-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Προσέξτε! Είναι παγίδα!
Θα ρθει με το rallye και όταν αρχίσει το στροφιλίκι θα εξαφανιστεί και σεις θα τον ψάχνετε στα βουνά μέσα στα μαύρα σκοτάδια!Ξεσκεπάστηκα.
Νταξ ρε, θα πάω με το Γρηγόρη.ρε ντόπιος είναι ο ililias;
μίλα ρέι (το'σωσα;!) ! εδώ ήσουν κ κρυβόσουν;Φίλτατε, μόλις πρίν από κάνα δυο εβδομάδες έβγαλα από το 'τόπος' στο προφίλ μου τον Ν. Ηλείας. Ντόπιος ντόπιος, όμως, είναι ο tm που έχει και σπίτι δίπλα στο σταθμό!
Λοιπόν, κανονίστηκε το αρνί στη σούβλα. Επίσης η χορτόπιτα και κάτι άλλα ορεκτικά που δεν σας λέω. Α - και το γλυκό στο τέλος, που πάλι δεν σας λέω.
Ώρα προσέλευσης στο κατέστημα 8:30 - 9, οπότε μπορούμε να συναντηθούμε στην πρώτη διασταύρωση της 'ΕΟ' Πάτρας - Πύργου στην Αχαγιά 8 - 8:30. Από εκεί μέχρι το χωριό είναι κάνα 15λεπτο, αλλά αν θέλετε πάμε και μέσω Τρίπολης. -
Ωραιος!!
Λοιπον...8-8μιση στα φαναρια...απο ποια μερια οπως κατεβαινουμε προς Πυργο ειναι?Αριστερα φανταζομαι ετσι?
Ραντεβου εξω απο το γηπεδο!!(το κανονικο, οχι την ταβερνα )
-
Όοοοοχι, όοοοοχι!
Στην πρώτη διασταύρωση είπαμε, πριν ανέβεις την ανηφόρα.
Ναι, αριστερά είναι όπως έρχεσαι από Πάτρα. Δεξιά είναι η θάλασσα.
Λοιπόν, στρίβουμε (για να φύγουμε από την 'ΕΟ') και σταματάμε. Συνάντηση εκεί, θα τηλεφωνηθούμε κιόλας πλησιάζοντας.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Όοοοοχι, όοοοοχι!Στην πρώτη διασταύρωση είπαμε, πριν ανέβεις την ανηφόρα.
Χμμμ...καλα, θα το βρουμε πιστευω!
Ναι, αριστερά είναι όπως έρχεσαι από Πάτρα. Δεξιά είναι η θάλασσα.
-
καλά, το βλέπω γω... θα χαθούμε...
κάποιος να ανεβάσει χάρτη!!!
-
Το πολύ που μπορεί να πάθετε είναι να χάσετε την πρώτη διασταύρωση και ν' ανέβετε την ανηφόρα μέχρι τα φανάρια της Αχαγιάς (Κάτω Αχαΐας, για να μην ξεχνιόμαστε). Αν σας συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να επιστρέψετε στην πρώτη διασταύρωση, κατηφορίζοντας. Συνολική διαδρομή περίπου 800 μέτρα (400 ανηφόρα, 400 κατηφόρα) ή 1,5 λεπτό (λόγω της αναστροφής).
Όποιου καταφέρει να χαθεί, του κάνουμε το τραπέζι (αρκεί να μας εξηγήσει **πως **χάθηκε).
-
καλημερα!
σπιτι στο σταθμο, παλια!
το κινητο του Ηλια με pm, παρακαλω! -
Το πολύ που μπορεί να πάθετε είναι να χάσετε την πρώτη διασταύρωση και ν' ανέβετε την ανηφόρα μέχρι τα φανάρια της Αχαγιάς (Κάτω Αχαΐας, για να μην ξεχνιόμαστε). Αν σας συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να επιστρέψετε στην πρώτη διασταύρωση, κατηφορίζοντας. Συνολική διαδρομή περίπου 800 μέτρα (400 ανηφόρα, 400 κατηφόρα) ή 1,5 λεπτό (λόγω της αναστροφής).Όποιου καταφέρει να χαθεί, του κάνουμε το τραπέζι (αρκεί να μας εξηγήσει **πως **χάθηκε).
