-
Για εμένα μιλάω.
Έτσι πως το είπα, μπορεί να βγήκε λίγο απότομο.
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
...Γενικότερα πάντως τελευταία παρατηρώ το εξής, κυρίως σε δικυκλιστές μηχανών κι όχι παπιών. Άπαξ και δουν όχημα να ανάβει φλας πχ για αλλαγή λωρίδας (πάντα μιλώ για τουλάχιστον 100 μέτρα μπροστά τους), δεν υπάρχει περίπτωση να κόψουν αμυδρά ταχύτητα η να λοξοδρομήσουν έστω ελάχιστα από την ευθεία τους, όταν εννοείται τους το επιτρέπει η κυκλοφορία, παρά συνήθως επιταχύνουν ή και ανάβουν φανάρια για να προειδοποιήσουν τον αγενή οδηγό που τόλμησε να εκδηλώσει πρόθεση αλλαγής λωρίδας. Τι λέτε ρε λεβέντες, πάτε καλά; Μιλώ πάντα για συνετές κινήσεις σοβαρών οδηγών που δεν αλλάζουν εκβιαστικά λωρίδα αλλά σιγά σιγά κι εφόσον πχ η μηχανή πλησιάζει από πολύ μακριά με όχι πολύ γρήγορο ρυθμό, ξεκινούν δειλά δειλά τη διαδικασία αλλαγής λωρίδας, έχοντας πάντα προηγουμένως προειδοποιήσει για την πρόθεσή τους με άναμμα φλας...Υπάρχει και μια ψυχολογική παράμετρος στη μέση την οποία επειδή δεν οδηγάς μάλλον μηχανή δεν μπορείς να την αντιλιφθείς. Αναγνωρίζω οτι φαίνεται παράξενο, αλλά δώσε τόπο στην οργή, προσπάθησε να υπολογίζεις μεγαλύτερες αποστάσεις απο σένα και τη μηχανή πίσω σου όταν θες να αλλάξεις λωρίδα και ξέχασέ το...
-
αν εχει καποιον να το ψαξει και με τα 3 γραμματα και γνωριζοντας μοντελο και χρωμα αυτ/του μπορει να τον βρει
-
Προσοχη εκει εξω, λυπαμαι ως Ελλην άρρεν που θα το πω, αλλα οι Ελληναρες οταν βλεπουν γυναικα στο αλλο αυτοκινητο, η μαγκια τρεχει απο τα μπατζάκια...δεν μαζευεται με τιποτα λεμε...Chuck Norris-Highlander-Hulk σε ένα!
-
Αυτη η ρατσα θελει στειρωση
Εχω επεμβει αρκετες φορες προς υπερασπιση αβοηθητης γυναικας, αν και θα το σκεφτω μιας και πολυ γνωστος μου εφαγα ροπαλια στο κεφαλι απο ενα τετοιο 'νταη', οταν ευγενικα του ειπε να αφησει την κοπελα στην ησυχια της.
Οτι και να εχει γινει η βια δεν δικαιολογειται. Ποσο μαλλον, οταν ορμας σε μια κοπελα/γυναικα που εισαι σιγουρος οτι την 'εχεις'. -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Αυτη η ρατσα θελει στειρωσηΘες να αφανιστει το Ελληνικό Γένος λοιπον;
-
Γιατί ρε μάγκα, όλοι έτσι είναι;
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Σήμερα στον δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είχε ρεπορτάζ για τους διαπληκτισμούς που γίνονται στο δρόμο μεταξύ οδηγών και πως μπορεί να γίνουν επικίνδυνα τα πράγματα μιας και σε κάποιες περιπτώσεις έχουν βγει μαχαίρια και πιστόλια, έδειξε και ένα παλικάρι που ακρωτηριάστηκε όταν ένας οδηγός αυτοκινήτου του έκλεισε επίτηδες το δρόμο και το παιδί έπεσε πάνω στα κηκλιδωματα του δρόμου με την μηχανή του.
Γι αυτό προσοχή εκεί έξω δεν ξέρεις ποτέ τη θα σου τύχη στο δρόμο.Ορισμένοι αναβάτες μοτοσυκλετών το 'ζητάνε' το κλείσιμο. Σου κάνει σφήνα, τον προφυλάσεις φρενάροντας, κι αν του πεις πρόσεχε, για δικό του καλό μιας και αυτός δεν έχει 1000 κιλά σίδερο γύρω του, ζητάνε και τα ρέστα. Ειδικά δε αν έχουν και συνεπιβάτη θηλυκού γένους.
Μετά από κάμποσα τέτοια περιστατικά που ήμουν παρόν πλέον δε πιστεύω έτσι εύκολα ότι δεν έφταιγε ο μοτοσικλετιστής. -
Θες να αφανιστει το Ελληνικό Γένος λοιπον;
Γιατί ρε μάγκα, όλοι έτσι είναι;
Χαλαρωστε ρε!
