-
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Εδώ και 6 μέρες έχει έρθει το δικό μου... Δεν το χω συνειδητοποιήσει ακόμα, το αυτοκίνητο είναι πολύ πολύ καλύτερο απ'όσο νόμιζα Απλά απίστευτοΚαλές διαδρομές να έχετε.
-
Kαλοτάξιδο! Είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείται το αμαξάκι (παρόλο τους τριγμούς των πλαστικών )
-
Τρίζει; Σε ποια σημεία;
-
Γενικότερα τρίζουν τα corsa, κυρίως στις κλειδαριές από τις πόρτες! Αλλά και τα πλαστικά μέσα (η επάνω πλευρά του καντραν)!
-
Ο χρήστης Corsa OPC έγραψε:
Γενικότερα τρίζουν τα corsa, κυρίως στις κλειδαριές από τις πόρτες! Αλλά και τα πλαστικά μέσα (η επάνω πλευρά του καντραν)!...ε οχι και τριζει ρε ψειρα...
-
Οντως τριζουν, ανεξαρτητως μοντελου. Παντως τα πλαστικα του ρε γαμωτο δειχνουν πολυ φθηνια. Σκληρα και με συναρμογη για τον poooooots... Aμ εκεινο το ντουλαπακι του συνοδηγου...δεν φιλαει με τιποτα σωστα στο ταμπλο...
καλοριζικο στους νεους!!
Εξωτερικα τ αμαξι αλλα και τα καθισματα ειναι απλα κουκλια!!! -
Eνταξει ρε παιδια καλα κανετε και το ψιριζετε το αμαξι, αλλα οχι οτι εινα ικαι προβλημα, λιγο τριξιμο.
Της κοπελας μου το κορσα 1200 του 2004 τριζει κατ ιστον πισω αξονα, παει στην αντιπροσωπεια, καποιον συνδεσμο γρασαρουν και ολα οκ...μετα απο λιγο καιρο ξαναμανα τα ιδια, ε αυτο να ιειναι προβλημα...ειναι πολυ ενοχλητικο δλδ.
-
Με τρομάζετε με τα τριξίματα άμα είναι να είμαι ψυχολογικά προετοιμασμένος και για το δικό μου δηλαδή. Όσο για τα πλαστικά διαφωνώ κάθετα, είναι πολύ καλής ποιότητας για την κατηγορία του. Η συναρμογή είναι άλλο καπέλο. Π.χ. άμα το ψειρίσω τόσο και στο δικό μου το ντουλαπάκι του συνοδηγού δεν εφαρμόζει καλά, αλλά αυτή είναι και η μοναδική μου ένσταση μέχρι τώρα (580 km)
-
Αν δειτε το αντιστοιχο κατω μερος του ταμπλω σε ενα corsa C θα δειτε οτι η ποιοτητα του ειναι πολυ καλυτερη απο του καινουριου!!!Το ιδιο κ το ντουλαπακι,τα σκιαδια κ η εταζερα!!!Πραγμα απαραδεκτο για καινουριο μοντελο!Επισης,αν ριξετε μια ματια στο 207 θα δειτε οτι τα πλαστικα του ειναι κλασεις ανωτερα απο του corsa d...
-
Συμφωνω το C δειχνει να εχει γενικα πιο ποιοτικο εσωτερικο. Παντως ειναι γενικο φαινομενο, το κατω μερος του ταμπλο να εχει χειροτερη ποιοτητα, στις περισσοτερες θνητες μαρκες. Παντως αυτο με το ντουλαπακι ειναι λιγο απαραδεκτο
Το opc τελικα εχει μαζι με το golf R23 και το RS4 τα ωραιοτερα καθισματα ever... -
Εγώ που το έχω από καλοκαίρι (Αύγουστο) έχω να παρατηρήσω πως τα πλαστικά τρίζουν όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από τους 20C. Θέλω να πώ ότι το πρόβλημα δεν είναι ποιοτικό αλλά.....κλιματικό...
+100 για το ντουλαπάκι! -
Καινουριο κιτ απο Vauxhall που ανεβαζει την ιπποδυναμη στους 220 ιππους και περιλαμβανει και αλλες βελτιωσεις
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Fir ... 88/229367/ -
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Καινουριο κιτ απο Vauxhall που ανεβαζει την ιπποδυναμη στους 220 ιππους και περιλαμβανει και αλλες βελτιωσεις
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Fir ... 88/229367/Και απ'ότι λέει, η περίσσια ισχύς το κάνει όπως ένα οποιοδήποτε άλλο OPC (VXR στην Αγγλία), δηλαδή υποστροφή από χθες μέχρι αύριο που λέει κι ο Στρατισίνο...Δε νομίζω ότι για να ακούω πιο πολύ μπουμ μπουμ αξίζει τόσα λεφτά και την καταστροφή του πολύ ωραία στημένου πλαισίου... Κανα μπλοκέ ξέρει κανείς πού θα βρούμε; Εκεί είναι η μαγκιά
-
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
WWW.QUAIFE.CO.UKκαλες τιμες
Και ποιος θα στο βαλει εδω στην Ελλαδα αν παραγγειλεις ? -
Γιατι,τοσο δυσκολο ειναι να σου τοποθετησουν ενα μπλοκε;;;Δε νομιζω...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Γιατι,τοσο δυσκολο ειναι να σου τοποθετησουν ενα μπλοκε;;;Δε νομιζω...Δε νομιζω αλλα ρωταω μηπως και καλα χρειαζεται να υπαρχει προσοχη στην τοποθετηση.
-
Αν ο μαστρο-Κίτσος πάει να μάθει πάνω στο αμάξι σου πως γίνεται η δουλειά, μάλλον θα υπάρξει πρόβλημα. Μόνο σε εξειδικευμένο συνεργείο μπορείς να έχεις κάποια εξασφάλιση σωστής τοποθέτησης.
-
ola ta quaife στα οπελ ειναι με βιδωτη κορωνα...
οπερ ειναι τοσο ευκολο που το βαζεις και μονος σου που λεει ο λογοςπροσοχη στις βαλβολινες και στους κωδικους σαζμαν...
Opel Corsa OPC + GSi 2007