-
to diaβασα και εγω χτες βραδυ και επαθα...
ειχα να παρω καιρο το εβο και στεναχωρηθηκα με τη κατατρακυλα του...
μονο οι φωτο μεινανε στο υψος των περιστασεων...τα αρθρα ηταν ακρως μπουρδελα.
στο ενα βριζανε τελειως το κλιο και το ελεγαν απαραδεκτο σε στριψιμο και
στο επομενο τεστ λεγανε διθυραμβικα σχολια οτι ειναι μακραν οτι καλυτερο στη κατηγορια και οτι το ρ27 ναι μεν ειναι λιγο πιο σκληρο και χαρντκορ αλλα και το απλο καλο ειναι και δε χανει και πολυ...λες και διαβαζα δυο διαφορετικα περιοδικα το ενα αντιγαλλικο και το αλλο φιλογαλλικο. καμια επαφη μεταξυ τους τα κειμενα!
επισης το μινι καλυτερο απο ολα?? πως ρε παιδια?
μπας και τους ειχαν δωσει κανα μπλοκαρισμενο??τελικα αν δεν ερθουν ελλαδα ακρη δε θα βγαλουμε!
-
Συμφωνώ με pskarm...
Βέβαια, για πολλούς ο αγγλικός Τύπος είναι κορυφαίος, απλώς και μόνο γιατί είναι 'αγγλικός Τύπος'...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Τι ειναι ρε παιδια αυτο το evoness;
άμα δεν ξέρεις ούτε εσύ έχεις evoness
πάρε μια 2η θέση και να είσαι και ευχαριστημένοςΑπ'οτι καταλαβα,κανενας σας δεν ξέρει τι ειναι,απλά τον χρησιμοποιείτε αυτον τον όρο για να το παίξετε 'ψαγμένοι'
-
Καλά δεν το συζητώ για την κατάντια του αγγλικού τύπου. Πέρα από την ξενέρωτη γραφή σπάνια θα κάνουν σλάλομ, φρεναρίσματα χρόνους πίστας κτλ όπως κάνουν οι 4Τ. Προφανώς υμνούν ως μέγιστο μηχανούργημα οτιδήποτε βρετανικό ενώ πολλά ζηλεύουν την δόξα του κλάρκσον και θάβουν αξιολόγοτατα κατά τα άλλα αμάξια...
Σημειωτέον ότι το αγγλικό έβο προφανώς θα δοκίμασε το vauxhall corsa VXR το οποίο νομίζω ότι έχει ελαφρα σκληρότερη ανάρτηση...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τι ειναι ρε παιδια αυτο το evoness; -
Υποτίθεται ότι evoness είναι το λεγόμενο 'thrill of driving', δηλαδή η συγκίνηση της οδήγησης ή το πάθος για οδήγηση όπως έχει αποδοθεί από το ελληνικό Evo.
Με δυο λόγια το πόσο συμμετοχικό στην οδήγηση είναι ένα αυτοκίνητο, ο βαθμός επικοινωνίας του με τον οδηγό...
Κάτι σαν το sportiness...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Υποτίθεται ότι evoness είναι το λεγόμενο 'thrill of driving', δηλαδή η συγκίνηση της οδήγησης ή το πάθος για οδήγηση όπως έχει αποδοθεί από το ελληνικό Evo.Με δυο λόγια το πόσο συμμετοχικό στην οδήγηση είναι ένα αυτοκίνητο, ο βαθμός επικοινωνίας του με τον οδηγό...
Κάτι σαν το sportiness...
κι έβγαλαν 3ο το Κλιό ;;
δεν παίζονται...
(το έχω οδηγήσει ...για αυτό γελώ)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κι έβγαλαν 3ο το Κλιό ;;
δεν παίζονται...
οταν ελεγα εγω για την υποκειμενικότητα των δοκιμαστων και αυτοαποκαλούμενων 'ειδικών' δημοσιογραφων,κάποιοι επέμεναν στην αποδοχη των απόψεών τους
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
κι έβγαλαν 3ο το Κλιό ;;
δεν παίζονται...
οταν ελεγα εγω για την υποκειμενικότητα των δοκιμαστων και αυτοαποκαλούμενων 'ειδικών' δημοσιογραφων,κάποιοι επέμεναν στην αποδοχη των απόψεών τους
πολλα λες αντρεα....
