-
Ο χρήστης accent-turbo έγραψε:
Συμφωνο μαζι σας απλος αυτο ειχα αυτο εκανα και δεν μου βγηκε 20000 οπως αναφερεις ολα μαζι 8-9 χιλιαρικαμε την αξία του αυτοκινήτου?
είναι λάθος να λες αυτό είχα αυτό έκανα +άπειρο ίππους...
γενικότερα είναι λάθος τόσα άλογα σε αυτό το πλαίσιο. -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Το μετρησα 0-200 μου εκανε σχεδων 9 δευτ. και δεν ξερω να κανω καλες εκεινησης
Με την τουρμπινα που εχεις ειναι αδυνατο!
**Edit:**200 μετρα εννοεις μαλλον οποτε λαθος δικο μου...ειναι εφικτο!
Παντως η τουρμπινα ειναι υπερβολικα μικρη νομιζω...Μάλλον σε 0-100 αναφέρεται ο φίλος με τα άλογα που έχει.
Για να κάνει 0-200 σε αυτόν τον χρόνο με Accent, μόνο το σασί θα έχει μείνει εργοστασιακό από το αυτοκίνητο. -
ναι 200 μετρα ηταν.
τι να πω για την τουρμπινα τον ειπα και εγω τον μαστορα μου αλλα μου ειπε εινα οκ τι αλλο να πω θα δειξει -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Επισης γιατι 5ο μπεκ δεν επαρκουν τα υπαρχοντα μπεκ?Είναι ένα πολύ μέτριο τούρμπο κιτ και τη παραπάνω βενζίνη που χρειάζεται και δεν μπορούν να τη δώσουν τα υπάρχοντα μπεκ, τη δίνει ένα μπεκ που τη ψεκάζει κάπου στην εισαγωγή του αέρα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Επισης γιατι 5ο μπεκ δεν επαρκουν τα υπαρχοντα μπεκ?
Είναι ένα πολύ μέτριο τούρμπο κιτ και τη παραπάνω βενζίνη που χρειάζεται και δεν μπορούν να τη δώσουν τα υπάρχοντα μπεκ, τη δίνει ένα μπεκ που τη ψεκάζει κάπου στην εισαγωγή του αέρα.
Οχι...αυτο το ξερω
Απλα λεω αν εχουν κοιταξει αν ΟΝΤΩΣ χρειαζεται 5ο μπεκ, γιατι ειναι παγια τακτικη για να μην μενει απο καυσιμο ''ψηλα'' το μιγμα, να βαζουν ετσι ''απο συνηθεια'' κι ενα 5ο μπεκ χωρις να χρειαζεται, με αποτελεσμα να μπουκωνει ο κινητηρας (ειδικα σε χαμηλες στροφες)
-
ποιο μοτέρ και ποιο άξεντ έχεις; Το 1.3 ή το 1.5; Αν έχεις το δεύτερο πρόκειται για μετεξέλιξη του μοτερ 1,5 που είχε το scoupegt τουρμπο αλλά με 16βάλβιδη κεφαλή...Εκείνο είχε επάνω την μικρή garrett t15 και είχε 9,2 τα 100.Γράψε μας ποιο μοντέλο είναι...
Για μένα καλά έκανες και έβαλες δυάρα γιατί με μεγαλύτερη θα είχες τεράστιο τούρμπο λαγκ. Με άλλα λόγια θα σκότωνε μεν ψηλά αλλά δεν θα είχες καθόλου ροπή στις χαμηλές...Υ.Γ. Δεν έχουν άδικο που σου λένε για το άσκοπο και υπερβολικό της επένδυσης σου. Πρόσεξε το ίδιαίτερα σε φρένα, λάστιχα και αμορτισέρ, πρώτα αυτά κοιτάμε και μετά τις βελτιώσεις στο μοτέρ
-
εχω το accent το 1350 κ. τωρα βεβαια μεγαλωσε λιγακη το 5ο μπεκ το δουλευω τωρα στο light turbo που εχω μετα θα βαλω 4 μεγαλα και οχι 5ο και ενοιτε οτι χρειαζοταν κιαλες βενζινες γιατι στεγνωνε ο κινητηρας και το 5ο δεν δουλευει στα χαμηλα παρα μονο οταν τουρμπιζει ο κινητηρας και αυτο σταδιακα αναλογος την πιεση που το δινω.Οσω για την τουρμπινα που λεει ο φιλος ο spyros ισως εχει δικιο γιατι κατι τετοιο μου ειπε και ο μαστορας.
