-
ΕΜΚ-119*, πουλάκι μου σφύριξε YNK 28* προς παράδοση.
-
Στα Γιαννιτσά εχθές σε δίκυκλο ΕΕΡ-39*
-
Mετα απο καιρο ΡΕΚ 559*
ΗΚΟ 55** -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειδα ΙΗΝ 39** χαρτινο Hertz. Καλο ειναι;Και σημερα ΙΗΝ 44** παλι χαρτι ιδιας εταιρειας.
-
Επειδή ετοιμάζομαι να παραλάβω το αυτοκίνητό μου, μάλλον αν όλα πάνε καλά ή αυτή ή την επόμενη εβδομάδα...παίζει να πάρω χάρτινες πινακίδες? Υπάρχει έλλειψη δηλαδή των κανονικών?
Γιατί δίνουν χάρτινες? ΙΗΝ θα πάρω μάλλον επειδή ανοίκω στον Αγ.Δημήτριο/Μπραχάμι. Δεν έχει σημασία που το αγοράζω από αντιπροσωπεία στον Πειραιά?
Πάντως είδα ένα VW Transporter carrier με ΙΗΝ 77**.
-
[\mode Ιώβ]Όχι, δεν υπάρχει πουθενά έλλειψη ούτε χαρτιά (εξαιρείται η
δυσκοίλια Θεσσαλονίκη) και λογικά θα πάρεις ΙΗΝ-4***, από Νότια Αθήνα
αφού εκεί μένεις και έτσι σου είχαν πει στην αντιπροσωπεία. Δεν ξέρω γιατί η
Hertz στην Κρήτη ταξινομεί στη Νότια Αθήνα και τα δίνει για κυκλοφορία
πριν πάρουν πινακίδες, ίσως ο Μάνος μπορεί να μάθει κάτι επ'αυτού.
Εντυπωσιακό το ΙΗΝ-77, τα επαγγελματικά τα είχα αφήσει στο 66. [\modeoff] -
Είδα προχθες αυτοκίνητο με πινακίδα ΙΗΥ-99*. Άρα μάλλον το ΙΗΥ έκλεισε.
-
HAM 687* VW POLO.
-
Η απαντηση ειναι πολυ ευκολη. Αυτη τη στιγμη γινεται 'σφαγη' στο νησι με τα νοικιαρικα. Ολα τα Rent a car προσπαθουν να καλυψουν τις κρατησεις οπως μπορουν. Αν ειναι να περιμενουν να παρουν τις πινακιδες και μετα να τα νοικιασουν κλαψτα Χαραλαμπε.
Κατα συμπτωση μιας και μιλαμε για την Hertz, ηρθε ενας Αγγλος και μου ζητουσε ενα MPV γιατι λεει στη Hertz που το ειχε κλεισει του πηγαν ενα Astra και φυσικα ο ανθρωπος δεν το δεχτηκε.
Μου θυμησε μια φαση πριν 2 χρονια που καποιος ειχε κλεισει Seicento και πηρε Scudo. Παλι τετοια εποχη ηταν. -
Aπό κλάδο Αμαλιάδας ΗΑΜ 210* HYUNDAI.
-
Ευχαριστώ Μάνο, θα έπρεπε να το είχα φανταστεί. Δεν είναι πιο βολικό όμως
να ταξινομούνται στο Ηράκλειο αφού έχει και εκεί έδρα η Hertz? Δε μου λες,
αυτός που πήρε το Σκούδο το πλήρωσε για Σκούδο ή για Σεϊτσέντο; Τι
έδωσες τελικά στον Άγγλο;Εδώ ΚΜΟ 3** σε δίκυκλο, πολύ πεσμένη όμως η κίνηση και δε βλέπω
τίποτα νέο. ΑΚΖ-867* με ασφάλεια 27/1 ενισχύει την άποψη πως αυτές τις
μέρες ο γειτονικός νομός βλέπει τα πρώτα ΑΚΗ.Οι καλά δασκαλεμένες συνάδελφοί μου στην Κω ανέφεραν πολλά ΚΧΕ-35
μέχρι και ΚΧΕ-357* και ένα ΚΧΕ-367* που όμως μου μοιάζει βιαστικό. Επίσης
στα δίκυκλα το ΚΧΟ τελείωσε, είδαν ΚΧΥ αλλά δε συγκράτησαν αριθμό. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ευχαριστώ Μάνο, θα έπρεπε να το είχα φανταστεί. Δεν είναι πιο βολικό όμως
να ταξινομούνται στο Ηράκλειο αφού έχει και εκεί έδρα η Hertz? Δε μου λες,
αυτός που πήρε το Σκούδο το πλήρωσε για Σκούδο ή για Σεϊτσέντο; Τι
έδωσες τελικά στον Άγγλο;Ολες αυτες οι 'μεγαλες' εχουν εδρα Αθηνα. Αν και ενα τεραστιο μερος των εσοδων τους προερχεται απο τη Κρητη, η Αθηνα αποφασιζει τί και πώς.
