-
Τι περιστροφο ρε μαστορα, εδω μια πινακιδα του ειπα να μου βρει του ΑΧΡΗΣΤΟΥ και μου εχει σπασει τα @@.
ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ...
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
ολα αυτα ενω τον σημαδευες με κανα περιστροφο???
Α...οχι....
Ηταν πριν ξεκινησω να δουλευω στην εταιρεια που ειμαι τωρα.τι;;;;
ετσι οπως το εγραψες αφηνεις να εννοηθει...οτι τωρα κυκλοφορεις με περιστροφο???????????
Glock.
Απλα ειναι για συγκεκριμενο λογο και βγαινει απο το γραφειο μονο για δουλειαΚασερι....
Εδωσα την πινακιδα στον 'γνωστο' περιμενω τηλεφωνο.Και στειλε με μελι προσφορα για τα γραφεια.....
-
Τον θυμάστε τον τύπο που έκανε αναστροφή στην ΑΟ; Είδα τον αδερφό του σήμερα με 316 Compact στην Αθηνών-Κορίνθου
Εγώ -στη μεσαία ευτυχώς- προς Πάτρα, αυτός αμέριμνος στην αριστερή για... Αθήνα
Μετά το πρώτο σοκ, δεξιά, τηλέφωνο στο 100 για τα περαιτέρω όπου με έκπληξη διαπίστωσα πως δεν είχε πάρει κανείς -είχε σχετική κίνηση- και το άκουγαν πρώτη φορά
Ζήσαμε και σήμερα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ζήσαμε και σήμερα -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ζήσαμε και σήμερα
οι εγκάθετοι είναι όπως τα κακά σκυλιά
-
λοιπόν σειρά μου να γίνω...ζώο! απόκριες έρχονται και είπα κι εγώ...Έστριψα σ ένα μονόδρομο στην Κόρινθο, όντας σίγουρος για την κατεύθυνσή του...Με βοήθησαν και τα παρκαρισμένα στη γωνία που είχαν την ίδια φορά με μένα
Το τι μπάχαλο προξένησα
Αν διαβάζει κανείς απ όσους ταλαιπωρήθηκαν απ τις μανούβρες, συγνώμη ειλικρινά...
-
Πινακιδα ειχε? Αν ειχε και δεν την προσεξες, τοτε πεσε στα 4 και κανει μουυυυυυυυυυυυυυυ. Αν δεν ειχε, η αν ειχε απαγορευτικο εισοδου αλλα δεν ειχε απαγορευτικο στροφης στον δρομο απο τον οποιο εστριψες και ειδες το απαγορευτικο ξαφνικα μπροστα σου, παραμενεις διποδο.
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
λοιπόν σειρά μου να γίνω...ζώο! απόκριες έρχονται και είπα κι εγώ...Έστριψα σ ένα μονόδρομο στην Κόρινθο, όντας σίγουρος για την κατεύθυνσή του...Με βοήθησαν και τα παρκαρισμένα στη γωνία που είχαν την ίδια φορά με μέναΤο τι μπάχαλο προξένησα
Αν διαβάζει κανείς απ όσους ταλαιπωρήθηκαν απ τις μανούβρες, συγνώμη ειλικρινά...
Καλα....
Δεν ειχε σημα;;;;;
Αν δεν εχει σημα.....στα @@ σου! -
Σήμα είχε ρε! αλλά μπροστά απ αυτό ένα Τρανσπόρτερ παρκαρισμένο στη γωνία..Τέλος πάντων ξέρω τους δρόμους, δε ψάχνω ντε και καλά το σήμα, απλά έμπλεξα τα μπούτια μου!!!
Και μια και μιλάμε για μπούτια, εσύ Wagner669 τι γυρεύεις εδώ;;;Θέλουμε κι άλλη Αντριάνα ΤΩΡΑ!!!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ρε Αλέξανδρε, πόσα 'συμβάντα' έχεις κάθε βδομάδα; Πρέπει να έχεις σπάσει κάθε ρεκόρ.
Δεν φταιω εγω.....
Αυτη η Α.Παρασκευη ειναι ενα μπο....λο και μισο!!!
Παρκαρουν οπου να ναι, οπως να ναι.....
