-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΟΦΤΗ.Δυστυχώς όμως δε διώκεται ποινικά. Ακόμη.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΟΦΤΗ.
Δυστυχώς όμως δε διώκεται ποινικά. Ακόμη.
Ακόμα χειρότερο είναι ότι κάποιοι τον αφαιρούν για να βελτιωθούν οι επιδόσεις τους (στην )
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΟΦΤΗ.
Δυστυχώς όμως δε διώκεται ποινικά. Ακόμη.
Γι αυτο εισαι εξω;;;;;
Νο οφενς..... Ραϊτ;;;
-
-
Ζώο ο αρχιμ@λ@κ@ς που μπήκε αναποδα χτες το βράδυ στο δρόμο που περνάει μπροστά από το Διογένη.Ήρθαμε μούρη με μούρη και ήταν τυχερός που δεν έχω κανένα χρέπι γιατί αλλιώς θα τον είχα στείλει στο γήπεδο του Πανιωνίου.Και το εξωφρενικό...δεν έκανε στην άκρη να περάσω και το έπαιζε μάγκας...τι να πω,έχω βαρεθεί πια.Κάθε Παρασκευή και Σάββατο που βγάινουν τα ζώα για να πάνε στα σκυλάδικα,γίνεται της πόρνης στη γειτονιά μου...παρκάρουν όπου βρουν,μπαίνουν ανάποδα σε μονόδρομους,για να μην πω και για το πως οδηγούν όταν φεύγουν
-
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Ζώο ο αρχιμ@λ@κ@ς που μπήκε αναποδα χτες το βράδυ στο δρόμο που περνάει μπροστά από το Διογένη.Ήρθαμε μούρη με μούρη και ήταν τυχερός που δεν έχω κανένα χρέπι γιατί αλλιώς θα τον είχα στείλει στο γήπεδο του Πανιωνίου.Και το εξωφρενικό...δεν έκανε στην άκρη να περάσω και το έπαιζε μάγκας...τι να πω,έχω βαρεθεί πια.Κάθε Παρασκευή και Σάββατο που βγάινουν τα ζώα για να πάνε στα σκυλάδικα,γίνεται της πόρνης στη γειτονιά μου...παρκάρουν όπου βρουν,μπαίνουν ανάποδα σε μονόδρομους,για να μην πω και για το πως οδηγούν όταν φεύγουνΟυ......
Τι ειπες τωρα;;;;.....
Εξω απο τον Διογενη, την μια λωριδα την πιανουν τα παρκαρισμενα με τους πελατες, την δευτερη τα ταξι που περιμενουν να φυγουν οι πελατες.... Και οσοι ερχονται απο την Λ.Αμφιθεας και πανε να μπουν Λ.Συγγρου.... Απλα μπαινουν κατευθειαν στην 2 η την 3 λωριδα κυκλοφοριας..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ζωον ο καραγκιοζης που ενω διπλοπαρκαρα το αμαξι μου μπροστα απο το μαγαζι μου με αλαρμ και ανοιγμενο πορτμπαγκαζ για να βαλω κατι μεσα για πελατη ενω με βλεπει οτι κλεινω το πορτμπαγκαζ για να φυγω παει να περασει
με το ζορι με το φορτηγο του και μου σπαει τον καθρεπτη.το χειροτερο απο ολα κατεβαινει και του λεω να κανουμε δηλωση και η απαντηση του ειναι:εσυ φταις εγω φευγω δεν εχω ωρα να ασχολουμαι με τον καθε μαλακα.Φυσικα τον τακτοποιησα καταληλωςΤι θα πει 'εσυ φταις'
Εσυ εισαι ακινητος και εκτος αυτοκινητου!
Αυτος ξηλωσε τον καθρεπτι!
Αυτος φταιει!Πινακιδες και καλεις αστυνομια και ασφαλιστικη!
Στην χειροτερη να σε γραψουν για παρανομο παρκαρισμα!