Αυτος που ειχε seicento πηρε το Scudo χωρις εξτρα χρεωση.
Ο Αγγλος δεν ξερω τί πηρε. Εμεις δεν ειχαμε να τον εξυπηρετησουμε, του ειπα να ρωτησει σε ολα τα Rent a Car μηπως βρει αλλα χλωμο το βλεπω να βρηκε. -
Ενημερώστε στην πρώτη σελίδα για κλάδους Πύργου και Αμαλιάδας,γιατί έχει μείνει πίσω.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ενημερώστε στην πρώτη σελίδα για κλάδους Πύργου και Αμαλιάδας,γιατί έχει μείνει πίσω.Η πρώτη σελίδα ανανεώθηκε και προστέθηκαν κάποιοι σύνδεσμοι που λύνουν
συχνές απορίες. Κάθε πρόταση για περαιτέρω βελτιώσεις δεκτή!ΧΡΡ 58* σε δίκυκλο, ΚΜΝ-278* σε βαν.
-
Χθές:
Πρέβεζα ΡΖΗ 500x
Πρέβεζα μηχανές ΡΖΒ 91x
Ιωάννινα μηχανές ΙΝΤ 41x
και ένα πολύ περίεργο στην Λευκάδα σήμερα Mitsubishi Pajero πρόσφατο με πινακίδα τετράγωνη ΡΙΒ (αν δεν κάνω λάθος αυτες τις έδειναν πριν το 1990) -
ΧΝΤ 89** Isuzu D-Max
-
Ο greo έστειλε με σμσ τις ακόλουθες παρατηρήσεις:
ΑΜΕ-128*, πολλά ΧΑΧ-70 και 71 στη βόρεια Εύβοια, ΧΑΑ-13 και ΒΙΜ-42.Μάλλον έτσι ξεκαθαρίζει το τοπίο στην Εύβοια, όπου στη βόρεια μετά τα
ΧΑΧ-39 δόθηκαν τα ΧΑΧ-70 ως και 74, στη Νότια τα ΧΑΧ-60 ως και 69
(άγνωστο μετά από ποια νούμερα) και η Χαλκίδα κράτησε μετά τα ΧΑΧ-40 ως
και 59, όλο το ΧΑΧ από 75 ως το τέλος και τώρα δίνει τα πρώτα ΧΑΑ.Εδώ ΚΜΝ-283* και ΤΡΖ-120*. Φαίνεται πως ο συνδυασμός καινούργιο
τουτού και διακοπές δε φοριέται όσο παλιότερα γιατί τα ΙΚΟ και ΙΖΧ
παραμένουν άφαντα και γενικότερα δε βλέπω τίποτα αξιοσημείωτο... -
HAM 697*,SKODA και από Αμαλιάδα ΗΑΜ 216*.
-
Στο νεο αυτοκινητο μας εδωσαν κοκκινες πινακιδες παλαιου τυπου. πως δικαιολογείται αυτό;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Στο νεο αυτοκινητο μας εδωσαν κοκκινες πινακιδες παλαιου τυπου. πως δικαιολογείται αυτό;Μηπως το φερατε απο εξωτερικο;
Πινακίδες κυκλοφορίας 2007