-
Αληθεύει ότι ο Έμερσον, γύρισε από τον τραυματισμό του, 15 κιλά βαρύτερος?
Και ότι αυτός ήταν ο λόγος που ξανατραυματίστηκε και δεν παίζει την Κυριακή? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αληθεύει ότι ο Έμερσον, γύρισε από τον τραυματισμό του, 15 κιλά βαρύτερος?
Και ότι αυτός ήταν ο λόγος που ξανατραυματίστηκε και δεν παίζει την Κυριακή?Νεος Ραμπεσατρατανα(ετσι δεν τον λενε; ) ;
-
Ρε Νικο και να ηθελε να παρει 15 κιλα,δεν θα μπορουσε σε τετοιο χρονικο διαστημα,ουτε αν ετρωγε 5 σταβλισιες/μερα στο Τριγωνο.......
Σιγουρα γυρισε βαρυτερος(3-5 κιλα βεβαια) αλλα ο τραυματισμος δεν οφειλεται στα παραπανω κιλα,αλλα στο οτι δεν γυμναστηκε κ βιαστικε να παιξει...Τα παραπανω κιλα απλα επιβαρυνουν την κατασταση...
-
Έεεεετσι!
-
Αγιαξ! Αγιαξ!
-
Γαμώτο... Δεν θα δούμε πέναλτυ...
-
ρε γαμώτο θα παίξουμε τελικό με Παναθηναϊκό...ποιον να υποστηρίξω; Η καρδιά μου θα κοπεί στα 2...
Για την ώρα ας συνεχίσω....Αγιαξ! Αγιαξ!
-
Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα(όσο πατάει περιοχή ο γάβρος και διατηρεί την σφυρίχτρα του ο κόρακας ,όλα είναι ρευστά:shifty: )
Ακόμα όμως και να αποκλειστεί σήμερα,νταξ.Τον Μάιο θα είναι πρωταθλητής οπότε τέλος καλό όλα καλά.
-
aytos htan o skopos toys alla mallon de ton eftasan apoti akouo
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Αγιαξ! Αγιαξ!Ολεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ρε γαμώτο θα παίξουμε τελικό με Παναθηναϊκό...ποιον να υποστηρίξω; Η καρδιά μου θα κοπεί στα 2...
Τα Γιάννενα έχουνε 2 αγώνες ακόμα ενώ ο Παναθηναικός 3. Οπότε μην είσαι και τόσο σίγουρος για τον τελικό.
-
ΠΑΣ ΠΑΣ Γιάννενα ομάδα της Ηπείρου
Δεν σας φοβίζει τίποτα απόγονοι του Πύρρου
ΠΑΣ ΠΑΣ ΠΑΣ και σίγουρα θα πας
και μέσα στην Ευρώπη Ομάδα θρυλική...Αγιαξ! Αγιαξ!
Λάρισα έρχεται ο αίαντας...κρυφτείτε...
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
pasxooooooooνα χαιρεσαι τον σερ τακη που σε διπλο αγωνα και με τσατσικο πεναλντι(ειναι που αδικεισαι βρε) μας χαριζει στιγμες γελιου!!!
Α ρε Ευρω-θηριο!!!
pasxo,που ΠΑΣ??
Στην κουζινα της μαμαςΔες παραπάνω...Παγουρας ειμαι οπότε χαρηκα που μας απεκλεισε ο Αγιαξ...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα Γιάννενα έχουνε 2 αγώνες ακόμα ενώ ο Παναθηναικός 3. Οπότε μην είσαι και τόσο σίγουρος για τον τελικό.
δεν λέγετε γιάννενα αλλά Άγιαξ της Ηπείρου...όσον αφορά τον Πάοκ δεν νομίζω να του καταλογίσουν 2 κάλπικα γκολ πάλι, οπότε δεν θα έχει τύχει κατ 'εμένα. Αν τα καταφέρουν όμως θα τους πετύχει ο άγιαξ στον τεικό για να πάει στην Ευρώπη ως οφείλει
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Aνεβαστε ΤΩΡΑ τον ΠΑΣ Α' Εθνικη.-- 1000000
Και το Χαϊδαρι και το Χαϊδαρι....
-
Τι ελεηνή διαιτησία ήταν αυτή πάλι.....
-
ξερετε που μπορουμε να ακοσουμε/διαβασουμε live το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ μεσω νετ ?
-
Live radio
-
ζήτω η πατρίδα!
και ο Ολυμπιακός θέλει τον Αλή Πασά του! -
Ζητωωωωωω
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#8]