-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κι εσυ θα πας να πολεμησεις , το ξερειςΜεχρι να επιστρατευσουν την δικη μου κλάσση γιοκα μου... θα πολεμάμε με πέτρες... Δεν ανησυχω, στον πετροπολεμο ημουν καλος
-
ενταξει θα σου φερω στην επιστροφη μερικα σκαλπ για να κρεμασεις πανω απο τζακι σου
-
o corsair με το εφαπαξ του πηρε οικοπεδο με θεα στη ναυμαχια της Σαλαμινας
-
ενταξει θα σου φερω στην επιστροφη μερικα σκαλπ για να κρεμασεις πανω απο τζακι σουμα τι brutal...

-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
o corsair με το εφαπαξ του πηρε οικοπεδο με θεα στη ναυμαχια της Σαλαμιναςεεε ναι... οπως τα υπολογισα... τα σκαφη μας δεν εχουν καυσιμα για να βγουνε και παραεξω... οποτε λεω ενα οικοπεδακι με θεα εκει, θα ειναι οτι καλύτερο.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
πως θα γινει ρε γμτ σε ενα απο τα περιπολικα τους καποια μερα να γινει καταληψη απο ΜΥΚ και 'εξαφανιση¨ του περιπολικου και πληρωματος για παντα...
Θα συμφωνήσω με τον Κιούση εδω....Αν είναι ν΄αρχίσουμε τις καταδρομικές, αυτό θα οδηγήσει σε πόλεμο...Και η χρονική συγκυρία, δεν μας βοηθάει ΚΑΘΟΛΟΥ για κάτι τέτοιο...Αν εξαιρέσουμε μια συσσωρευμένη οργή που ψάχνει να εκτονωθεί και θα της έρθει λουκούμι ενα τέτοιο σκηνικό, ΟΛΑ τ΄άλλα είναι εναντίον μας....!
Γενικά βέβαια, είμαι της άποψης, πως αν θελήσουν οι Αμερικανοι να γίνει πόλεμος με την Τουρκία, θα γίνει ο,τι και να λέμε....Αν όχι, ΔΕΝ θα γίνει όσο κι αν το προσπαθήσουμε εμεις.....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Γενικά βέβαια, είμαι της άποψης, πως αν θελήσουν οι Αμερικανοι να γίνει πόλεμος με την Τουρκία, θα γίνει ο,τι και να λέμε....Αν όχι, ΔΕΝ θα γίνει όσο κι αν το προσπαθήσουμε εμεις.....
κι εγω αυτης της αποψης θα ειμαι και επειδη θα νιωθω πολυ μ@λακας που θα ειμαι εκει , θα κλαιγομαι ολη μερα απο το tapatalk μεσω turknet
-
Τωρα που εχουμε γινει τελειως τα πουτανακια των ''Ευρωπαίων φιλων μας και συμμάχων μας '' ,ειμαστε προτεκτοράτο τους και οι ερευνες για φυσικο πλουτο θα ξεκινησουν σε λιγοτερο απο χρονο
χασαμε για αλλη μια φορα την ευκαιρια για τους ριξουμε επιτελους και εμεις ενα χαστουκι αλλα Συρια με το F4 , δηλώνοντας οτι μπορει να ειμαστε σε τετοια ασχημη οικονομικη κατασταση αλλα αντε και γαμηθείτε ,αντι αυτου παλι παραβιασανε τα συνορα , μας κανανε ζημια στο σκαφος και φυγανε σαν κυριοι , εμεις εχουμε να επισκευασουμε τις ζημιες του πλοιου και του καλσον που σκίσαμε -
Τους απειλήσαμε και με 'ατύχημα' τους Τουρκαλάδες, με ανακοίνωση κόλαφος του ΥΠΕΞ....!!http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139
Μα τί πίνουν εκει στο defence....????
εχει ξαναγινει 'ατυχημα' με τανκερ και χαλασμενο πηδαλιο
-
πως θα γινει ρε γμτ σε ενα απο τα περιπολικα τους καποια μερα να γινει καταληψη απο ΜΥΚ και 'εξαφανιση¨ του περιπολικου και πληρωματος για παντα...
Θα συμφωνήσω με τον Κιούση εδω....Αν είναι ν΄αρχίσουμε τις καταδρομικές, αυτό θα οδηγήσει σε πόλεμο...Και η χρονική συγκυρία, δεν μας βοηθάει ΚΑΘΟΛΟΥ για κάτι τέτοιο...Αν εξαιρέσουμε μια συσσωρευμένη οργή που ψάχνει να εκτονωθεί και θα της έρθει λουκούμι ενα τέτοιο σκηνικό, ΟΛΑ τ΄άλλα είναι εναντίον μας....!
