-
Η αίτησις γίνεται δεκτή. Τα πειστήρια είναι αδιάσειστα!!
-
να σημειωσουμε πως το παρκινγκ το μαγαζιου το μετατρεψαμε σε ... σταυλο!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
να σημειωσουμε πως το παρκινγκ το μαγαζιου το μετατρεψαμε σε ... σταυλο!Tόσο χάλια το κάνατε;
-
Μιλάμε για εφτακόσα τόσα άλογα!!!
Μια κουτσουλιά από το καθ' ένα να καθαρίσεις, χάλια ο σταύλος!
Πάντως - και παρ' όλη τη χαμηλή θερμοκρασία - πήραν όλα μπροστά, άμεσα!
Και ναι, είχαμε αέρα premium! -
Σε ποιό μαγαζί πήγατε ;
-
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω...
Ελπίζω να κανονιστεί σχετικά σύντομα νέο meet για να τα πούμε απο κοντά.
-
montecarlo, καλή η ερώτησή σου
σιγαστήρ, όχι πολύ σύντομα όμως, γιατί δε σε βλέπω να έρχεσαι ούτε αυτή τη φορά
τώρα που το σκέφτομαι, για την καταπόνηση που του έχω κάνει, το lancia μου δεν έχει βγάλει τίποτα...
ό,τι ήταν να βγάλει το έβγαλε την 3η μέρα που το αγοράσαμε, αλλάξαμε πολλαπλασιαστή
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ΒΑΣΙΛΗΗΗΗΗΗ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ? 5η -6αρες σημαινει 210+ μεχρι να τα πιασω εχω φτασει θεσσαλονικηΡώτα και το Στέλιο τι τράβηξε !!
-
εσύ δε μου είπες ακόμα ποιές decarbon είναι καλό να βάλω!
-
-
ποιός να είναι αυτός... ποιός να είναι αυτός...
Τώρα, βάζει; βγάζει; που βρέθηκε η πρασινάδα σε τραπέζι σαρκοβόρων; ΕΡΩΤΩτελείωσε το κοντοσούβλι, μάλλον και αναρωτιέται αν τρώγεται αυτό που μυρίζει. Ο μέσος και ο παράμεσος ήδη χωνεύονται, απ'ότι φαίνεται
Η πρώτη φωτό έφυγε για wallpaper!
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
που βρέθηκε η πρασινάδα σε τραπέζι σαρκοβόρων; ΕΡΩΤΩΠάντα φέρνουμε λίγη, έτσι για ξεκάρφωμα.
-
όχι ρε γαμώτο συνάντηση εν μέσω καταλήψεων.....δεν το πήρα χαμπάρι να έρθω και γω.....
Michael γνώρισες τον Γιώργο με το δυνατούτσικο Astra έμαθα -
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
όχι ρε γαμώτο συνάντηση εν μέσω καταλήψεων.....δεν το πήρα χαμπάρι να έρθω και γω.....
Michael γνώρισες τον Γιώργο με το δυνατούτσικο Astra έμαθαΔεν πειραζει...στην επομενη συναντηση!
Ναι τον γνωρισα το Γιωργο με το ''δυνατουτσικο'' Astra...
-
κάποιος τα έμπλεξε ή ιδέα μου είναι;;;
-
νυχτεριδες κι αραχνες γλυκιααα μουυυ
τι εγινε...
επεσε πολυ το τοπικ..
καμμια συναντηση κανονιζετε? -
Πάντως εγώ έχω έτοιμη προταση για μαγαζί, σ' ένα χωριό στο Αίγιο, πάνω στο βουνό με θέα τον Κορινθιακό και μια στροφοανηφόρα πηγαίνοντας και στροφοκατηφόρα γυρίζοντας, που μου φαίνεται ότι μερικοί - μερικοί θα μείνουν κάνα 4ωρο ν' ανεβοκατεβαίνουν...
Σπεσιαλιτέ του; Αυγά (από τις κότες του) με σπαράγγια (από το λόγγο), άγρια χόρτα του βουνού και λουκάνικα. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πάντως εγώ έχω έτοιμη προταση για μαγαζί, σ' ένα χωριό στο Αίγιο, πάνω στο βουνό με θέα τον Κορινθιακό και μια στροφοανηφόρα πηγαίνοντας και στροφοκατηφόρα γυρίζοντας, που μου φαίνεται ότι μερικοί - μερικοί θα μείνουν κάνα 4ωρο ν' ανεβοκατεβαίνουν...Ο Opelάκιας με το OPC (όχι ο Krus, o Ammot ντε) θα χρειαστεί σίγουρα 4 ώρες για να μην βρεθεί από κάτω.
-
Ναι, μα κάτι αυτοκίνητα που πάνε και παίρνουν...
-
σπαραγγια δεν τρωω..
αυγα και λουκανικα, ομως .... κατι μπορει να γινει!
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}