-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Κάτι τέτοιοι την στούκα την έχουν σίγουρη!!!!Να πεσει σε καμια κολωνα, να παει να γα...θει....
Μη πεσει σε καναν χριστιανο που πηγαινε με την οικογενεια του πουθενα....2+τονοι...πανω σε ζελεδακια...σορρυ λαστυχα ψιλου προφυλ.....
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!!!! -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ζώον...
ο ΒΡΩΜΥΛΟΣ με την καγκουρεμένη μπλε Corolla που πέταξε χτές τα χαρτιά από σπανακοτυρόπιτες έξω από το παράθυρο στην εξώπορτα ενός σπιτιού. Ο τσόγλανος που είχε και το θράσος να βρίσει όταν του έκανα παρατήρηση.Του πετάς πάλι το χαρτί μέσα και την κάνεις.-
Μωρέ έχω ρίξει άδεια κουτιά από τσιγάρα κατευθείαν στα μούτρα μίας που πέταξε ένα άδειο κουτί από χυμό στο πεζοδρόμιο μπροστά στα πόδια ενός περαστικού.
Απλώς χθες ήμουν στο αυτοκίνητο και δε μπορούσα να τα μαζέψω και να του τα 'επιστρέψω'.Δυστυχώς δεν το έπραξα ούτε εγώ εχθές όταν, ενώ συζητούσαμε έξω από το γυμναστήριο όπου κάνω kick boxing, ο βοηθός του δασκάλου πέταξε στο πεζοδρόμιο τόσο τα χαρτάκια από ένα πακέτο καραμέλες όσο και ένα πακέτο τσιγάρων!
Έκανα την πάπια για να αποφύγω το χαμό που θα γινόταν!Επίσης, ο ίδιος (> 26 ετών) είχε πιάσει συζήτησει με τα υπόλοιπα παιδιά του τμήματος περί τσοντών που έχει σε DVD, βιντεάκια από σχολεία με μαθήτριες, κτλ. Τα παιδιά (το μικρότερο 14 ετών, αλλά αρκετά προχωρημένο σε σχέση με εμένα και τους συμμαθητές μου στα 14), όχι και με την καλύτερη ανατροφή ομολογουμένως, ευκαιρία έψαχναν να αναφέρουν όσα γνωρίζουν για συμμαθήτριες τους που παίρνουν π...ς και κάνουν λεσβιακά στις τουαλέτες και να προτείνουν ανταλλαγές βίντεο . Υποθέτω ότι αυτά είναι θέματα που τα συζητάνε ευρέως τα παιδιά στα σχολεία σήμερα από μικρή ηλικία. Αλλά όχι να τους δίνει και θάρρος ολόκληρος μαντράχαλος 26+ ετών
Επίσης, με υπερηφάνεια ο 14χρονος έλεγε για τα κατορθώματα φίλου του που:
α) έχει τρομάξει γριά ρίχνοντάς της σπρέι στο πρόσωπο,
β) έχει βάψει μπλε βαγόνι του τραμ με σπρέι, και
γ) σηκώνει τις φούστες συμμαθητριών του και μη για πλάκα.Ο π@π@ρ@-βοηθός του δασκάλου του έκανε παρατήρηση μόνο για το (β), ενώ για το (γ) του είπε 'κι άλλα τέτοια' και του ανέφερε τη δική του εμπειρία όπου αυτός και ένας φίλος του 'εξυπηρετήθηκαν' από δύο κοπέλες ενώ τις τραβούσαν βίντεο.
Εγώ, έχοντας μείνει άφωνος, απλά τους είπα ότι αν η γριά στο (α) πάθαινε εγκεφαλικό, θα περνούσαν πολλά χρόνια στο αναμορφωτήριο.Ειλικρινά, δεν ήξερα τι να κάνω με όλα όσα άκουγα. Ειδικά ο βοηθός του δασκάλου, ακόμα και αν ο ίδιος στα 14 του έκανε τα ίδια, θα περίμενε κανείς λόγω θέσης και ηλικίας να μην συγχαίρει τα 14χρονα που κάνουν τα ίδια.
Ούφ, τα είπα και ησύχασα!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
STREETPANTHERS
Χμ..... Κατι μου θυμηζει.... κατι μου θυμηζει....