Η ειδικότης μου.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
το κινητο του Ηλια με pm, παρακαλω!Συλλογή κάνεις?
-
ναι, για να γεμισει η μνημη, να μη χωρανε και να παρω καλυτερο κινητο!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το πολύ που μπορεί να πάθετε είναι να χάσετε την πρώτη διασταύρωση και ν' ανέβετε την ανηφόρα μέχρι τα φανάρια της Αχαγιάς (Κάτω Αχαΐας, για να μην ξεχνιόμαστε). Αν σας συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να επιστρέψετε στην πρώτη διασταύρωση, κατηφορίζοντας. Συνολική διαδρομή περίπου 800 μέτρα (400 ανηφόρα, 400 κατηφόρα) ή 1,5 λεπτό (λόγω της αναστροφής).
Όποιου καταφέρει να χαθεί, του κάνουμε το τραπέζι (αρκεί να μας εξηγήσει **πως **χάθηκε).
Η ειδικότης μου.
Φίλος της funis.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Φίλος της funis.Μην το κοροϊδεύεις καθόλου. Έχει επιστημονικώς αποδειχθεί ότι είναι κολλητικό!
-
Μήπως είδατε κάτι περίεργο; ...
-
Καλημερες!
Χθες βραδυ εγινε η πρωτη συναντηση του Πατρινου υποκαταστηματος!
Αν και ολιγομελης η παρεα, ηπιαμε, φαγαμε, τα ειπαμε, απ'ολα!
Ο tm αρχηγος...εριξα τρομερο γελιο με το ''σκονακι'' για το στρωσιμο το οποιο ακολουθουσε ευλαβικα...
Ο n_olympios ο ''εγκαθετος'' που κοροιδευει τα opel, το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ειναι αν εχω ανοιχτο το αμαξι να παει μεσα να το δει..
Ο gTsiros οπως παντα επιανε διαφορες συζητησεις ''καυστικου'' περιεχομενου...οπως για παραδειγμα τι ηλικια εχει ο n_olympios!!
Ο ililias ηρθε με αντροπαρεα χθες(2 κανονικα αγορια και 1 ζουζουνι )..και δεν εφερε και κατι που ειχε υποσχεθει... ...αλλα εφερε σε ανταλλαγμα γ@μ@το γαλακτομπουρεκο!!
Χαλαλι...Ο ταβερνιαρης all time classic χασαποφατσα...εφτιαξε ωραιο κοντοσουβλι, μπριζολες, αρνι, τυροπιτες, σαγανακια...χαμος!
Σκασαμε παλι!
Τεντουρα δεν ειχαμε βεβαια...αλλα επιφυλασσομαι την επομενη.Δυστυχως η φωτογραφικη μου πηρε μονο αυτες τις 2 φωτογραφιες τελικα..
Εχει βγαλει ο ililias ομως αρκετες..(ελπιζω )Εδω ο** tm** και ο **n_olympios **καταστρωνουν σχεδιο δρασης εξοντωσης πουλιων (βλεπε φωτο ililia στη συνεχεια)
Εδω ο gTsiros και η Μαιρη(του)
Ενα ευχαριστω στον ililia για το ανεξαντλητο αποθεμα απο στροφοδιαδρομες που καταληγουν σε αυθεντικα ταβερνεια!
Αντε και στις επομενες συναντησεις!
-
μην είδατε κάτι περίεργο στο δρόμο για την επιστροφή;:whistlink: τους tm και τον n_olympios ρωτάω
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
μην είδατε κάτι περίεργο στο δρόμο για την επιστροφή;:whistlink: τους tm και τον n_olympios ρωτάωΕκείνη τη δεξιά που έκλεινε λες? Αμ το είδαμε και μάλιστα φοβήθηκα ότι το έχασες, αλλά εύγε γιατί μια χαρά το κράτησες!
