-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Α...οχι....
Ηταν πριν ξεκινησω να δουλευω στην εταιρεια που ειμαι τωρα.Άνοιξε πάλι η εταιρία δολοφόνωνω και δεν το έμαθα;
Πάω να κάνω αίτηση εργασίας...
Προσφέρουν καλή ασφάλιση;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι? Επειδη αγριεψε στον μπατσο που κατεγραφε το τροχαιο ο οποιος ηθελε να την χαρισει σε αυτον που το προκαλεσε, επειδη ηταν και εκεινος μπατσος?Μου θυμισες μια φορα που με γρατζουνισε μηχανακι καθώς σταμάτησα ψιλοαπότομα στην Φιλολάου. Στον μηχανάκια ειπα οτι εφταιγε ο οδηγός μπροστά μου, που σταμάτησε στη μέση του δρόμου ξαφνικά, χωρίς κανένα σινιάλο και χωρίς προφανή λόγο.
Οι απαντήσεις τους;
Οδηγός του μπροστινού αυτοκινήτου: Φίλε, αστυνομικός είμαι, και φταίει οπωσδήποτε ο μηχανάκιας. Αυτός σε χτύπησε από πίσω.
Μηχανάκιας: Φίλε, επειδή είμαι αστυνομικός και αυτό είναι το υπηρεσιακό μηχανάκι, να σού κάνω δήλωση ότι σε χτύπησα με το ιδιωτικό μου μηχανάκι για να μην μπλέξω;
Avel:
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Η γραφεις αυτα που σου ειπα, μαζι με τα ορθογραφικα μου λαθη, η ξεκιναω να παιρνω τηλεφωνα μεχρι να φτασεις στα Ιμια να κοβεις κλησεις στους γλαρους.
Αν ήσουν με κανα Φιατάκι μπορεί και να σε γράφαν στα παλιά τους τα παπούτσια και να σημείωναν ό,τι τους βόλευε στη δήλωση, με τη Mercedes όμως ίσως τους φόβησες λίγο ως προς τη δυνατότητά σου να το κυνηγήσεις αν σου έκαναν καμιά λαλακία. Όπως και να το κάνουμε βάση πιθανοτήτων οι γνωριμίες ακολουθούν συνήθως και την οικονομική κατάσταση...
Δεν ειπα ποτε το αντιθετο.
Ασε που απολαμβανα που και που το Prestige που προσφερε το αστερακι στο καπο.
Τωρα με το Αστρα ομως ....κανω χειροτερα πραγματα, οταν ξερω οτι εχω δικιο. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η γραφεις αυτα που σου ειπα, μαζι με τα ορθογραφικα μου λαθη, η ξεκιναω να παιρνω τηλεφωνα μεχρι να φτασεις στα Ιμια να κοβεις κλησεις στους γλαρους.
έχεις δίκιο αλλά με την πιο πάνω φράση σου ΔΕΝ συμφωνώ .-
Εσύ δεν είσαι ΤΟΣΟ άντρας, γι' αυτό.
μια και βαριεσαι να διαβαζεις οσα ειναι στην προηγουμενη σελιδα, στα γραφω κ εδω για να διευκολυνθεις.
Εμενα μου πεταχτυκε απο ΣΤΟΠ στην Αγ.Ιωαννου ενα κοτετσι με κρατικες πινακιδες, κοκαλοσα και με τις 8 πιστονες αγκυρες της Μερκας δεν τον κοπανησα....
Ελα που εσκασε πανω μου ενα παλικαρακι που με ειδε στα καλα καθουμενα σταματημενο.....Αφου ηρθε ο φραπεδοφορος μπατσος... μετα απο 3 ωρες.... και χαιρετησε τον συναδελφο του, με το κοτετσι....
αρχισαν τις μπαρουφες με τις επαφες....Το θεμα ελειξε πολυ απλα.
Ο συναδελφος βγηκε κατα το ημιση απο τη διασταυρωση που ειχε ΣΤΟΠ.
Εκλεισε ολη την λωριδα καθοδου της Αγ.Ιωαννου.
Με αποτελεσμα να φρεναρο και να ακινιτοποιησω το αυτοκινητο μου για να τον αποφυγω.
Λογο της ολισθιροτητας του οδοστροματος το τριτο οχημα επεσε πανω μου.Η γραφεις αυτα που σου ειπα, μαζι με τα ορθογραφικα μου λαθη, η ξεκιναω να παιρνω τηλεφωνα μεχρι να φτασεις στα Ιμια, να κοβεις κλησεις στους γλαρους.