πολύ καλό!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ζώον...
ο ΒΡΩΜΥΛΟΣ με την καγκουρεμένη μπλε Corolla που πέταξε χτές τα χαρτιά από σπανακοτυρόπιτες έξω από το παράθυρο στην εξώπορτα ενός σπιτιού. Ο τσόγλανος που είχε και το θράσος να βρίσει όταν του έκανα παρατήρηση.Του πετάς πάλι το χαρτί μέσα και την κάνεις.-
Μωρέ έχω ρίξει άδεια κουτιά από τσιγάρα κατευθείαν στα μούτρα μίας που πέταξε ένα άδειο κουτί από χυμό στο πεζοδρόμιο μπροστά στα πόδια ενός περαστικού.
Απλώς χθες ήμουν στο αυτοκίνητο και δε μπορούσα να τα μαζέψω και να του τα 'επιστρέψω'.Δυστυχώς δεν το έπραξα ούτε εγώ εχθές όταν, ενώ συζητούσαμε έξω από το γυμναστήριο όπου κάνω kick boxing, ο βοηθός του δασκάλου πέταξε στο πεζοδρόμιο τόσο τα χαρτάκια από ένα πακέτο καραμέλες όσο και ένα πακέτο τσιγάρων!
Έκανα την πάπια για να αποφύγω το χαμό που θα γινόταν!Επίσης, ο ίδιος (> 26 ετών) είχε πιάσει συζήτησει με τα υπόλοιπα παιδιά του τμήματος περί τσοντών που έχει σε DVD, βιντεάκια από σχολεία με μαθήτριες, κτλ. Τα παιδιά (το μικρότερο 14 ετών, αλλά αρκετά προχωρημένο σε σχέση με εμένα και τους συμμαθητές μου στα 14), όχι και με την καλύτερη ανατροφή ομολογουμένως, ευκαιρία έψαχναν να αναφέρουν όσα γνωρίζουν για συμμαθήτριες τους που παίρνουν π...ς και κάνουν λεσβιακά στις τουαλέτες και να προτείνουν ανταλλαγές βίντεο . Υποθέτω ότι αυτά είναι θέματα που τα συζητάνε ευρέως τα παιδιά στα σχολεία σήμερα από μικρή ηλικία. Αλλά όχι να τους δίνει και θάρρος ολόκληρος μαντράχαλος 26+ ετών
γ) σηκώνει τις φούστες συμμαθητριών του και μη για πλάκα.Ο π@π@ρ@-βοηθός του δασκάλου του έκανε παρατήρηση μόνο για το (β), ενώ για το (γ) του είπε 'κι άλλα τέτοια' και του ανέφερε τη δική του εμπειρία όπου αυτός και ένας φίλος του 'εξυπηρετήθηκαν' από δύο κοπέλες ενώ τις τραβούσαν βίντεο.
Εγώ, έχοντας μείνει άφωνος, απλά τους είπα ότι αν η γριά στο (α) πάθαινε εγκεφαλικό, θα περνούσαν πολλά χρόνια στο αναμορφωτήριο.Ειλικρινά, δεν ήξερα τι να κάνω με όλα όσα άκουγα. Ειδικά ο βοηθός του δασκάλου, ακόμα και αν ο ίδιος στα 14 του έκανε τα ίδια, θα περίμενε κανείς λόγω θέσης και ηλικίας να μην συγχαίρει τα 14χρονα που κάνουν τα ίδια.
Εγω δεν ξερω τιποτα....
Εκανα τον μ...λακα για 2 χρονια μεχρι που πατησαν κατι πιτσιρικες τα 17+ (εγω 23-24 τοτε) και διαπιστωσα οτι τα νεα μοντελα....
Ειναι πολυ μπροστα.....
Για να πεισω καποια στην ηλικια μου, να κανει αυτα που εκαναν απο μονες τους, επρεπε να παρακαλαω χρονια...
Χωρια το τι εκαναν αυτες οι 2 μαζι....Που θελω να καταλειξω......
Παμε κατα διαολου...
Αλλα μερικες φορες μ αρεσει!!!18-20.... Η καλυτερη ηλικια!
