-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και μια που μιλαμε για ζωα. Ο ....'τιμημενος' τραμπουκος που με εκλεισε για να με κατεβασει κατω για ξυλο, οταν ειδε οτι δεν τον παιρνει να κραταει ροπαλο οταν εγω κραταω πυροσβεστηρα που τον κανω κωλο απο τα 5 μετρα μακρυα (και μετα γινεται και ωραιο οπλο..), ξαναμπηκε μεσα στο καρο του και εφυγε.
Ολα καλά αυτή τη φορά, αλλά δεν σκέφτεσαι ότι κάποιο μεγαλύτερο ζώο κάποια στιγμή μπορεί να κατεβεί με μαχαίρι ή πιστόλι αντί για ρόπαλο; Τότε ο πυροσβεστήρας δεν θα κάνει τίποτε... Δεν βοήθησε ούτε το κάθισμά σου.
Είναι τόσοι οι μουρλοί σ' αυτή την πόλη, που πραγματικά πρέπει να φυλάμε τον κ~λο μας, παρά να μπλέκουμε σε τσαμπουκάδες... -
Ο χρήστης apasp έγραψε:
Το παρκάρισμά και μάλιστα σε περιοχες όπου υπάρχει πρόβλημα είναι μεγάλο ζόρι. Όμως υπάρχουν και μεγάλα κα@ικ@@ τα οποία δεν σέβονται κανέναν.
Παράδειγμα λοιπόν.
Δυστηχώς ο μικρός μου αδερφός πριν λίγα χρόνια είχε τροχαίο το οποίο τον αφησε ανάπηρο . Με χίλια ζόρια πήρε αμάξι και αφού πληρώσαμε για κώνους - προειδοποιητικά - ράμπες πεζοδρομίου , πήραμε μια άδεια για να παρκάρει μπροστά στο σπίτι. Τα περισσότερα βράδια όμως αναγκαζόμαστε να καλούμε τον γερανό της τροχαίας για να πάρει το κάρο των ζώων , τα οποία δεν παρατηρούν τις πινακίδες (2) με την σχετική ενημέρωση για το αναπηρικό, τραβάνε και τον κώνο που έχουμε δέσει με αλυσίδα για να μην τον κλέβουνε και παρκάρουν , βάζουν την κουκούλα τους και φεύγουν.
Τα παιδιά από την Τροχαία λοιπον έρονται και κόβουν κλήση στον παραπάνω τυφλό, και αν δεν μπορεί να έρθει ο γερανός, ψάχνουν 2 'ωρες γύρω-γύρω να βρούν μία θέση να παρκάρουμε.
Για πείτε μου λοιπόν , ποιό μπορεί να είναι το κόμπλεξ του καθένα που κάνει κάτι τέτοιο???Ενα αυτοκωλλυτο που να λεει κατι και να βγαινει δυσκολα.......
Η..... Αναστροφη, παρκαρεις παραλληλα και τον κλεινεις!!! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και μια που μιλαμε για ζωα. Ο ....'τιμημενος' τραμπουκος που με εκλεισε για να με κατεβασει κατω για ξυλο, οταν ειδε οτι δεν τον παιρνει να κραταει ροπαλο οταν εγω κραταω πυροσβεστηρα που τον κανω κωλο απο τα 5 μετρα μακρυα (και μετα γινεται και ωραιο οπλο..), ξαναμπηκε μεσα στο καρο του και εφυγε.
Ολα καλά αυτή τη φορά, αλλά δεν σκέφτεσαι ότι κάποιο μεγαλύτερο ζώο κάποια στιγμή μπορεί να κατεβεί με μαχαίρι ή πιστόλι αντί για ρόπαλο; Τότε ο πυροσβεστήρας δεν θα κάνει τίποτε... Δεν βοήθησε ούτε το κάθισμά σου.
Είναι τόσοι οι μουρλοί σ' αυτή την πόλη, που πραγματικά πρέπει να φυλάμε τον κ~λο μας, παρά να μπλέκουμε σε τσαμπουκάδες...Με την λογικη οτι ο αλλος που εκανε μαλακια μπορει να χει κατι πανω του οποτε ας μη του μιλαμε, δινουμε θαρος στα ζωα και πολλαπλασιαζωνται!
-
Και εγω σκεφτομαι να κανω αιτηση στο δημο για να κρατησουμε μια θεση αναπηρου για τη μητερα μου (μαλλον το δικαιουται) αλλα σκεφτομαι οτι θα τσακωνομαι ολη την ωρα
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Και εγω σκεφτομαι να κανω αιτηση στο δημο για να κρατησουμε μια θεση αναπηρου για τη μητερα μου (μαλλον το δικαιουται) αλλα σκεφτομαι οτι θα τσακωνομαι ολη την ωραΝα κανεις αιτιση για δυο θεσεις.....
