-
Ο χρήστης pavleouras έγραψε:
Αν είναι να δώσω 8 χιλιαρικα μετατροπή, το πουλάω, βάζω και μερικές δόσεις και το παίρνω έτοιμο, και με εγγύηση.Η πιο σωστή κουβέντα που έχει ειπωθεί μέχρι στιγμής.....
-
Μάλλον έχουν πρόβλημα στον σχεδιασμό του πλαισίου.Δεν είναι τυχαίο ότι τα KIA magnetis και Hundai Santa Fe πήραν 4 αστέρια ενώ τα Toyota auris και Skoda roomster πήραν 5. Αν και δε τσάκισε η κολώνα του οδηγού και είναι και σε παραπάνω κατηγορίες λόγω αμαξώματος.
Ίσως το χαμηλότερο κόστος από κάπου βγαίνει -
Εχω και εγω accent το οποίο το εχω τουρμπάτο εδώ και 1.5 χρόνο με άπειρο σκίσημο καθημερινα και το δουλεύω 1 bar με μαμά τα μέσα του (ούτε φλάντζα). Το αμάξι μου έδειξε με 2.5αρα 180 άλογα τροχό. Όσο για το στρίψιμο KSPORT και φρένα 4απίστον AP-racing. To πόσο αξιόπιστο είναι ? Ο 1.5 χρόνος τα λέει όλα και οχι με 5ο μπεκ αλλά με 4 μεγαλύτερα. Η μετατροπή έχει γίνει από μένα προσωπικά και δεν έχει μπέι χέρι από κανενα απολύτως. Πολύ ειρωνία πέφτει εδώ μέσα. Ο άνθρωπος ρώτησε τί θα βγάλει και άν ξέρετε! Δεν είπε να τον κοροιδέψετε. Α και κάτι άλλο, σε όσους δεν αρέσουν τα hyundai ας μην πάρουν! Δεν έχουν το δικαίωμα να κοιροιδεύουν έτσι. Και κάτι τελευταίο: Πολλοί έχουν κλάψει από το καημένο μου hyundai και ας μην είναι honda ούτε vw.
-
tomono problimatous einai oti piran ena amaxi toy ebalan 800 dwseis kai epidis den mpwroun na kanoun tipota allo krazoun tous allous.den peirazei goustarw to hyundai na tous pernaei apo panw kai as lene oti theloun.
-
Τώρα πλάκωσαν και οι χιουνταϊστι....... Και μάλιστα όλοι γράφτηκαν τώρα....
Τι άλλο θα δούμε.......
-
Yuggisti;
Landwindisti;
Dacia-isti?
Kαι το καλύτερο, Volga-isti?
Το **σύρμα **που τραγουδάει...
-
Ο χρήστης ts_power έγραψε:
Εχω και εγω accent το οποίο το εχω τουρμπάτο εδώ και 1.5 χρόνο με άπειρο σκίσημο καθημερινα και το δουλεύω 1 bar με μαμά τα μέσα του (ούτε φλάντζα).Οχι για πολυ ακομα...
-
Ο χρήστης hks έγραψε:
tomono problimatous einai oti piran ena amaxi toy ebalan 800 dwseis kai epidis den mpwroun na kanoun tipota allo krazoun tous allous.den peirazei goustarw to hyundai na tous pernaei apo panw kai as lene oti theloun.αυτό είνα το μέλημα μου καθημερινώς...εάν θα με περάσεις από πάνω!
στο δικό σου ύφος: μία 1η σε έχω με το Κawasaki Ζ-1000 μου...κερδίζω τίποτα?
ΥΓ. και το αμάξι και την μηχανή τα πήρα μετρητοίς...έχω δικαίωμα να ομιλώ?
-
Ο χρήστης hks έγραψε:
tomono problimatous einai oti piran ena amaxi toy ebalan 800 dwseis kai epidis den mpwroun na kanoun tipota allo krazoun tous allous.den peirazei goustarw to hyundai na tous pernaei apo panw kai as lene oti theloun.Γράφε ελληνικά σε παρακαλώ, τα greeklish δεν επιτρέπονται στο 4TF. Είμαι σίγουρος ότι διάβασες τον κανονισμό χρήσης, αυτό θα σου ξέφυγε μάλλον.
Καλωσορίσατε όλοι.
[mod]
-
Παιδια περα την πλακα που μου κανατε και το χαβαλε, ενα ξερω εγω πολυ τραβιξε η βαλιτσα το οτι ερηξα λεφτα στο συγκεκριμενο αμαξι ειναι δικαιομα μου η δικαιομα του καθενος αν σας πηραξε το πως παρουσιασα το αυτοκινητο οκ ισως δεν σας αρεσε για τον α ή β λογο.τωρα αν γνωριζετε κατι για την συγκεκριμενη βελτιωση να μου πειτε εαν οχι μην ξεφτιληζετε τοσο ενα αμαξι και πανω απο ολα εμενα γιατι κατα καποιο τροπο προσβαλεται εμενα
-
Ο χρήστης accent-turbo έγραψε:
Παιδια περα την πλακα που μου κανατε και το χαβαλε, ενα ξερω εγω πολυ τραβιξε η βαλιτσα το οτι ερηξα λεφτα στο συγκεκριμενο αμαξι ειναι δικαιομα μου η δικαιομα του καθενος αν σας πηραξε το πως παρουσιασα το αυτοκινητο οκ ισως δεν σας αρεσε για τον α ή β λογο.τωρα αν γνωριζετε κατι για την συγκεκριμενη βελτιωση να μου πειτε εαν οχι μην ξεφτιληζετε τοσο ενα αμαξι και πανω απο ολα εμενα γιατι κατα καποιο τροπο προσβαλεται εμεναΚι εσύ μας πρόσβαλες όμως με το να καλέσεις τους 'φίλους' σου να μας πουν το ποιηματάκι τους. Εχουμε χορτάσει από κολλημένους μιας φίρμας ...δεν είστε οι πρώτοι. Ολοι εδώ μέσα σου έδωσαν συμβουλές για το καλό σου! Δικαίωμα σου να μην τις δέχεσαι.