Προτιμησε την κουρτινα 1.....
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Α...οχι....
Ηταν πριν ξεκινησω να δουλευω στην εταιρεια που ειμαι τωρα.Άνοιξε πάλι η εταιρία δολοφόνωνω και δεν το έμαθα;
Πάω να κάνω αίτηση εργασίας...
Προσφέρουν καλή ασφάλιση;
Αντε ρε...σαχλε!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Απο τη στιγμή που ένα αμάξι δεν εμπλακεί στο ατύχημα είναι πολύ δύσκολο να αποδηχθεί ότι έφταιγε, υπάρχουν και ψευδομάρτυρες, οπότε χέσε μέσα!Οταν το αμαξι βγαινει απο ΣΤΟΠ οπως να 'ναι, μπροστα σου.
Δεν χρειαζεται να αποδειξεις τιποτα.
Πριν αρχησω τις απειλες, μιλησα με τον ασφαλιστη μου και του δωσα πινακιδες περιπολικου και κοτετσίου.
Ειχε γινει ωραιο σκινηκοΝαι κυριε Μιχαλη μου (ο ασφαλιστης μου), τι κανετε;;;
Ο Αλεξανδρος ειμαι...
Εχω δυο δικους σας εδω.
Ο ενας πεταχτυκε απο ΣΤΟΠ μπροστα μου κ τον απεφυγα...
Οχι... Δεν χτυπησα κανεναν, επεσε πανω μου ενας τριτος...
Και εχει ερθει ο κ.Ταδε και λεει κατι για επαφες και αλλες τετοιες μπαρουφες....
Μαλιστα...
Μαλιστα....
ΚΥΗ-ΧΧΧΧ.... Ναι 'περτικαλι' ειναι η πινακιδα...
ΕΑ-ΧΧΧΧΧ και οδιγος ο κ.Ταδε....
ΟΚ.... -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σε μια υποθετική περίπτωση που κάποιος μου πεταχτεί (και όχι 'τρομάξει' και βλακίες) κι εγώ προκειμένου να τον αποφύγω πέσω σε κάποιον τρίτο, τότε για τις ζημιές που θα προκαλέσω και στον βαθμό που είναι αντίστοιχες αυτών που θα πάθαινα, ευθύνεται εξ ολοκλήρου αυτός που μου πετάχτηκε και όχι εγώ.
αφού φταίει αυτός που πετάχτηκε, γιατί να την πληρώσει τη νύφη άλλος; Αν είναι δυνατόν! θα ρίσκαρες άλλους ενώ ο υπαίτιος είναι μπροστά;
κάτι μου λέει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο κοκ θα σου αναλογίζει ευθύνες! και ξέρεις ποιό θα είναι το αποκορύφωμα;; ο αρχικός υπαίτιος θα κουνήσει το κεφάλι, θα σκεφτεί/πει 'ε αφού είναι μαλάκας χαχαχα' και θα φύγει πασάς!
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Σε μια υποθετική περίπτωση που κάποιος μου πεταχτεί (και όχι 'τρομάξει' και βλακίες) κι εγώ προκειμένου να τον αποφύγω πέσω σε κάποιον τρίτο, τότε για τις ζημιές που θα προκαλέσω και στον βαθμό που είναι αντίστοιχες αυτών που θα πάθαινα, ευθύνεται εξ ολοκλήρου αυτός που μου πετάχτηκε και όχι εγώ.
αφού φταίει αυτός που πετάχτηκε, γιατί να την πληρώσει τη νύφη άλλος; Αν είναι δυνατόν! θα ρίσκαρες άλλους ενώ ο υπαίτιος είναι μπροστά;
κάτι μου λέει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο κοκ θα σου αναλογίζει ευθύνες! και ξέρεις ποιό θα είναι το αποκορύφωμα;; ο αρχικός υπαίτιος θα κουνήσει το κεφάλι, θα σκεφτεί/πει 'ε αφού είναι μαλάκας χαχαχα' και θα φύγει πασάς!
Κοίτα για πολλούς ανθρώπους υπάρχει και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Σου παρουσιάζεται ένας κίνδυνος, αντανακλαστικά προπαθείς να τον αποφύγεις.