(Η μια για σενα..... Κουλαδι! )
οποτε και να κλεισουν την μια, θα μπορει να παρκαρει η μητερα σου, στην δικια σου.... -
εγω εχω γκαραζ ....δεν εχω προβλημα....
-
Ξεπαρκάρισμα από το σπίτι μου (μεσημεριάτικα):
Κάποιος έκλεισε μικρό κομμάτι του γκαράζ και βγήκα με μανούβρες.
Στρίψιμο στο πρώτο στενό, κάποιος είχε παρκάρει στη γωνία, ξυστά πέρασα.
Στρίψιμο στο ΔΕΥΤΕΡΟ στενό, κάποιος είχε παρκάρει ΑΚΟΜΑ πιο γωνία, πέρασα με μανούβρες...
Στο ίδιο στενό που ήμουν (έχοντας προτεραιότητα) μου πέρασε ο άλλος με στοπ.ΣΥΝΟΨΗ:
Μέσα σε 20+20+20 μέτρα (το πολύ 70!) 3 μαλάκες είχαν παρκάρει σαν ΖΩΑ ενοχλώντας και άλλος ένας μαλάκας μου πέρασε με ΣΤΟΠ.Ώρες ώρες ονειρεύομαι να είχα niva
-
εγω εχω γκαραζ ....δεν εχω προβλημα........καλα
....αφηνεις την μανα σου.... που εχει καποια αναπηρια
....να ψαχνει για παρκιγκ
....κ εσυ παρκαρεις στο γκαραζ;;;;;;;;;;;;; -
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Ώρες ώρες ονειρεύομαι να είχα nivaΜπα, από τη ρώσικη τεχνολογία, για μέσα στην πόλη θα προτιμούσα αυτό! Μπορεί να μη βρεις θέση στα στενά, αλλά μπορείς να την δημιουργήσεις! Και όσο για τα παρκαρισμένα στις γωνίες και αυτούς που περνάνε stop, ας πρόσεχαν!
Σοβαρά τώρα, είναι μερικές μέρες που η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει πολύ περισσότερο από τις υπόλοιπες... Υπομονή και ψυχραιμία!
-
Και εγω σκεφτομαι να κανω αιτηση στο δημο για να κρατησουμε μια θεση αναπηρου για τη μητερα μου (μαλλον το δικαιουται) αλλα σκεφτομαι οτι θα τσακωνομαι ολη την ωραΗ θέση αναπήρου βγαίνει για συγκεκριμένο αυτοκίνητο το οποίο (υποθέτω ότι) πρέπει να είναι αναπηρικό. Αν έχετε/σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα για χρήση από τη μητέρα σου, κάνε την αίτηση. Αν, όμως, σκοπεύετε να παρκάρετε στη θέση άλλο αυτοκίνητο από το προβλεπόμενο ή να οδηγείς εσύ το αναπηρικό, μην το κάνεις γιατί θα 'ακροβατείς' μεταξύ νομιμότητας-παρανομίας και δε θα μπορείς να την 'πεις' εκ του ασφαλούς σε όποιον την καταλαμβάνει.
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Ώρες ώρες ονειρεύομαι να είχα niva
Μπα, από τη ρώσικη τεχνολογία, για μέσα στην πόλη θα προτιμούσα αυτό! Μπορεί να μη βρεις θέση στα στενά, αλλά μπορείς να την δημιουργήσεις! Και όσο για τα παρκαρισμένα στις γωνίες και αυτούς που περνάνε stop, ας πρόσεχαν!
Σοβαρά τώρα, είναι μερικές μέρες που η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει πολύ περισσότερο από τις υπόλοιπες... Υπομονή και ψυχραιμία!
Το συγκεκριμένο όχημα όμως μπορώ να το οδηγήσω αν έχω δίπλωμα Β τάξης; Ή πρέπει να δώσω άλλες εξετάσεις;
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Ώρες ώρες ονειρεύομαι να είχα niva
Μπα, από τη ρώσικη τεχνολογία, για μέσα στην πόλη θα προτιμούσα αυτό! Μπορεί να μη βρεις θέση στα στενά, αλλά μπορείς να την δημιουργήσεις! Και όσο για τα παρκαρισμένα στις γωνίες και αυτούς που περνάνε stop, ας πρόσεχαν!
Armoured Personnel Carrier BTR-80Τετοιο θες.....
Με το αλλο, απ οπου περασεις θα ξηλωνεις την ασφαλτο! -
Δεν θα χωράει στο γκαράζ, του έχουμε βάλει σκέπαστρο... Κάτι σε πιο χαμηλό δεν υπάρχει;
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Δεν θα χωράει στο γκαράζ, του έχουμε βάλει σκέπαστρο... Κάτι σε πιο χαμηλό δεν υπάρχει;Να το παρκαρεις εξω......
