-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Στο νεο αυτοκινητο μας εδωσαν κοκκινες πινακιδες παλαιου τυπου. πως δικαιολογείται αυτό;μήπως επειδή το πήρατε πολ/κο?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Στο νεο αυτοκινητο μας εδωσαν κοκκινες πινακιδες παλαιου τυπου. πως δικαιολογείται αυτό;Υποθέτω πως η απορία βρίσκεται στο 'παλαιού τύπου' και όχι στο 'κόκκινες',
με μειωμένους δασμούς δεν το πήρατε; Η τελευταία παρτίδα από κόκκινες
πινακίδες τυπώθηκε το 1994 δηλαδή δέκα χρόνια πριν εμφανιστούν (με
μεγάλη καθυστέρηση είναι η αλήθεια) οι νέου τύπου.Μπορείς να μας πεις με ακρίβεια δεκάδας αριθμό κυκλοφορίας, το διψήφιο
νουμεράκι πλάι του στην άδεια κυκλοφορίας και ημερομηνία ταξινόμησης; -
Ναι η απορία μου ήταν στο ότι πήραμε παλαιού τύπου κόκκινες πινακίδες. Κατεβαίνω να δω, δεν θυμάμαι απέξω...
-
MHO 268*. To διψήφιο δεν το ξέρω, το πήρε το αμάξι ο πατέρας και ξεκίνησε τις βόλτες.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Πολύ καλό! Εγώ πάλι είδα εδώ (Μεσσηνία) ΡΑΥ-204* σε νέο Ζαφίρα,
προφανώς πολύτεκνου, καθώς και ΡΝΥ 59* σε δίκυκλο, θυμίζω πως είναι
συνδυασμός που δόθηκε στη Μαγνησία από τους εξαιρούμενους των
Γρεβενών επειδή δεν είχαν ακόμα καθορίσει τις επόμενες σειρές...@www2000: Οι παρτίδες κόβονται περίεργα σε κάποια περιοχή για να
συμπληρωθεί συγκεκριμένος αριθμός τεμαχίων που προβλέπει η προμήθεια.
Κάπως έτσι πρέπει να έγινε πριν από 20 και βάλε χρόνια με τη Χαλκιδική και
της έμεινε κουσούρι η αλλαγή παρτίδας στο **70... Για τα αυτοκίνητα έμαθα
πως θα υπάρξει νέα παρτίδα το Σεπτέμβρη, οπότε και ελπίζω να έρθει η
σχετική κατάσταση στα χέρια μου. Αν είσαι ακόμα στη Ρόδο δες ποιος
ακριβώς συνδυασμός δίνεται από κόκκινες, δυστυχώς μετά τα ΡΑΥ-7700 δεν
έχουμε καταστάσεις (ακόμα) που να λένε τι αντιστοιχεί που.@pjathan: ΑΖΑ-49 από 4/8 είναι η τελευταία παρατήρηση. Οι τελευταίες
παρατηρήσεις ως γνωστόν βρίσκονται στο πρώτο ποστ στην πρώτη σελίδα.Οι κόκκινες είναι ΚΧΟ 7660 - 7728 η τελευταία. Ψάχνω για πριν ή μετά.
ΡΟΡ 5247 -
ΙΗΖ-241* χθες.
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Οι κόκκινες είναι ΚΧΟ 7660 - 7728 η τελευταία. Ψάχνω για πριν ή μετά.
ΡΟΡ 5247ΚΧΟ-79 ως και 81 δίνονται στην Ξάνθη, ίσως και 78, θα το τσεκάρω όταν
επιστρέψω. -
Γεια χαρα απο την εξωτικη Αμφισσα.
Λιγες παρατηρησεις πριν ξαναεξαφανιστω. Επαγγελματικα ΜΙΝ 70 και ΜΙΡ 20 στην Τιθορεα, ΒΙΚ 84 στη Λιβαδεια, ΑΙΜ 51 και ΜΙΡ 31. Αν δε ξαναβρω δικτυο θα σας ενημερωσει ο Δημητρης
-
Τράβα στην Ιτέα για internet.