Βγαινουν οπως να ναι απ οπου να ναι.....Μάλλον οδηγείς πολύ επιθετικά και δεν αποφεύγεις καταστάσεις ή έχεις κάτι που 'τραβάει' κοντά σου τα ατυχήματα. Κάνε σύμβαση με κάποιο κανάλι να βάλει στο αμάξι σου κάμερες, θα σπάσεις ρεκόρ τηλεθέασης - η καθημερινή τράκα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ρε Αλέξανδρε, πόσα 'συμβάντα' έχεις κάθε βδομάδα; Πρέπει να έχεις σπάσει κάθε ρεκόρ.
Δεν φταιω εγω.....
Βγαινουν οπως να ναι απ οπου να ναι.....Μάλλον οδηγείς πολύ επιθετικά και δεν αποφεύγεις καταστάσεις ή έχεις κάτι που 'τραβάει' κοντά σου τα ατυχήματα. Κάνε σύμβαση με κάποιο κανάλι να βάλει στο αμάξι σου κάμερες, θα σπάσεις ρεκόρ τηλεθέασης - η καθημερινή τράκα
Το χω σκεφτει......
Αλλα βγηκε το Survival.... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αυτό που λέει για σένα δεν ισχύει. Από τη στιγμή που δεν υπήρξε επαφή όλα τα άλλα είναι άκυρα. Δεν έχει καμία δικαιολογία... Έκανε μλκια 100%.
Αυτό που γράφεις δεν ισχύει απόλυτα. Δλδ η επαφή δεν είναι κριτήριο.
Σε μια υποθετική περίπτωση που κάποιος μου πεταχτεί (και όχι 'τρομάξει' και βλακίες) κι εγώ προκειμένου να τον αποφύγω πέσω σε κάποιον τρίτο, τότε για τις ζημιές που θα προκαλέσω και στον βαθμό που είναι αντίστοιχες αυτών που θα πάθαινα, ευθύνεται εξ ολοκλήρου αυτός που μου πετάχτηκε και όχι εγώ.
Βέβαια η περίπτωση που αναφέρθηκε είναι διαφορετική γιατί απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν τράκαρε τον Punto για να αποφύγει τον tazio, βασικά ούτε καν άλλαξε την πορεία του για να αποφύγει τον tazio, αλλά απλώς και μόνο αφαιρέθηκε προκειμένου να του κορνάρει και έπεσε στον μπροστινό.
Κυρίως το γεγονός ότι δεν άλλαξε την πορεία του είναι το επιβαρυτικό για τον 19. Αν άλλαζε λωρίδα επειδή 'τρόμαξε' από τον tazio και έπεφτε στον σταματημένο δίπλα, τότε υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να επιδικαζόταν έως και εξ ολοκλήρου υπαιτιότητα στον tazio (αν το 'τρόμαξα' γινόταν 'μπήκε μπροστά μου' κ.ο.κ.)
Αν έφταιγα (το δικό μου αυτοκίνητο δεν είχε βγει καν στο δρόμο που έγινε το ατύχημα) δε θα είχα καμία αναστολή να κάνω ότι είναι απαραίτητο για να πληρωθεί ο παθών. Το παλικάρι που ερχόταν πίσω από το '19', είδε όλη τη σκηνή (Τα είπε και στην αστυνομία).
Ακόμα και ο ίδιος ο οδηγός του 19 τελικά το παραδέχτηκε τελικά.
Μάλλον όμως με κάποιον το συζήτησε πάλι και του ξαναήρθε η ιδέα ότι δε φταίει.
Θα μας κάνει να τρέχουμε σε δικαστήρια ο ....... .
Σήμερα μίλησα και με τον δικό μου ασφαλιστή μήπως και βοηθήσει να μάθουμε τι έχει γράψει η αστυνομία. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν φταιω εγω.....
Απ΄ότι έχω καταλάβει από αυτά που περιγράφει (και από κάποια λίγα πράγματα που είπαμε όταν βρεθήκαμε στο 'δείπνο' του φόρουμ στα Καλύβια) δεν είναι θέμα επιθετικής οδήγησης. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να σεβαστεί κάποιους κανόνες που υπάρχουν για τη συμπεριφορά μας στους δρόμους. Κανόνες που πάρα πολλοί τους γράφουν εκεί που δε πιάνει μελάνι.
Απλά οι περισσότεροι το προσπερνάμε και προσπαθούμε να συνεχίσουμε τη μέρα μας και την εργασία μας, ενώ αυτός (προκειμένου να μη σπάσει μόνο το δικό του στομάχι) δίνει λίγο από το 'σπάσιμο' αυτό και στον υπαίτιο. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν έφταιγα (το δικό μου αυτοκίνητο δεν είχε βγει καν στο δρόμο που έγινε το ατύχημα) δε θα είχα καμία αναστολή να κάνω ότι είναι απαραίτητο για να πληρωθεί ο παθών. Το παλικάρι που ερχόταν πίσω από το '19', είδε όλη τη σκηνή (Τα είπε και στην αστυνομία).