λοιπον επειδη βλεπω ενα θεατρο παραλογου με αρκετες ανακριβειες, παρακαλω να ΞΑΝΑΔΙΑΣΤΕΙ απο ΟΛΟΥΣ το αρθρο και να αναλυσουν στο μυαλο τους τα γραφομενα.
το EVO δεν γραφει οτι υπαρχει καταταξη με 1ο το ενα 2ο το αλλο και παρακατω...
αυτο που λεει ειναι πιο αυτοκινητο θα παει πιο γρηγορα σε μια ΟΡΕΙΝΗ στριφτερη διαδρομη.
ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ PSKARM ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
ΑΙΝΤΕ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πολλα λες αντρεα....
Πας καλά ρε;Θα σε ρωτησω για το πόσα θα πώ;
μηπως να προσεχεις λίγο τους τροπους σου;
-
δε μπορει..κατι εχει η μερα...
σταματηστε να υπερασπιζεστε το κλιο..
δεν εχω διαβασει το τεστ αλλα οι αγγλοι μου εχουν κανει εντυπωση με το ποσο καλα μιλανε για τα γαλλικα αυτοκινητα..
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
πολλα λες αντρεα....
Πας καλά ρε;Θα σε ρωτησω για το πόσα θα πώ;
μηπως να προσεχεις λίγο τους τροπους σου;
ναι φιλαρακι , γιατι τελικα δεν προσεχεις τι διαβαζεις ακριβως και απλα ξεφυλιζεις και φτανεις στον επιλογο του αρθρου βγαζοντας επιπολαια συμπερασματα...
παντα υπαρχει υποκειμενικοτητα στα γραφομενα/ λεγομενα καποιου , οποιος και αν ειναι αυτος αλλα μην ξεχνας οτι απο πισω κρυβεται η αληθεια η οποια ειναι αντικειμενικη. γιαυτο, θερμη παρακληση μην φανατιζεστε με τα περιοδικα και τον τροπο με τον οποιο γραφουν. παρτε απο παντου γνωμες αν οχι προσπαθηστε να το οδηγηστε και μετα κριντε αν το εν λογω εγραφο ειναι φυλλαδα ή οχι ή εν τελη ο εκαστοτε ανθρωπος που γραφει κατι ειναι αξιοπιστος ή οχι.
μην αφοριζεις πραγματα τοσο απλα και επιπόλαια.
και επιτελους σε αυτο τον χωρο συζητησης πρεπει να γινει αντιληπτο οτι ΑΛΛΟ ειναι οταν ενα αμαξι βγαζει χρονο σε μια διαδρομη ειτε αυτη ειναι ορεινη είτε πιστας και ΑΛΛΟ ειναι διασκεδαστικο και ομορφο στην οδηγηση.
υπαρχει μια συνχηση σε αυτες τις δυο εννοιες , οι οποιες τελικα οδηγουν σε παρεξηγησεις χωρις ουσιαστικο λογο. -
αυτο που λεει ειναι πιο αυτοκινητο θα παει πιο γρηγορα σε μια ΟΡΕΙΝΗ στριφτερη διαδρομη.Re Γιαννάρα, επειδή είμαι περίεργος, μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιό αυτοκίνητο είναι πιο γρήγορο σε ορεινή στριφτερή διαδρομή και κυρίως **πώς τεκμηριώνεται αυτό ** από το evo;
@Αντρέα
Αν και τα 'χουμε ξαναπεί...
Υποκειμενικότητα υπάρχει ούτως ή άλλως σε αυτές τις δοκιμές.
Το θέμα είναι να υπάρχει μία τεκμηρίωση των όσων γράφονται και να μην διατυπώνονται προτάσεις που δεν βγάζουν νόημα. -
Τριτο ήταν το κλιό;Μετρούσε και η τιμη απόκτησης στην καταταξη;
το μονο ουσιαστικο μειονεκτημα που αναφερει το αρθρο ειναι στο οτι δεν υπαρχει επαρκής δυναμη στις χαμηλομεσεες στροφες και το χωρις αισθηση τιμονι.
κατα τα αλλα απλα αναφερει οτι το αυτοκινητο αγγιζει την τελειοτητα σε ολους τους τομεις.