-
18-20.... Η καλυτερη ηλικια!Κρίμα που κρατάει μόνο 2 χρόνια, έ;
Η εκδίκηση - ή πως παίρνεις το αίμα σου πίσω: Κάπου εκεί μετά τα 30, τις βλέπεις και τους λες κάτι σαν 'Γειά σου βρε, δεν άλλαξες καθόλου!!!'
-
Επειδή κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλές προτάσεις (συνήθως παράνομες) για τρόπους άμυνας ενάντια στα κάθε λογής ζώα που εκδηλώνουν επιθετική/βίαιη συμπεριφορά στο δρόμο, ορίστε η νόμιμη λύση:Ελα και εχω μαζεψει στοκ...
Ζώον...
Και μια πετρα στο κεφαλι αμα πει τιποτα
Ζώον...
Έκανα την πάπια για να αποφύγω το χαμό που θα γινόταν!Επίσης, ο ίδιος (> 26 ετών) είχε πιάσει συζήτησει με τα υπόλοιπα παιδιά του τμήματος περί τσοντών που έχει σε DVD, **βιντεάκια από σχολεία με μαθήτριες, **κτλ. Τα παιδιά (το μικρότερο 14 ετών, αλλά αρκετά προχωρημένο σε σχέση με εμένα και τους συμμαθητές μου στα 14), όχι και με την καλύτερη ανατροφή ομολογουμένως, ευκαιρία έψαχναν να αναφέρουν όσα γνωρίζουν για συμμαθήτριες τους που παίρνουν π...ς και κάνουν λεσβιακά στις τουαλέτες και να προτείνουν ανταλλαγές βίντεο . Υποθέτω ότι αυτά είναι θέματα που τα συζητάνε ευρέως τα παιδιά στα σχολεία σήμερα από μικρή ηλικία. Αλλά όχι να τους δίνει και θάρρος ολόκληρος μαντράχαλος 26+ ετών
Εχχμμ, μια στην αστυνομια για διακινηση παιδικης πορνογραφιας (κυριολεκτικοτατα μιλαμε)...?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
[...]
Επίσης, ο ίδιος (> 26 ετών) είχε πιάσει συζήτησει με τα υπόλοιπα παιδιά του τμήματος περί τσοντών που έχει σε DVD, **βιντεάκια από σχολεία με μαθήτριες, **κτλ. Τα παιδιά (το μικρότερο 14 ετών, αλλά αρκετά προχωρημένο σε σχέση με εμένα και τους συμμαθητές μου στα 14), όχι και με την καλύτερη ανατροφή ομολογουμένως, ευκαιρία έψαχναν να αναφέρουν όσα γνωρίζουν για συμμαθήτριες τους που παίρνουν π...ς και κάνουν λεσβιακά στις τουαλέτες και να προτείνουν ανταλλαγές βίντεο . Υποθέτω ότι αυτά είναι θέματα που τα συζητάνε ευρέως τα παιδιά στα σχολεία σήμερα από μικρή ηλικία. Αλλά όχι να τους δίνει και θάρρος ολόκληρος μαντράχαλος 26+ ετών
Εχχμμ, μια στην αστυνομια για διακινηση παιδικης πορνογραφιας (κυριολεκτικοτατα μιλαμε)...?
Λοκατζή, μ'αυτά που ακούω εγώ καταρχήν θα άλλαζα περιβάλλον. Δεν ανέχομαι τέτοιους ανθρώπους γύρω μου. Αλλά αυτά που λες είναι τόσο σοβαρά που η πρόταση του kacey είναι λογικότατη. Στη θέση σου θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να τους καταγγείλω, αν και δεν ξέρω τι μπλέξιμο μπορεί να ακολουθήσει... Όσο για τις κοπέλες (υπογραμμισμένο), ήταν ενήλικες;
Τα παίρνω όταν ακούω για κάτι τέτοιους τύπους!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
18-20.... Η καλυτερη ηλικια!
