις! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
29 Ioυνίου 2007....η παγκόσμια πρώτη του Apple iPhone στις ΗΠΑ...με αποκλειστικό συμβόλαιο με την ΑΤ&Τ (Cingular).
Θα κοστίζει στην Αμερική πάντα, $499 το 4GB και $599 τo 8GB.
τελευταία news...
-
Η μπαταρία θα κρατάει μέχρι 8 ώρες ομιλίας, 6 ώρες χρήσης Internet, 7 ώρες video, 24 audio και μέχρι 250 ώρες standby.
-
Η εξωτερική μπροστινή επιφάνεια βελτιώθηκε και αντί για πλαστικό είναι ειδικό scratch-proof γυαλί.
Για Ευρώπη δεν είναι ακόμα τίποτα τελικό στα features. Ακούγεται ότι θα αρχίσει να πωλείται τέλη του έτους.
Οσοι το πάρουν με 'έμμεσο' τρόπο...καλορίζικο.
δουλευει σε ολες τις ηπειρους? θα ειναι κλειδωμενο για το συγκεκριμενο δικτυο?
ερχεται μπαρπας απο γιουναϊτεντ στεϊτς, αμα ειναι να του πω να μου το φερει, δηλαδη.. -
-
Aπό όσα διαβάζω θα δουλεύει παντού.
Το θέμα είναι ότι το iphone στην ευρωπαική του έκδοση μάλλον θα είναι διαφορετικό γιατί ο ευρωπαίος έχει άλλες ανάγκες και προτεραιότητες όπως το 3G.
είδομεν...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aπό όσα διαβάζω θα δουλεύει παντού.Το θέμα είναι ότι το iphone στην ευρωπαική του έκδοση μάλλον θα είναι διαφορετικό γιατί ο ευρωπαίος έχει άλλες ανάγκες και προτεραιότητες όπως το 3G.
είδομεν...
δεν εχω προτεραιοτητα το 3G
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Aπό όσα διαβάζω θα δουλεύει παντού.
Το θέμα είναι ότι το iphone στην ευρωπαική του έκδοση μάλλον θα είναι διαφορετικό γιατί ο ευρωπαίος έχει άλλες ανάγκες και προτεραιότητες όπως το 3G.
είδομεν...
δεν εχω προτεραιοτητα το 3G
το θέμα είναι ότι θα πωλείται μόνο στην Αμερική και μόνο με 2ετες συμβόλαιο στην ΑΤ&Τ...θα δώσεις δηλ 500 $ ή 600 $ χώρια που κάποιος συγγενής σου εκεί θα δεσμευτεί με το εν λόγω δίκτυο με ότι αυτό συνεπάγεται οικονομικώς.
Μόνη λύση το ebay αλλά κ πάλι θα γίνει χαμός και το κόβω μίλκα (χλωμό) να βρεις κάποιο κομμάτι σε μη εξωφρενική τιμή.
-
απο ebay δεν αγοραζω...
καλα, λοιπον.. θα το παρω μολις χαλασει το htc touch, το οποιο θα το παρω μολις πεσει η τιμη του!
ΚΟΥΚΟΟΟΟΟΟΟ
ακομα δεν το πηρες?? -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε ασταδιαλα, με τους τρομπες γιατι δεν βαζανε 1234, και βαλανε μηδενικαΓιατί ξέρανε ότι θα πληκτρολογήσεις 12345 εσύ!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
απο ebay δεν αγοραζω...
καλα, λοιπον.. θα το παρω μολις χαλασει το htc touch, το οποιο θα το παρω μολις πεσει η τιμη του!
ΚΟΥΚΟΟΟΟΟΟΟ
ακομα δεν το πηρες??δούλεψα ένα HTC Touch...για τα λεφτά του μέτριο προς καλό. Το touch (αφή) βέβαια δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με του iPhone. ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτά που βλέπω στα βίντεο.
Ρε ασταδιαλα, με τους τρομπες γιατι δεν βαζανε 1234, και βαλανε μηδενικα
Γιατί ξέρανε ότι θα πληκτρολογήσεις 12345 εσύ!
-
ΜΠΡΑΒΟ ratanplan.
Παντα τετοια να μας γραφεις -
το Κ850 ξερετε αν εχει ερθει στην αγορα?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]