πια χρονικη συγκυρια? ειμαστε σε window of vulnerability κατι χρονια τωρα πολυ πριν την κριση και αυτο δεν θα αλλαξει συντομα
-
Δε διαφωνώ cabala, αλλα τωρα θεωρώ πως είμαστε χειρότερα απο ποτέ, οχι μόνο όσον αφορά τα εσωτερικά της χώρας, αλλα και τη θέση μας στην Ευρωπη και παγκοσμίως. Φυσικά αυτό δε σημαίνει οτι θα δώσουμε και κώλο....(Καποιοι απο μας τεσπά....)
κι εγω αυτης της αποψης θα ειμαι και επειδη θα νιωθω πολυ μ@λακας που θα ειμαι εκει , θα κλαιγομαι ολη μερα απο το tapatalk μεσω turknet
Περα απο την πλάκα όμως, η αλήθεια είναι πως στη σχετικά σύγχρονη ιστορία, δύσκολα έχουν γίνει συρράξεις χωρίς να έχουν βαλει το δαχτυλάκι του κάποιος 'μεγάλος' και ειδικά όσον αφορά εμάς και τους Τούρκους....Αυτό, δεν σημαίνει οτι εμεις δε θα πρέπει να κάνουμε το καθηκον μας αν χρειαστεί....(αλλα και να τους βριζουμε όλη μερα... )
-
Αυτό, δεν σημαίνει οτι εμεις δε θα πρέπει να κάνουμε το καθηκον μας αν χρειαστεί...Το καθήκον μας θα ήταν (είναι) πρωτίστως να προτείνουμε στον ξένο δάκτυλο να πα να γ@μηθεί.
Μετά, μπορούμε, άμα λάχει και μας αφήσουνε, να ρίξουμε και κάνα μανίκι στον όποιο έχει τα @@ να γιουρουντήξει.
Αλλά πρωτεύει το πρώτο, κομάντο μου. -
Ο χρήστης Εχετλαίος έγραψε:
Το καθήκον μας θα ήταν (είναι) πρωτίστως να προτείνουμε στον ξένο δάκτυλο να πα να γ@μηθεί.
Μαζί σου με 1000, αλλα ξέρεις, ενδέχεται η 'πρότασή' μας να βρει τοίχο (οχι του f/b... ) και απο κει και πέρα, αν είναι χοντρό το δάχτυλο, να μας μπει ακόμη πιο άγρια και τότε.....!
Τεσπα, αυτά είναι πολύπλοκα παιχνίδια διπλωματίας, τα οποία δεν έιναι και το δυνατό σημείο μου, οπότε πέρα απο μια κουβέντα για να περνάει η ωρα, υπεύθυνη άποψη, δεν μπορώ να εκφέρω. Το αφήνω στους επαϊοντες.
-
Εμεις ειμαστε στον πατο: 20+ δις ελλειμμα, πληρης εξαρτηση απ'τα δανεικα, 180% χρεος του χρονου κλπ, η κοινωνια εντελως χωρισμενη σε στρατοπεδα κλπ. Η δε Τουρκια σε 4 χρονια θα εχει 5 φορες το ΑΕΠ της Ελλαδας συμφωνα με το ΔΝΤ. Παει με χιλια να πλησιασει BRICs, ενω ως regional power ειναι πολυ σημαντικος παικτης καθως θεωρητικα μπορει να επηρεασει καταστασεις στο μουσουλμανικο κοσμο. Για στρατιωτικα δεν το συζηταμε καν. Αλλωστε δε νικησες ποτε τους Τουρκους χωρις τους ξενους (που τωρα τους βριζεις κι απο πανω, αν δεν ηταν ουτε θα ειχες καν υπαρξει ως κρατος ). Οποτε οι ξενοι σε παρατησανε στη μοιρα σου, εφαγες το σκαμπιλι απο τους Ντουρκοι και ετρεξες στη γωνια σου να κλαψεις. Ε τωρα ειναι ακομα πιο δραματικα τα πραγματα δεδομενου του ΑΕΠ της Τουρκιας που παντοτε θα της επιτρεπει να τρεχει τραγικα μεγαλυτερα εξοπλιστικα, αλλα και γενικως των δυνατοτητων της χωρας (ας μην ξεχναμε οτι εφαρμοζει φουλ νεολιμπεραλ πολιτικη και ειναι τιγκα σε δυνατοτητες βιομηχανια-τουρισμο και δε συμμαζευεται). Δεδομενων ολων αυτων, οσο νωριτερα κλεισουμε οριστικες συμφωνιες με τη γειτονικη χωρα τοσο προς το συμφερον μας ειναι, τοσο λιγοτερες παραχωρησεις θα αναγκαστουμε να κανουμε, και τοσο λιγοτερα θα χασουμε στο Αιγαιο. Ας κοιταξουμε μπροστα για μια φορα αφηνοντας στην