-
Κ800 γιατι δεν ειναι συμβιαν, λογο τιμης και γιατι 2 που ξερω με Ν73 ειχαν προβληματα (το ενα μαλιστα σταλθηκε ιταλια για φτιαξιμο ).
-
Εχω το ΝΟΚΙΑ Ν71.
ΜΗΝ το παρετε.Χθες μετα απο 7 φορες επισκευη,τη μια στη Γερμανια και απο επιστολες σε περιοδικα και ΙΝΚΑ πηρα νεα συσκευη ιδιο μοντελο στην εγγυηση.
Δεν χρειαζεται να σας πω τις βλαβες, τις ειχε ολες.
Το νεο προς το παρον ειναι οκ αλλα δεν του εχω πια εμπιστοσυνη.
Η μονη μαρκα που δεν εχω αγορασει κινητο μεχρι τωρα ειναι η ericsson.
Ειχα ενα Τκατι αλλα ειναι παμπαλαιο δεν πιανεται.Με προβληματιζει οτι δεν εχει τη σπιρταδα του NOKIA στα μηνυματα και την ευελιξια και εξυπναδα του ΝΟΚΙΑ στο μενου.. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Η μονη μαρκα που δεν εχω αγορασει κινητο μεχρι τωρα ειναι η ericsson.
Εσύ χάνεις.
Με προβληματιζει οτι δεν εχει τη σπιρταδα του NOKIA στα μηνυματα και την ευελιξια και εξυπναδα του ΝΟΚΙΑ στο μενου..
Το Nokia τα έχει όλα αυτά όταν το θυμάται και λειτουργεί σωστά ή όταν είναι στο service.
-
Ναι ισως χανω!
Για το λειτουργικο του εχω αδικο??
Δεν ειναι και τοσο user friendly οσο το ΝΟΚΙΑ... -
Μιας και περί Sony Ericsson ο λόγος... με εξαίρεση το πρώτο μου κινητό προ ετών, με διέκρινε μια σταθερή άρνηση μου να αγοράσω SE- δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι δε μου είχε κάτσει!
Αφού παιδεύτηκα με διάφορα κινητά και απίθανα interfaces, πήρα τελικά το SE K810i. Προσωπικά, θεωρώ πως σε επίπεδο χρηστικότητας το interface και οι λειτουργίες είναι πάρα πολύ ικανοποιητικές. Είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν εκνευρίστηκα ούτε μια φορά από ανεξήγητες επιλογές στην διαμόρφωση του mobile HCI.
Βέβαια, επειδή έμπλεξα με ένα σχετικό project σχετικά με mobile HCI επιδεικνύω τώρα τελευταία μια ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα (!), αλλά η προσωπική μου άποψη είναι πως τα K800 και Κ810 είναι πολύ καλά τελικά προϊόντα.
Αυτό δε σημαίνει φυσικά πως αυτό ισχύει για όλους- αλίμονο. Αλλά μέχρι να χαλάσει τουλάχιστον, η ψήφος μου πάει στα SE.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ναι ισως χανω!
Για το λειτουργικο του εχω αδικο??
Δεν ειναι και τοσο user friendly οσο το ΝΟΚΙΑ...Δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός κριτής μια και τα περισσότερα κινητά μου ήταν Ericsson. Το Nokia που έμεινε στα χέρια μου περισσότερο ήταν το 6110i περίπου ένα μήνα. Μετά το σκότωσα κάπου στη Μάρνης.
-
Σήμερα εκμεταλλευόμενος την επιδότηση μου χτύπησα ένα ασημί motorola KRZR k1. Εκ πρώτης όψεως, καλό φαίνεται. Θα μου χρησιμέψει για τους λίγους μήνες μέχρι να έρθει το iPhone ώστε να μην κινδυνεύω να σκοτωθώ κάθε φορά που οδηγώ και πρέπει να κάνω ένα τηλεφώνημα. Επίσης, συνεργάζεται τέλεια με το bluetooth της Jabra, μια συσκευή που αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα με τα windows mobile του προηγούμενου τηλεφώνου μου.
Το MIO A701 θα παίξει αποκλειστικά τον ρόλο του πλοηγού και του λογιστικού φύλλου για την δουλειά, αφού ως τηλέφωνο δοκιμάστηκε για ένα χρόνο και απέτυχε οικτρά.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σήμερα εκμεταλλευόμενος την επιδότηση μου χτύπησα ένα ασημί motorola KRZR k1. Εκ πρώτης όψεως, καλό φαίνεται. Θα μου χρησιμέψει για τους λίγους μήνες μέχρι να έρθει το iPhone ώστε να μην κινδυνεύω να σκοτωθώ κάθε φορά που οδηγώ και πρέπει να κάνω ένα τηλεφώνημα. Επίσης, συνεργάζεται τέλεια με το bluetooth της Jabra, μια συσκευή που αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα με τα windows mobile του προηγούμενου τηλεφώνου μου.Το MIO A701 θα παίξει αποκλειστικά τον ρόλο του πλοηγού και του λογιστικού φύλλου για την δουλειά, αφού ως τηλέφωνο δοκιμάστηκε για ένα χρόνο και απέτυχε οικτρά.
Το ΜΙΟ ειχε ασυμβατοτητες με τα παντα.....
Ακομα και πενακι απο αλλη συσκευη δεν εγραφε στο ΜΙΟ -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το ΜΙΟ ειχε ασυμβατοτητες με τα παντα.....
Ακομα και πενακι απο αλλη συσκευη δεν εγραφε στο ΜΙΟcome again?
-
παρ' ολο που διαφωνω με τον προλαλησαντα σε αλλο θεμα σχετικα με σερβις, εδω θα συμφωνησω!
πως?(αυτο δεν γινεται με την καμμια)
-
Και οχι μονο αυτο με το πενακι, αλλα και η 'ασυμβατοτητα' που λεει σε τετοιου ειδους συσκευες οφειλεται κατα 95% στα wm και οχι στη μαρκα ή το μοντελο...[/url]
-
Αυριο στο Nokia: Go Play event η Νοκια ανακοινωνει τα μουσικα:
Ν95 8Gb, N81 (8Gb and 1Gb editions), 5310, 5610, 5700black
-
Αγόρασα χθες το Samsung SGH-X700 είχε όλα αυτά που ήθελα σε λογική τιμή και είναι μια χαρά
ξέρει κανείς τι αυτόματες ρυθμίσεις να επιλέξω για MMS (Vodafone CU) αφού η σελίδα δεν έχει το μοντέλο αυτό?
-
Δημήτρη πάρε στο 13830 και πες να σου στείλουνε τις ρυθμίσεις με sms.
-
ευχαριστώ κάτι μου λέει ότι έχω ξανακάνει αυτή την ερώτηση εδώ
-
Μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις μια μια τις 192 σελίδες του 'περί κινητών τηλεφώνων' για να σιγουρευτείς.
-
ή απλα θυμησου ποτε πηρες το προηγουμενο κινητο σου
-
εγω ηθελα αυτες τις μερες να παω να παρω το Sony Ericsson S500 αλλα εμαθα οτι υπαρχει προβλημα με το πληκτρολογιο σπανε τα πληκτρα!
-
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
εγω ηθελα αυτες τις μερες να παω να παρω το Sony Ericsson S500 αλλα εμαθα οτι υπαρχει προβλημα με το πληκτρολογιο σπανε τα πληκτρα!Εκτος και αν εμενες Αγγλια θα ειχες προβλημα... θα ειχες γιατι τωρα πλεον ουτε εκει εχουν προβλημα
-
Και εδώ υπήρξαν κινητά με αυτό το πρόβλημα.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]