Ακόμα και ο ίδιος ο οδηγός του 19 τελικά το παραδέχτηκε τελικά.
Μάλλον όμως με κάποιον το συζήτησε πάλι και του ξαναήρθε η ιδέα ότι δε φταίει.
Θα μας κάνει να τρέχουμε σε δικαστήρια ο ....... .
Σήμερα μίλησα και με τον δικό μου ασφαλιστή μήπως και βοηθήσει να μάθουμε τι έχει γράψει η αστυνομία.λες ρε πούστη μου και θα τα βάλει από την τσέπη του...
έφταιξες βάλε την ασφάλεια που πληρώνεις για αυτό τον λόγο να πληρώσει.- -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεν φταιω εγω.....
Απ΄ότι έχω καταλάβει από αυτά που περιγράφει (και από κάποια λίγα πράγματα που είπαμε όταν βρεθήκαμε στο 'δείπνο' του φόρουμ στα Καλύβια) δεν είναι θέμα επιθετικής οδήγησης. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να σεβαστεί κάποιους κανόνες που υπάρχουν για τη συμπεριφορά μας στους δρόμους. Κανόνες που πάρα πολλοί τους γράφουν εκεί που δε πιάνει μελάνι.
Απλά οι περισσότεροι το προσπερνάμε και προσπαθούμε να συνεχίσουμε τη μέρα μας και την εργασία μας, ενώ αυτός (προκειμένου να μη σπάσει μόνο το δικό του στομάχι) δίνει λίγο από το 'σπάσιμο' αυτό και στον υπαίτιο.καλα.... ο Φροϊντ εισαι;;;;
-
Η γραφεις αυτα που σου ειπα, μαζι με τα ορθογραφικα μου λαθη, η ξεκιναω να παιρνω τηλεφωνα μεχρι να φτασεις στα Ιμια να κοβεις κλησεις στους γλαρους.Αν ήσουν με κανα Φιατάκι μπορεί και να σε γράφαν στα παλιά τους τα παπούτσια και να σημείωναν ό,τι τους βόλευε στη δήλωση, με τη Mercedes όμως ίσως τους φόβησες λίγο ως προς τη δυνατότητά σου να το κυνηγήσεις αν σου έκαναν καμιά λαλακία. Όπως και να το κάνουμε βάση πιθανοτήτων οι γνωριμίες ακολουθούν συνήθως και την οικονομική κατάσταση...
-
Η γραφεις αυτα που σου ειπα, μαζι με τα ορθογραφικα μου λαθη, η ξεκιναω να παιρνω τηλεφωνα μεχρι να φτασεις στα Ιμια να κοβεις κλησεις στους γλαρους.έχεις δίκιο αλλά με την πιο πάνω φράση σου ΔΕΝ συμφωνώ .-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η γραφεις αυτα που σου ειπα, μαζι με τα ορθογραφικα μου λαθη, η ξεκιναω να παιρνω τηλεφωνα μεχρι να φτασεις στα Ιμια να κοβεις κλησεις στους γλαρους.
έχεις δίκιο αλλά με την πιο πάνω φράση σου ΔΕΝ συμφωνώ .-
Εσύ δεν είσαι ΤΟΣΟ άντρας, γι' αυτό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η γραφεις αυτα που σου ειπα, μαζι με τα ορθογραφικα μου λαθη, η ξεκιναω να παιρνω τηλεφωνα μεχρι να φτασεις στα Ιμια να κοβεις κλησεις στους γλαρους.
έχεις δίκιο αλλά με την πιο πάνω φράση σου ΔΕΝ συμφωνώ .-
Γιατι? Επειδη αγριεψε στον μπατσο που κατεγραφε το τροχαιο ο οποιος ηθελε να την χαρισει σε αυτον που το προκαλεσε, επειδη ηταν και εκεινος μπατσος?
-
Απο τη στιγμή που ένα αμάξι δεν εμπλακεί στο ατύχημα είναι πολύ δύσκολο να αποδηχθεί ότι έφταιγε, υπάρχουν και ψευδομάρτυρες, οπότε χέσε μέσα!
Ζώα ζώα ζώα [#4]