Κρίμα που κρατάει μόνο 2 χρόνια, έ;
*Μετα απο 2 χρονια.... Καποια που ειναι 16.... θα ειναι 18 *Η εκδίκηση - ή πως παίρνεις το αίμα σου πίσω: Κάπου εκεί μετά τα 30, τις βλέπεις και τους λες κάτι σαν 'Γειά σου βρε, δεν άλλαξες καθόλου!!!'
Οχι...
Καμια σχεση....
Ειναι ολα πιο απλα με τα 18χρωνα....
Ειναι νωρις για μεγαλες δεσμευσεις -
Δυστυχώς δεν το έπραξα ούτε εγώ εχθές όταν, ενώ συζητούσαμε έξω από το γυμναστήριο όπου κάνω kick boxing, ο βοηθός του δασκάλου πέταξε στο πεζοδρόμιο τόσο τα χαρτάκια από ένα πακέτο καραμέλες όσο και ένα πακέτο τσιγάρων!
Αυτο το >26.... δεν το δα καλα.....
Νωμιζα οτι ηταν >16.....
μου....Πρωτα ξυλο και μετα στον Κυρ. Εισαγγελεα
-
έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο τον κλειδαρά και να του πεις (ευγενικά) ότι θα του κάνεις μήνυση(*) την επόμενη φορά που θα βρεις διαφημιστικό αυτοκόλλητό του στο αυτοκίνητό σου.
Έχει γίνει πολλές φορές για τα αυτοκόλλητα που βάζουν στα ανοξείδωτα ασανσέρ μας και μας γράφουν στα αρχαία τους υποδήματα (μας συγχωρείτε, δε θα ξαναγίνει κλπ αλλά πάλι αυτοκόλλητα).
Μεταξύ των ενοίκων δε βρίσκεται ένας δικηγόρος, να κάνει μία μηνυσούλα με το ελάχιστο κόστος (παράβολα);
Δε χρειάζεται. Τον καλείς στα τηλέφωνα που έχει και μόλις έρθει του δείχνεις το χάλι (που δημιούργησαν οι πιτσιρικάδες που βάζει να κολλάνε αυτοκόλλητα) και τον αναγκάζεις να τα ξεκολλήσει.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο τον κλειδαρά και να του πεις (ευγενικά) ότι θα του κάνεις μήνυση(*) την επόμενη φορά που θα βρεις διαφημιστικό αυτοκόλλητό του στο αυτοκίνητό σου.
Έχει γίνει πολλές φορές για τα αυτοκόλλητα που βάζουν στα ανοξείδωτα ασανσέρ μας και μας γράφουν στα αρχαία τους υποδήματα (μας συγχωρείτε, δε θα ξαναγίνει κλπ αλλά πάλι αυτοκόλλητα).
Μεταξύ των ενοίκων δε βρίσκεται ένας δικηγόρος, να κάνει μία μηνυσούλα με το ελάχιστο κόστος (παράβολα);
Δε χρειάζεται. Τον καλείς στα τηλέφωνα που έχει και μόλις έρθει του δείχνεις το χάλι (που δημιούργησαν οι πιτσιρικάδες που βάζει να κολλάνε αυτοκόλλητα) και τον αναγκάζεις να τα ξεκολλήσει.
ετσι.-
-
Δυστυχώς δεν το έπραξα ούτε εγώ εχθές όταν, ενώ συζητούσαμε έξω από το γυμναστήριο όπου κάνω kick boxing, ο βοηθός του δασκάλου πέταξε στο πεζοδρόμιο τόσο τα χαρτάκια από ένα πακέτο καραμέλες όσο και ένα πακέτο τσιγάρων!
Έκανα την πάπια για να αποφύγω το χαμό που θα γινόταν!Επίσης, ο ίδιος (> 26 ετών) είχε πιάσει συζήτησει με τα υπόλοιπα παιδιά του τμήματος περί τσοντών που έχει σε DVD, βιντεάκια από σχολεία .......................................................!
Αυτός δεν είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών. Είναι ένας λεχρίτης που χρησιμοποιεί ότι νομίζει πως γνωρίζει από πολεμικές τέχνες για να κάνει τον μάγκα.
Το πρώτο που έπρεπε να δίνει σε μαθητές που τους μαθαίνει κάτι τόσο σοβαρό όσο μια τέτοια τέχνη είναι παιδεία.Διώξτε τον πριν βγάλει κι άλλους πανομοιότυπους λεχρίτες στους δρόμους.
