-
To νο 4 στο δεύτερο σχήμα λέει ότι είναι τάπα... οπότε έχεις τουλάχιστον μία που φτάνει για να ρουφήξεις υγρά και να γεμίσεις πάλι.
Μήπως να δοκιμάσεις κανένα μισοβγαλμένο ηλεκτρονικό σύστημα για να ενεργεί στη ρόδα που σπινάρει και να την φρενάρει χωρίς όμως να σου κόβει το γκάζι.
Μου κακοφαίνεται να πρέπει αν δώσεις τόσα λεφτά... δεν ξέρω αν τα αξίζει... σίγουρα δεν υπάρχει κανένα από άλλο μοντέλο που να μπαίνει που να μπορείς να βρεις μτχ....;; Γιατί το καβούκι του σαν ανταλλακτικό το δίνει για πάρα πολλά μοντέλα σειράς 1 και 3. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
To νο 4 στο δεύτερο σχήμα λέει ότι είναι τάπα... οπότε έχεις τουλάχιστον μία που φτάνει για να ρουφήξεις υγρά και να γεμίσεις πάλι.
Μήπως να δοκιμάσεις κανένα μισοβγαλμένο ηλεκτρονικό σύστημα για να ενεργεί στη ρόδα που σπινάρει και να την φρενάρει χωρίς όμως να σου κόβει το γκάζι.
Μου κακοφαίνεται να πρέπει αν δώσεις τόσα λεφτά... δεν ξέρω αν τα αξίζει... σίγουρα δεν υπάρχει κανένα από άλλο μοντέλο που να μπαίνει που να μπορείς να βρεις μτχ....;; Γιατί το καβούκι του σαν ανταλλακτικό το δίνει για πάρα πολλά μοντέλα σειράς 1 και 3.Δεν είναι έτσι ακριβώς γιατί έχω διαφορετικό διαφορικό, διαφορετικό casing και διαφορετική σχέση από τα υπόλοιπα.
Άρα δεν παίζει ούτε κι αυτό.
Μέχρι στιγμής μόνο το drexler μπαίνει...αλλά δε βιάζομαι περιμένω. Τα 2.000 μου φαίνονται πολλά για μπλοκέ και δεν θα τα πετάξω έτσι αυτή τη στιγμή. Θα περιμένω να δω και τη πρόταση της quaife.
Ίσως όπως λέει και ο johnkyr δε βάλω και τίποτα και το αφήσω όπως είναι...
-
Το Νο1 και το Νο5 στο 1ο σχήμα δεν είναι τάπες ?
Νομίζω ότι το Νο1 δείχνει την τάπα αποστράγγισης και το Νο5 την τάπα πλήρωσης, μπορεί όμως να κάνω και λάθος.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Το Νο1 και το Νο5 στο 1ο σχήμα δεν είναι τάπες ?Νομίζω ότι το Νο1 δείχνει την τάπα αποστράγγισης και το Νο5 την τάπα πλήρωσης, μπορεί όμως να κάνω και λάθος.
To No 1 είναι το διαφορικό (αυτό δείχνει) και το νούμερο 5 είναι βίδα:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E90/S ... ve_output/
-
H τάπα είναι η νο 4 της δεύτερης εικόνας όπως είπα και πριν. Που μπορεί να μην φαίνεται εκ πρώτης όψεως αλλά για αυτό την έχει και σε μικρό παραθυράκι ξεχωριστό μόνη της στο δεξί μέρος της εικόνας και όντως έχει τη μορφή τάπας διαφορικού!
-
Τρυπάνι και κολαούζο και τελείωσε το πανυγήρι
-
Λογικά θα έχει 2 τάπες.
Για τον Νίκο και τη χρήση που κάνει νομίζετε ότι αξίζει το κόστος? (εννοώ από το quaife)
Nίκο αυτό που λες, το 'σκάλωμα' το πάθαινα εγώ! Οι άλλοι έφευγαν πλάγια λόγω μπλοκέ και εγώ εκεί! -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Λογικά θα έχει 2 τάπες.Μπα, δεν είναι απαραίτητο, πχ στα haldex νομιζω πως εχει μονο μια τρυπα.
-
Καλησπέρα σε όλους!
Διοργανώνουμε με το BMWForum.gr ένα group-buy για Quaife LSD. Αρχικά μαζεύουμε συμμετοχές για να δούμε το ενδιαφέρον. Το κόστος υπολογίζουμε ότι θα είναι περίπου 1.200...μπορεί όμως και να πέσει, ξέρετε πως είναι τα Group-Buy. Εγώ δε θα συμμετάσχω γιατί δε βγαίνει για το si. Έχω ρωτήσει.
Όποιος θέλει να συμμετάσχει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή εδώ: http://www.bmwforum.gr/forum/showthread ... post119041
-
Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τι είδος διαφορικό έχει το Isuzu D-max. Ξέρω ότι έχει lsd αλλά τι τύπο και πως λειτουργεί??? αγόρασα πριν ένα μήνα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και προσπαθώ να μάθω όλα τα χαρακτηριστικά του ώστε να ξέρω πως λειτουργεί...
-
Mήπως η αντιπροσωπεία είναι η πλέον αρμόδια από ένα φόρουμ που κατατρύχεται κυρίως από οπαδίστι?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Mήπως η αντιπροσωπεία είναι η πλέον αρμόδια από ένα φόρουμ που κατατρύχεται κυρίως από οπαδίστι? -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Mήπως η αντιπροσωπεία είναι η πλέον αρμόδια από ένα φόρουμ που κατατρύχεται κυρίως από οπαδίστι?Κι όμως συχνά οι φανατικοί οπαδοί μπορεί να ξέρουν πολύ περισσότερα από μια τυπική, αδιάφορη αντιπροσωπεία. Η δυσκολία είναι να βρεις οπαδό για το Isuzu.... Αναρωτιέμαι αν μπορεί να έχει τα ίδια διαφορικά που είχε το Opel Frontera που νομίζω κυκλοφορούσε και σαν Isuzu σε κάποιες αγορές.
-
Πρέπει να δοκιμάσεις να ρωτήσεις πρώτα, για να πεις αν είναι άσχετοι ή αδιάφοροι.
-
ε ναι αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα.... Εγω στην αντιπροσωπεία θα παώ στο πρώτο σερβις του αυτοκινήτου γιατί δεν νομιζω να παρουσιάσει κανένα πρόβλημα ώστε να πάω νωρίτερα... Και το αυτοκίνητο έχει μόλις 500 χιλιόμετρα και είναι ενός μήνα... Και από τηλεφωνο δεν νομίζω να πετύχω κάποιον γνώστη του θέματος όπως κάποιον μηχανικό ας πούμε...
-
Όπως λέει κι dstou ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί το μοντέλο αυτό να έχει το δικό του ειδικό κοινό και οι αντιπρόσωποι να είναι γνώστες και να το κατέχουν. Δεν είναι ανάγκη να πας για σέρβις. Είτε περνάς από εκεί τους λες καλημέρα και ρωτάς τον αρχιμηχανικό τους ή μπορείς πρώτα να δοκιμάσεις και τηλεφωνικά. Και μάλιστα όχι μόνο στο κοντινό σου μαγαζί αλλά και σε άλλα στην επικράτεια. Λίγα τηλέφωνα είναι, πόσο θα σου κοστίσουν, από τζάμπα αν έχεις πακέτο τηλεφωνίας μέχρι 1-2 ευρώ.
ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ - "ΑΝΟΙΧΤΑ" και "ΜΠΛΟΚΕ"