ακρη τις γνωστες ελλημπανικες λεβεντομαλακιες αλλιως θα βρεθουμε παλι προ τετελεσμενων γεγονοτων (=με την chapu στο στομα) και ανημποροι να κανουμε το οτιδηποτε θα συμβιβαστουμε με το χειροτερο. Μην πειτε οτι ο skye δε σας προειδοποιησε. Με τις ψευτομαγκιες-μαλακιες και το μαλακισμενο μεγκαλο ιντεα μας, παμε σουμπιτοι για Κυπρο v2.0. Το προβλημα ειναι φυσικα το εθνικοστρατιωτικο λομπι, γενικως οσους κερδιζουν απο τη μπιζνα των εξοπλισμων. Ο γερο-Καραμανλης προσπαθησε να διορθωσει τα ζητηματα με τους Τουρκους γιατι δεν ηταν μαλακας, αλλα βρηκε απεναντι του το ισχυροτατο λομπι που μολις ειχε παραδωσει την εξουσια και τα σταγονιδια εκαναν ακομα κουμαντο. Οι αλλοι μετα απο αυτον (Αντρεας κλπ) απλως το εκμεταλλευτηκαν διπλα: κονομησαν και το χρησιμοποιησαν για να λαϊκισουν. Δεν εχει κανενα νοημα (πλην ενος κακως εννοουμενου ιμπεριαλισμου) να στελνεις κοσμο να ζει σε βραχους που δε μπορουν να υποστηριξουν ζωη και να χρωστας και της μιχαλους για να τρεχεις εξοπλιστικα τα οποια δεν σου προσφερουν τιποτα.
-
- ...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αλλωστε δε νικησες ποτε τους Τουρκους χωρις τους ξενουςΓιατί, σε νίκησαν ποτέ αυτοί χωρίς τους ξένους;
-
Ο χρήστης Εχετλαίος έγραψε:
Γιατί, σε νίκησαν ποτέ αυτοί χωρίς τους ξένους;
ναι, σε ειχαν σκλαβακι για 400 χρονια με τη βοηθεια των ξενων
συνειδητοποιεις οτι χωρις τους ξενους δε θα ειχες υπαρξει καν ως κρατος;
συνειδητοποιεις οτι δεν κερδισες ουτε μια σπιθαμη γης μονος σου; συνειδητοποιεις οτι αρκετη γη πηγε χαριστικη (πχ επατνησα) μονο και μονο επειδη ησουν καλο puppet state??? εδω να ξεκαθαρισουμε κατι βασικο: ΔΕΝ ειναι κακο να κερδιζεις με τα @@ των αλλων. ΜΑΓΚΙΑ το θεωρω και μεγαλη μαγκια που εκμεταλλευτηκε καταστασεις η Ελλαδα και πηρε τοσα εδαφη απο αλλους που τα αξιζαν περισσοτερο (πχ Βουλγαρια). κακο ειναι να μην εισαι ευγνωμων και να τους βριζεις κι απο πανω -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ναι, σε ειχαν σκλαβακι για 400 χρονια με τη βοηθεια των ξενωνΞέρω γω; Κάτι για αιγύπτιους που σφάζανε στην πελ/νησο θυμάμαι, κάτι για κάτι όπλα που τους πουλούσανε οι Άγγλοι προ του '21, κάτι για κάτι βοήθειες που τους δίδανε οι μπολσεβίκοι και οι γερμανοί προ το 1922. Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις ιστορία;
συνειδητοποιεις οτι χωρις τους ξενους δε θα ειχες υπαρξει καν ως κρατος;
Να διάβαζες το Βιβλίο του Σιμόπουλου περί μισελληνισμού και υποτέλειας; Πολλά θα μάθαινες.
κακο ειναι να μην εισαι ευγνωμων και να τους βριζεις κι απο πανω
Γράφει ο αγγλο-αμερικάνος πρέσβης εδω μέσα;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Η δε Τουρκια σε 4 χρονια θα εχει 5 φορες το ΑΕΠ της Ελλαδας συμφωνα με το ΔΝΤ.Με δεδομένο ότι έχει 7 φορές τον πληθυσμό και την έκταση της Ελλάδας, χώρια το αυτοκρατορικό παρελθόν της και την μη εμπλοκή της στο Β' ΠΠ, και λίγο είναι το 5 φορές.
-
@skye η βουλγαρια στους χαμενους ηταν, δεν ειχαν καποιο λογο να της κανουν και χαρη
Ελληνοτουρκικές διαφορές : υφαλοκρηπίδα και Ίμια