Παλιοκιθαρίστα, μπήκα στο Opel για να δω αν έχει τιμόνι.
Τελικά έχει, αν και άχρηστο.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους 'νότιους' για τη 'φιλοξενία'.
Σ'αυτό το σημείο θα βάλω μια παρένθεση για να ενημερώσω το Βασίλη πως μόνο η τελική φάση στρωσίματος απομένει (5η - 6000).
Ο Michael-Amott μετά του δευτέρου ημίσεως, στο δρόμο προς το φαγοπότι πάσχιζε να μας δείξει ότι το Astra στρίβει. Αφού βρεθήκαμε με τον ililias είχε και συμπαράσταση από τον έτερο OPC-άκια.
Ο gtsiros με το δεύτερο ήμισυ (και αυτός) ακολούθησαν αξιοπρεπέστατα με την αειθαλή Delta.
Εγώ είχα ως καθήκον τη μουσική επένδυση του ταξιδιού και να βρίσκω ελαττώματα στο premium.
Φαγητό πάλι έμεινε, αλλά ήταν όλα πολύ καλά και νόστιμα. Ευχαριστούμε και πάλι!
ΥΓ: Αφού o gtsiros έμαθε τι δείχνει το avatar μου, βρήκε άλλο θέμα. Φαγώθηκε ο άτιμος με την ηλικία μου.
ΥΓ2: Τα ζουζούνια του ililias άπαιχτα όπως πάντα.
ΥΓ3: Κωλόπουλα (cue Krusenstern). -
αααχχχχ
ωραια πολη η πατρα..
αν ειχαμε οργανωθει καλυτερα θα ειχε το βραδυ νυχτερινη εξορμηση..
Ηλια την επομενη φορα χρωστας να φερεις αυτα που δεν εφερες χθες!
Φαγητο δεν ξερω, εγω λιγο εφαγα
το υποκαταστημα πατρων 'δυνατο', αλλα μας αφησαν μπακουρια
ωραια παρεα, γελασαμε! χαρηκα(ν) που βρεθηκα εκει - καθ' οτι ενας premium παντα δινει αξια.. οπως το dimple ας πουμε! !το κλου της επιστροφης η βενζινη που ξαφνικα εφτασε 'κοκκινα' με 3 ανοιγματα 5ες μεχρι 6000!
τα χρειαστηκαμε! ευτυχως βρηκαμε πρατηριο!!
ΒΑΣΙΛΗΗΗΗΗΗ! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ? 5η -6αρες σημαινει 210+ μεχρι να τα πιασω εχω φτασει θεσσαλονικη -
Οντως, ο μόνος λόγος που δεν ολοκληρώθηκε το στρώσιμο χθες το βράδυ ήταν ότι... μας τελείωσε ο δρόμος!
-
Ο Εστιάτωρ και τα εργαλεία της δουλειάς του:
Έμεινε φαγητό, λέει ο άλλος... Αμ' κοιτάξτε τι παράγγειλε...
Κύριε Πρόεδρε*, λαμβάνω την τιμή να υποβάλλω διά της παρούσης αίτησιν εγγραφής στο 4τφ.
Κωλόπουλα... Καλά λέει ο Krus... Αν μου φέρουν αυτό που μου το 'χεσε, πληρώνω όσο όσο.
*Στον kouk απευθύνεται, ο άλλος είναι Πρόεδρας.
-
Κύριε Πρόεδρε*, λαμβάνω την τιμή να υποβάλλω διά της παρούσης αίτησιν εγγραφής στο 4τφ.Πώς μεγάλωσε έτσι ο κολλητός μου μέσα σε μερικούς μήνες ρε!
Κωλόπουλα... Καλά λέει ο Krus... Αν μου φέρουν αυτό που μου το 'χεσε, πληρώνω όσο όσο.
Όπου δουν άσπρο χέζουν τα γμμνα, και φωνάζουν και τους φίλους τους
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}