Δεν εχει αναγκη απο γκαραζ.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
....καλα
....κ εσυ παρκαρεις στο γκαραζ;;;;;;;;;;;;;βασικα δεν εχει κινητικη αναπηρια....και κατα δευτερον το γκαραζ ειναι 2 τετραγωνα μακρια
στο 99% των περιπτωσεων η μητερα μου παρκαρει πιο κοντα -
....καλα
....κ εσυ παρκαρεις στο γκαραζ;;;;;;;;;;;;;βασικα δεν εχει κινητικη αναπηρια....και κατα δευτερον το γκαραζ ειναι 2 τετραγωνα μακρια
στο 99% των περιπτωσεων η μητερα μου παρκαρει πιο κοντα -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και μια που μιλαμε για ζωα. Ο ....'τιμημενος' τραμπουκος που με εκλεισε για να με κατεβασει κατω για ξυλο, οταν ειδε οτι δεν τον παιρνει να κραταει ροπαλο οταν εγω κραταω πυροσβεστηρα που τον κανω κωλο απο τα 5 μετρα μακρυα (και μετα γινεται και ωραιο οπλο..), ξαναμπηκε μεσα στο καρο του και εφυγε. Αυτο που δεν ειδα (γιατι αμα το ειχα δει τωρα θα εγραφα απο jail adsl) ηταν οτι μου πεταξε αναμμενο τσιγαρο μεσα στο αυτοκινητο με αποτελεσμα να μου κανει μια ωραια τρυπα στο καθισμα.
Πες μας και τι έγινε κι αποφάσισε να σε κλείσει και να σε κατεβάσει κάτω για ξύλο.....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Και μια που μιλαμε για ζωα. Ο ....'τιμημενος' τραμπουκος που με εκλεισε για να με κατεβασει κατω για ξυλο, οταν ειδε οτι δεν τον παιρνει να κραταει ροπαλο οταν εγω κραταω πυροσβεστηρα που τον κανω κωλο απο τα 5 μετρα μακρυα (και μετα γινεται και ωραιο οπλο..), ξαναμπηκε μεσα στο καρο του και εφυγε. Αυτο που δεν ειδα (γιατι αμα το ειχα δει τωρα θα εγραφα απο jail adsl) ηταν οτι μου πεταξε αναμμενο τσιγαρο μεσα στο αυτοκινητο με αποτελεσμα να μου κανει μια ωραια τρυπα στο καθισμα.
Πες μας και τι έγινε κι αποφάσισε να σε κλείσει και να σε κατεβάσει κάτω για ξύλο.....
Θα κανε καμια μαλ...κια τα ακουσε και ειπε να το παιξει μαγκας.....
και μετα το βαλε στα ποδια.....
ΚΟΤΑ δηλ. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Είναι τόσοι οι μουρλοί σ' αυτή την πόλη, που πραγματικά πρέπει να φυλάμε τον κ~λο μας, παρά να μπλέκουμε σε τσαμπουκάδες...Τα εχουμε ξανασυζητησει αυτα, την αποψη μου την ξερετε, μην τα λεμε παλι. Μεχρι και σε μαχαιρι ο πυροσβεστηρας νικαει γιατι εχει ακτινα βολης ~5 μετρα. Απο οπλο και πανω εχουμε προβλημα, αλλα αμα πεσω σε αυτον που σε κεντρικο δρομο με κινηση απογευματιατικα βγαλει οπλο να μου ριξει, ε τι να κανουμε shit happens.
Ετσι κι αλλιως τωρα εχω και ειδικα spray πανω μου. Πιο αποτελεσματικα και πιο φτηνα απο τον πυροσβεστηρα.
nidosan
Ειχε κατασκηνωσει αριστερα σε οδο ταχειας κυκλοφοριας, οποτε μετα απο φωτα κορνες κλπ τον περασα απο δεξια και ξαναμπηκα μπροστα του (οχι σφηνα = ισα που χωραω, απλα μπαμ μπαμ γρηγορες αλλαγες λωριδας παντα με φλας και με πολυ χωρο). ΑΜΕΣΩΣ μολις τον περασα αρχισε τα φωτα κλπ και μετα που με εφτασε αρχισε τα θα σε γαμησω κλπ. Οταν εφαγε το πρωτο κωλοδαχτυλο αρχισε να βγαζει αφρους απο το στομα, και παει λεγοντας.
Wagner εσυ αυτο που ειπαμε...Τηλεφωνα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ετσι κι αλλιως τωρα εχω και ειδικα spray πανω μου. Πιο αποτελεσματικα και πιο φτηνα απο τον πυροσβεστηρα.
Δλδ.?
Ζώα ζώα ζώα [#4]