-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απίστευτοι είστε ρε εσείς οι Πατρινοί.Ανοίξτε ρε ένα θέμα στίς ανακοινώσεις,που θα οργανώσετε συνάντηση μέσα στο θρέντ 'ΖΩΑ-ΖΩΑ-ΖΩΑ'
Αφού είμεθα μηνάρες, τι να κάνουμε!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Απίστευτοι είστε ρε εσείς οι Πατρινοί.
Ανοίξτε ρε ένα θέμα στίς ανακοινώσεις,που θα οργανώσετε συνάντηση μέσα στο θρέντ 'ΖΩΑ-ΖΩΑ-ΖΩΑ'
Αφού είμεθα μηνάρες,** τι να κάνουμε**!
Βοηθάει η αποτοξίνωση;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Διαβαστε και γελαστε...
[snip]ο ταριφας ηταν ολα τα λεφτα... Εβριζε και φωναζε 'κοτεεες' αλλα οταν τον πλησιαζανε εβαζε πρωτη και εφευγε!
Πασχάλη θα τον έλεγαν...
Λες;
Θα σου λεγα τωρα αλλα θα επεμβει ο κούκος και δε θελω.
-
-
Οχι... Ασε το ζωο να δειξει την ταυτότητά του.
-
Eσύ τα σελένια πού τα βάζεις δλδ;
-
Οταν εχεις πραγματα να κουβαλήσεις παίρνεις τρειλερ Ντινε μου,δε γινεσαι δημόσιος κίνδυνος..
-
Έχεις τρέιλερ δλδ; Τι τρέιλερ, ρυμούλκα θέλεις εσύ...
-
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Μολις γυρισα απο βολτα και ειμαι πολυ χαλια...
Ζωο σχεδον μπροστα μου χτυπησε μοτοσυκλετιστη
Τον πεταξε στο απεναντι κρασπεδο -
Επαθε πολλά?
-
Μολις γυρισα απο βολτα και ειμαι πολυ χαλια...
Τον πεταξε στο απεναντι κρασπεδοΕλπίζω να μη τον 'έστειλε'.
-
Πως γινεται να προσπερασεις στον ανηφορο του δασηλιου στη Πατρα χωρις να βλεπεις ΤΙΠΟΤΑ?????
Και ομως ειδα να γινεται,ο τυπος παρα τριχα δε με φιλησε.
Μαλλον μονο οι γνωστες μπορουν να καταλαβουν.
Ερχομουν απο κορινθου ανεβαινοντας,ο αλλος απο μπουκαουρη.
Αιφνιδιαστικα τοσο που ουτε καν κορναρα,ενα σηνιαλο προλαβα να κανω.
ΖΩΟ. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Πως γινεται να προσπερασεις στον ανηφορο του δασηλιου στη Πατρα χωρις να βλεπεις ΤΙΠΟΤΑ?????
Μαλλον μονο οι γνωστες μπορουν να καταλαβουν.Ανεβαίνοντας το Δασύλλιο έχω αγανακτήσει ακολουθώντας φορτηγάκι τροφοδοσίας, προφανώς παραφορτωμένο, που δεν τράβαγε καθόλου. Εκτός του ότι με πήγαινε με 1η όλη την ώρα (η 2α μου ψόφαγε), στις στροφές ~180 μοιρών που έχει ακινητοποιούνταν και ξεκίναγε από την αρχή
Είναι μια από τις λίγες φορές που εκνευρίστηκα τόσο που σκέφτηκα να προσπεράσω , ευτυχώς όμως υπερίσχυσε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Αν είχα πολλάααααα άλογα ίσως και να είχα πράξει αλλιώς σε 1-2 'μικροευθείες'. -
Τον πεταξε στο απεναντι κρασπεδοΠώς έγινε το ατύχημα; Έφταιγε όντως ο οδηγός του αυτοκινήτου ή απλά τον πήρε η μπάλα επειδή χτύπησε ο μοτοσυκλετιστής;
-
-
Εβγαινε απο στενο σε κεντρικη λεωφορο το αμαξι...
Φαντασου κατι διαφημιστικα για τα ατυχηματα...που παει ο αλλος αμεριμνος και σου καρφωνεται απο τα πλαγια...
μονο που αντι για αμαξι...ηταν μηχανη και πεταξε απεναντι...Ελπίζω πρώτα απ' όλα να 'ναι καλά ο άνθρωπος ή τέλος πάντων να είναι γιατρέψιμο ό,τι έπαθε. Από κει και πέρα πιστεύω λοτι μπορεί να λύσει το βιοποριστικό του 'πρόβλημα' μέσω μιας μήνυσης για σωματικές βλάβες
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Μαλλον μονο οι γνωστες μπορουν να καταλαβουν.
Ερχομουν απο κορινθου ανεβαινοντας,ο αλλος απο μπουκαουρη.
Αιφνιδιαστικα τοσο που ουτε καν κορναρα,ενα σηνιαλο προλαβα να κανω.
ΖΩΟ.Προσπέραση στο δασύλιο!!!????
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Είναι μια από τις λίγες φορές που εκνευρίστηκα τόσο που σκέφτηκα να προσπεράσω , ευτυχώς όμως υπερίσχυσε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. **Αν είχα πολλάααααα άλογα **ίσως και να είχα πράξει αλλιώς σε 1-2 'μικροευθείες'.Ετσι ειναι χειροτερα γιατι με τοοοοση ανηφορα σιγα μη βρεις προσφυση!
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Δεν ξερω τι εγινε τελικα, αλλα ο ταριφας ηταν ολα τα λεφτα... Εβριζε και φωναζε 'κοτεεες' αλλα οταν τον πλησιαζανε εβαζε πρωτη και εφευγε!
αυτο μου θυμιζει τον αλλον στο αμαν που εκανε το γυφτο και ηρθε ενας απο πισω και του και αρχιζε να τον βριζει και μολις βγηκε εξω ο αλλος που ηταν γομαρι μπαινει στο ντατσουνι ο γυφτος οριακα κλεινει το παραθυρο και λεει απο την ντουντουκα στην οροφη. φφφ 1-2-1-2! θα με κλασεις τα @@δια!
Ζώα ζώα ζώα [#4]