Για την ρατσα αυτων που τρομοκρατουν γυναικες στον δρομο, ενω η αντιδραση τους θα ηταν τελειως διαφορετικη αν ηταν κανας νταβραντισμενος, λεω. -
Ναι, το ξέρω ότι μιλάς γιαυτήν.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ορισμένοι αναβάτες μοτοσυκλετών το 'ζητάνε' το κλείσιμο. Σου κάνει σφήνα, τον προφυλάσεις φρενάροντας, κι αν του πεις πρόσεχε, για δικό του καλό μιας και αυτός δεν έχει 1000 κιλά σίδερο γύρω του, ζητάνε και τα ρέστα. Ειδικά δε αν έχουν και συνεπιβάτη θηλυκού γένους.
Μετά από κάμποσα τέτοια περιστατικά που ήμουν παρόν πλέον δε πιστεύω έτσι εύκολα ότι δεν έφταιγε ο μοτοσικλετιστής.Ενώ όταν σου κάνουν σφήνα με το αυτοκίνητο, αισθανόμενοι 1500 κιλά ασφάλειας γύρω τους, ειδικά δε αν έχουν και συνεπιβάτη θηλυκού γένους;;;
-
Τον τύπο με το αυτοκίνητο που πάει να σου κάνει σφήνα τον αντιμετωπίζεις 'διαφορετικά' μιας και έχει τα 1500 κιλά που λες, κι αν γίνει κάτι (μικροεπεαφή) δε θα τον 'στείλεις'.
-
tazio, αλλού το πάω.
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τον τύπο με το αυτοκίνητο που πάει να σου κάνει σφήνα τον αντιμετωπίζεις 'διαφορετικά' μιας και έχει τα 1500 κιλά που λες, κι αν γίνει κάτι (μικροεπεαφή) δε θα τον 'στείλεις'.μαλλον εννοει ο φιλος οτι αν εισαι αναβατης και σου κανει σφηνα 1,5ης τονος σε εστειλε.
-
Την περασμένη εβδομάδα παρακολούθησα ένα απίστευτο σκηνικό στην Γαρυττού για πολύ γέλιο...
Ενα καγκουρεμένο 206 μπροστά να πηγαίνει με 5 και να κάνει ζιγκ ζαγκ τέρμα αριστερά σε τέρμα δεξιά και καλά 'είναι κούτσουρο το εργαλείο και δε μπορώ να το σπάω'
Από πίσω καροτσάκι ένα πούντο και από πίσω εγώ (πιό πίσω μου και άλλοι άμοιροι)
Κάνει το πούντο να περάσει από δεξιά, κόβει μαχαίρι δεξιά το 206. Πάει από αριστερά, μαχαίρι αριστερά το 206 φτάνει στην Αγίας Παρασκευής και ξαναεπιχειρεί το πούντο από δεξιά. Και ναι λοιπόν το κόβει δεξιά μαχαίρι ο φίλος μας με το κούτσουρο. Κορνάρει ο αγανακτισμένος οδηγός του πούντο και στο φανάρι δίπλα δίπλα πετάγεται ένας πιτσιρικάς από το 206 με τσαμπουκά. Βγαίνει λοιπόν μισό μοσχάρι από το ανοιχτό παράθυρο του πούντο και ανοίγει την πόρτα του πεζό (λέω τώρα θα του σκάσει καμμία τηλεκατευθυνόμενη) Σκασμός μετά και ησυχία
Αλλο να σας το λεώ και άλλο να το βλέπετε
-
Ο χρήστης Meimaridis έγραψε:
Την περασμένη εβδομάδα παρακολούθησα ένα απίστευτο σκηνικό στην Γαρυττού για πολύ γέλιο...Ενα καγκουρεμένο 206 μπροστά να πηγαίνει με 5 και να κάνει ζιγκ ζαγκ τέρμα αριστερά σε τέρμα δεξιά και καλά 'είναι κούτσουρο το εργαλείο και δε μπορώ να το σπάω'
Κάνει το πούντο να περάσει από δεξιά, κόβει μαχαίρι δεξιά το 206. Πάει από αριστερά, μαχαίρι αριστερά το 206 φτάνει στην Αγίας Παρασκευής και ξαναεπιχειρεί το πούντο από δεξιά. Και ναι λοιπόν το κόβει δεξιά μαχαίρι ο φίλος μας με το κούτσουρο. Κορνάρει ο αγανακτισμένος οδηγός του πούντο και στο φανάρι δίπλα δίπλα πετάγεται ένας πιτσιρικάς από το 206 με τσαμπουκά. Βγαίνει λοιπόν μισό μοσχάρι από το ανοιχτό παράθυρο του πούντο και ανοίγει την πόρτα του πεζό (λέω τώρα θα του σκάσει καμμία τηλεκατευθυνόμενη) Σκασμός μετά και ησυχία
Ε ρε πστ μου χτες περναγα απο εκει, τα καλυτερα χανω...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σήμερα στον δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είχε ρεπορτάζ για τους διαπληκτισμούς που γίνονται στο δρόμο μεταξύ οδηγών και πως μπορεί να γίνουν επικίνδυνα τα πράγματα μιας και σε κάποιες περιπτώσεις έχουν βγει μαχαίρια και πιστόλια, έδειξε και ένα παλικάρι που ακρωτηριάστηκε όταν ένας οδηγός αυτοκινήτου του έκλεισε επίτηδες το δρόμο και το παιδί έπεσε πάνω στα κηκλιδωματα του δρόμου με την μηχανή του.