και φυσικα αν σκεφτει κανεις οτι εχει να αντιπαρατεθει σε τουρμπακια με ροπη στο θεο απο χαμηλα , αυτο καπως επιδρα στην ψυχολογια του οδηγου.
και φυσικα να μην ξεχναμε οτι και αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο κατα ποσο δηλαδη θελει καποιος ατμοσφαιρα ή τουρμπο.
Μλκ, για πολλές σφαλιάρες, κλωτσιές και μπόσικεν είναι το Evo αν έβγαλε 3ο το Clio, πίσω από Corsa...
ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ.-
Aναρωτιέμαι όμως ποιός ο λόγος να βάλουν μεταφρασμένη αυτή τη δοκιμή...
Αφού τα αυτοκίνητα αυτά υπάρχουν στην ελληνική αγορά...Μάλλον δεν θα υπήρχε το Corsa όμως τότε...
δεν ειναι μονο το EVO
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... backs.html
-
ναι φιλαρακι , γιατι τελικα δεν προσεχεις τι διαβαζεις ακριβως και απλα ξεφυλιζεις και φτανεις στον επιλογο του αρθρου βγαζοντας επιπολαια συμπερασματα...
Αμα σ'αρεσει ρε φιλε.Εγω ούτε διάβασα το άρθρο,ούτε και πρόκειται να το κάνω.Οταν τιοθεται μια αποψη στο φόρουμ,βαση αυτης θα κάνουμε σχόλια.ποιός σου ειπε πώς θα αγορασω το περιοδικο για να το διαβασω;
Εαν εχεις διαφορετική γνωμη,και τη θεωρεις ως σωστη,γραψτην σαν ανθρωπος και κόφ'τις εξυπνάδες και τις μαγκιές.
-
For driving purists it’s superb, yet the lack of refinement, mid-range torque and poor fuel consumption limit its day-to-day appeal.
autoexpress...clio rs
νταξ αυτο ειναι λογικο..δεν εχει φτιαχτει για να πας ταξιδι με την οικογενεια..
-
και μη πλακωνεστε γιαυτα...κανεις δημοσιογραφος δε πλακωνεται για τον κοσμο που τον διαβαζει η τον βλεπει..
ο τυπος που το γραφει θα γραψει την αποψη που αποκομισε απο τη βολτα που εκανε..αυτο δε σημαινει ουτε οτι ειναι Ο οδηγος ουτε οτι ειναι κανα λαγωνικο των αμαξιων και μυριζει τις 'μικρες φερραρι' απο κοντα...
αν μιλαμε για νουμερα δε μου φαινεται κουφο το κορσα τουρμπο να εχει καλυτερς ρεπριζ και επιταχυνσεις απο το κλιο..ειναι απολυτως νορμαλ..οπως επισης αν πει καποιος οτι το κορσα ειναι καλυτερο στις μεγαλες αποστασεις φυσικα θα πω με γεια του με χαρα του..
απο κει και περα δε ξερω ας πουμε σε τι ορεινη διαδρομη δοκιμαστηκαν...αν δοκιμαστηκε σε κλειστη διαδρομη στυλ πηλιο και το κορσα ηταν καλυτερο, αυτο θα μου κανε μεγαλη εντυπωση..και επισης θα το αμφισβητουσα..
αν η ορεινη διαδρομη εχει και ευθεις του χιλιομετρου τοτε οκ..
τελος, αμφιβαλλω αν ο αγοραστης κορσα τουρμπο θα περασει εξω απο αντιπροσωπεια της ρενω για το κλιο και το αντιστροφο..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και μη πλακωνεστε γιαυτα...κανεις δημοσιογραφος δε πλακωνεται για τον κοσμο που τον διαβαζει η τον βλεπει..ο τυπος που το γραφει θα γραψει την αποψη που αποκομισε απο τη βολτα που εκανε..αυτο δε σημαινει ουτε οτι ειναι Ο οδηγος ουτε οτι ειναι κανα λαγωνικο των αμαξιων και μυριζει τις 'μικρες φερραρι' απο κοντα...