Ο αλλος προκαλεσε υλικες ζημιες σε σταθμευμενο οχημα και εγκατελλειψε το τοπο ατυχιματος!!
Το ιδιο ειναι;
Μυνηση και γ...μα του την μανα!ακριβως παω την επομενη στο αφεντικο του(ηταν οδηγος επιπλαδικου) του λεω το και το και μου λεει εγω δεν κανω δηλωση εσυ φταις ησουν παρανομος.Δηλαδη του λεω εαν παρατησω το αμαξι μου καθετα στην κηφισιας εσυ εχεις δικαιωμα να μου το διαλυσεις επειδη ειμαι παρανομος?Με τα πολλα παιρνει τηλ τον ασφαλιστη του ο οποιος φυσικα του ειπε να κανει δηλωση.εντωμεταξυ ερχεται και ο οδηγος και μου μιλαγε με ενα στυλακι πολυ τουπε.Ε εκει τα πηρα και εγω και του λεω μη σκας ετσι κι αλλιως σου εκανα μηνυση εχτες για εγκαταλειψη(δεν του ειχα κανει ετσι το ειπα) και φυσικα αλαξε αμεσως στυλακι ενταξει βρε φιλαρακι συγνωμη ολα καλα αφου θα κανουμε δηλωση δεν τρεχει τιποτα και αλλες τετοιες @α@αριες
-
Χθεσινό:
Στην παράκαμψη της Καβάλας, στις γνωστές στροφές , ένα Mondeo προσπαθεί απεγνωσμένα να περάσει ένα Zafira! Στις υποψίες ευθείας φαίνεται να πηγαίνει με 2 χλμ παραπάνω, στις στροφές χάνει την διαφορά! Πόσο άμπαλος πρέπει να είσαι για να μην καταφέρεις να περάσεις ένα Opel σε στροφές;
Εν τω μεταξύ τύπος συνέχιζε απτόητος την προσπάθειά του για περίπου 2 χιλιόμετρα. Τουλάχιστον τόσο ήμουν από πίσω του, λίγο από περιέργεια, αλλά κυρίως γιατί είχε κλείσει τον δρόμο καθώς πήγαιναν παράλληλα. Χρειάστηκε να κάνω το Punto χριστουγεννιάτικο δέντρο για να κοιτάξει του καθρέφτες του και να κάνει δεξιά (πίσω απ' το Zafira ).
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Χθεσινό:Στην παράκαμψη της Καβάλας, στις γνωστές στροφές , ένα Mondeo προσπαθεί απεγνωσμένα να περάσει ένα Zafira! Στις υποψίες ευθείας φαίνεται να πηγαίνει με 2 χλμ παραπάνω, στις στροφές χάνει την διαφορά! Πόσο άμπαλος πρέπει να είσαι για να μην καταφέρεις να περάσεις ένα Opel σε στροφές;
Εν τω μεταξύ τύπος συνέχιζε απτόητος την προσπάθειά του για περίπου 2 χιλιόμετρα. Τουλάχιστον τόσο ήμουν από πίσω του, λίγο από περιέργεια, αλλά κυρίως γιατί είχε κλείσει τον δρόμο καθώς πήγαιναν παράλληλα. Χρειάστηκε να κάνω το Punto χριστουγεννιάτικο δέντρο για να κοιτάξει του καθρέφτες του και να κάνει δεξιά (πίσω απ' το Zafira ).
Αν οδιγω εγω το Οπελ.....