-
HNB 75**
-
ΕΕΜ-837* στην Έδεσσα σε CR-V με ημερομηνία ταξινόμισης 13/8
-
IKO 116* golf
AME 126* navara -
ΑΚΗ-112* σε 407 Coupe HDi περασμένο ήδη ΚΤΕΟ
-
AZA-4864 το S3 μας!
-
Είδα και εγώ ΑΜΕ 12ΧΧ στην Άμφισσα και χάρηκα που επιτέλους ο νομός απέκτησε και άλλο γράμμα... όμως γιατί μετά το ΑΜΑ δεν βγήκε ΑΜΒ ;;;
Επίσης ΙΚΟ 1ΧΧΧ είδα πάλι στη Φωκίδα ...
-
Καλά πότε το πήρατε,η ΑΖΑ είναι στην 5η χιλιάδα πλέον (ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ).
-
Stpapam,μάλλον έχει εξαιρεθεί η ΑΜΒ.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Καλά πότε το πήρατε,η ΑΖΑ είναι στην 5η χιλιάδα πλέον (ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ).Σημερα το πρωι (ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!)
-
@Michael-Amott: μεγεια!
Στην Αχαΐα υπάρχει και ο κλάδος του Αιγίου τον οποίο όμως σπάνια έχω
καταφέρει να προσδιορίσω γιατί παίρνει μάλλον μικρές και ακανόνιστες
ποσότητες από το απόθεμα της Πάτρας. Η ύπαρξη του κλάδου εξηγεί ίσως
φαινομενικές ασυνέχειες στο ρυθμό της Πάτρας.Πουλάκι μου ανέφερε ΙΚΟ-13. Ο μόνος νέος συνδυασμός που κυκλοφορεί
και (προς το παρόν) δεν έχουμε δει είναι ΙΖΧ.@pjathan: δεν έχει αναφερθεί ΑΖΑ-5.
@stpapam: για τους λεγόμενους 'προσωρινά εξαιρούμενους' συνδυασμούς
όπως το ΑΜΒ έχω γράψει πολλές φορές, δες και στην wikipedia. -
thaliarque ευχαριστώ για την απάντησή σου και το link για το κατατοπιστικότατο άρθρο σου...
Ακόμα είμαι ερασιτέχνης παρατηρητής αλλά πρόσφατα που αγόρασα καινούργιο αυτοκίνητο και ξανασχολήθηκα με το θέμα προσπαθώ να παρατηρώ πινακίδες και να επαληθεύω με το παρόν θέμα ...
Η πλάκα είναι ότι η παρατήρηση και η σύγκριση με όσα αναφέρονταο εδώ βγαίνει από μόνη της και είναι ευχάριστη.... μάλλον βρήκα νέο χόμπυ!!!Στο προηγούμενο post ξέχασα να αναφέρω την νέου τύπου ελληνική πινακίδα φορτηγού (ρυμουλκούμενο) που είδα στην ΕΟ Ιτέας - Ναυπάκτου, όπου μου έκανε εντύπωση το μόλις ένα γράμμα και τα 5 νούμερα (ήταν αν θυμάμαι καλά Ρ ΧΧΧΧΧ) ...
-
Ο χρήστης stpapam έγραψε:
thaliarque ευχαριστώ για την απάντησή σου και το link για το κατατοπιστικότατο άρθρο σου...
Ακόμα είμαι ερασιτέχνης παρατηρητής αλλά πρόσφατα που αγόρασα καινούργιο αυτοκίνητο και ξανασχολήθηκα με το θέμα προσπαθώ να παρατηρώ πινακίδες και να επαληθεύω με το παρόν θέμα ...
Η πλάκα είναι ότι η παρατήρηση και η σύγκριση με όσα αναφέρονταο εδώ βγαίνει από μόνη της και είναι ευχάριστη.... μάλλον βρήκα νέο χόμπυ!!!Στο προηγούμενο post ξέχασα να αναφέρω την νέου τύπου ελληνική πινακίδα φορτηγού (ρυμουλκούμενο) που είδα στην ΕΟ Ιτέας - Ναυπάκτου, όπου μου έκανε εντύπωση το μόλις ένα γράμμα και τα 5 νούμερα (ήταν αν θυμάμαι καλά Ρ ΧΧΧΧΧ) ...
Είναι αρκετά παλιό αυτό με τα 5 νούμερα!!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2007