Αφ' ετέρου υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις. Μπορεί να σου πεταχτεί ένας πεζός/ένα μηχανάκι οπότε προκειμένου να σκοτώσεις κάποιον προτιμάς να κάνεις υλικές ζημιές σε αυτοκίνητο.Το νομικό σύστημα της Ελλάδας, στο βαθμό που οι ζημιές που προκαλείς είναι ίσες ή μικρότερες από αυτές που απέφυγες ΔΕΝ σου καταλογίζει καμία ευθύνη. Αν προκειμένου να αποφύγεις ένα κίνδυνο δημιουργήσεις ίσο ή μικρότερο, δεν φταις.- Αν το σκεφτείς κάπως είναι πολύ λογικό.
Γενικώς αυτό -αν θυμάμαι καλά- είναι το πρόβλημα 'της σανίδας του Καρνεάδη'.
Βυθίζεται ένα -ξύλινο τότε- πλοίο και υπάρχουν δύο επιζώντες και μια επιπλέουσα σανίδα που μπορεί να αντέξει μόνο έναν.Αρχικά αρπάζεται ο Α και επιπλέει, ενώ ο Β θα πνιγεί. Ο Α προφανώς δεν τον αφήνει να πιαστεί γιατί θα πνιγούν και οι δύο.
Ο Β πνίγει τον Α για να πάρει τη σανίδα και να σωθεί... (ή αντίστροφα ο Α αφήνει τον Β να πνιγεί για να σωθεί ο ίδιος)
...Στο τελευταίο που λες έχεις 100% δίκιο. Σηκώνεται και φεύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το νομικό σύστημα της Ελλάδας, στο βαθμό που οι ζημιές που προκαλείς είναι ίσες ή μικρότερες από αυτές που απέφυγες ΔΕΝ σου καταλογίζει καμία ευθύνη. Αν προκειμένου να αποφύγεις ένα κίνδυνο δημιουργήσεις ίσο ή μικρότερο, δεν φταις.
Συγκεκριμένα, το άρθρο 285 του Αστικού Κώδικα ορίζει ότι η ζημία (ή καταστροφή) ξένου πράγματος, εφόσον καθίσταται αναγκαία για αποτροπή επικειμένου κινδύνου που επαπειλεί δυσαναλόγως μεγαλύτερη ζημία σ' αυτόν που έκανε την καταστροφή, δεν αποτελεί παράνομη πράξη. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εφαρμοσθεί αυτό το άρθρο είναι αυτός που έκανε τη ζημία-καταστροφή να μην προκάλεσε τον κίνδυνο από δική του υπαιτιότητα. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν απαλλάσσεται από την υποχρέωση για αποζημίωση.
-
ZΩΑ ΟΛΟΙ στο Δημο Π. Ψυχικου που ενω ΠΑΝΤΑ κανουν εργα συμφωνα με το δικο τους συμφερον (λες και η μονη πολη ειναι ο Δημος τους) κατα τη διαρκεια των εργων δεν λαμβανεται καμια κυκλοφοριακη μεριμνα. Επειδη ομως, ειτε τους αρεσει ειτε οχι, ΔΕΝ ειναι μονοι τους να εχουν υπ'οψιν πως ειναι οι υπευθυνοι για ΟΛΟ το μπαχαλο μετα τη Κατεχακη (προς περιφεριακο Γαλατσιου). Προσφατα μαλιστα τον κεντρικο τους δρομο μετα τα Αρχεια του Κρατους προς την ανοδο (που δεχεται ολο τον φορτο κυκλοφοριας τις ωρες αιχμης) τον εκσυγχρονησαν μετατρεποντας τον απο δρομο 2 λωριδων σε δρομο 1 λωριδας. .Η αλλη λωριδα εγινε πεζουλια με λουλουδακια και ανοιγματα για να βαζουν οι κατοικοι τα τριτα και τεταρτα αυτοκινητα τους (για τα πρωτα & δευτερα εχουν γκαραζ!).
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
δυσαναλόγως μεγαλύτερη ζημίαεεεεδώ είμαστε.
το 'δυσαναλόγως μεγαλύτερη' πάει να πει 'αντί να κάνω μπίλιες αυτόν που βγήκε από την κάθετο με στοπ, πέφτω σε σταθμευμενο κ του σπάω τον προφυλακτήρα'.
και όχι 'αντί να πέσω σε αυτόν που βγήκε από το στοπ, πέφτω σε σταθμευμένο', προκαλώντας ουσιαστικά ίδιας κλίμακας ζημιά.
να συννενοούμαστε.