over n out
-
μην ξεφτιληζετε τοσο ενα αμαξι και πανω απο ολα εμενα γιατι κατα καποιο τροπο προσβαλεται εμεναΜη το βλέπεις έτσι, ο καθένας λέει τη γνώμη του - δεν τα γράφει για να σε προσβάλει. Πάντως πάρε υπόψη σου αυτά που λέει ο nasos/sti που έχει δώσει λεφτά σε μετατροπές.
-
βρε παιδια επεσε χοντρο δουλεμα και οσω που λετε οτι καλεσα τα φιλαρακια μου κανετε λαθος ειπα στο club τι εγινε και θελανε να δουν τι ακριβως παιχτικαι τωρα αυτα που γραψανε ηταν δικο τους προβλημα και οχι δικο μου και δεν ειμαι καθολου κολημενος με το αυτοκινητο μου απλος ειμαι κολημενος με το αθλημα. οσω για τον φιλο τον leonp ενα εχω να πω διαβασε απο την αρχη τι κραξιμο χοντρο εφαγα, ξεκινησα με μια ερωτιση πως βλεπετε την μετατροπη αυτη και τι μπορει να βγαλει και εφαγα βροχη απο τελος παντων δεν ειμαι κανενα τσογλανακι και σεβομαι την προσπαθεια που κανετε μεσα σ αυτων των χωρω ειναι δικαιο μας σας να λετε τι γνωμη σας αλλα με ενα ποιο σωστο τροπο αν βρηκατε λαθος τον τροπο που εθεσα το ερωτημα μου σας ζητω συγνωμη
-
βρε παιδια επεσε χοντρο δουλεμα και οσω που λετε οτι καλεσα τα φιλαρακια μου κανετε λαθος ειπα στο club τι εγινε και θελανε να δουν τι ακριβως παιχτικαι τωρα αυτα που γραψανε ηταν δικο τους προβλημα και οχι δικο μου και δεν ειμαι καθολου κολημενος με το αυτοκινητο μου απλος ειμαι κολημενος με το αθλημα. οσω για τον φιλο τον leonp ενα εχω να πω διαβασε απο την αρχη τι κραξιμο χοντρο εφαγα, ξεκινησα με μια ερωτιση πως βλεπετε την μετατροπη αυτη και τι μπορει να βγαλει και εφαγα βροχη απο τελος παντων δεν ειμαι κανενα τσογλανακι και σεβομαι την προσπαθεια που κανετε μεσα σ αυτων των χωρω ειναι δικαιο μας σας να λετε τι γνωμη σας αλλα με ενα ποιο σωστο τροπο αν βρηκατε λαθος τον τροπο που εθεσα το ερωτημα μου σας ζητω συγνωμηχμμμ, δηλαδη τι κακο γραφτηκε εδω μεσα και ηρθαν να μας κανουν 'ντα'?
σου λενε τα παιδια οτι δεν αξιζει να ριξεις τοσα λεφτα σε ενα αμαξι που καθε αλλο παρα η σπορ οδηγηση ειναι το φορτε του! Που ειναι το παραλογο σε αυτο?
απο εκει και περα, εσυ πληρωνεις, αρα μπορεις να το κανεις οτι θελεις.
-
Μα δεν σας ρωτησα αν αξιζει να ριξω λεφτα σε αυτο το αμαξι αλλα να μου πειτε τι μπορει να βγαλει (το ξαναλεω το ερωτημα μου)
-
Αν ρωτούσε κανείς με ποιό όπλο να σκοτώσει κάποιον, θα του απαντούσες;
-
παιδια συγνωμη αλλα δεν μπορω να συνεχισω αυτη τι κουβεντα, γιατι το συνεχιζεται και δεν απανταται, αν ειναι να συνεχισουμε να το παιζουμε ποιος θα πει την καλυτερη ατακα, καλυτερα να σταματησουμε εδω την συζητηση
-
Δεν είναι διαγωνισμός ατάκας. Μετά το μπίρι-μπίρι, ίσως καταλάβεις τι θέλουμε να σου πούμε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μετά το μπίρι-μπίρι, ίσως καταλάβεις τι θέλουμε να σου πούμε...Αμα δεν θελει να το ακουσει?
-
Εγώ όπως σου ξαναείπα, αν με ρωτούσε κάποιος τι όπλο να πάρει για να καθαρίσει κάποιον δεν θα του έλεγα.
Άρα, αν δεν θέλει να τα ακούσει, ας ρωτήσει αλλού.
Σε άλλο φόρουμ, κάποιος είχε ένα ίμπιζα, το χε φτιάξει, και κοντραριζόταν νυχθημερόν. Ε, τράκαρε σε κάποια φάση.
Δεν θέλω να το χω το κρίμα στο λαιμό μου αν πάθει τπτ το παιδί.
Δλδ εγώ να πάρω το 304 να πούμε και να ρθω εδώ να σας πω αν μπαίνει ο 3λιτρος;
Ανευθυνότητα το θεωρώ να απαντηθεί τέτοιο ερώτημα σαν του παιδιού.
ACCENT TURBO ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