Πρωτα ξυλο και μετα στον Κυρ. Εισαγγελεα
Λάθος. Πρώτα ξύλο και μετά πάλι ξύλο και πάλι ξύλο και πάλι ξύλο ... .
Το ξύλο πονάει και θα του θυμίζει την μαλακία του, ο εισαγγελέας τι θα του κάνει τίποτα περισσότερο απ΄ότι κάνει σε μεγαλύτερους λεχρίτες από αυτόν. Θα τον 'χαϊδέψει' (όχι γιατί δε θέλει να τον τιμωρήσει πραγματικά αλλά γιατί δε μπορεί) ειδικά εάν φέρει και καλό δικηγόρο και τέρμα. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έκανα την πάπια για να αποφύγω το χαμό που θα γινόταν!Επίσης, ο ίδιος (> 26 ετών) είχε πιάσει συζήτησει με τα υπόλοιπα παιδιά του τμήματος περί τσοντών που έχει σε DVD, βιντεάκια από σχολεία .......................................................!
Αυτός δεν είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών. Είναι ένας λεχρίτης που χρησιμοποιεί ότι νομίζει πως γνωρίζει από πολεμικές τέχνες για να κάνει τον μάγκα.
Το πρώτο που έπρεπε να δίνει σε μαθητές που τους μαθαίνει κάτι τόσο σοβαρό όσο μια τέτοια τέχνη είναι παιδεία.Διώξτε τον πριν βγάλει κι άλλους πανομοιότυπους λεχρίτες στους δρόμους.
Πρωτα ξυλο και μετα στον Κυρ. Εισαγγελεα
Λάθος. Πρώτα ξύλο και μετά πάλι ξύλο και πάλι ξύλο και πάλι ξύλο ... .
Το ξύλο πονάει και θα του θυμίζει την μαλακία του, ο εισαγγελέας τι θα του κάνει τίποτα περισσότερο απ΄ότι κάνει σε μεγαλύτερους λεχρίτες από αυτόν. Θα τον 'χαϊδέψει' (όχι γιατί δε θέλει να τον τιμωρήσει πραγματικά αλλά γιατί δε μπορεί) ειδικά εάν φέρει και καλό δικηγόρο και τέρμα.Μα...η διακινιση παιδικης πορνογραφιας και η κατοχη ...σκετη ...για προσωπικη χριση (βλεπε ) ειναι ποινικο αδικημα.
Αν δεν του κανει τιποτα ο Εισαγγελεας, θα γινει βουκινο σ ολη την Ευρωπη! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ετσι.-
Πώς αναγκάζεις κάποιον να κάνει κάτι απ' το τηλέφωνο;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ετσι.-
Τον καλεις για δουλεια, και οταν νομιζει οτι θα βγαλει λεφτα, του δειχνεις την 'δουλεια' που εχει να κανει (να βγαλει το αυτοκολητο).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ετσι.-
Τον καλεις για δουλεια, και οταν νομιζει οτι θα βγαλει λεφτα, του δειχνεις την 'δουλεια' που εχει να κανει (να βγαλει το αυτοκολητο).
ΣΩΣΤΟΣ ! ! ! !
+1000
-
Ο χρήστης ΚΟΚ έγραψε:
'Aρθρο 14Ζώα, αναβάτες αλόγων και συνοδοί ζώων.
-
Zώα επιτρέπεται να oδηγoύνται μόνo από ανθρώπoυς απόλυτα ικανoύς γι' αυτό πoυ είναι σε θέση να τα ελέγxoυν πλήρως.
-
Zώα πoυ είναι πιθανό να θέσoυν σε κίνδυνo τoυς xρήστες των oδών δεν επιτρέπεται να κινoύνται σε oδoύς , εκτός κι αν βρίσκoνται κάτω από την επίβλεψη και έλεγxo κάπoιoυ κατάλληλoυ oδηγoύ. Tα σκυλιά πρέπει, γενικά, να είναι δεμένα με ειδικό λoυρί [για περισσότερες πληροφορίες περί χειρισμού σκυλιών όπως απευθυνθήκατε στον χρήστη Wagner ] .