αν μιλαμε για νουμερα δε μου φαινεται κουφο το κορσα τουρμπο να εχει καλυτερς ρεπριζ και επιταχυνσεις απο το κλιο..ειναι απολυτως νορμαλ..οπως επισης αν πει καποιος οτι το κορσα ειναι καλυτερο στις μεγαλες αποστασεις φυσικα θα πω με γεια του με χαρα του..
απο κει και περα δε ξερω ας πουμε σε τι ορεινη διαδρομη δοκιμαστηκαν...αν δοκιμαστηκε σε κλειστη διαδρομη στυλ πηλιο και το κορσα ηταν καλυτερο, αυτο θα μου κανε μεγαλη εντυπωση..και επισης θα το αμφισβητουσα..
αν η ορεινη διαδρομη εχει και ευθεις του χιλιομετρου τοτε οκ..
τελος, αμφιβαλλω αν ο αγοραστης κορσα τουρμπο θα περασει εξω απο αντιπροσωπεια της ρενω για το κλιο και το αντιστροφο..
ακριβώς.και για αυτο το λογο πρεπει να κρίνεις τα λεγομενα μακροπροθεσμα και οχι μπαμ και κατω. με την εννοια ότι αν εχεις παρακολουθήσει ενα περιοδικο-δημοσιογραφο-'συγγραφεα' ξέρεις τι ειδους τεστ κανει,πού τα κανει,τι ζηταει και τι θελει. αφου τον εχεις βιώσει,μετά μπορεις να πεις αν σου κάνει ή οχι
εχω συναντήσει τυπο που κατεβηκε απο elise κάπως ετσι: . και μοναχα που δεν μας χαράκωσε που του δωσαμε να την οδηγησει.αν γυρισει ετσι στην ψύχρα να σου πει οτι το αμαξι είναι μια πατατα και μισή,τι κανεις? τον πιστευεις? γνωρίζοντας το backround του μονο μπορεις να πεις αν συμμεριζεσαι τα λεγομενα του ή οχι. -
αυτο που λεει ειναι πιο αυτοκινητο θα παει πιο γρηγορα σε μια ΟΡΕΙΝΗ στριφτερη διαδρομη.
Re Γιαννάρα, επειδή είμαι περίεργος, μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιό αυτοκίνητο είναι πιο γρήγορο σε ορεινή στριφτερή διαδρομή και κυρίως **πώς τεκμηριώνεται αυτό ** από το evo;
σε μια ορεινη και ανηφορικη διαδρομη θελοντως και μη θα κερδισει αυτο που εχει παραπανω ροπη / δυναμη και κυριως στις χαμηλομεσεες.
φυσικα ολα αυτα απο την στιγμη που μπορουν τα αυτοκινητα μεταξυ τους να παραγουν πανομοιοτυπα ποσοστα προσφυσης.
αν ομως μιλαμε για πατημενα flat και εν τελει κατηφορικα κομματια τοτε τον περισσοτερο ρολο τον παιζει η αναρτηση , το πλαισιο, το balance.
αν συμφωνουμε στην παραπανω σκεψη τοτε γιατι να μην αποδεχτουμε οτι το κορσα θα τα καταφερει καλυτερα σε μια ανηφορικη διαδρομη και ΠΡΟΣΟΧΗ μιλαμε **μονο **για χρονο , ΟΧΙ για διασκεδαση και αισθηση....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αμα σ'αρεσει ρε φιλε.Εγω ούτε διάβασα το άρθρο,ούτε και πρόκειται να το κάνω.Οταν τιοθεται μια αποψη στο φόρουμ,βαση αυτης θα κάνουμε σχόλια.ποιός σου ειπε πώς θα αγορασω το περιοδικο για να το διαβασω;
Εαν εχεις διαφορετική γνωμη,και τη θεωρεις ως σωστη,γραψτην σαν ανθρωπος και κόφ'τις εξυπνάδες και τις μαγκιές.
εγω σου απαντησα σε αυτο : οταν ελεγα εγω για την υποκειμενικότητα των δοκιμαστων και αυτοαποκαλούμενων 'ειδικών' δημοσιογραφων,κάποιοι επέμεναν στην αποδοχη των απόψεών τους
και σε κανενα αλλο.
και δεν νομιζω ποτε να σου μιλησα με εξυπναδα , ειρωνια και μαγκια.
Opel Corsa OPC + GSi 2007