τώρα, από τη μία μου λέτε ένστικτο αυτοσυντήρησης (πίπες, γιατί ξέρεις ότι σε κάθε στοπ παίζει να σου βγει ο άλλος και προετοιμάζεσαι κατάλληλα.) από την άλλη μου λέτε για νόμο που σε βγάζει καθαρό όταν η ζημιά που προκάλεσες είναι 'δυσανάλογα μικρότερη' το οποίο προϋποθέτει κάποιο άλφα συλλογισμό πριν την αλλαγή πορείας.
εγώ, αν δεν είναι ηλίου λαμπρότερο ότι με την αλλαγή πορείας θα προκαλέσω πραγματικά ασήμαντη ζημιά (γρατζούνισμα φτερού πχ ή κάτι εξίσου φαναρτζίδικα απλό) δεν θα πάω να αποφύγω μαλακία που προκάλεσε άλλος γιατί με την αλλαγή πορείας ένα κάρο κουλά μπορούν να συμβούν και σκέψου ότι : πήγαν να με βγάλουν συνυπαίτιο όταν με κοπάνησε άλλος από πίσω, φαντάσου τι γαμήσι θα σου ρίξουν έτσι και το τοπίο είναι πραγματικά θολό σχετικά με το τι προκάλεσε ποιός...
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
ZΩΑ ΟΛΟΙ στο Δημο Π. Ψυχικου που ενω ΠΑΝΤΑ κανουν εργα συμφωνα με το δικο τους συμφερον (λες και η μονη πολη ειναι ο Δημος τους) κατα τη διαρκεια των εργων δεν λαμβανεται καμια κυκλοφοριακη μεριμνα. Επειδη ομως, ειτε τους αρεσει ειτε οχι, ΔΕΝ ειναι μονοι τους να εχουν υπ'οψιν πως ειναι οι υπευθυνοι για ΟΛΟ το μπαχαλο μετα τη Κατεχακη (προς περιφεριακο Γαλατσιου). Προσφατα μαλιστα τον κεντρικο τους δρομο μετα τα Αρχεια του Κρατους προς την ανοδο (που δεχεται ολο τον φορτο κυκλοφοριας τις ωρες αιχμης) τον εκσυγχρονησαν μετατρεποντας τον απο δρομο 2 λωριδων σε δρομο 1 λωριδας. .Η αλλη λωριδα εγινε πεζουλια με λουλουδακια και ανοιγματα για να βαζουν οι κατοικοι τα τριτα και τεταρτα αυτοκινητα τους (για τα πρωτα & δευτερα εχουν γκαραζ!).Αποτρεπουν τους εξυπνακιδες να κανουν σφινες απο τη μια λοριδα στην αλλη.....
Σοβαρα τωρα.....
Δεν ειναι ο μονος δημος που κανει του κεφαλιου του επιδει το ζιτησε καποιος 'μεγαλο-δημοτης'....
Αρκετοι δημοι προχωρουν σε μονοδρομησεις...μονοδρομων.....
βαζοντας απαγορευτικα γυρο-γυρο επιδει σε ωρες αιχμης περνανε αυτοκινητα.... και ενοχλουν τους 'μεγαλο-δημοτες'
Βλεπεις τετραγωνα ολοκληρα με απαγορευτικα γυρο-γυρο....Εχει γινει μοδα πλεον....
Στα ορια Ν.Σμυρνης και Δαφνης στο δρομο που οδιγει απο το σταθμο Μετρο Δαφνης, ειχαν βαλει απογορευτικα -τα οποια πλεον ξυλωθηκαν, μετα απο πολλες μυνησεις- και δεν μπορουσες να στριψεις πουθενα για να μπεις στη Ν.Σμυρνη.
Επρεπε να φτασεις Φαληρο για να πας στην Πλατεια Ν.Σμυρνης απο το Μετρο.....Η οδ. Αιγαιου -μια λωριδα ανα κατευθυνση- απεκτησε μια λεοφωριολωριδα, στο ρευμα προς Ν.Σμυρνη και οποιος εμπαινε... πληρωνε...
Το μετρο καταργηθικε.Περαστικα μας.
-
-
-
επίτηδες....για να μπει γρήγορα στο πεζοδρόμιο...
-
..
-
Βασικά δεν κατάλαβα τι έγινε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βασικά δεν κατάλαβα τι έγινε.Με πρόλαβες.
-
1..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βασικά δεν κατάλαβα τι έγινε.λέω κι εγώ...από την νύστα δεν κατάλαβα ...
Ζώα ζώα ζώα [#4]