Θελει πολυ προσπαθεια -
Χθεσινό:Στην παράκαμψη της Καβάλας, στις γνωστές στροφές , ένα Mondeo προσπαθεί απεγνωσμένα να περάσει ένα Zafira! Στις υποψίες ευθείας φαίνεται να πηγαίνει με 2 χλμ παραπάνω, στις στροφές χάνει την διαφορά! Πόσο άμπαλος πρέπει να είσαι για να μην καταφέρεις να περάσεις ένα Opel σε στροφές;
ότι τον πέρασες δεν τον καθιστά άμπαλο;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Χθεσινό:
Στην παράκαμψη της Καβάλας, στις γνωστές στροφές , ένα Mondeo προσπαθεί απεγνωσμένα να περάσει ένα Zafira! Στις υποψίες ευθείας φαίνεται να πηγαίνει με 2 χλμ παραπάνω, στις στροφές χάνει την διαφορά! Πόσο άμπαλος πρέπει να είσαι για να μην καταφέρεις να περάσεις ένα Opel σε στροφές;
ότι τον πέρασες δεν τον καθιστά άμπαλο;
Με mondeo αυτός και με το punto εγώ; Σαφώς!
Στο συγκεκριμένο κομματι του δρόμου δεν έχω δει κάποιον να με προσπερνάει...Όχι γιατί είμαι φοβερός οδηγός ή γιατί έχω τρομερό αυτοκίνητο, αλλά γιατί το 99% των υπολοιπων... Μόνο που φρενάρουν να δείτε...
Α, εγώ ταξιδεύω μόνος. Αλλιώς...
-
Στο συγκεκριμένο κομματι του δρόμου δεν έχω δει κάποιον να με προσπερνάει...γιατί είμαι φοβερός οδηγός γιατί έχω τρομερό αυτοκίνητο
Καλα ρε Χαρη ειπαμε!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
αυτο μου θυμιζει τον αλλον στο αμαν που εκανε το γυφτο και ηρθε ενας απο πισω και του και αρχιζε να τον βριζει και μολις βγηκε εξω ο αλλος που ηταν γομαρι μπαινει στο ντατσουνι ο γυφτος οριακα κλεινει το παραθυρο και λεει απο την ντουντουκα στην οροφη. φφφ 1-2-1-2! θα με κλασεις τα @@δια!
http://www.youtube.com/watch?v=emhdT3XXIq4
(Αυτο το ιντερνέτ εχει τα παντα ρε γμτ..) -
Πραγματικά τα πάντα...
...
και τους πάντες
-
-
Γειά σας,
ΖΩΟ από τα μεγαλύτερα, ο ...κυνηγός (!) , που παράτησε το αυτοκίνητο (ένα αγροτικό) στη μέση του δρόμου, (ούτε αλάρμ δεν μπήκε στον κόπο να ανάψει) και βγήκε τρέχοντας με την καραμπίνα !!! στο χέρι για να ...κυνηγήσει !!
Μου συνέβη προχθές στον , όλο στροφιλίκια, δρόμο από Μηλιές προς Τσαγκαράδα στο Πήλιο, μέρα μεσημέρι και τρελάθηκα, από τον ...ωχαδερφισμό ορισμένων.
Επειδή του κόρναρα, με κοίταξε και αγριεμένα, ίσως γιατί του τρόμαξα το θήραμα.
Βέβαια τάκουσα από την γυναίκα μου για το κορνάρισμα σε κυνηγό με καραμπίνα, αλλά δεν κρατήθηκα .Φιλικά
Μάξιμος
-
Μπροστα απ'το Caravel πατερ φαμιλιας με Atos και ολη την οικογενεια μεσα (διπλοπαρκαρισμενος) παει να βγει την ωρα που εγω, οδηγωντας αμεριμνος, ημουν ηδη σχεδον διπλα του!!!!!! Φυσικα ουτε λογος για φλας Κοβω αριστερα (λιγο ελειψε να πεσω στη νησιδα) και τον αφηνω να βγει.....Στο επομενο φαναρι σταματαω διπλα του και του λεω να ειναι πιο προσεχτικος και να κοιταει και κανα καθρεφτη! Απαντηση: 'Ρε μεγαλε αφου βγαινω απο δεξια, εχω προτεραιοτητα, εσυ να προσεχεις'!!!!!!!!!! Ετσι οπως αντιλαμβανεται τον Κ.Ο.Κ. λυπαμαι τα παιδια του!! Ο θεος να βαλει το χερι του!
