-
Δεν μ'αρεσει που το προγραμμα της εξεταστικης, εκτος οτι δεν βολευει, βγηκε σημερα με 1η μερα εξετασης 22/1!!!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν μ'αρεσει που το προγραμμα της εξεταστικης, εκτος οτι δεν βολευει, βγηκε σημερα με 1η μερα εξετασης 22/1!!!Δε μ' αρέσει που ενώ κανονικά η εξεταστική θα ξεκινούσε στις 29/1, πλέον είναι άγνωστό το πότε θα ξεκινήσει, μιας και το τμήμα μου τελεί υπό κατάληψη για 2η βδομάδα (Η/Μ ΠΠ) και βλέπουμε...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Που ξέρεις όμως;
Ισως άν τα έβλεπες να σου άρεσαν ακόμα λιγότεροόχι, προκαλούν γέλιο
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ' αρέσει που πέρασα ένα Σ/Κ στο χωριό και ήρθαν και οι φίλοι μου!Δεν μου αρέσει που δεν μπόρεσαν να έρθουν όλοι!
Το ιδιο κ για μενα για τις προσεχεις μερες!
-
Μου αρέσει που βρέθηκαν οι πινακίδες μου και έφυγε αυτό το άγχος...
Δεν μου αρέσει που βρέθηκαν σε φορτηγό στον Έβρο που μετέφερε παράνομα λαθρομετανάστες.
Δεν μου αρέσει που αύριο θα πάω στην ασφάλεια για κατάθεση.... -
Σου είχαν κλέψει τις πινακίδες;;
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Δεν μου αρέσει που βρέθηκαν σε φορτηγό στον Έβρο που μετέφερε παράνομα λαθρομετανάστες.
Δεν μου αρέσει που αύριο θα πάω στην ασφάλεια για κατάθεση....Αφού βρέθηκαν, όμως...
-
Ναι, αλλά ούτως ή άλλως έβγαλα καινούριες. Το αυριανό είναι για τυπικούς λόγους, αλλά είναι μια ταλαιπωρία....
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Μου αρέσει που βρέθηκαν οι πινακίδες μου και έφυγε αυτό το άγχος...Δεν μου αρέσει που **βρέθηκαν σε φορτηγό στον Έβρο που μετέφερε παράνομα λαθρομετανάστες. **
Δεν μου αρέσει που αύριο θα πάω στην ασφάλεια για κατάθεση....αμάν...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
μ αρεσει που κατερριψα το ρεκορ δυο κολονων με το πλαι το ξεμερωμα.
δεν μου αρεσει που τα 2 αμαξια που ηρθαν στο φαναρι μετα κ ενω με ειδαν που το γυριζα δεν με χειροκροτησαν.Tα γαιδουρια!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
δεν μου αρεσει που τα 2 αμαξια που ηρθαν στο φαναρι μετα κ ενω με ειδαν που το γυριζα δεν με χειροκροτησαν.Tα γαιδουρια!
σαν την διαφήμιση της Coca Cola...
-
δεν μου αρεσει που τα 2 αμαξια που ηρθαν στο φαναρι μετα κ ενω με ειδαν που το γυριζα δεν με χειροκροτησαν.πάρε από μένα:
-
δεν μου αρεσει που τα 2 αμαξια που ηρθαν στο φαναρι μετα κ ενω με ειδαν που το γυριζα δεν με χειροκροτησαν.εάν ήταν οδηγοί Corolla sedan ούτε θα κατάλαβαν τι έκανες...
-
κακε
-
θα τους ξαναπετυχω σημερα..Ελπίζω με τη πρώτη για να μην υποφέρουν.
-
Δεν μ' αρέσει που η ΔΕΗ μας έχει ταράξει στις διακοπές και στις πτώσεις τάσης από χθες το βράδυ!
-
ΔΕΝ μου αρέσει η ίωση
-
Μου αρέσει που θα πάω θέατρο, στο Δον (ζουάν) Κάρλος.
Δεν μου αρέσει που είμαι ψώφιος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μου αρέσει που θα πάω θέατρο, στο Δον (ζουάν) Κάρλος.Δεν μου αρέσει που είμαι ψώφιος.
μόνο μην ροχαλίσεις...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΔΕΝ μου αρέσει η ίωσηΠεραστκά βρε Σπυρέτο...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#2]