Γι αυτό προσοχή εκεί έξω δεν ξέρεις ποτέ τη θα σου τύχη στο δρόμο.Ορισμένοι αναβάτες μοτοσυκλετών το 'ζητάνε' το κλείσιμο. Σου κάνει σφήνα, τον προφυλάσεις φρενάροντας, κι αν του πεις πρόσεχε, για δικό του καλό μιας και αυτός δεν έχει 1000 κιλά σίδερο γύρω του, ζητάνε και τα ρέστα. Ειδικά δε αν έχουν και συνεπιβάτη θηλυκού γένους.
Μετά από κάμποσα τέτοια περιστατικά που ήμουν παρόν πλέον δε πιστεύω έτσι εύκολα ότι δεν έφταιγε ο μοτοσικλετιστής.Μια και κυκλοφορω καθε μερα με μηχανη, μπορω να σε βεβαιωσω οτι τα περισσοτερα προβληματα προερχονται απο ενα μεγαλο ποσοστο οδηγων αυτοκινητων που αλλαζουν λωριδα χωρις να ελεγξουν τον καθρεφτη τους. Ενα αλλο μεγαλο ποσοστο, δεν τηρει την λωριδα κυκλοφοριας, ψαρευοντας πανω στις διαχωριστικες (εδω συνηθως παιζει κινητο σε συνδυασμο με βιασυνη και προσπαθεια να βρεθει η πιο 'γρηγορη' λωριδα).
Για μενα, ειναι παραδοξο το γιατι οι μοτοσυκλετες ειναι 'αορατες' για πολλους οδηγους αυτοκινητων.... -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Μετά από κάμποσα τέτοια περιστατικά που ήμουν παρόν πλέον δε πιστεύω έτσι εύκολα ότι δεν έφταιγε ο μοτοσικλετιστής.Μια και κυκλοφορω καθε μερα με μηχανη, μπορω να σε βεβαιωσω οτι τα περισσοτερα προβληματα προερχονται απο ενα μεγαλο ποσοστο οδηγων αυτοκινητων που αλλαζουν λωριδα χωρις να ελεγξουν τον καθρεφτη τους. Ενα αλλο μεγαλο ποσοστο, δεν τηρει την λωριδα κυκλοφοριας, ψαρευοντας πανω στις διαχωριστικες (εδω συνηθως παιζει κινητο σε συνδυασμο με βιασυνη και προσπαθεια να βρεθει η πιο 'γρηγορη' λωριδα).
Για μενα, ειναι παραδοξο το γιατι οι μοτοσυκλετες ειναι 'αορατες' για πολλους οδηγους αυτοκινητων....Συμφωνώ αλλά πρέπει να βάλεις στο παιχνίδι την απαίτηση των μηχανών για χώρο ( να κόψεις το λαιμό σου άφησέ με να περάσω ) , το προσπέρασμα σε κάθε φανάρι και την πορεία με 15 χαω μπροστά από τα αυτοκίνητα μετά , τις ραντεβού-με-τον-χάρο σφήνες χωρίς λόγο ( δηλαδή εάν κινδυνέψει τι σφήνες θα κάνει ; ) , τη νοοτροπία πρόσεξε με εσύ και άσε με εμένα να κάνω την μ@λ@κία μου κτλ.
Οδηγώ με μηχανή ( πλέον , το έδωσα το Astrea ) περίπου 100χλμ ημερησίως εντός και εκτός Αθηνών.
-
Ο χρήστης Meimaridis έγραψε:
Την περασμένη εβδομάδα παρακολούθησα ένα απίστευτο σκηνικό στην Γαρυττού για πολύ γέλιο...Ενα καγκουρεμένο 206 μπροστά να πηγαίνει με 5 και να κάνει ζιγκ ζαγκ τέρμα αριστερά σε τέρμα δεξιά και καλά 'είναι κούτσουρο το εργαλείο και δε μπορώ να το σπάω'
Σκατα.... Και θελει 'βαψιματακι' ο πισω προφιλακτηρας στο Αστρα ....
Ζώα ζώα ζώα [#4]