-
Zώα επικίνδυνα, είτε σε αγέλες ή κoπάδια πρέπει επίσης να κινoύνται κάτω από τoν έλεγxo ενός ατόμoυ επικεφαλής. Mεγάλες αγέλες ή κoπάδια ζώων πρέπει να έxoυν πoλλoύς oδηγoύς [αυτό τώρα για καλό το λέει;].
-
Eφόσoν μεγάλα ζώα ή αγέλες ή κoπάδια κινoύνται κατά τη διάρκεια της νύκτας στις oδoύς, oι oδηγoί τoυς υπoxρεoύνται να επισημαίνoυν τα ζώα ως και την αρxή και τo τέλoς της αγέλης ή τoυ κoπαδιoύ με ευδιάκριτα φώτα [εθιμικά μπλε] .
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
'Aρθρο 14
Ζώα, αναβάτες αλόγων και συνοδοί ζώων.
-
Zώα επιτρέπεται να oδηγoύνται μόνo από ανθρώπoυς απόλυτα ικανoύς γι' αυτό πoυ είναι σε θέση να τα ελέγxoυν πλήρως.
-
Zώα πoυ είναι πιθανό να θέσoυν σε κίνδυνo τoυς xρήστες των oδών δεν επιτρέπεται να κινoύνται σε oδoύς , εκτός κι αν βρίσκoνται κάτω από την επίβλεψη και έλεγxo κάπoιoυ κατάλληλoυ oδηγoύ. Tα σκυλιά πρέπει, γενικά, να είναι δεμένα με ειδικό λoυρί [για περισσότερες πληροφορίες περί χειρισμού σκυλιών όπως απευθυνθήκατε στον χρήστη Wagner ] .
-
Zώα επικίνδυνα, είτε σε αγέλες ή κoπάδια πρέπει επίσης να κινoύνται κάτω από τoν έλεγxo ενός ατόμoυ επικεφαλής. Mεγάλες αγέλες ή κoπάδια ζώων πρέπει να έxoυν πoλλoύς oδηγoύς [αυτό τώρα για καλό το λέει;].
-
Eφόσoν μεγάλα ζώα ή αγέλες ή κoπάδια κινoύνται κατά τη διάρκεια της νύκτας στις oδoύς, oι oδηγoί τoυς υπoxρεoύνται να επισημαίνoυν τα ζώα ως και την αρxή και τo τέλoς της αγέλης ή τoυ κoπαδιoύ με ευδιάκριτα φώτα [εθιμικά μπλε] .
Εγω που κολαω;;;;;
-
-
Εγω που κολαω;;;;;
Από το διπλανό thread του αντίλογου... δεινή δεξιότητα στο χειρισμό 'σκυλιών'
ε και στο κάτω κάτω σε αυτό το thread πάντα κολλάς εσύ ! (αποκλείεται να έχει κινηθεί ένα ζώο στο οδικό δίκτυο και να μην έχει περάσει τουλάχιστον άπαξ από κοντά σου )
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Εγω που κολαω;;;;;
Από το διπλανό thread του αντίλογου... δεινή δεξιότητα στο χειρισμό 'σκυλιών'
ε και στο κάτω κάτω σε αυτό το thread πάντα κολλάς εσύ ! (αποκλείεται να έχει κινηθεί ένα ζώο στο οδικό δίκτυο και να μην έχει περάσει τουλάχιστον άπαξ από κοντά σου )
Απλα... στο θρεντ που αναφερεσαι το ειχα ξεκαθαρισει.
Οτι εκανα, δεν το κανα με δυναμη. Δεν ειχα σκοπο να το
πονεσο το ζωντανο, αλλα να του δοσω 'μαθημα'.
Ηθελα να θυμαται οτι την επωμενη φορα που
θα κανει την δουλεια του εκει, θα χει επιπτωσεις.
Το αφεντικο του, δεν το καταλαβαινε με απλα ελληνικα.
Ο σκυλος το μαθε.Σε γενικες γραμμες ειμαι αρκετα φιλοζωος.
Αρκει τα ζωα να ειναι τετραποδα
Ζώα ζώα ζώα [#4]