-
Ζώο ο πεζός που πετάχτηκε μπροστά μου στα 5 μέτρα σε δρόμο* με 3 λωρίδες κυκλοφορίας ενώ εγώ ήμουν στην αριστερή. Περίμενε στο πεζοδρόμιο και όταν τον έφτανα κατέβηκε στο δρόμο. Κατάφερα και έκανα λίγο δεξιά και είδα τον καθρέφτη μου κυριολεκτικά να τον γλύφει Κοιτώντας από τον καθρέφτη τα επόμενα διακόσια μέτρα παρατήρησα ότι είχε μείνει κόκκαλο και κοίταζε προς το μέρος μου χωρίς να κουνάει. Προφανώς το ζώο ούτε που κοίταξε πριν κατέβει από το πεζοδρόμιο και δεν με είχε δει μέχρι που τον 'έγλυψα'.
Ευτυχώς τη γλύτωσα και δε θα βγάλω το βράδυ στα κρατητήρια.*: Ο δρόμος που συνέβει αυτό είναι ο εξής: Κατεβαίνουμε τη Συγγρού, ακολουθούμε την κατεύθυνση προς Πειραιά και συνεχίζουμε όλο ευθεία χωρίς να στρίψουμε πουθενά. Μετά από 2-3χλμ φθάνουμε στο αμαξαστάσιο του ΗΣΑΠ(;) όπου μπορούμε να πάμε μόνο αριστερά και δεξιά (ευθεία δεν υπάρχει δρόμος). Το περιστατικό συνέβη στην τελευταία αυτή ευθεία 200-300 μέτρα πριν τα φανάρια.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Μπροστα απ'το Caravel πατερ φαμιλιας με Atos και ολη την οικογενεια μεσα (διπλοπαρκαρισμενος) παει να βγει την ωρα που εγω, οδηγωντας αμεριμνος, ημουν ηδη σχεδον διπλα του!!!!!! Φυσικα ουτε λογος για φλας Κοβω αριστερα (λιγο ελειψε να πεσω στη νησιδα) και τον αφηνω να βγει.....Στο επομενο φαναρι σταματαω διπλα του και του λεω να ειναι πιο προσεχτικος και να κοιταει και κανα καθρεφτη! Απαντηση: 'Ρε μεγαλε αφου βγαινω απο δεξια, εχω προτεραιοτητα, εσυ να προσεχεις'!!!!!!!!!! Ετσι οπως αντιλαμβανεται τον Κ.Ο.Κ. λυπαμαι τα παιδια του!! Ο θεος να βαλει το χερι του!Το λάθος σου με bold γραμματοσειρά.
-
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Γειά σας,ΖΩΟ από τα μεγαλύτερα, ο ...κυνηγός (!) , που παράτησε το αυτοκίνητο (ένα αγροτικό) στη μέση του δρόμου, (ούτε αλάρμ δεν μπήκε στον κόπο να ανάψει) και βγήκε τρέχοντας με την καραμπίνα !!! στο χέρι για να ...κυνηγήσει !!
Μου συνέβη προχθές στον , όλο στροφιλίκια, δρόμο από Μηλιές προς Τσαγκαράδα στο Πήλιο, μέρα μεσημέρι και τρελάθηκα, από τον ...ωχαδερφισμό ορισμένων.
Επειδή του κόρναρα, με κοίταξε και αγριεμένα, ίσως γιατί του τρόμαξα το θήραμα.
Βέβαια τάκουσα από την γυναίκα μου για το κορνάρισμα σε κυνηγό με καραμπίνα, αλλά δεν κρατήθηκα .Φιλικά
Μάξιμος
Α, να προσέχεις πώς συμπεριφέρεσαι στους φίλους κυνηγούς... Στις μέρες μας, δε μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος για το πώς θα αντιδράσουν!
Ζώα ζώα ζώα [#4]