ο χρονος ηταν στα 0,200 -
γενικότερα είναι λάθος τόσα άλογα σε αυτό το πλαίσιο.τι εννωεις δεν καταλαβα sorry
-
γενικότερα είναι λάθος τόσα άλογα σε αυτό το πλαίσιο.τι εννωεις δεν καταλαβα sorry
απλος ηθελα να μαθω τι καιρδιζω στην μηχανη μου απο το στεριμα μου
-
εχω το accent το 1350 κ. τωρα βεβαια μεγαλωσε λιγακη το 5ο μπεκ το δουλευω τωρα στο light turbo που εχω μετα θα βαλω 4 μεγαλα και οχι 5ο και ενοιτε οτι χρειαζοταν κιαλες βενζινες γιατι στεγνωνε ο κινητηρας και το 5ο δεν δουλευει στα χαμηλα παρα μονο οταν τουρμπιζει ο κινητηρας και αυτο σταδιακα αναλογος την πιεση που το δινω.Οσω για την τουρμπινα που λεει ο φιλος ο spyros ισως εχει δικιο γιατι κατι τετοιο μου ειπε και ο μαστορας.
ο χρονος ηταν στα 0,200το μοτέρ σου 'ήταν' αυτό με τα 84 άλογα και τα 1341 κυβικά...ποιο άξεντ το αρχικό η το 2000+;
Τι να σου πω...όπως το βλέπει ο καθένας. Σίγουρα θα περνάς πολλά αυτοκίνητα στην ευθεία αλλά να γνωρίζεις ότι μετά από κάθε ευθεία παραμονεύει μια στροφή...και με τα γκάζια αυτά το άξεντ θέλει...άγκυρα για να φρενάρει και στήσιμο που δεν ξέρω αν το αντέχει ή αν το έχεις κάνει -
Με άλλα λόγια θα σκότωνε μεν ψηλά αλλά δεν θα είχες καθόλου ροπή στις χαμηλές...
αν μπορουσανα σας ανεβασω την δυναμομετριση αυτο εχω αυτην τι στιγμη χαμηλα ειμαι σαν μανισιος αλλα οταν τουρμιζει δεν καταλαβενει ποτε πιανουν οι κοφτες γι αυτο και θα τους ανεβασω λιγακι τωρα (το πολλοι 500στροφες)απο 6200 να παει 6800 περιπου λεω τωρα ετσι αναλογος στο πως 8α συμπεριφερεται ο κινητηρας οταν μπει στο δυναμ. -
ναι αυτο εχω με τα 84 αλογα αλλα 2003 μοντελο το τελευταιο μοντελο. Οσω για το στησιμο πυστευω οτι ειμαι καλα κι αμορτισερ του εβαλα και φρενα
-
Οσω για το στησιμο πυστευω οτι ειμαι καλα κι αμορτισερ του εβαλα και φρεναΚάνεις λάθος αλλά θα το καταλάβεις πολύ αργά._
-
βρε παιδια, καλα σιγουρα ειναι το Α και το Ω στο αυτοκινητο αλλα σας λεω οτι το αυτοκινητο ειναι για βολτα και οχι για αγωνες κουβαλαω οικογενεια μεσα ξερετε τι θα πει να κανεις 1000 χιλιομετρα δραμα-σπαρτη με 134-140 χιλιομετρα ημουν και μονος μου δεν μου αρεσει η τελικη οσω η ριμαδα η επιταχυνση
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οσω για το στησιμο πυστευω οτι ειμαι καλα κι αμορτισερ του εβαλα και φρενα
Κάνεις λάθος αλλά θα το καταλάβεις πολύ αργά._
να εύχεσαι να μην χρειαστεί να το διαπιστώσει στην πράξη.
-
ετσι μου λετε να παω να ξαναβαλω το μαμα κινητηρα
τι αλλο πρεπει να κανω δηλαδη για να στηθει καλα; -
Να το πετάξεις!
Το accent δεν είχε σχεδιαστεί ούτε για σπορ οδήγηση ούτε για να αντέξει τόσο άλογα (άρα και δυνάμεις-φορτίσεις). Είσαι σίγουρος ότι όλες αυτ΄ρες οι δυνάμεις δεν καταπονούν σηματνικά το πλαίσιο; Νομίζω πως θα ήθελε γενικότερες αλλαγές στην ανάρτηση, πράγμα που απαιτεί χρόνο, χρήμα και ικανότητες του τεχνικού που θα το αναλάβει.
Και μάλλον δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά γι' αυτό το αυτοκίνητο...
-
βρε παιδια ειμαστε offtopic δεν ρωτησα αν ειναι στυμενω καλα το αυτοκινητο για τετοια δουλεια αλλα ποσα αλλογα λετε να βγαλει το αυτοκινητο αυτο. και πιστευω στην κατηγορια του κανενα δεν θα το φτανει
σωστοςςςςς -
Η κατηγορία του ποιά είναι;
-
τι να πω αν ειναι να κοροιδευεται καλητερα να κλειδωσουμε το θεμα
ACCENT TURBO ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